5158
  • Carlos
    Énse tok róla...
    Bár valamelyik lapba belekerült a magyarosításunk leírása (cd mellékleten meg a patch)
    Legalábbis ezt mondta még annó Matrix elvtárs...
  • gumikacsa
    Akkor jó, legalább az is meg lesz "eredetiben"...:)
    Az across americat nálunk kiadták már hivatalosan? Mert én még nem láttam. (a hazai lapok sem írnak róla...)
  • robotnyk
    XP alatt problémás volt, ezért a Soldiers Of Anarchy a teljes játék, de a köv hónapban a King Of the Road lesz, mert megtalálták a megoldást.
  • gumikacsa
    Valaki vásárolja a PC Gurut? Mert ahogy láttam, nem a KOTR lett a teljes játék. Akkor meg sem veszem a lapot, mert nem nagy szám...
  • gumikacsa
    Na: A félreértéseket elkerülendő, a képeket egy külföldi fórumról szedtem, ahova a készítő 28.án feltette a képet, 29.ei dátummal az alján. Szépek, de még sehol sem találom, ahonnan le lehetne tölteni.
  • FiReBoY
    Nem csak friss de még jól is néz ki!!! :-)
  • gumikacsa
  • Carlos
    Jaja...azt néztem énis...
  • FiReBoY
    Hmmm de friss képek!!! :-)
  • gumikacsa

• gumikacsa
  • Carlos
    Szép szál nyalka legény...
  • gumikacsa
    Ja ez a bácsi a rignroll-ba fog megbüntetni, ha rosszalkodsz...
  • gumikacsa
  • Carlos
    Jól nyomjátok!
  • gumikacsa
    Én is vettem egy kormányt, de elég gyenge. Viszont egy ismerősömmel hozzáfogtunk, hogy feldobjuk kicsit... (Készítünk sebességváltót, a kormány alá karokat, az irányjelzőnek, lámpának, kürtnek, ablaktörlőnek...)
  • GvD
    Elnézve ezeket a képeket most már egyre inkább érzem a késztetést, hogy vegyek valami frankóbb force-os kormányt!
  • Taranov
    Nálam is :(
  • Carlos
    Na, nálam igy néz ki!!!
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Ja és ezen a linken még egy érdekesség, ami remélem hamarosan letölthetö leszNEW Saltlake-Chicago
  • gumikacsa
    Ja, és valahogy a kamerák helyzetét is át lehet írni, így tudott ilyen tuti beállításokat kreálni a srác.
  • gumikacsa
    Nekem kb akkor, ha OpenGL-ben full grafikával játszom, 1024*768-ban, és a sötétségen állítok, akkor élesebb a kép.
    Bár így nekem rettenetesen szaggat, de ha képet akarok kifotózni, akkor így szoktam.
    De azt is el tudom képzelni, hogy élesítve vannak a képek fotószerkesztövel.
  • Taranov
    NEkem sem :((
    Lehet elkezdek acrossozni újra, kezd ez tetszeni.
  • Carlos
    Ezek is Across America?
    Merthogy nekem marhára nem néz ki ilyen szépen... :(
  • gumikacsa
    Nem, a 3606-os képek az Across America-ból valók. A tractor a Freightliner Argosi, csak a festés hyundai. A pótkocsi pedig egy trailer1 chemicals pót. Még nem lehet letölteni, de remélem, mielöbb. Amint megtalálom letölthetöben, beírom a linket.

Egyébként már korábban írtam, hogy az SCS készíti a következö kamionszimet. Remélem, Across Europe lesz....
    Még néhány kép, nekem nagyon tetszik...:

• Taranov
    Ez elmegy, de a 3606-os képek az igaziak :))
    Az Rig 'n' roll lesz?
  • Carlos
    Ezt honnan lehet letölteni?
    Vagy egyáltalán, ez milyen játékban van?
  • Carlos
    Ez? Nemhiszem, bró!
  • FiReBoY
    Szerintem across america... Nem? :-)
  • Carlos
    Ezek miből vannak?
  • gumikacsa

• gumikacsa
    majnem...
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Ja.
  • gumikacsa
    Ez a mód mind a 4 kutat beleteszi egyszerre a játékba:
  • Taranov
    És az mikor jön?
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    A Rignroll? 2004 4.negyedév. De most az SCS Software is készíti a következö kamionszimet.
  • Taranov
    Mikor jön? :O