18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezeket a hibákat elvileg javítja a patch, de a magyarítás nem mûkszik patchel sajna... ezen dolgozok...

mafiahq
Én csak uncsi képeket tudnék foootooozNi, De Nagy gubancok vannak vagy a gammel vagy a magyarosításal me a térképen 4 bõl 3 helyen nincs ott a kamionos bolt! meg én is csak max 2 sofõrt tudok felvenni mert a 3 hoz hozzá teszi a 2 dik sofõrjét.

Amúgy Zorro látom tecccccik😊)))))))), index? az minek, én mindig elakadás jelzõvel megyek! 😊))

Khhhhhmm, jó game 😊 tetszik ez a tempomat vagy mi (alapból c gomb) nem kell nyomni a gázt végig!! Amúgy a indexet ti hogy használjátok automatán vagy manuálisan ? netán sehogy?:o))

Mafia Hungary Hq Team | http://mafia.try.hu

Figyi!!! Ha játszol a gémmel, akkor csinálj egy pár érdekes képet és kirakom a WMH TeaM Portálra... Ok?

mafiahq
Thx, de pl kapásból 2 helyet úgy mond kikerült:| vagyis én arra nem láttam majd tüzetesebben átnézem!

Nah... Itt van az 1.7-es patch!!!

3061-es hozzászóláson rajta vannak...

: - )

mafiahq
Fire jah kipróbáltam a mentésed neked több kamcsid van:|

mafiahq
Wazze valaki léccike akkor adjon egy olyan térképet ahol rajta vannak a kamcsi boltok mert eddig egyet találtam és csak 4 db típus van 😊 a többi hová bújt? sok helyen voltam már de még nem találtam meg õket aki tud ilyen rulez térképet az írja meg a címét😊

Jajj!!! Nekem csak az 1.7-es van meg... Mind1... Jó az is...

Látom mindenkinek a patch kell... Mindjárt felrakom egy helyre, aztán le lehet majd szedni!!!

A Patch-ek valamelyike elérhetõ valahol????
Csak mert nem találok egy helyet se, örülnék ha adnátok egy linket...s nem érdekel hogy nem megy a magyarosítással:-)
Met
De nekem nem kellenek a magyar városnevek seholsem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Beszélgettél a többi "szabad" kamionossal amikor kérdeztek valamit?
Állítólag ha dumálsz velük akkor bérelheted õket.
Az számít valamit, hogy amikor az ellenséges kamion kérdezi, hogy milyen idõ vagy forgalom van akkor a valóságnak az ellenkezõjét mondom neki?

Taranov
Igen, átváltottam. De nem lehet addig új kamiont venni, amíg nincs sofõröm.
Átváltok egy üres kockára, és azt írja, hogy még nincs sofõr, ezért nem tudok kamiont venni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hello!!! : - )

Mégegyszer bocsi, nem volt szándékos...

Ja, bocs. Csak nálam ha bemegyek egy kamion kereskedésbe, akkor az összes kamiont meg tudom venni...

Carlos
Amúgy csá mindenkinek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Váza, majdha találsz több kamion boltot!!!

Þór vígi þessi rúnar

mafiahq
azért ennyire nem kell hülyének nézni nem megy lejebb mivel 4 kamcsi közül válogathatok és azt kérdeztem hogy mikor lesz több?

A kamion vásárlásakor ott van egy görgetõ sáv, ott lehet mászkálni a kamionok közöt...

WMH TeaM Portál
A fõoldalon van egy olyan cikk Carlos jóvoltából, hogy Rádió. Ha azt elolvasod, megtudod, hogy hogy kell bele más zenét rakni... : - )

mafiahq
most már igen! Most jó is hogy újra kezdtem , de viszont csak 4 kamcsit vehetek, mikor lesz nagyobb kínálat ?

Taranov
SEGÍTSETEK MÁR PLS!!!
Nem tudom hogy kell vezetõt bérelni, mikor új kamiont akarok venni azt írja, hogy nincs megfelelõ vezetõm 😞(

PLS, HELP!!!!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Új játékot kell kezdened, hogy magyar városnevek legyenek a térképen is.

Met
Az útjelzõ táblákról, hogy lehet eltüntetni a magyar városneveket? Mert a térképen meghagytam az igazi városneveket de a táblákon meg magyarosodott.
Elég nehéz megjegyezni, hogy Kiskunhalas tulajdonképpen Chicagó vagy nem is az ?😊

Met
Kezdtél új játékot?

Taranov
😞( Aha, én akkor kezdek egy új játékot most, próbálok venni utána sofõrt.

mafiahq
zzz ez tök könnyü veszel 1 kamcsit és van hozzá valami hide gomb vagy mi a neve akkor kiválasztod a sofõrt és kész hát ez a legegyszerübb az egészben😄 mondjunk kamiont ne felejts el venni , de én most nem is tudok mivel feltettem a magyarosítást és eccerüen nem enged😞

Taranov
😊) És ha veszel egy másik kamiont, akkor ahhoz egy sofõr is jár, vagy azt külön kell szerezni?
Ha külön kell, akkor hogyan?

Taranov
Hogy kell sofõrt felvenni?

Taranov
😊)))

mafiahq
Király , ez a magyarosítás , de van egy probléma nálam amióta feltettem nem tudok sofõrt felvenni , se új kamcsit venni eccerüen semmilyen kamion nem enged venni :| másnak is van ilyen hibája?

Amúgy nagyon jó a magyarosítás!

Szerintem mindenképpen...

mafiahq
Ja a másik kérdés meg mikor éri meg sofõrt alkalmazni?

mafiahq
kössz!

Mi a fazs van???

De új játék indításánál lehet választani módot... Ott lehet olyat is választani, ami idõre megy...

igen... : - )

mafiahq
Hy! figyu megvan az accross america ,na de a sima 18WoS-ben idõre ment itt meg nem számol sehol semmit! itt mindegy mennyi idõ alatt érsz el a célig?

Na mi van? Megint nem lesz találka?

:-)

Egyenlõre most nincsen aktív pacth fönt neten...

Passz... A magyarosítás csak patch nélkül mûködik egyenlõre...

Taranov
Honnan tölthetõ le a patch?

IMYke2.0.0.0
1.8 Patch nem tölthetõ le a régi linkrõl!
Új hely?

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Rakjátok fel a pecseket (1.8) és nem lesz gond a kamion vásárlással. Amúgy az 1.2 javította!!!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
akkor menj free ride-ba. Ott nem csak verseny van lehet nyugiba fuvarozni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.