5158
-
#1005 azért kellene... -
#1004 én meg a 999 az utolsó 3jegyű számos ;) -
#1003 #990 ;)
Mert majd lesz időm és tudjam, hogy mit kell még átfirkálni... és mit tervezel... -
#1002 Jé, én voltam az 1000. -
#1001 átküldjem, amik készvannak???
Csak akkor nézd meg őket lécci a játékban!!!
Az nagy segítség lenne... :)
Én nemtom ezen a gépen tesztelni... :( -
#1000 Lehet, hogy megcsinálom akkor, amúgy én belső nézetből jhátszom. És milyen hülyén nézne már ki... :)
Mind1.
Ha AMS gondolja, akkor csinálja meg, ha nem akarja, majd valamikor azis sorrakerül nálam. De az nem most lesz... :)
Még befejezem a cuccokat, amiket kiszettem átalakításra.
Van még bőven... :) -
#999 az egy kicsit nagy meló lesz de ha beválllajátok. Itt sírtál, hogy nem megy a km óraszerelés, most meg rázúdítod AMSre ;)))
Szerintem annyira nem látszik sokat a km óra. Ezért gondoltam, hogy kiválasztani egy szépet és az lenne az összeben... -
#998 Nos, akkor mit kérdeztél??? :) -
#997 biztosvagy ebbe? -
#996 Mindegy, jól nézzen ki!!! -
#995 NEMNEM!!!
Minden kamionba más kilóméteróra van!!!!!!!!!
Legyünk már igényesek.... :) -
#994 milyen távolságra legyenek egymástól? -
#993 Okés... Megpróbálom átküldeni amit eddig csináltam... :)
Amúgy a kilóméterórából az m és h betű használható és a Arial betűtípust használva jól lehet K-t és / -t csinálni.
Amúgy ha javasolhatom, a szövegmaszkot használd és fesd be olyanra, mint amilyen az eredeti betű legvilágosabbja, akkor tökéletes lesz!!! -
#992 elég egy km órát átírnod, majd bemásoljuk az össze többihez. Megcsinálod és majd átküldöd.
Ja mentő/rendőr? -
#991 szuperek. nagyon állat. Minőségi cuccot rakunk össze bhazz ;) -
#990 azokat amit csináltál minden házra me stb azt összecsomizva átdobod hozzám? És azt is írd le, hogy még mit csinálsz, hogy tudjam kordinálni a dolgot.. -
#989 "Az mph-t már átírtam km/h-ra és át kell számozni.
0-20-40-60-80-100-120-140-re. Ennyi." -
#988 Nos, milyenek az én kreálmányaim!?!
Mondmeg, ha szar, mert akkor csinálok újat!!! -
#987 kiszedtem a base.scs-ből -
#986 mi nem programozzuk a játékot csak belenyúlunk amennyire lehet... -
#984 Naezaz... :)
Matrix tudja... :)
Megkaptad a képeket??? -
#983 Ügyi vagy... :) -
#982 a realizálás mint látod megvan amennyire lehetett. Persze már az égtájak is megvannak lásd többi kép... -
#981 Carlos: hanyas helyére hanyast? -
#980 Azok készvannak.. :) -
#979 azért nem úgy kezeli sajnos a játék a számokat mit hiszed. Látod ott fennt Fehérgyarmatnál a 41-es út. Amcsiban 90-es volt és sajna az is még a 90-eshez tartozik. Azért sajna nálunk nem sok olyan hosszú út ;) M3-ast és a 4-est azért ellőttem ;) -
#978 És a kilométerórával mi legyen?????? -
#976 jaja... :) -
#975 Hát ez király lesz! Csak így tovább fiúk! Bárcsak ilyen úthálózata lenne MO-nak :)) -
#974 Ehhhhhh......sütemény............... :)))))))) -
#973 -
#972 okés -
#971 Szerintem a Ferci és a Fefe az én vagyok csak a logómat nem írtam át de már rajta vagyok az ügyön -
#970 Nemtom... :) -
#969 mit ír? -
#968 Matrix, Ferci, FireBoy, FeFe, Wizzard, entájdzsedi és én... -
#967 Még nem jött át -
#966 tagok?
Asszem 6-an. -
#965 visszapattant a mél!!! -
FiReBoY #964 Akkor számoljunk... Hányan vagyunk összesen?