4368
Szal...
-
#884 én nem ugrottam neked, fogadhacc nyertél, ps2öt még nem szedtem szét, Xboxot már darabjaira... PS2 nekem még új, de idővel beletanulok abba is... Van foggalmam egy picikét a dvdírásról meg 1általán az egész digitális hercehurcáról, ugyanis az első szakmám műszerész(erős digitális tech órákkal), regeteget forrasztottam és nem ijedek meg a témától...
RE téma egy jópofa hecc és ugratás ha te ezt komolyan veszed akkor magadra vess...
ÉS tudod mi a legborzasztób??? HOGY LÖVÉSED SINCS SEMMIRŐL, csak beírsz(amit hallasz innen-onnan) és okoskocc soxor... szánalmas vagy...
STORY VÉGE, kiszálltam...
over.
end etc
-
#883 Ja es meg valami. Most besertodtem tehat nem fogom ennyiben hagyni.
A Ps2 dologrol : Fogadok te meg az eletedben nem szereltel szejel egyetlen egy gepet sem. Asse tudod hogy mijaza CX-es integratum! Fogalmad nincs hogy az olsavo fejben pontosan hany lencse talahato es mindegyik hany millimeteres. Szerintem azt sem tudod mit jelent az hogy mekkora sebesegel irod. En sem tudtam ezeket es majig sem tudom pontosan de en inkabb hiszek egy olyanak aki ezzel foglakozik es nem masnak. Es most baratni tancskent leirtam neked de te azonal nekem ugrottal. Tolem ne varj maskor magyarazatot.
Resident Evil-es tema :
Eleg megalazo feloled hogy igy probalod meg jobban elferditeni a temat. Ezzel is azt bizonyitod hogy mennyire mocsok vagy es hogy mennyire a magadet fujod mikor velemenyem szerint fogalmad nincs errol a dologrol.
De azert szent a beke ugyi? -
#882 Ugyan! Miert haragudnek? -
#881 Jah és mégvalami... ne haragudj sephi de ez a Resident Evil+DVDírás+a régebbi okosságaid stb... tisztára hülyét csinálsz magadból, már bocsi...
tényleg bocsi de ez az igazság...
de azért nem haragszó' ugyi?
-
#880 jah és akkor ezekszerint a cdrwm se bassza fejet, mert annál már szószerint KATTOG!!! -
#879 LOL!
te hordasz össze hülyeségeket!!!
Kill jól megfogalmazta a 878as kommentjébe...
Köszi Kill, megkíméltél 1 begépeléstől!!! -
#878 Erre csak azt tudom mondani hogy vegyetek Plextor irot jó 4x es lemezt amit tudna 8x an írni és ird 1x esen abból baj nem lehet. Az meg azért elég árulkodó ha a fejnek hangja van mert ugye akkor probál pozicionálni. Vagyis kis hang kisebb esély az elbaszodásra. -
#877 Lol! Ebbol is az derul ki mennyit ertesz te ehez!
Nem hallasz hangot? Ember! Itt nem arrol van szo hogy mennyire hangos vagy sem! itt a lencserol van szo!
De nem folytatom! Igazan en sem tudom neked megmagyarazni. Ha esetleg kivanod akkor majd megkerem a havert hogy pontosan mondja meg hogy mivan es leirom neked rendben?
Csak kicsit gaz hogy ket olyan ember alitasat hazutolod es leboromozod akik mar jo par eve ilyen dolgokkal foglakoznak. Ha azok baromsagot beszelnek akkor kinek higyunk? -
#876 az én tapasztalatom az, hogy 1Xesen megírt jó minőségü lemeznek még a hangját sem hallom, kíírtam havernak ridata gagyira(Ritek B kategoria made in bulgaria és TSA) 2Xesen és kattogott zörgött csattogott... ezt a 2Xes írás, hogy a best elég baromság... -
#875 Hat maradjunk annyban hogy Nagyvarad legjobb ket technikusa arulta el nekem emez titkot akik ugy ertenek a Ps2-hoz mint mas a kenyer piritasahoz. Tehat ha azok aszongyak hogy nem jo akkor az nem jo.
Mondom azt hiszel amit akarol:) -
#874 így van nagyon sok számít...
VIA vagy nforce vagy SIS vagy intel chipset, milyen az író az hogy veszekszik össze az alaplappal, kébeled milyen stbstb... naonsokmindenen múlik... -
#873 jézusom... már megbocsáss de ezt a baromságot hol hallottad???
én nem olvastam ez tapsztalat...
2 haver is visszahozott 2 hete 2-2(ps2-Xbox is) lemezt, PONT azt AMIT GYORSAN KELLETT, mert mennem kelletttt tovább :P MEGírnom, az a leg1értelmübb, minnél lasabban írsz annál jobb a minőség!! -
#872 En mint jotanacskent mondom. nagy baromsagot csinalsz.
Egy Ps2 DVD-et csakis 2x sebbesegel szabad irni. az 1x vagy 4x mar megart neki.
Akarhol akarmit olvastal tudd meg hogy igy a jo. Akar hiszed akar nem. -
#871 Figyej mindeki azzal ir amivel eloszor sikerult! Nekem a RecordNow-al nem sikertult soha kiirnom mig a Nero6-al csak kettot csesztem pedig reggebn irtam tonnaszamra oket. -
#870 én mindent 1xesen írok, gondolom 2-3 év múlva ha előveszem menni fog ;) -
#869 nem eccerübb Recordnow-val???
nekem mindig sikerül :P -
Jackson #868 ok,köszi a segítséget! -
#867 Fogod az Ultra Iso progit es atkonvertalod .iso -ra majd kiirod.
Figyej jol mert nem mindig sikerul taht ajanlatos egy ujrairhato DVD-re megirni eloszor es ha megy akkor semmi baj nincs! -
Jackson #866 Sziasztok! egy gi kiterjesztésű file-ból ,hogy lehet ps2 játékot kiírni? -
#865 A V10 -hez meg majig sincs fullos kompatibilis chip integrat tehat azt nem ajanlom neked.
HDLoader cuccokat nem osmerem. -
#864 V10 es rosszabb?
Igazából az olvasó részét nem is igen használnám. Tetszik nekem a HDloader :) -
#863 Halistennek semmi. De par jo tanacs.
Lehetoleg 50004-es V9-es modelt kell venni.
Olyan helyen kell chipeltetni ahol rendesen megcsinajak.
NEM SZABAD masold CD-ekrol jaccani a jatekokat.
Lehetoleg Traxdata , TDK vagy RiData DVD-kre kell iratni a gamakat es lehetoleg 2x -es sebessegel!
Ha ez mind megvan akkor nem kell felned... -
#862 Nem a chip tesz benne kárt! Hanem a másolt cuccok,fóleg a cdr lemezek!!!Dvdr kevésbé káros.De a legjobb eredeti lemezeket használni:) -
#861 Milyen tapasztalataitok vannak arra hogy tényleg tönkreteszi a chipelés a ps2 öt? -
#860 En is igy jartam de nekem a suprnova volt a pass.. -
bobo11 #859 amugy néztem a suprnovat még ott a game ,nincs véletlenül egy nfo fajlod is hozzá,hátha abban benne van,vagy még 1 tipp ha megy az angol akkor a forumon a suprnovanal megkérdezni -
#858 köszkösz -
bobo11 #857 nem nagyon én is jártam igy de én találtam hozzá
ha találok netan akkor szolok
üdv -
#856 Egyik se jo.
De azért kösz. 3napig töltöttem ezt a szart mire lejött, most meg szívok egy rar kicsomagolással. Ahogy nézem a SuprNován már nincsis fent.
Nincs vmi mód megkerülni a jelszot? -
bobo11 #855 ha nem jo akkor sil4
talán sok sikert
üdv -
bobo11 #854 szia
probáld meg ezt
SHill04
üdv -
#853 Hopp... sajnos ez is megoldas lett volna... probajal meg utananezni... ez tenyleg szivas :( -
#852 Sajnos az nem müxik.
Van egy readme mellette:
"The file rar that contains to the game, is protected by password.
If you want to know the password single, you have to visit the forum of firedivx.
http://www.firedivx.com/modules/foro/index.php "
De ide meg nem akar fel engedni..lehet, hogy megszüntették? -
#851 Tudtommal a password az mindig meg kell legyen adva onnan ahonnan letoltod.
Probald meg beirni hogy :
suprnova -
#850 Sziasztok!
Letöltöttem a Silent.Hil.4.Usa.PS2.Full-DVD gamet a SuprNova.org-rol, de nem tom kicsomagolni a rar.-t, mert vmi password kellene hozzá. Ha vki tudja az ismertesse már velem.
Elöre is kösz. -
#849 Azaz RBG kabelt. Polusba lattam a Media Markt-ba. 1199 FT-ert -
#848 El. Ha fekete-fehér képet kapsz a tv-n, akkor vegyél megfelelő kábelt (kb. 1000 Ft). -
sörli #847 Sziasztok
Lenne egy láma kérdésem, NTSC játékot elfogad a PAL szabványu PS2(chippelve van)Köszi -
#845 Persze, van, csak egy "apró" gond van vele: nagyon el vannak szálva maguktól a barmok..
Példa (ez így történt!): Viszem a platinumos ffx-emet (amit a boltokban 7490-nél olcsóbban nem lehet kapni) hogy egy az egyben ESETLEG kis (1000 HuF) ráfizetéssel) PoP: Sands of Time-ra cseréljem... mondom a fickónak így korrekt lenne... (tudván hogy a pop a boltban(ps2re) PLATINUM ÉS 5990 HuF... erre a fickó: hát akkor vegyem meg ott mert hogy ő ezt a játékot 10nél olcsóbban nem szokta adni, az ff10 meg nem ér 4 ezret sem... BAKA -
#844 Aporpo. A Pecsaban van meg cserelheto lehetoseg? Regebben volt...