4368
Szal...
-
#1204 Na igen, ez igaz, de az még mindig elképzelhető, hogy egy olyan Ps2-esnél, ami eredetileg olvasná a dvd-+rw-t, annál esetleg a chip miatt nem mennek az újraírhatón lévő játékok (nem a filmek, mert annak még chip sem kell).
Bár szerintem az, hogy egy chipnek a honlapján feltüntetik az rw támogatást, az parasztvakítás :) -
kiskami #1203 Szerintem jól gondoltad eredetileg. Ezek a csippek nem varázseszközök, amire a hardver nem képes, azt nem "javítják" meg. -
#1202 Hmmm... Nekem ez új. Idáig abban voltam, hogy a chipek megoldják a másolt lemezek olvasását, az meg, hogy milyen lemezen van (-os, +os, -r vagy -rw) meg már a Ps2-ben lévő dvd olvasótól függ.
Pl egy régi gépbe (pl 30004-es asszem még nem támogatta) teszel egy olyan chipet, ami támogatja az rw lemezeket, az olvasó ha fejre áll, sem tudja beolvasni.
Ezek szerint nem így van. -
Lammer at Work #1201 igen soxor igen: volt egy franko kis oldal, ahol fol volt sorolva az osszes elfogadott chip, esott regebben mazsolaztam mit tegyek a masineriaba, es meglepodve tapasztaltam, hogy nemelyik chip sajnos nem supportal formatumokat...(no persze az is szamit ugye, hogy 30E, vagy 50E szeria stbstb) -
#1200 Chiptől függ, hogy viszi-e az újraírható lemezeket?
Nem az olvasótól? -
crx #1199 Ird ki rendes médiára és ha nem jo dobd a kukába enyit kell áldozni rá és nem 15 ezret. A chiptől függ hogy viszi e vagy sem. Jobb ha nem mert akkor hamar tönkremegy a fej és vehetsz másik gépet. -
#1198 ne ird ujrairhatora, mert tudomasom szerint az egyik leg fejrombolobb dolog. -
QuToR #1197 Sziasztok! Miért van az, hogy a PS2-em egy darab RW-s médiát sem olvas? PS2 TWO-m van azt hiszem. Eléggé kezdő vagyok, PS2 téren remélem nem írok nagy butaságokat. Szal , ha tényleg nem olvas semmilyen ujraírható médiát, akkor ki hogyan próbálgatja ki a játékokat amiket esetleg letölt valahonnan?
Help!
-
#1196 Mármint a régebbi PS2-es gépek nem viszik, lehet itt is ez a probléma.
Itt a lap alja felé van egy felsorolás, hogy melyik mit visz:
http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=445&Search=Search&nextcomments=50#comments -
#1195 A régebbi gépek nem viszik a +-os lemezeket.
Eleve más a gyártási folyamat, szal valami különbség eleve kell legyen :) -
crx #1194 Decrypter.:)) -
crx #1193 Valaki szerint van külömbség szerintem meg nincs.:)) -
#1192 üdv
nem tudja valaki a ps2 szeretie e a +os lemezeket eddig mindig -osra csináltam a biztonsági mentéseket nem is volt gond vele multokor +os lemezek akattak a kezembe ezekre is csináltam biztonsági mentést és nem indulnak most nem tom hogy én qurtam el valamit vagy +os nem jó -
hd84 #1191 Üdv!
A ps2 milyen dual-os lemezt szeret? Vannak már tapasztalatai valakinek? -
#1190 Ultraiso-val áttudod konvertálni sima isová, azt meg bármivel.
Egyébként RecordNow Max. -
ScReam15 #1189 Mivel írjam ki a .GI fájlokat esetleg a trial progihoz tudtok adni linket??? Előre is Thx!!! -
#1188 azbiztos -
consolechip #1187 Psx,Ps-one,Ps2 chipek eladók V1- V12 verzióig. Csak 3 vezeték csatlakozik a laser vezérlőre (hosszabb fej élettartam). Action Replay, Media Player, RGB javítás, könnyű beépítés, kicsi méret. Laser fej védelem!
http://consolechip.atw.hu/
-
#1186 A név kötelez :D -
#1185 Ezt olvasva rájöttem, hogy 2 magyar nyelv fut egymás mellett napjainkban. -
#1184 Is-is, van ami eleve 2 dvd-n jelent meg és van amit ügyes emberkék szedtek szét két dvd-re.
A második kérdésedre meg passz, majd valaki megmondja, aki próbálta. -
#1183 2dvds izok vajon egy dual layers lemezhek alapbol ?
s ha igen beveszi ezt a ps2 irt lemzzel? -
#1182 Úgy tudom, azt egy kis forrasztással meglehet oldani chiptől függetlenül, asszem csak egy lábat kell átforrasztani valahol, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, csak így hallottam. -
#1181 hatigen milyen "szar" amikor valakinek a chipje default feature gyogyitja a green RGB effektust...
amugy Laky: TVd nem tudja sajnos default, ezert ahogy Aramir ajanlotta erdemes RGB cable-t venned...
-
#1180 thx
[holnap boltba megy] -
#1179 Mert a játékok NTSC-sek, vagyis amerikai vagy japán piacra készültek.
Vegyél RGB kábelt, azzal szines lesz, igaz, azzal meg a filmek lesznek zöld szinüek, ezért tartsd meg a gyári kábelt is a filmnézéshez.
Egyébként ettől függetlenül megéri, mert a kép szép éles lesz. -
#1178 Valamelyik játékot fekete-fehéren játsza le...
Miért?????????????
5-ös szériás
Legújabb chip ([ps/ps2/dvd stb.] cd-t kapásból beadja) -
#1177 ha ki van chippelve, akkor megy az ntsc/pal is. Lehet hogy amit ki akartál próbálni hibás verzió vagy selejtes a lemez. www.console-news.org oldalon nézz utána a játéknak. -
totyi #1176 csa
vannak olyan PS2 gépek amelyik csak a PAL formátumot ismeri és az
NTSC-t nem.Mert kiirtam egy játékot és nem akar elindulni.
A játék NTSC.És a gép hátuljára meg csak a PAL van irva.
Valoszinü lehet hogy nem ismeri az NTSC formátumot? -
Lammer at Work #1175 van egy srac ph forumon: o meselte hozzajuk miylen aranyban vittek vissza az irokat: Pio ~1.3%, LG ~1.5 NEC durva nem is merem leirni... 5% kb... eeek -
#1174 Nekem egy plextort kellet vissza vinem pénteken mert azokat a lemezeket nem olvasta amiket vele írtam, más gépen mengy rendesen az olvasásuk de ez már nem képes rá. 708A -
#1173 Az LG-vel nekem nem is igazán az a bajom, hogy esetleg szarúl ír, bár olvastam olyanokat is, hogy amit azzal írtak, az szaggatot az asztalikban, másik íróval megírt lemezek meg nem, hanem a firmware frissitése eléggé gyatra. Mennyien problémáztak annó, hogy ezt meg azt a lemezt nem akarja megírni a ráírt sebességgel meg hasonlók, illetve a régebbi írók válogatóssak voltak alapanyag tekintetében.
Azért ilyenek a Pionál nincsenek, kéthavonta jön ki friss firmware.
Ez a fárad a lézem meg pfff... Néha tisztitani is kéne szerencsétlen írót :) -
Lammer at Work #1172 ehhh erdekes... :D
amugy az emlitett holgynek a kommentemben zsir uj Pio108as iroja sem akarja visszaolvasni a lemezt... ezt azert irom, mert IRCn haver bekostolt a kovetkezo szoveggel: "majd ha farad a lezer, majd akkor nezzuk meg milyen..." erre beirtam, hogy ismerosenek vadzsi uj 108asa is csutortokot mondott a temaval kapcsolatban... -
#1171 De lehet a gépben is az olvasás sebeségét limitálni. -
#1170 Mondol te valamit jouember :D -
#1169 Gondolom a Pana nem tekeri meg azt a szerencsétlen cd 158X-os sebességgel, csak mittudomén 2X-en, ezért tudja beolvasni. -
#1168 Ahh az semmi. Nekem 2000-ben megirt egy csavo valami Cd-et csomo jo zenvel es annyira agyon lett strapalva hogy mar semmi semj jacca le. Probaltam a Pio 108-ba is de nem ment. Aztan en is probalgatam haveroknal mert olyan zenek voltak rajta amik a regi szep idokre emlekeztettenk.
Ekkor ugyancsak nemtudomhonnen elokerult a regi Panasonic fulhalgatos utcai zene lejaccom. Beraktam es tokeletesen mukodik. Na ezt magyarazza el nekem valaki.
-
#1167 Ez olyan dolog, hogy még annó régen, kb 2 éve vettem 2X-es Princo dvd-rw-t a Pecsában, akoriban occsó volt, vettem hát vagy 4 db-ot.
Namost akkor még 106-os íróm volt, az egyik lemezt kb 2X-3X megírtam, utánna már törölni sem tudtam sehogy, egy másikra 1X írtam, aztán az is törölhetetlen lett, a másik kettőt meg már eleve nemtudtam megírni.
No, mondom, elrakom a szekrény mélyére, jó lesz még valamire :)
Kb fél év múlva meglett a 107-es íróm, azzal sem tudtam a lemezekkel mit csinálni. Nemrég lett meg a 108-as íróm, no ezzel simán tudtam törölni az addig törölhetetlen lemezeket, írtam is rájuk, és jók is lettek. Még jó, hogy 2 éve nem dobtam ki őket :P
Szal vannak érdekes dolgok mindkét részről :D
-
#1166 gyerekek ezt nem hiszem el... felig off, de nagoyn brutko: foleg Aramir-nak ajanlott...
voltak regebben Samsung lemezek, amivel Aramir kollega is jol befurdott, en is... mennek tonkre sorban...
namost bosszanto modon pont mostanaban szerettem volna elovenni egy regi gamet, ami rarosan volt eltarolva... nem akarta visszaolvasni a lemez veget a Pioneer DVDromom, betettem 107D iromba(ezmeg a gallyra menes elott volt) azsem, betettem Xboxba azsem... bettetem haverom 108as irojaba az sem... odaadtam masik haveromnak akinek 105os pioja van, azsem... odaddtam szomszedasszonynak akinek meg LG(regebbi most nem tudom fejbol) iroja volt es korabban egy ugynnilyen lemezt meg viszaolvasott mig az en 107esem csutortokot mondott ra, az sem...
Mondom a kutyafajat...
msot hogy meglett az uj LG 4163B irom, veletlen kezembe kerult a sarokbahajitott lemez... beraktam poenbol es huss atmasolta... sfv oke... :O
mondom ilyen nincs!!!
jo teszteket olvastam az irorol, hat most eloszlatott minden ketseget... nagyon allat!!! :DDD -
#1165 Mit írtál meg? Ha Gran Turismo 4-et (kínait vagy japánt) akkor ne az íródban keresd a hibát! GT4-nek nincs még működő verziója. Győződj meg róla a console-news.org-on.