Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nállam azzal nincs gond, 400-500k-val símán jön pl. hardwired-rõl is, meg mindenhonnan, bittorrent is fel tud gyorsulni egész jóra!
Neked van letöltési korlátod?
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Csak egy évet írtam alá, mert az elején beszoptam így is az 1 éves szerzõdéssel.
Befizettem a 16500 Ft-os 384-es adsl-re, erre fél év múlva levitték az árát az 512-es csomagnak 12900-ra, és olcsóbb csomagba nem léphettem át, amíg a szerzõdésem le nem járt 😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
16*60*60=57600, vagyis 57,6 mega óránként, ezzel a sebességgel is max 14 óra egy cd.
Kicsit gondolkozz, mielött hüjének nézel 😊
Ezt szerintetek miért írja ki a Alcohol? A game amúgy egy DC-s (selfboot) resident akar lenni, de valamiért nem írja mostanában ki. Sony lemezre kiírtam ilyet vagy 5-6 lemezt, de a mostani Philips-re nem akarja, pedig nem hinném, hogy a lemez a hibás.
Na itt a hiba:
18:51:18 Image file loading failed!
18:51:18 Error message: Write to memory buffer failed!
18:51:20 Something is wrong with the recording procedure!
Please check the log file and report any errors to Technical Support
Ja és .cdi az image!
Meg tudnátok mondani hogy Boot CD-t milyen progival és milyen beállitásokkal lehet megégetni hogy mûködjön is? Nekem 30004-es Ps2-öm van Action Replay 2 + Neo. Az a bajom hogy pl. a Fight Night vagy NBA Ballers nem megy (a lemezek jók mert ujabb Ps2-n mennek). Az én Boot CD-m AR2 v1.9 ettõl kéne ujabb. szedtem is le de nem birom megirni hogy mûködjön is. Please Help !!!
En 16 kbs-el toltok le egy CD-et 24 oraban....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De ha pl 7-8 kb/sec-el töltesz, akkor már egy nap alatt lejön egy cd, ha szerencséd van.
Ezért kell egyszerre többmindent tölteni 😊
Vagy a maradék sávszélességeden tölthetsz ftp-rõl.
de azért kösz! (a GT3 nekem is megvan, de pl én sem osztom meg DC-n. csak példaképpen mondtam =])
A Tekken Tag-ot megnéztem, a consoleworld2.no-ip.com -on egy emberkénél fent van, ReVeNGex-nél találhatod.
Csak keresni kell, több hubot végig járni, hátha szerencséd lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amit én írtam fizetõset, ott kábé két három hónapra visszamenõleg vannak játékok, ami azért nem olyan rossz...
Ez függ a dvd-n lévõ adatoktól, pl egy eleve tömörített animációt nemnagyon lehet jobban betömöríteni, de pl a sima programkódot már jobban lehet.
Ezert sem ertem hogy miert nem rekjak mindet igy. Van olyan jatek ami tormoritve 2.4 giga es ha kicsomagolod akkor 2.6 giga..
kb úgy mennyi idõ egy fullos dvd játékot levenni?
aszt a baziklafásat vidike voltam
Ha erdekel irjal privibe.
de kreditweben van egy elég jó (vagy volt? nem tudom) ps2-es rész ott sokminden van és nem drága...
mondjatok párat lécca
köszi
aszt a baziklafásat vidike voltam
tudom hogy nehéz de tegnap szerencsém volt a koli hubon egy gyors emberkéhez,akitöl lehuztam 1et😊
semmit nem kell állítani. csak fogsz egy image fájlt és kiírod Neroval, Alcohollal, RecordNow-val, vagy mással...
az írás könnyû, a játékot megszerezni nehezebb...
le tudná valaki irni vagy tudna adni linket arrol hogy melyik progival érdemes és fõleg mit kell átállitani sima iráshoz képest ha ps2t akarok kiirni.thx
a nemeteknel ugyanis pl a Sky markanevu, media code alapjan Sony DVD-R darabja 200 forint koruli euroba kerul, asszem 25os csomagban...
tehat pl ha nincs rajta hologramos matrica, satobbi...
amirõl irsz az tdk,és hol lehet az az üzlet ha elárulod?
más. mennyiért veszed a TDK-kat? most láttam a német média márktban 25 darabos TDK-t árra nem emlékszem jövõ héten megyek és megnézem. ugyanaz a 4x-es TYG01-es lemez, amit itthon is lehet egyesével kapni, nagykerben valami nettó 500 körül. érdekes, hogy nem azonos a kinti boltok kínálata, az árak sem. három média márktban is voltam (passau, nürnberg, meg még egy ami nemrég nyílt) most, és csak az egyikben hallottak a 25 darabos TDK ról...
Egyebkent szerintem minden fajta DVD iro jo ezekre csak a lenyeg az legyen hogy TDK-ra irod es 2x -el.
ha azt veszed, van két dvd íróm összesen 90 euróért mert az egyik ingyen volt, és mindkettõ tökéletes =] azt mondom megérte. bár ha lett volna pioneer sulinetben, akkor azt vettem volna...
ajánljatok valami jó játékot... most fejeztem be a Getawayt, és nincs mivel játsszak! (csak ne fps legyen és ne final fantasy =])