4368
Szal...
-
#1484 en meg az 1482esre azert irtam, mert az alkesz nem szokott elszallni, hacsak gagyi az iro, vagy/es a rencereddel valami gebasz van vagy/es rossz a tores az alkoholhoz. -
#1483 Szia!
Nem az írómat frissítettem, hanem a 1476-on tettem fel egy kérdést ara válaszoltak a 1477 és én arra válaszoltam 1478-as beírásba.
Esetleg az eredeti kérdésben tudnál segíteni?
-
#1482 irodat frissitetted? (firmware) lehet gagyi iroval nyomulsz, egy plextor, yamaha, teac irotriot ajanlok a cdirok kozul... -
#1481 DVD-decrypter azt tuti jó -
Humerkee #1480 Bocsi,már feltettem egy lámi kérdést,akkor segítettetek és most aztszeretném megtudni hogy original ps2 dvd-t kilehet e írni bin-be vagy másik dvd-re.Tudjátok ez amolyan biztonsági másolat lenne:)) megnyugtatna.köszi
-
#1479 Clonnal, Neroval ne másolj gyári játékot, mert nem biztos, hogy jó lesz. -
#1478 Nem tudom miért de nem indul. Azt írja ki hogy olvasási hiba. viszont a cloncd és a néró image írás elindul. Nem tudom, hogy a néroval vagy clonal meglehet oldani az írást ugy hogy használható legyenek a másolatok. -
#1477 alcohol... van ps1 semaja... pl... -
#1476 Sziasztok!
Nem ide tartozik de, meg tudná nekem mondani valaki azt, hogy miként lehet biztonsági másolatot készíteni a ps1 védett játékról. Úgy hogy az működjön is a csipelt ps1-en?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
#1475 Van egy 30004 -es Ps2. Ugy kebbe ket eve volot chipelve valami MAgic 3 -al. Ma kiszedtuk a chipet es raktunk egy mar regebben hasznalt masik Magic 3-mat. Fogtuk es atragasztottuk. Elinditotuk a gepet de nem volt hang sehogysem.
A masolt jatekokat bevette siman de hang nuku.
Mit baxtunk el ?:D -
Humerkee #1474 Köszi szépen!Remélem sikerülni fog. -
#1473 "Nero-val
Megvan a .iso file. Elinditom a nero6-ost.Bealitom ott fent hogy a Pio 107-es DVD-em legyen es ne a TEAC cd-rw-em. (volt ra pelda hogy ezert tokoltunk)Berakom az ures TDK 4.7 gb-os DVD-et.Majd a Recorder opcional a Burn Image-et kivalasztom.Onnan kivalasztom a .iso filet.Kipipalom hogy Write es hogy Finalze DVD after writed.Berakom hogy ne legyen Burn-Proof kipipalva es semmi multisessiont.Odarakom 2x-sebesegre.Burn"
ezt asszem még Sephi írta réges-rég.
-
#1472 DVD decrypterrel te el tudod??
-
#1471 Clone cd,ezzel nem tudod elbaltázni... -
#1470 DVD decrypter az elég jó kis progi azzal irjad a lemezeket -
Humerkee #1469 Sziasztok,bocsi hogy ilyet kérdezek és biztos már leírtátok vagy százszor,de sajnos nem találtam meg amit keresek ebben a topikban.Megtennétek hogy leírjátok a ps2 es játék kiírását DVD-re?Csak hogy mivel,mit kell beállítani és hogyan.Leglassabban és márkás DVD-re kell kiírni azt már tudom.Előre is köszi a segítséget.Egyébként az is jó ha mondotok egy hozzászólás számot ahova le van írva esetleg. -
wertyx #1468 mert a konzol világban és a gömb utcában 10.000 forintért chippelnék...a konzol világban TDK-ra írják -
wertyx #1467 és hol tudtok olyan helyet ahol jó chip van???akkor most mit mondtok szerintetek mit tegyek?? -
#1466 Eloszor is harom eves gepnel fent all a lencse problema mert az mar agyon volt hasznalva. Ha nem rendes a chip par het allat siman kiegeti es mehet a fracba. Ekkor persze ezt ki lehet cselezni egy network adapterrel ami cca. 14000 ft es akkor rakol bele merevlemezt... szal sok megoldas van.
En szerintem ha teszel is akkor olyan heloyen csinald ahol megbizol az emberbe... eleg veszelyes jacma. -
#1465 Egy játékon fogsz cca.15000-et.Ha normális chipet rakatsz be+nem gagyi lemezeket használsz,akkor ne tétovázz... -
wertyx #1464 van egy 3 éves gépem szerintetek kichipeljem???milyen tapasztalataitok vannak?? -
Angyisz #1463 ultraisoval csinálj hozzá egy .cue-t, és már megy is mondjuk alkohollal -
#1462 Persze csak ha nem Buget-Omega-Princo féle lemez :D -
#1461 nem baj -
#1460 Le akarok masoltetni valakinek egy Ps2 jatekot de ninc sitthon csak 8x-es lemezem es azt minimum 4x-en lehet irni... nagy baj ha 4x-en irom meg? :D
Mar nem tudom :D -
#1459 JA -
INNUENDO #1458 Miért lehet az, hogy a StartSmart -ban a professzionális-mód gombja le van tiltva ?
OEM Nero Express 6.3.1.6 <▬▬ -
#1457 vagy probáld meg daemonnal meg nyitni, nekem az be szokott válni a nincs cue, és ugy neroval kiirni -
#1456 Kellene hozzá egy .cue fájl is, anélkül nemfog menni.
Esetleg ha ez nincs meg hozzá, akkor nevezd át isora, csak akkor van gáz, ha vannak rajta audio trackek is. -
INNUENDO #1455 Új kérdés :
.bin fájlt milyen programmal lehet kiírni ? A Nero nem veszi be, az alkohol sem. -
INNUENDO #1454 Psx - Console media pacher ?? Valaki ? -
#1453 ok. köszi hogy segitettetek -
#1452 Simán dvd vagy cd copy-val át tudod másolni mondjuk a Néróval -
#1451 Probaltam ramasolni a gepre de leallt olvasasi hibaval igy is. Szoval akkor a dvd serult. Van nalam egy masik ps2-es jatek is, azzal akkor mit kezdjek? -
#1450 oke megnezem. en meg automatikusan arra gondoltam, hogy masolasvedett a lemez es azert csinalja. -
INNUENDO #1449 Ez csupán annyit jelent hoogy a dvd-nek a gazdája gondatlan P-: .... Magyrul szara lemez.
Nézd meg hogy simán a fájlokat ki tudod-e mindet másolni a winyódra ! -
#1448 Hi. A segitsegetekre lenne szuksegem. Haver adott egy masolt ps2 dvd-t (NFSU2), hogy masoljam at neki. Hogy kezdjek neki? Probaltam alcohollal de olvasasi hibaval leallt 4% utan. -
#1447 Az LG GSA-4163B firmware-t érdemes frissiteni 4136A-ra? -
INNUENDO #1446 A Console Media Patcher psx -es játékhoz is működik ? -
Angyisz #1445 persze, az íráshoz nem kell modchip meg boot cd se, de játszani ezek nélkül nem tudsz vele. (bocsfekete humor)