4368
Szal...
  • Luiprima
    ha ráérsz leírhatod előre is köszi
  • mila69en
    ja hát aza progi megvan csak gőzöm nem volt, hogy erre jó nah meglesem
  • esceeper
    Szedd le a netröl az iso buster-t.Azzal megtudod nézni a file-ok elhelyezkedését a lemezen.Jobban most nem akarok belefolyni ne haragudj.Majd leírom az egész procedurát egyszer,ami nálam nem tart már pár percnél többe.
  • mila69en
    jaaa aha... hát ezt nem tuttam, hogy fordítva csinálják, és azt milyen progival szeded ki?? van egy eredeti EA-s gémem meglesem az üres részt
  • esceeper
    Az EA meg még sok más cég ugy csinálja meg a gyári játékokat, még ha az játék nem is éri el mondjuk csak az 1gigát hogy az a dvd legszélén helyezkedik el.Ami azt jelenti hogy van elötte mondjuk 3giga nagy "semmi" a lemezen.Ez azét jo mert gyorsul a töltési idő,csak másolt lemezen ez pont forditva sül el,pláne a régi 2-3éves gépeken.
  • mila69en
    hm.. érdekes amit mondasz, nálam tökéletesen futnak a EA-s gémek rezzenés nélkül és nem vettem ki semmilyen üres részt.. monjuk azt se tom hogyan kell kivenni, milyen üres rész??
  • Luiprima
    Milyen progival tudod kivenni az üres részt?
  • rollab
    érdekes amit írtok a fejállításról...
    nemrég vettem egy csomó TDK lemezt, amit ugye sokan ajánlanak
    a megírott játékok kicsiny része fut, jól van kiírva, nem tudom mi lehet

olyan mintha "érzékeny" lenne a fej :D van ilyen egyáltalán? mit lehet kezdeni ezekkel a lemezekkel? :D
  • esceeper
    Az EA játékok amugyis károgva mennek másoltan,mert ugy van a dvd-n a játék hogy van 2giga semmi utána meg maga a game.A szélén meg elégé üt a lemz azért tölt olyan vacakul.Én kiveszem az üres részt a dvd-röl és ugy irom ki,igy már sokkal jobban fut.Nálam is szarul ment a fifa2005,fifa street,nba street is.Vagy a másik megoldás a vinyo!
  • svanson
    Már novemberben a konzolshopban állítottak a fejen 5 ropiért! Szerintetek melyek budapesti szervíz a legmegbízhatóbb? (ma nagynehezen lenyomtam egy Fifa meccset, de nagyon krákogott:( )köszi
  • rollab
    esetleg nem próbáltad Total Commanderrel összerakni? Én már láttam olyat WRC változatot, amit így kellett és abból egy *.out file lett, ami gyakorlatilag ISO, át is nevezheted, és utána már a pörkölés van csak
  • Bispo
    Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
    eladás céljából.
    akit érdekel irjon privre!
    köszi elöre is

• Aramir
    Eladás erejéig jó :D
  • Firci
    hello

Letöltöttem a WRC4-et. Kicsomagolás után nem iso, vagy bin stb. nem képfile hanem egy csomó file van. Próbáltam kiirni adatdvd ként de nem megy. Segítsetek ha tudtok légyszives. Köszi Firci
  • mila69en
    hát azaz élettartam max 3-4 hónap vagy annyi se....
  • Aramir
    Egy kis lézerbeállítás és fejpucolás még kitolhatja az élettartamát egy kicsit.
    Valami szervízben csináltasd ezt meg inkább.
  • Gábor
    Ezt most komolyan kérdezted? Mondd, hogy nem! Kérlek!
  • mila69en
    dikkk
  • mila69en
    véres a torka... lehet érik neki a fejcsere
  • kyle reese
    helo! van olyan progi amivel ps-2 dvd át lehet írni úgy hogy pc-n menjen?
  • svanson
    Problémám van! Rosszalkodik a ps2 masinám! bekapcsolom és krákog! néha szaggatottan, de van úgy hogy egyfolytában! a játékok sem akarnak elindulni rajta. eddig csak az volt a baj, hogy sokat töltött. Pl:Fifánál mikor gólt löttem szaladgáltak még a pályán pár mp-ig, meg a San Andreasnal az épületeket nem töltötte be időben. De most már krágok és el sem indul! szóval szerintetek mi lehet a baja? és hol van normális szervíz Budapesten? előre is köszi.
  • beigliboy
    Nem régi, ez már a slim. Majd megpróbálom azzal is, azért köszi.
  • Aramir
    Ha régi a ps2, akkor lehet, hogy még olyan, ami nem viszi az rw-t, asszem talán a 39004-estől vitte. Esetleg próbáld meg -rw-re, hátha azt viszi.
  • beigliboy
    LG-m van, eddig semmi problémám nem volt vele. Ja és próbáltam +os rw-re írni játékot, mert csak ilyen volt itthon, csak azért hogy kipróbáljam, de azt nem veszi a ps2. Lehetséges?
  • Aramir
    Pio108-ad van? :)
    Nem véletlenül nem engedi, én Pio107-es íróval próbáltam, az még engedte, szarok is lettek. Nyugodtan írd meg 4X-en, jó lesz, esetleg a DvdInfoPro-val leis tudod tesztelni a pi/po hibákat.
  • beigliboy
    Nekem nem is engedi egyik író progi se, hogy 2x-esen próbálkozzak, egyszerűen nem lehet kiválasztani... Remélem így is jók a játékok, legfeljebb legközelebb 4x-es lemezt veszek, bízom benne azt már lehet 2x-esen.
  • Aspyrin
    Nálam a 2x-en megírt tdk sem a legjobb :(
  • Aramir
    Próbálkozni lehet, de nembiztos, hogy érdemes.
    Nekem a 8X-os lemezek 1X-en vagy 2X-en rendre szarok lettek, igaz nem TDK, hanem Ritek (hozzáteszek a jobbikfajta Ritek volt, 4X-en és még 8X-an is megfelelő volt a minőségük)
  • beigliboy
    Hali! 8x-os dvd lemezekre (pl. tdk) tényleg nem lehet 2x-esen írni? Akkor miért írják rá, hogy 1-8x? Lehet hülye kérdés...
  • DoNorBi
    Verbatimra,dvd decrypterrel.És Magic V csippem van asszem
  • Luiprima
    Te milyen alapanyagra írtad ki?
  • DoNorBi
    Na nálam kiváloan működik csak vmiért arcade módban az egyik rally-s pályánál mindig kifagy
  • Luiprima
    Sajna nem tudja a gazdája sem mert nár úgy vette hogy benne volt, és igen kiírás képfájlból néróval.
  • DoNorBi
    Nemtudod véletlenűl hogy milyen modchip volt abban a gépben amelyik vitte?És ugyanúgy irtad ki mint a többit játékot szoktad?
  • Luiprima
    Ritek mondjuk lehet ez is baj de 3gépből 1 olvassa
  • DoNorBi
    És milyen márkájú lemezre irtátok ki?
  • Luiprima
    Kiírtam de nem megy még 2 másik gépen próbáltuk és egyiknél megy másiknál nem szóval chipfüggő a dolog
  • Chaos25
    Napokban megjelent "GT4 Working ps2dvd9 digitalman" változatot sikerült valakinek működésre bírnia?
  • Bispo
    Helpet szeretnék kérni!!
    van egy 3 éves Ps2-őm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
    Szerintetek menyit ér mer eladnám?
    Elöre is köszi.
  • petyka2
    Mé'cseréltétek ki?