4368
Szal...
-
#1524 ha ráérsz leírhatod előre is köszi -
#1523 ja hát aza progi megvan csak gőzöm nem volt, hogy erre jó nah meglesem -
esceeper #1522 Szedd le a netröl az iso buster-t.Azzal megtudod nézni a file-ok elhelyezkedését a lemezen.Jobban most nem akarok belefolyni ne haragudj.Majd leírom az egész procedurát egyszer,ami nálam nem tart már pár percnél többe. -
#1521 jaaa aha... hát ezt nem tuttam, hogy fordítva csinálják, és azt milyen progival szeded ki?? van egy eredeti EA-s gémem meglesem az üres részt -
esceeper #1520 Az EA meg még sok más cég ugy csinálja meg a gyári játékokat, még ha az játék nem is éri el mondjuk csak az 1gigát hogy az a dvd legszélén helyezkedik el.Ami azt jelenti hogy van elötte mondjuk 3giga nagy "semmi" a lemezen.Ez azét jo mert gyorsul a töltési idő,csak másolt lemezen ez pont forditva sül el,pláne a régi 2-3éves gépeken. -
#1519 hm.. érdekes amit mondasz, nálam tökéletesen futnak a EA-s gémek rezzenés nélkül és nem vettem ki semmilyen üres részt.. monjuk azt se tom hogyan kell kivenni, milyen üres rész?? -
#1518 Milyen progival tudod kivenni az üres részt?
-
rollab #1517 érdekes amit írtok a fejállításról...
nemrég vettem egy csomó TDK lemezt, amit ugye sokan ajánlanak
a megírott játékok kicsiny része fut, jól van kiírva, nem tudom mi lehet
olyan mintha "érzékeny" lenne a fej :D van ilyen egyáltalán? mit lehet kezdeni ezekkel a lemezekkel? :D -
esceeper #1516 Az EA játékok amugyis károgva mennek másoltan,mert ugy van a dvd-n a játék hogy van 2giga semmi utána meg maga a game.A szélén meg elégé üt a lemz azért tölt olyan vacakul.Én kiveszem az üres részt a dvd-röl és ugy irom ki,igy már sokkal jobban fut.Nálam is szarul ment a fifa2005,fifa street,nba street is.Vagy a másik megoldás a vinyo! -
svanson #1515 Már novemberben a konzolshopban állítottak a fejen 5 ropiért! Szerintetek melyek budapesti szervíz a legmegbízhatóbb? (ma nagynehezen lenyomtam egy Fifa meccset, de nagyon krákogott:( )köszi -
rollab #1514 esetleg nem próbáltad Total Commanderrel összerakni? Én már láttam olyat WRC változatot, amit így kellett és abból egy *.out file lett, ami gyakorlatilag ISO, át is nevezheted, és utána már a pörkölés van csak -
#1513 Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is
-
#1512 Eladás erejéig jó :D -
Firci #1511 hello
Letöltöttem a WRC4-et. Kicsomagolás után nem iso, vagy bin stb. nem képfile hanem egy csomó file van. Próbáltam kiirni adatdvd ként de nem megy. Segítsetek ha tudtok légyszives. Köszi Firci -
#1510 hát azaz élettartam max 3-4 hónap vagy annyi se.... -
#1509 Egy kis lézerbeállítás és fejpucolás még kitolhatja az élettartamát egy kicsit.
Valami szervízben csináltasd ezt meg inkább. -
Gábor #1508 Ezt most komolyan kérdezted? Mondd, hogy nem! Kérlek! -
#1507 dikkk
-
#1506 véres a torka... lehet érik neki a fejcsere -
kyle reese #1505 helo! van olyan progi amivel ps-2 dvd át lehet írni úgy hogy pc-n menjen? -
svanson #1504 Problémám van! Rosszalkodik a ps2 masinám! bekapcsolom és krákog! néha szaggatottan, de van úgy hogy egyfolytában! a játékok sem akarnak elindulni rajta. eddig csak az volt a baj, hogy sokat töltött. Pl:Fifánál mikor gólt löttem szaladgáltak még a pályán pár mp-ig, meg a San Andreasnal az épületeket nem töltötte be időben. De most már krágok és el sem indul! szóval szerintetek mi lehet a baja? és hol van normális szervíz Budapesten? előre is köszi. -
beigliboy #1503 Nem régi, ez már a slim. Majd megpróbálom azzal is, azért köszi. -
#1502 Ha régi a ps2, akkor lehet, hogy még olyan, ami nem viszi az rw-t, asszem talán a 39004-estől vitte. Esetleg próbáld meg -rw-re, hátha azt viszi. -
beigliboy #1501 LG-m van, eddig semmi problémám nem volt vele. Ja és próbáltam +os rw-re írni játékot, mert csak ilyen volt itthon, csak azért hogy kipróbáljam, de azt nem veszi a ps2. Lehetséges? -
#1500 Pio108-ad van? :)
Nem véletlenül nem engedi, én Pio107-es íróval próbáltam, az még engedte, szarok is lettek. Nyugodtan írd meg 4X-en, jó lesz, esetleg a DvdInfoPro-val leis tudod tesztelni a pi/po hibákat. -
beigliboy #1499 Nekem nem is engedi egyik író progi se, hogy 2x-esen próbálkozzak, egyszerűen nem lehet kiválasztani... Remélem így is jók a játékok, legfeljebb legközelebb 4x-es lemezt veszek, bízom benne azt már lehet 2x-esen. -
Aspyrin #1498 Nálam a 2x-en megírt tdk sem a legjobb :( -
#1497 Próbálkozni lehet, de nembiztos, hogy érdemes.
Nekem a 8X-os lemezek 1X-en vagy 2X-en rendre szarok lettek, igaz nem TDK, hanem Ritek (hozzáteszek a jobbikfajta Ritek volt, 4X-en és még 8X-an is megfelelő volt a minőségük) -
beigliboy #1496 Hali! 8x-os dvd lemezekre (pl. tdk) tényleg nem lehet 2x-esen írni? Akkor miért írják rá, hogy 1-8x? Lehet hülye kérdés... -
#1495 Verbatimra,dvd decrypterrel.És Magic V csippem van asszem -
#1494 Te milyen alapanyagra írtad ki? -
#1493 Na nálam kiváloan működik csak vmiért arcade módban az egyik rally-s pályánál mindig kifagy -
#1492 Sajna nem tudja a gazdája sem mert nár úgy vette hogy benne volt, és igen kiírás képfájlból néróval. -
#1491 Nemtudod véletlenűl hogy milyen modchip volt abban a gépben amelyik vitte?És ugyanúgy irtad ki mint a többit játékot szoktad? -
#1490 Ritek mondjuk lehet ez is baj de 3gépből 1 olvassa -
#1489 És milyen márkájú lemezre irtátok ki? -
#1488 Kiírtam de nem megy még 2 másik gépen próbáltuk és egyiknél megy másiknál nem szóval chipfüggő a dolog -
Chaos25 #1487 Napokban megjelent "GT4 Working ps2dvd9 digitalman" változatot sikerült valakinek működésre bírnia? -
#1486 Helpet szeretnék kérni!!
van egy 3 éves Ps2-őm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi. -
#1485 Mé'cseréltétek ki?