4368
Szal...
-
#1564 A vicces az benne,hogy semmi nem garantálja-ergo a sony nagy tömegeket b****tt át.Én a sajátomat 2003 decemberében vettem...Én a másfél éves periódusba estem bele...
A fej lassan de biztosan xarik be/én átlag napi 1.5 órát használtam/Az LA ic meg akár bekapcsolásnál is szét mehet,de ha xaraxik a"fejed"Az ic nagyobb feszkót vesz fel és a fejjel együtt mennek a sírba...Ez az 50004-es tipusra vonatkotkozik. -
#1563 A nagyon gyorsan az mit jelent? Fél év? És ha csak eredeti lemezt rakksz bele akkor mi a biztosíték, hogy nem megy tönkre ugyannyi idő alatt? Ha már azt mondod, hogy szar a gép. -
#1562 Az az egyetlen tipus ami egy jó sony fejjel életed végéig kiszolgál .Nem adod el? -
Sheva07 #1561 SCPH-39004 -esem van
-
#1560 A #1559-es neked ment.Igen tettem tönkre a sajátomat Cd-s rippelt szarokkal,RW,Princo...És NEM az ment tönkre aminek kellett volna...
Nem baj beiskolázás után veszem a következöt... -
#1559 Mint már azt megbeszéltük egy jópárszor dughatsz bele bármit,attól is bekrepál.Ugy sz*r az egész,ahogy van.Nekem is jól müködött,és nagyon gyorsan bekrepált.Mértem a fejet szorgalmasan a mai napig a focus,ill.track tekercs 4.5,5 Ohmos ahogy a nagykönyvben meg van írva...A gond az LA Ic-nél kezdődik,ugyanis a feszültség/12V/eleve túl méretezett-át szokták kötni egy 5V-os pontra ami elég neki a nem karcos lemezeknél,a karcosal,meg gondjai lesznek a gépnek.Nem tudom milyen géped van,ha 50004-es a rómeó mód kötelező/12V-ról 5V-ra/a saját érdekedben/új ic kb 5 rúgó...A fej is ugy sz*r ahogy van,mert az ic feszültségét csökkentheted,de a gagyi sanyo fej szétmegy magától is.A lemezeket ajánlatos 2x-en írni,nálam 4x-en irott lemezek akdtak. -
Sheva07 #1558 szeva LAMMER
én kiirtam a gta sa-t ujrairható dvd-re és ment gondoltam kiirom sima dvd-re...
be is töltött a game aztán mentem 10métert az autóval és lefagyott
nem tudom mi lehetett a baj lehet szarul irtam meg nem tudom
én is olvastam hogy nem tesz jót a ps-nek ha ujrairható lemezt rakok be de azt is olvastam hogy semmi baja se lesz.Nem tudom annyira nem értek hozzá
nekem NEC DVD-rw_ND-3500AG iróm van
azt hallottam a pioneer az jobb a ps gamékhoz -
#1557 De ki tapasztalta? Te? Tettél már tönkre ps2 fejet azzal, hogy DVD-RW-t raktál bele? Ez a bajom, hogy mindenki mondja, hogy tapasztalat, de igazán nincs megmagyarázva, hogy miért nem jó.
A firmware frissítéstől pedig nem fog jobban írni az író legfeljebb az újabb DVD lemezeket is felismeri és megírja a ráírt sebességen. -
#1556 akkor szerencses vagy fejugyben, nemkivanom, de hidd el tapasztalatok alapjan, sajnos idovel megeszi, am ne legyen igazam!!! ;)
a pio109 telleg nem kompetens, mivel eleg bugos iro, erdemes a legujabb firm-ot belecsusztatni a pici kis lelkebe -
#1555 Én írtam 8x-osan és 4x-esen is ugyanazt a lemezt és nem vettem észre minőségi különbséget.
A minőségtesztelés pedig szerintem nem sokat ér. Legalábbis nekem egy pio-109-em van és azzal nem. Írtam már olyan lemezt amin alcsaonyak voltak a hibaértékek és mégis megakadt a ps2-ben.
Az RW-ről pedig annyit,hogy a Verbatim DVD+RW 4x-es az egyetlen lemez nálam ami nem csal elő mindenféle hangot a ps2-ből amikor olvassa. Úgyhogy én nem hinném, hogy az elbassza a lemezt. -
#1554 Sulthal, Sheva07: pofon ecceru a keplet, probaljatok ki magatok is(ha ennyit nem er meg par teszt lemez, az mar sohersag) kiirjatok kulonbozo sebesseggel, es NEro tesztjevel nyomattok ra minoseg tesztet, lehetoleg egy eleg megbizhato olvasoval, vagy ha nincs, akkor legalabb az iroval amivel irtatok... es elvalik... ;)
Shevanak kulon: NEM SZABAD RWvel ETETNI a gepet, mert elbaszod hamar a fejet... ,) -
#1553 Erre a "minél lassabban megírni" kijelentésre van valami magyarázat is? Sokszor leírták már ebben a topikban meg máshol is ezt, de indoklást még nem olvastam erről.
Én azt olvastam valahol, hogy minden lemezt a ráírt sebességgel kell megírni. Persze nem tudom, hogy ez igaz-e, de ott volt valami magyarázat is rá, csak sajnos már nem tudom, hogy hol olvastam és nem emlékszem rá. -
Sheva07 #1552 Nekem a ps2 a TDK-lemezeket utálja egyszerüen nem viszi, eddig a primedisc
DVD-RW -t vitte de haverom kereskedik ps-ekkel meg mindennel és ő Fuji dvd-re irta nekem a gamét szoval szerintem az a legjobb...
meg minél lassabban kell megirni.
azt nem tudja v.ki hogy ha a prime disc -RW -t visz a ps akkor a primedisc sima dvd-t mér nem????
én nero-val szoktam megirni a gamét (cd/dvd kép lemezre mentése) 2.4×esen -
#1551 nekem is matrix van és megy rajt minden + - dv9 szal minden... és a dvd decrypterre szavazok én is az alkohol az eredeti ps2-s dvd-t nem tudja megirni. -
tommie #1550 Köszönöm
Olvastam fentebb, hogy +R-est szeret a matrix, ez azt jelenti, hogy - al nem megy? -
#1549 fogod dvddecryptert iso create majd visszair, nekem eddig mindig mukodott... pont -
#1548 Az Alcohol 120%-ban van ps2-es lemez másolási beállítás, amúgy passz. -
tommie #1547 Az első pár oldalt végigolvastam, hasznos és érdekes volt de nem találtam választ. Különböző formátumok kiírásáról volt szó de engem az eredeti érintene. -
#1546 Szerintem a topik eleje felé nézz körbe. -
tommie #1545 PS2 eredeti lemezről szeretnék másolatot készíteni. Még soha nem csináltam, van valakinek tapasztalata, merre induljak? Ha a fórumon volt már korábban erről szó akkor kérlek benneteket csak azt írjátok meg kb mikor/hányas hsznél keressem. -
#1544 Tavaly tavasszal nememlékszem, hogy lehetett volna teljesfelületen nyomtatható lemezt venni, legalábbis pont ilyet. Volt helyette viszont asszem 4X-es Ridisc nyomtatható, azok tényleg szarok voltak. Pont ilyen csomagolásban vetted, mint ami a képen van?
Princoból meg nem mind volt szar, nekem is van sok, ami még olvasható, ilyen Ritek G04 meg G05 még nem "felejtett" nálam adatot, függetlenül a rászitázott "márkától" -
#1543 A tavaly tavasszal ilyen lemezre (illetve 4X) írt játékaim szinte kivétel nélkül nem indulnak már el. A Princok, amiket annyira szidtatok, mind jól működnek, egyikről sem veszett el az adat. Pedig azt írták, hogy Princoról pár hónapon belül el fog tűnni az adat. -
#1542 Köszi kipróbálom. -
#1541 Próbáld ki a Ritek 8X teljesfelületen nyomtatható lemezt 4X-en megírva.
A Pecsában lehet kapni hétvégenként, talán 100 Ft lehet, veszel 1-2-t, kipróbálod, ha jó, ok, ha nem, akkor buktál 200 Ft-ot. -
#1540 TDK+R 8x-os. Azzal is bajban vagyok, hogy milyen lemezre írjak. Sok féle lemezre írtam már, de mindegyiknél hangoskodik a gép. Egyetlen lemezre tudtam úgy írni, hogy nem zajongott tőle a gép az pedig a Verbatim DVD+RW 4x-es. Csak az elég drága.
Ezt az írót pedig két napja vettem, eddig egy LG íróm volt, de több helyen is olvastam, hogy az nem jó, pioneer a tuti. Bár nem nagyon értem, hogy a pioneer mitől jobb, az LG amikor árban majden ugyanannyiba kerülnek.
Te milyen lemezt használsz? Tudom, hogy nekem az nem biztos, hogy jó lesz, de mégis legalább valami ötletet ad, hogy mikkel próbálkozzak. -
#1539 A másik dolog meg, hogy nemtudom a 109-es írók mennyire adnak pontos értékeket. Nekem pl a régi 107-es íróm teljessen mást mutat ugyanannál a lemeznél, mint a 108-as, és a 108-as mutatja a valósághoz közelebb lévő értékeket. -
#1538 Az a baj, hogy a Ps2-knek eléggé fostalicska lézerük van, lehet, hogy a lemez hibátlan, csak valamiért mégsem tetszik neki.
A scale-t meg azért mondtam, hogy tedd autora, mert most nemlátni az ábrádon semmit, csak a lemez végén egy bazinagy hibát (ott lehet, hogy olvashatatlan is a lemez, egy Nero felületvizsgálat kimutatná).
Ez amúgy milyen lemez volt? Mármit a márkája? -
#1537 Pont az a lényeg, hogy az összes érték végig alacsonyan van és van a lemezen egy pont, ahol mindkét érték felugrik az égbe. És arra vagyok kiváncsi, hogy ez okozhatja-e azt, hogy a lemez végig akadozik? Mert gondolom, nem ott van az összes video. -
#1536 Legközelebb a scale-t tedd autora, mert így semmi sem látszik :D -
#1535 Akkor erről mi a véleményed?
A Fantastic 4 játék megírva. A videok végig akadoznak. -
#1534 A maximumnak, de a Dvdinfoproban ugyis látod grafikussan, ahhol lesz egy bazinagy tüske 280 fölött, ott valószinüleg akadni fog.
Ez pl garantáltan a kukában végzi :D
Ez egy 8X-os G05-ös lemez volt 1X-en írva. -
#1533 Az átlagnak kell kisebbnek lenni, mint 280 vagy a maximumnak? -
#1532 280-as értékek felett már jóeséllyel megfog akadni a film vagy játék.
Minnél kisebb értékek a jók. -
Multikiller #1531 Fujifilm DVDre érdemes írni, vagy nem valami jó minőségű? -
#1530 Üdv!
Valaki el tudná nekem mondani, hogy ezek a PI meg PO értékek mit jelentenek a DVDINFO programban. Ha valami faq-t ajánlotok az is nagyon jó lenne. -
#1529 figyej nekem is olyan a gépem és a Trakxdata DL-t nem vite de a Vebratint igen és nekem pedig 108 íróm van:D -
#1528 figyej nekem is olyan a gépem és a Trakxdata DL-t nem vite de a Vebratint igen és nekem pedig 108 íróm van:D -
#1527 A gép50004-es,chip DMS4 lite,a lemez traxdata,az író pio109-es,és még semmit nem írtam DL-es lemezre-ezért vagyok ennyire láma... -
#1526 Na figyej az a lényeg hogy verbatin lemezre írd +R-esre és úgy meniekell ha Matrix csiped van:) -
#1525 "GT4 Working ps2dvd9 digitalman" változatot,booktype-al kéne irnom szerintetek hogy működjön is?