Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillYou
V10 es rosszabb?
Igazából az olvasó részét nem is igen használnám. Tetszik nekem a HDloader 😊

http://www.agumi.hu/

Sephi
Halistennek semmi. De par jo tanacs.

Lehetoleg 50004-es V9-es modelt kell venni.
Olyan helyen kell chipeltetni ahol rendesen megcsinajak.
NEM SZABAD masold CD-ekrol jaccani a jatekokat.
Lehetoleg Traxdata , TDK vagy RiData DVD-kre kell iratni a gamakat es lehetoleg 2x -es sebessegel!

Ha ez mind megvan akkor nem kell felned...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
Nem a chip tesz benne kárt! Hanem a másolt cuccok,fóleg a cdr lemezek!!!Dvdr kevésbé káros.De a legjobb eredeti lemezeket használni😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

KillYou
Milyen tapasztalataitok vannak arra hogy tényleg tönkreteszi a chipelés a ps2 öt?

http://www.agumi.hu/

Sephi
En is igy jartam de nekem a suprnova volt a pass..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

amugy néztem a suprnovat még ott a game ,nincs véletlenül egy nfo fajlod is hozzá,hátha abban benne van,vagy még 1 tipp ha megy az angol akkor a forumon a suprnovanal megkérdezni
Afe
köszkösz

nem nagyon én is jártam igy de én találtam hozzá
ha találok netan akkor szolok
üdv
Afe
Egyik se jo.
De azért kösz. 3napig töltöttem ezt a szart mire lejött, most meg szívok egy rar kicsomagolással. Ahogy nézem a SuprNován már nincsis fent.
Nincs vmi mód megkerülni a jelszot?

ha nem jo akkor sil4

talán sok sikert
üdv
szia
probáld meg ezt

SHill04

üdv
Sephi
Hopp... sajnos ez is megoldas lett volna... probajal meg utananezni... ez tenyleg szivas 😞

Afe
Sajnos az nem müxik.
Van egy readme mellette:
"The file rar that contains to the game, is protected by password.
If you want to know the password single, you have to visit the forum of firedivx.
http://www.firedivx.com/modules/foro/index.php "
De ide meg nem akar fel engedni..lehet, hogy megszüntették?

Sephi
Tudtommal a password az mindig meg kell legyen adva onnan ahonnan letoltod.

Probald meg beirni hogy :

suprnova

Afe
Sziasztok!
Letöltöttem a Silent.Hil.4.Usa.PS2.Full-DVD gamet a SuprNova.org-rol, de nem tom kicsomagolni a rar.-t, mert vmi password kellene hozzá. Ha vki tudja az ismertesse már velem.
Elöre is kösz.

Sephi
Azaz RBG kabelt. Polusba lattam a Media Markt-ba. 1199 FT-ert

torrente
El. Ha fekete-fehér képet kapsz a tv-n, akkor vegyél megfelelõ kábelt (kb. 1000 Ft).

Sziasztok
Lenne egy láma kérdésem, NTSC játékot elfogad a PAL szabványu PS2(chippelve van)Köszi
Oldern the 1st
Persze, van, csak egy "apró" gond van vele: nagyon el vannak szálva maguktól a barmok..

Példa (ez így történt!): Viszem a platinumos ffx-emet (amit a boltokban 7490-nél olcsóbban nem lehet kapni) hogy egy az egyben ESETLEG kis (1000 HuF) ráfizetéssel) PoP: Sands of Time-ra cseréljem... mondom a fickónak így korrekt lenne... (tudván hogy a pop a boltban(ps2re) PLATINUM ÉS 5990 HuF... erre a fickó: hát akkor vegyem meg ott mert hogy õ ezt a játékot 10nél olcsóbban nem szokta adni, az ff10 meg nem ér 4 ezret sem... BAKA

Sephi
Aporpo. A Pecsaban van meg cserelheto lehetoseg? Regebben volt...

Oldern the 1st
Miért is kellene? én megveszem magamnak ami kell, mégha ez azt jelenti hogy négyhavonta veszek egy játékot (+cserélgetek... +pecsa)...

Te is megteheted ezt, nem? Vagy a ps2 ingyen volt?

vki
Figyeljetek!
Ha kiírnánk a PS2-es mentéseket, akkor nem lehetne-e beolvastatni és cd-rõl átmásolnia a mentéseket?

ACER Aspire 5738ZG

Sephi
Te tenyleg + hasznalsz masold DVD jatekoknal!??!

Te jo eg baratom! Azzonal terj az - ra mert naon megbanod 😞(

Én a + ost javaslom mert szeben olvasa a meghajtó de abban is werbatim ot amit nagyon kedvel az 'én gépem' de lehet hogy a géptõl is fûgg.😊

Sephi
Ja es -R termeszetesen.

Sephi
Ritek , TDK , Verbatim es Traxdata a legjobbak.

7th
És igen, konkrét márkákra gondoltam, mielõtt valaki megkérdezné! 😊
Ritek? TDK? Mit szeret a PS2?
DVD-R vagy DVD+R?

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

7th
Hali mindenkinek!
Milyen DVD lemezt javasoltok? Mire jó írni?

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

Nekem meg a 4/5 részét.😊 Léyszives😊

Sephi
Bisztos fizeti! 😊)

Kifizeted a 3/4-ét?
Oldern the 1st
vegyetek eredetit vazz

dao-disc at once
sao-session at once
tao-track at once

Válaszd a raw dao-t!
sziasztok

kitömöritettem egy gamet és kaptam négy fajlt/ccd,cue,img,sub,/namost okés kiirom alcohollal de ott hogy állitsam be raw dao,dao sao,raw sao,raw sao+sub melyiket válasszam és ezek mit jelentenek mert eddig ezeket nem tudtam
köszi a segitséget
üdv
Csövi! Vki tudna nekem segíteni cd-rip dvd-re írásában? Az a gáz hogy mindent megcsinálok (szerintem) ami le van írva a leírásban és el is indul a játék de az intronál megakad és onnantól semmi (tehát a menü sem jön be)! Már vagy 3 gaméval próbáltam de mindig ua. Ha bárki tudja a probléma megoldását legyen szives és írja ide le, kösz

Sephi
Ja boot lemezes... aztat kerem alasan nem tudom....

Arv192 bootlemezes, nem tudom,h így mûködne-e.

Sephi
Fax kivan 😞((

Figyej... tomoritsd ki ujra es ird Nero6-ossal az ujjal.

Aztan lehet te nem inditod el jol a gepet!

Probald igy :

Gep bekapcsa majd hagyd a fomenuben es akkor rakd be a lemezt.

vagy

Gep bekapcs be a lemezt es Stand By majd ujraindit (ugye mar a lemezzel benne)

vagy

Gep bekapcs majd bele a lemezt es elinditas utan ott amikor kiirja hogy Sony blabla RESET.

TDKval sem megy 😞

Sephi
Aszem Magik 3 de nem tuti.... majd megkerdem az ugyeletest😊

Most mid van? Cca mibe fáj egy új?

Sephi
Nekem akkor csinalt igy a gepem amikor rosz fele chip volt benne....

Action replay v192-m van, lehet az a gond, de kétlem,hisz alig egy hónapja írtam ki a front mission4et, és az megy prímán. boot lemezem a doa2

Ezt nem értem...kiírtam alcohollal,neroval,dvddecrypterrel, de a boot csak addig jut el,hogy bekapcsolja az analog lámpácskát és villan a kép, majd fekete marad.... 😞((

Amugy mindenki tul akarja komplikálni dvd decrypterel leszeded és ugyan ezzel visza is írod ha akarod amugy ingyenes és nagyon egyszerü a kezelése.

Ingyen van? 😊) Nekem az olcso.

hihi.. jovan igazad van 😊
Sephi
Jouember. 1000x le volt mar irva! Olvasal mar visza konyorgom!

hmm.. nekem azt mondjatok meg hogy irott dvdrol mivel csinaljak mukodo isot? amit utanna kiirok..
Sephi
Alcohol -al vagy Ultra Iso-val atkonvertalod .iso-va.