Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából az olvasó részét nem is igen használnám. Tetszik nekem a HDloader 😊
http://www.agumi.hu/
Lehetoleg 50004-es V9-es modelt kell venni.
Olyan helyen kell chipeltetni ahol rendesen megcsinajak.
NEM SZABAD masold CD-ekrol jaccani a jatekokat.
Lehetoleg Traxdata , TDK vagy RiData DVD-kre kell iratni a gamakat es lehetoleg 2x -es sebessegel!
Ha ez mind megvan akkor nem kell felned...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bérbe vehet? reklámfelület...
http://www.agumi.hu/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha találok netan akkor szolok
üdv
De azért kösz. 3napig töltöttem ezt a szart mire lejött, most meg szívok egy rar kicsomagolással. Ahogy nézem a SuprNován már nincsis fent.
Nincs vmi mód megkerülni a jelszot?
talán sok sikert
üdv
probáld meg ezt
SHill04
üdv
Van egy readme mellette:
"The file rar that contains to the game, is protected by password.
If you want to know the password single, you have to visit the forum of firedivx.
http://www.firedivx.com/modules/foro/index.php "
De ide meg nem akar fel engedni..lehet, hogy megszüntették?
Probald meg beirni hogy :
suprnova
Letöltöttem a Silent.Hil.4.Usa.PS2.Full-DVD gamet a SuprNova.org-rol, de nem tom kicsomagolni a rar.-t, mert vmi password kellene hozzá. Ha vki tudja az ismertesse már velem.
Elöre is kösz.
Lenne egy láma kérdésem, NTSC játékot elfogad a PAL szabványu PS2(chippelve van)Köszi
Példa (ez így történt!): Viszem a platinumos ffx-emet (amit a boltokban 7490-nél olcsóbban nem lehet kapni) hogy egy az egyben ESETLEG kis (1000 HuF) ráfizetéssel) PoP: Sands of Time-ra cseréljem... mondom a fickónak így korrekt lenne... (tudván hogy a pop a boltban(ps2re) PLATINUM ÉS 5990 HuF... erre a fickó: hát akkor vegyem meg ott mert hogy õ ezt a játékot 10nél olcsóbban nem szokta adni, az ff10 meg nem ér 4 ezret sem... BAKA
Te is megteheted ezt, nem? Vagy a ps2 ingyen volt?
Ha kiírnánk a PS2-es mentéseket, akkor nem lehetne-e beolvastatni és cd-rõl átmásolnia a mentéseket?
ACER Aspire 5738ZG
Te jo eg baratom! Azzonal terj az - ra mert naon megbanod 😞(
Ritek? TDK? Mit szeret a PS2?
DVD-R vagy DVD+R?
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
Milyen DVD lemezt javasoltok? Mire jó írni?
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

sao-session at once
tao-track at once
Válaszd a raw dao-t!
kitömöritettem egy gamet és kaptam négy fajlt/ccd,cue,img,sub,/namost okés kiirom alcohollal de ott hogy állitsam be raw dao,dao sao,raw sao,raw sao+sub melyiket válasszam és ezek mit jelentenek mert eddig ezeket nem tudtam
köszi a segitséget
üdv
Figyej... tomoritsd ki ujra es ird Nero6-ossal az ujjal.
Aztan lehet te nem inditod el jol a gepet!
Probald igy :
Gep bekapcsa majd hagyd a fomenuben es akkor rakd be a lemezt.
vagy
Gep bekapcs be a lemezt es Stand By majd ujraindit (ugye mar a lemezzel benne)
vagy
Gep bekapcs majd bele a lemezt es elinditas utan ott amikor kiirja hogy Sony blabla RESET.