4368
Szal...
-
Sesshoumaru23 #1604 Tömörítve: 4719,5 MB
Kicsomagolva: 5398,3 MB -
#1603 amit letöltöttök gran turismo 4 fájlt az hány gb? -
#1602 "A bűnözés nem kifizetődő" :D -
Sesshoumaru23 #1601 Már 6 rongyot elcsesztem erre a qrva játékra...
....vazze..inkább megveszem...franc szórakozik vele! -
Sesshoumaru23 #1600 Ahha...Nekem egy nec2500a-m van firmware frissítve...szal most egy 2510a-m van -
#1599 Talán mert nembiztos, hogy az íród támogatja az 1X-es írást +DL lemezeknél.
Pl a 109-es sem tudja eszerint:
http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=242&CatId=,4,55
-
Sesshoumaru23 #1598 Cső skacok...
Wind! Ha az a verzió van meg ami nekem, akkor nem kell peccselni!! Csak a
Dvddecrypterrel kell okoskodni, szal...:
1. Elindítod a dvddecryptert (3.5.4.0-ás verziót ajánlják..)
2. Mode => ISO => Write
3. Kiválasztod mit akarsz kiégetni.. (jelen esetben a GT4-et)
4. Tools => Drive => Change book type
5. Itt arra a fülre mész, amilyen íród van és a következőt állítsd be..
Change for: Drive (For DVD+R DL Media)
New settings: DVD-ROM
Mindezekután klikk a Change-re, majd a Succes-re
Mindegy hányszorosan lehet megírni a DL lemezt, csak és kizárólag 1x-esen
írd meg!!!! Ez nagyon fontos, mert elcseszi az egészet...Tapasztalatból
mondom (sajnos). Magát az írást nem cseszi el..csak ha berakod a korongot
a gépbe, akkor ér a hidegzuhany..Akad az intró videó, rohadt sokat tölt
már a menűben is!!! És ha ezt mind kibírtad ép idegekkel és várnád, hogy
induljon a verseny...Csak tölt, tölt, tölt.....Szal nem lehet vele játszani.
6. Írás!!!
Légyszi áruljátok el nekem, ha egyszer azt mondom ennek a qurva dvddecrypter-
nek, hogy 1x-esen írja, akkor miért áll neki max-on??? Most dobhatom a kuká-
ba a GT4-et..vagyis most lett egy 2 rongyos DL poháralátétem....
-
Sesshoumaru23 #1597 Jah..az image:
[TNT VILLAGE]Gran Turismo 4 - DVD9 - ITA PAL MULTI 5.iso -
Sesshoumaru23 #1596 Nekem ik gondjaim vannak a GT!-el..Leszedtem a patchet és nem tudja patchelni..
Ezt írja ki:
Searching: Found IOPRP300.IMG
Patching: Failed!!
Ha valaki járt hasonló cipőben, megköszönném a segítségét... -
#1595 UPDATE!
jelentem a legujabb HDL Dumbbal, megugrott, ~2.5 MBpsre a sebesseg! juhej! -
#1594 "So, in short, update your info, read SOMETHING on the game's protection more recent than a week after it was released, and don't post until you know. DVD9 games can be burned and played PERFECTLY, on ANY mod chip.
HDLoader patched 0.7d: Works perfectly, no ISO patch required.
Non-DVDDL modchip: Works perfectly, Team Toxic ISO patch required
DVDDL Modchip: Works perfectly, no ISO patch required."
Ezt olvastam egy forumon ahol a GT4-ről volt szó...Ezekszerint ha szerzek valami Toxic path-t és patchelem az image file-t akkor menni fog a GT4 bármelyik chip-elt gépen? -
#1593 Beviszed a szervibe majd 100%,hogy xarul kapod vissza.Ha garis talán megéri a tórturát,ha meg nem vegyél 109-pio-t/a flancosabbikat/14 pénz... -
tommie #1592 Csak nem! ;)
NEC 3520 -
#1591 Milyen az író?Csak nem LG? -
tommie #1590 Aszonta nekem a nero tegnap, hogy "Lézer beállítási hiba"
Ez mi jelent? Szervíz vagy csak szar a lemez? (TDK RWvel próbálkoztam többször is) -
#1589 ize V10es lapom van... mivel a settingsnel a V10es gepekre hajazo verzioszamu driveot irja ki... -
#1588 azigaz, maramikor beirtam kapcsoltam... :P -
#1587 A chiped megvan nem???A DMS-t én is kioperáltam. -
#1586 Azér van még egy esélyed,ha 50004a típusú a géped GH026-os alaplappal,abban a fej is más-állitólag nem olyan gagyi mint a V9-es... -
#1585 csak az uj gepet meg chippelni kell es en nem adom ala rippernel/DMSnel... ;) -
#1584 PS2 Lens Type 400-R HD7 (V5-V10)
Replacement Type 400R HD7 Lens for your PS2 (V5-V10). Can only replace 400-R HD7.
Our price: Eur 65.00
65 Eur = cca 15600.-ft+szállitás...Új gép 40000.- no comment... -
#1583 száksz...
akkor marad a faplinkezes, meg a vinyokivetel, ha mar unom a lassusagot... -
#1582 Panel=alaplap... -
#1581 CSAK sanyora cserélheted,igy lett tervezve a panel... -
#1580 Tudod szerintem gyomor is kell hozzá,nekem nem ér meg az egész egy esetleges anyázást... -
#1579 Passz, ennyire nemértek a Ps2-es gépekhez. -
#1578 de ahogy Petyka mondja, sokkal jobb a feje mint az 50Ksnak... ;)
btw: Telleg, erdekelne olyan, hogy beleeszkabalni egy 39Ks fejet a gepembe(persze vadzsi ujat)... lehetne???
Petyka valaszat varom, bar logikusan gondolkozva en is nemet mondanek ra... -
#1577 A 39K-s sem mai darab :D -
#1576 MONDOM FELREIRTAM KORABBAN en a 30Ksra gondoltam, azt kozben 39Ksat irtam, igy mar ertheto? -
#1575 Hamár döglődik a fej, akkor már ugyis mindegy, a feszültség állításával még lehet javítani rajta (igaz elis lehet rontani :P ), igazából legjobb rábízni egy szekemberre, aztán gyorsan eladni a gépet :D
http://server1.megagames.com/ps2/ps2_laser_adjustment_scope.shtml
Csak az piszkáljon bele, aki bárot :) -
#1574 Most mi a bajod? Leírtam a tapasztalataimat a régi gépekkel. -
#1573 Potméter:Lézer feszültség külön cd,dvd-hez ehhez nem nyúlni...
Ha leveszed a fedelet,bal oldalon található egy csavar,amivel a fej dölését állithatod-szerintem magátol nem állitodhat el ergo ha nem olvassa a lemezt döglődik a fej... -
tommie #1572 Azt tudom, hogy a fejhez van vhol egy kis csavar amit balra jobbra állítgatsz.
De pontosan mit is állítgatsz? Feszültséget? Fókuszt? Pozíciót? -
#1571 igenigen pazze tudom sorry, enis a 30Ks gepekre ertettem... jajjjj :P -
#1570 A 30004-es fostalicska volt, a R-es már jobb volt állítólag, a 39004-es tényleg jó volt, a többit nemtudom, most egy 50004-es van, idáig jó RW lemezekkel :D
Cd-kel zajos, mint a rosseb.
Az első gépem egy 30004-es volt, chipezés után 4.-re 5.-re indította csak el a gyári lemezt (ami akkor egy AR2-ben testesült meg :D ), némi lézerállítgatás után faszán vitte még a legótvarabb cd-t is. -
Sheva07 #1569 bocs csak ha megveszem a ps3-at, akkor eladom nagyon szivesen -
#1568 eziserdekes, desokan kopkodtek a regi szerianak a fejere, aztan kiderul az a legjobb???
btw, engem "annyira" nem erint a lemezezes... max ha frissul a ps2os, vagy hdloader etcetc, mert midnent hdrol toltok(meg a ps2ost is, a faplinket is etcetc...) mert ugye a hetente frissulo homebrew cuccokert, nem szedem szet a gepet, hogy a hddt belerakjam, ra kell lassan fanyarodnom a faplinkre, csak annak ilyen 300K/seces sebessege van vegulis lehet a turelem fejmaradast terem -
#1567 jokis iro, azert frissitsed szorgalmasan, ahogy Aramir cimbora irta ;) -
#1566 Ez azért nem teljessen igaz, mert nemcsak az üres lemezen van eltárolva infó a lézebeállításhoz, hanem az író firmwarejében (na ezt jól leírtam :P ) is.
Nemfeltétlenül csak az új lemezeket fogja jól megírni, hanem lehet, hogy a régebbi fajta lemezek írásán is javítottak egy kicsit, illetve van, hogy a problémás lemezek írásán is sokat dob egy frissebb firmware.
Pl pont a 109-es íróknál volt probléma asszem a Verbatim 4X-es lemezek írása a korai időkben, amit aztán javítottak.
Szerintem ártani nem árt a friss firmware. Max ha kapsz egy áramszünetet frissitéskor :D -
#1565 Ezt a fórumot mindenkinek ajánlom.