Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx!
Hi!!!
Honnan lehet X-BOX vagy Ps2 játékokat leszedni?
torrente
Rgb-kábel megoldja a hibát. kb 1500Ft.

Hi all!
Van 1 kis problémám, néhány írt játékot fekete-fehéren játszik le a gép! Ez PAL-NTSC miatt van? Hogy lehet megoldani?
Thx elõre is!
Sephi
Vagy at kell konvertalni .iso -ba a legnagyobb filet. Nekem volt ra pelda hogy sikerult is de nem mindig szal felejtheto 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
A legkisebb kiterjesztésû .gi-t írd ki (hasonlóképpen a bin-cue párosnál alkalmazottaknál).

s73
RecordnowMax, vagy PrimoDvd.

sziasztok
volna egy problémám,kicsomagoltam egy gamet és kaptam 3db gi fajlt,most ezzel mit csinaljak?mivel irjam ki?vagy hogy rakjam át iso-ba
elöre is köszönöm
üdv
torrente
Van itt ész gecók!

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Chippeltesse ki a gépét. Íróprogram, dvd-író, dvd-lemez. Ugyanaz, mintha cd-t írnál.

Goodwill
Haverom vett PS2õt, biztos volt róla már szó, de most nincs sok kedvem visszaolvasni. Tehát mi kell, mik kellenek ahhoz hogy dvd-re játékot írjak, és mûködjön a ps2-n? (chip kell hozzá vagymi?) Elõre is danke sõn. 😛

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Sir Quno Jedi
up

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
kabbe

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Most mit hulyezed le Lamit?

Sir Quno Jedi
SZtem. simán hülyék vagytok, de ezér van ez itt, hogy pörögjön a flém !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer

Sephi
Jo es majd bearanyozom es szinesen kepekkel kinyomtatom es mellej csatolom a Ukran , Koreai es Pakisztani verziot is

Lammer
1ébként van egy kedves hölgy ismerõsöm aki erdélyben románul diplomázott(fogtechn.) bár neki kínai a számtech azét elküldheted privibe az eredetit is, megnézetem vele... 😉

Sephi
Mindaketott vagom csak a magyar helyesirasal csak foleg technikai es politikai kifejezeseket nem tudok... 😞

Lammer
mostmár én is kiváncsi vagyok...
mennyire vágod a Román-Magyar translate-et, nehogy ezen bukjon valami!!! 😉

Sephi
Igerem holnap lemegyek a haverhez es papira irom amit errol mond majd ide irom.

Lammer
így van...

Sir Quno Jedi
Nem vok hülye, megnéztem, DE engem nem a markecing érdekel, hanem a tények.

Neme.
Én nyitott vagyok a kérdésre, hogy miért árt az 1x írott dvd a ps2-nek, tényleg érdekelne a dolog, de magyarázat hiányában egyelõre maradok az általánosan elfogadott teória mellett: minél jobb minõségû és minél lassabban, annál jobb.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Lammer
nem!
tebazzeg nem jössz rá, hogy mindenki melettem volt a 2Xes kérdésben???
TE TÉNYLEG DINKA VAGY!!!!

Sephi
Varj! Most esset le! 😊 Te nem vagy veltlenul das boot? Csak az az ember volt az akivel sehogy sem birtam magam megertetni es vegul tobiek is rajottek hogy mekkora allat es kibanoltak... lehet rokona vagy 😊)

Sephi
Ok semmi gond! De tolem ne varj maskor magyarazatot. buszkeseged az van boven es makacs is vagyol. Az eletben lehet sokra mesz vele de igy senki sem fog tisztelni teged.

Szerintem lama vagy oszt kisz. Mondjuk mint latom te ezt nem is tagadod 😊)))

Lammer
húúú az nem a bulgár b kateg verzió???

Lammer
ember te vagy eltávolodva a témától, nem veszed észre, hogy többen beszóltak neked????
de ez már kezd OVI lenni...
úgyhogy haggyuk abba, namost vége ok????
részemrõl vége...

barret
Nézd meg a dobozát,rá van írva,mit eszik!😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Vedd meg nyugodt szivvel mert nekem az meg soha el nem baxot egy DVD-et sem 😊

Hasznaj Nero6-ost mert azt nagyon szereti a Pio 😊

Sephi
Nekem is az van.

Sephi
Tapasztalat? Mondom ember hogy a legjobb baratom es masik a rokonom. Ok nem tudnak magyarul mert istebizony ideultetnem hogy magyaraza mar el neked mennyire el vagty tajolodva a tematol.

KillYou
Nek akarok senkinek reklámot csinálni de van olyan hely ahol 140 a verbatim +r és ugyan ez -r ben 150 szóval nem feltétlen a -r az olcsobb. Enél gagyibb lemezt meg én spec nem mernék venni, tény és való hogy lehet 65 jómagyar forintért kis kapni -r es lemezet de azt azért nem merném még poháralátétnek sem használni hátha tönkreteszi a poharat és nem tudok a fenekére nézni.

http://www.agumi.hu/

Sephi
Meg jo hogy teged ugy neveltek! Sanos nekem nem volt reszem atyai es anyai nevelesben!

Sir Quno Jedi
A ZújSIlver 50004 asszem.

Lammer
nemmerem ideírni, mert Sephi megöl...
(psszt CSak halkan én azért használom a -t mert az ócsóbbb, amúgy milyen PS2 verziód van???)

Sir Quno Jedi
Jóuram, elmondaná akkor, hogy ön szerint "+"-os vagy "-"-os DVD-t köll-e használni PS2-höz és melyiknek mi az elõnye/hátránya ?!!

Davidus
Akkor ez lesz majd mert 20 alatt van😊

V9ykn8_TZL0

Lammer
jesz...
de majd jön Sephi és megmagyarázza, hogy igazából a Pio107 nem jó író...

Davidus
Ez az?

PIONEER DVR-107D BLACK DVD-RW/DVD+RW

V9ykn8_TZL0

Lammer
nalátod, minden bántás nélkûl(mert mostmár kiment a harag belõlem) nem értesz hozzá, és "halottam a sógorom bátyának a barátnõjétõl" verziós hozzászólásaid vannak javarészt...
AMit én még nem tapssztaltam azt férfiasanbevallom(mint pl:ps2 belülrõl téma) de amit tudok azt tudok...

Lammer
Pio 107, mert minden médiával jóban van, nagyon jók a visszaolvasási(r-go írásminõségvizsgálati karakterisztikái, mert tud 1Xesen(IGEN SZEFI, ecceres rájting rulz , jah és mert Pioneer) stbstb

Davidus
Milyen DVD írót ajánlotok? A lényeg hogy 20 alatt legyen😉

V9ykn8_TZL0

Lammer
igen ez az integratum nekem is bekavart... Integratum pff...
Sephi tudom, hogy erdélyi vagy, de ha ilyen fórumra jársz, akkor lécci próbáld meg az itteni hangvétel felvenni, köszi...
Jajjj most nehogy rohanj Hágába, nem diszkriminállak, csak tudod, ha én is vendésgségbe megyek, vagy olyan helyre, akkor prbálok alkalmazkodni meg ilyesmik...

Lammer
milyen íród van???
mert az új íróknak(fõleg LG) java része már csak 2X(-R) illetve 2.4(+R) a minimum írási sebességük.
DIREKT ezért vettem Pio107est mert modern író és tudja az 1X írást...

Sephi
En csak olyanrol halottam hogy a Sony direkte ugy oldotta meg egyes modelekben hogy ha az egyik alkatresz kieg akkor lancba elromlik meg egypar. Bar ennek mi a hitelesege nem tudom.... Viszont sokszor hoztak mar javitani a havernek gepet es soha sem egy dolog miatt volt baj (semmi koze a chipnek altalaban)

Sephi
En csak olyanrol halottam hogy a Sony direkte ugy oldotta meg egyes modelekben hogy ha az egyik alkatresz kieg akkor lancba elromlik meg egypar. Bar ennek mi a hitelesege nem tudom....

Sephi
Nem akartak lerazni. Tudnillik az egyik rokonom a masik meg a legjobb baratom. Es mondom neked hogy bisztos en nem tudom elmagyarazni neked. En a latottak alapjan mondom el neked ezeket.

Ket teglalap es egy kocka alaku cuccot rak ra az alaplapra es ezeket kottotte ossze.