Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen, ezt én is megkérdezném! Igaz a mostanában 4x írt ps2 gameim tökéletesen mennek! Úgyhogy engem kezd nem érdekelni a dolog! 😊
BTW én mindent 4x írok, adatot, filmet és mostmár ps2 gamet is, eddig semmilyen problémát nem okozott a dolog!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Aramir
Ok, akkor írj a Pioneernek is, hogy mia faszért vették ki a 108-as írónál a 1X-es és 2X-es írás lehetõségét a 8X-os lemezknél.
Teszteket meg nemnézegetek, jobbanhiszek a saját tapasztalataimnak 😊

Lammer
ugy irod ahogy aakrod... elvileg en szivem szerint mindent 1Xesen irnam, dehat a turelmetlenseg nagy ur...<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Laky
Hmm...
Akkor maradok 4x-es írásnál (játékok), és akkor mostantól 2x-en írom a muvikat 😊
Azért mégis lényeges a minõség <#vigyor2>, fõleg, ha már feltalálták a DVD-t <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Lammer
ebbe most nem akarok belemenni, de akkor nezegess teszteket, hogy minnel lasabban irod, annal jobb a minosege, ezt mar korabban is kivitatkoztuk...
en a 8Xos(elmeleti max) lemezeket is atlag 2Xesen irom 107irommal...
PS2 1X DVDdecrypter
DVDfilm mostmar 2X, noveremeknek(nem a Malvinnak <#bee1>) 4X DVDdecrypter
adatot magamnak(UDFiso, box kompatibilis) 2X Nero(sajnos), de mostmar raaltam, isot megcsinalom Neroval, es Decrypter megir...
azt is leirtam korabban, hogy amit Neroval adott sebessegen adott lemezzel megirtam, azok nem mentek az ultrakenyes Asztalijan Noverjemeknek (tovsbbra sem malvin 😛) akadtak, de erdekes decrypterrel irok gyonyoruen megy...
szal ennyi... ezt lesteszteltem nem hackolt, hackolt FWvel is. a minosegrol meg annyit, hogy visszatesztelve a hackolt FW jobb nala, lehet szubjektiv...

Sephi
-Vegyel Traxdata , TDK , Verbatiom vagy Ridata ures -R -es DVD-et
-Ted fel a Nero6-ost
-Legyen meg a .iso file amibe a jatek van
-Ird ki Nero6-ossal 2x -es sebessegel.

Osz jovan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laky
Amúgy egy DVD-írás átlagsebessége mennyi lehet?
Úgy mint a sima CD-knél... Ha jól tudom ott 16x írás...
Mert most DVD-t 4x írok, pedig 8x is tudnám írni, csak nem akarom, hogy elb*szódjon a CD 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Jó lenne... 😊)))))))))))))))))

Sephi
Kene csinalni egy FAQ 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laky
Részletesen írjátok PLS 😊))))

Laky
Hi all!
Nem tudja vki hogy hogyan lehet PlayStation 2-es DVD-t írni???
Nagyon megköszönném, ha valaki elmondaná, mert én ehez nagyon láma vagyok 😊
THX

Aramir
Félreértesz, én nemis akarom megírni a 8X-os lemezt 2X-en.
Tapasztalat, hogy szar lesz, igaz, azt még 107-essel írtam, mert ott még engedte.
Egyébként meg már rátettem egy Piodata-s firmware-t, ez a +-os lemezeket dvd-rom booktype-al írja meg, illetve a riplockot is leszedi az íróról 😊
Ezeket a "bármilyensebességeelmegírokbármilyenlemezt" firmwarekat meg nemszeretem.

Lammer
khmmm hackolt firmware rulzik
ezzel mar gondolom nem lesz bajod...

Aramir
Ha nagyon régi és csak 2X-es író, akkor csak arra figyelj, hogy ne vegyél hozzá 8X-os alapanyagot, hanem max 4X-est, ha lehetséges.
8X-os lemezeket nemegészséges 1X-en vagy 2X-en írni, a Pioneer 108-as író pl felsem ajánlja ezeket a sebességeket, ha beraksz neki a 8X-os lemezt.

na akkor megveszem ezt az írót... 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Nem gondol ö semire mindegyik lemez jo és nincsen külömbség köztük csak a pc viszaolvasásnál akor a + jelü a jobb vagyis nálam. Ps2 nél nincsen külömbség + vagy - inkáb milyen nyersanyag és mely iró progival írod ki.

Aramir
Honnan veszed? <#vigyor>
De tényleg, én úgy tudtam, hogy a +-os lemezek jobbak olvashatóság szempontjából (nem kompatibilitás szempontjából), legalábbis a HWSW-n ezt irogatják.
Nem arra gondolsz, hogy a régebbi szériák nem olvassák a +-os lemezeket?

szerintem nekem mind +R re van írva, ami van de majd megnézem... eddig kamálta õket.

Sephi
Potosan az a helyzet hogy csak a -R kamalja a Ps2 es az ujjab szeriak , egyesek szerint , szeretik a +R de ezt csak azert mondjam mert ok is ugy halottak pedig nem tudgyak mennyire nem jo neki.

Ja es ha valaki megerdi netalatan hogy honnan veszem hogy a +R nem jo az nezzen utana a neten mert nem avok informacios iroda 😄DD

jól emlékszem, hogy -R DVDket nem nagyon komázza a ps2 ugye?
mer volna itt egy igen olcsón eladó, régi csak -Rt író DVD

petyka2
Bocs az újraírhatot nem olvastam<#falbav>Ha nem akarsz sûrûn"fejet"cserélni ne használd.<#ejnye1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Aramir
Sima írható dvd-re nem próbáltad még? Az RW lemezeket nehezebben olvassák elvileg.

ok megprobálom
Aramir
Tetudod.
A Neronak volt egy szar szériája, a filmeket rosszúl írta rá a lemezre, és a finnyásabb lejátszók nemszerették. Ezt mára már kijavították, meg iso-nál ez a hiba nemvolt lényeg, illetve nálam valahogy mégis mennek a kiírt cuccok.

petyka2
Vagy nem...Amig én azzal csináltam nekem is volt bajom-szaggatás stb.-Saját tapasztalat:zenét:neróval,filmet-DVD-alcohollal,játékot clone cd-vel ajánlott nyersanyag:fuji,ritek<#worship>

Aramir
Ha a netrõl letöltesz egy sima iso-t, akkor azt tökmindegy, hogy mivel írod ki, csak kezelje a szabvány iso-kat. Alcohol, Nero, vagy bármimás, amivel kilehet írni az iso-t, az jó.
Én pl Neroval szoktam, mégis jó.

petyka2
De mivel írtad?Alcohol,Nerot felejtsd el!<#levele>

Aramir
Hát ezzel kurvasokat segítettél 😄

Aramir
Emtecrõl nemsok jót hallottam. Más alapanyagra esetleg.

petyka2
Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,Clone cd,!!!<#ravasz1>

EMTEC tipusu ujrairható
2×-esen irtam

más játékot simán jáccik
szia
tisztitás és fejbeállitás volt a gépen?más jatékot simán jatszik?
Aramir
Milyen lemezre írsz? Márkája? Hányszoros sebességgel lehet megírni?
Hányszoros sebességgel írtad ki?

Figyu ne görcsölj már légyszi, azt a nyomorult .iso file-t a dvd decrypterrel nyomd ki 2x-esen egy lemezre.
így csináld:
1. a gammát leszeded ahonnét akarod (általában szét van darabolva)
2. a darabokat mondjuk a winrar-al összefûzöd (kapsz 1db .iso-t általában)
3. a fenti modon dvd decrypterrel kiírod és kész örülhetsz mint állat

vannak olyan formátumok (képek) amiket a decrypter nem ismer pl .mdf ezt pl. az Alkohol-al írd ki.

Na csá !

PS4 PSN: angyisz

De akkor miért nem müködik?
kiirom DVDkép lemezre mentése és nem veszi be a gamét!
tegnap 10-percig nyomogattam a ps2-t és baszott elindulni a GTA
Miért az ugy nem jó?
torrente
Adat dvd-t írtál?

Aramir
A googléba beírod, hogy dvddecrypter 😊
Egyébként dvdkép lemezrementése, majd az így kapott .iso-t kiírod, amivel akarod, pl Nero, DvdDecrypter stb.

Honnan lehet letölteni? A DVD decrypter-t?
Én nero-val irtam meg a GTA-t de holnap veszek valamivel jobb minõségü DVD-t
ja és pontosan hogy is kell megirni a GTA-? Adat dvd vagy dvd kép lemezre mentésével?
DVD decrypter-t próbáltad már? Baromi egyszerû progi és nekem még eddig nem hibázott (lemez: Ritek G05)

Aramir
Az UltraIso 6.56 már jól konvertálja a .gi lemezképeket, még ha több darabból is áll.

Aramir
Használj jobb alapanyagot, hátha csak azt a lemezt nem szereti a géped.

DVD-R
ja és hogy szar lenne a gépem nem tudom
KB.4 ilyen dvd-t bas*tam el, probáltam lassabban irni (2×-en)
-régebbi dvd-s játékokat gond nélkül lejáccik a ps-em -

"aztán vettem ujrairható DVD-t és annál már néha lejácca" - szar a géped "VAGY SZAR A LEMEZ"
hááát...nem.Elmondanád??
kösz
torrente
+/- os? Jó lemeznél is elõfordul, hogy nem jó. Próbáltad többnél is?
"aztán vettem ujrairható DVD-t és annál már néha lejácca" - szar a géped

Helo mindenkinek

letöltöttem a GTA:San Andreas-t kiirtam DVD-re de nem müködött
aztán vettem ujrairható DVD-t és annál mér néha lejácca.
Olyan mintha nem venné be a DVD-t
Azt kell tudni, hogy no name dvd-k voltak
tud nekem valaki segiteni???
torrente
Gondolod, hogy a többit tudod használni, ha ez nem megy?
Egyáltalán tudod, hogy kell letölteni a torrenteket?

és itt hol??Mondhatnál még 1 pár ilyen oldalt!
kösz
sziasztok

leszedtem gameshark-ot ps2-re 15mb hogy irjam ki? ez ugye code tartalmaz jatékokhoz?
köszönöm
üdv
pl. torrent oldalak, példának itt van egy