Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW én mindent 4x írok, adatot, filmet és mostmár ps2 gamet is, eddig semmilyen problémát nem okozott a dolog!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Teszteket meg nemnézegetek, jobbanhiszek a saját tapasztalataimnak 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akkor maradok 4x-es írásnál (játékok), és akkor mostantól 2x-en írom a muvikat 😊
Azért mégis lényeges a minõség <#vigyor2>#vigyor2>, fõleg, ha már feltalálták a DVD-t <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
en a 8Xos(elmeleti max) lemezeket is atlag 2Xesen irom 107irommal...
PS2 1X DVDdecrypter
DVDfilm mostmar 2X, noveremeknek(nem a Malvinnak <#bee1>#bee1>) 4X DVDdecrypter
adatot magamnak(UDFiso, box kompatibilis) 2X Nero(sajnos), de mostmar raaltam, isot megcsinalom Neroval, es Decrypter megir...
azt is leirtam korabban, hogy amit Neroval adott sebessegen adott lemezzel megirtam, azok nem mentek az ultrakenyes Asztalijan Noverjemeknek (tovsbbra sem malvin 😛) akadtak, de erdekes decrypterrel irok gyonyoruen megy...
szal ennyi... ezt lesteszteltem nem hackolt, hackolt FWvel is. a minosegrol meg annyit, hogy visszatesztelve a hackolt FW jobb nala, lehet szubjektiv...
-Ted fel a Nero6-ost
-Legyen meg a .iso file amibe a jatek van
-Ird ki Nero6-ossal 2x -es sebessegel.
Osz jovan.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Úgy mint a sima CD-knél... Ha jól tudom ott 16x írás...
Mert most DVD-t 4x írok, pedig 8x is tudnám írni, csak nem akarom, hogy elb*szódjon a CD 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudja vki hogy hogyan lehet PlayStation 2-es DVD-t írni???
Nagyon megköszönném, ha valaki elmondaná, mert én ehez nagyon láma vagyok 😊
THX
Tapasztalat, hogy szar lesz, igaz, azt még 107-essel írtam, mert ott még engedte.
Egyébként meg már rátettem egy Piodata-s firmware-t, ez a +-os lemezeket dvd-rom booktype-al írja meg, illetve a riplockot is leszedi az íróról 😊
Ezeket a "bármilyensebességeelmegírokbármilyenlemezt" firmwarekat meg nemszeretem.
ezzel mar gondolom nem lesz bajod...
8X-os lemezeket nemegészséges 1X-en vagy 2X-en írni, a Pioneer 108-as író pl felsem ajánlja ezeket a sebességeket, ha beraksz neki a 8X-os lemezt.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
De tényleg, én úgy tudtam, hogy a +-os lemezek jobbak olvashatóság szempontjából (nem kompatibilitás szempontjából), legalábbis a HWSW-n ezt irogatják.
Nem arra gondolsz, hogy a régebbi szériák nem olvassák a +-os lemezeket?
Ja es ha valaki megerdi netalatan hogy honnan veszem hogy a +R nem jo az nezzen utana a neten mert nem avok informacios iroda 😄DD
mer volna itt egy igen olcsón eladó, régi csak -Rt író DVD
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
A Neronak volt egy szar szériája, a filmeket rosszúl írta rá a lemezre, és a finnyásabb lejátszók nemszerették. Ezt mára már kijavították, meg iso-nál ez a hiba nemvolt lényeg, illetve nálam valahogy mégis mennek a kiírt cuccok.
Én pl Neroval szoktam, mégis jó.
2×-esen irtam
más játékot simán jáccik
tisztitás és fejbeállitás volt a gépen?más jatékot simán jatszik?
Hányszoros sebességgel írtad ki?
így csináld:
1. a gammát leszeded ahonnét akarod (általában szét van darabolva)
2. a darabokat mondjuk a winrar-al összefûzöd (kapsz 1db .iso-t általában)
3. a fenti modon dvd decrypterrel kiírod és kész örülhetsz mint állat
vannak olyan formátumok (képek) amiket a decrypter nem ismer pl .mdf ezt pl. az Alkohol-al írd ki.
Na csá !
PS4 PSN: angyisz
kiirom DVDkép lemezre mentése és nem veszi be a gamét!
tegnap 10-percig nyomogattam a ps2-t és baszott elindulni a GTA
Egyébként dvdkép lemezrementése, majd az így kapott .iso-t kiírod, amivel akarod, pl Nero, DvdDecrypter stb.
Én nero-val irtam meg a GTA-t de holnap veszek valamivel jobb minõségü DVD-t
ja és pontosan hogy is kell megirni a GTA-? Adat dvd vagy dvd kép lemezre mentésével?
ja és hogy szar lenne a gépem nem tudom
KB.4 ilyen dvd-t bas*tam el, probáltam lassabban irni (2×-en)
-régebbi dvd-s játékokat gond nélkül lejáccik a ps-em -
"aztán vettem ujrairható DVD-t és annál már néha lejácca" - szar a géped "VAGY SZAR A LEMEZ"
kösz
"aztán vettem ujrairható DVD-t és annál már néha lejácca" - szar a géped
letöltöttem a GTA:San Andreas-t kiirtam DVD-re de nem müködött
aztán vettem ujrairható DVD-t és annál mér néha lejácca.
Olyan mintha nem venné be a DVD-t
Azt kell tudni, hogy no name dvd-k voltak
tud nekem valaki segiteni???
Egyáltalán tudod, hogy kell letölteni a torrenteket?
kösz
leszedtem gameshark-ot ps2-re 15mb hogy irjam ki? ez ugye code tartalmaz jatékokhoz?
köszönöm
üdv