4368
Szal...
  • Aramir
    Eh, nem kell mindent túlkomplikálni, lényeg, hogy találjon egy mefelelő tipust, amit visz rendessen a gépe :D
  • Multikiller
    Szóval akkor ridatára nem érdemes írni? Akkor mire? Verbatim, tdk, sony? Esetleg ha tud valaki egy linket ahonnan le tudom frissíteni az íróm megköszönném, mert én nem találtam hozzá sajnos. Lg gsa-4082B. Játékokat mivel érdemes kiírni, mert mindenki mást mond? Alcohol, nero, dvd descrypter, cdrwin? 4xeres sebességgel vagy kevesebbel?
  • Lammer
    mindketo fos... :P
    az a baj, hogy azonos mediakoddal mas gyarto is gyart... igy kellett volna... :P ;)
  • Aramir
    Én itt most mint márkára gondoltam, nem médiakódra.
    Pl Verbából is van MCC meg TY, mindkettő jó.
    Hiába íróm, hogy vegye G05-ös médiakóddal ellátott lemezt, ha egyszer pl az Arita jó, a Ridata meg fos (most csak írtam valamit, nembiztos, hogy a Ridata fos)
    :)
  • Lammer
    nincs alapanyag... :PPPPP mediakod van... :PPPP
  • Aramir
    Inkább a lemezek minősége a fontos, nomeg, hogy az íróval jó minőségben megtudd írni. Egy LG is tud szerintem jól írni, csak keressd meg a megfelelő alapanyagot neki. Úgytudom, a G05 (pl a Ridata is az a'sszem) és az LG nem a legjobb párosítás. Inkább Verbatim legyen a lemez szvsz.
  • Multikiller
    Meg tudja valaki mondani mennyiben befolyásolja az olvasófej élettartamát a dvd író? Érdemes egy jó minőségűt venni? Nekem jelenleg lg gsa-4082B-m van és eddig semmi gond nem volt vele, bár a neten nem jókat olvastam róla. Ridata dvdkről milyen tapasztalatok vannak?
  • Aramir
    Az ismerősöd egy balfék, a lemezt meg próbáld meg 4X-en írni, vagy lassabban.
  • Tom87
    Ja, íráshoz a Nero-t használtam...
  • Tom87
    áíóíóíőáSziasztok!
    Segítség kéne...
    Öcsémnek nemrég vettem egy ps2-t benne a modchippel.
    Le is szedtem néhány ps2-es játékot, de most kiírtam az egyiket és nem indítja el...
    részletesebben: a játék a TT Superbikes. Letöltöttem, kicsomagoltam a rar fájlokból ,majd az iso-t kiírtam dvd-re 8x-os sebességgel. Majd miután kiírta ,hogy az írás sikeres, beraktam a ps2-be és az meg kiírta ,hogy "Please insert a Playstation2 disk".
    Tudni kell róla ,hogy egy ismerősöm hozta, nemtom milyen benne a chip...
    Elvileg elindít biztonsági másolatokatjátékokról ,de ez idáig egy MotoGP4 volt.
    Más sajnos nincsen amit le tudnék próbálni.
    Az ismerősöm azt mondja ,hogy számítógépről kiírt cuccokat nem is fog elindítani csak ,ha vinyóra pakolom őket és úgy indítom el a ps2-n. Azt mondta ,hogy csak az eredetiről közvetlen másolt cuccokat fogja elindítani az összes ps2. Ez ilyen "alapszabály".
    HA VALKI TUD ÉS PICIT JÁRTAS A TÉMÁBAN AZ LÉGYSZI ÍRJON!!! Lehet gépről kiírt cuccot lejátszani ps2-n? Csak én csináltam vmit rosszul h 8x-osan írtam? Nem igazán szeretnék vinyós megoldást...
    LÉGSZI HELP ME!!!
    Köszi
  • Evancod
    jobb a swapmagic!!
  • Horror
    Hi!Ha kiírom a Grand Turismo 4-et egy dupla rétegű dvd-re akkor az én Ps2-m is fogja vinni?Azé kérdezem mert 2001-es új Chip van benne minden full csak hogy régi és akkor is bírja majd olvasni a gép?Help!Thanks!
  • Horror
    Hi!Nemtudom mit jelent az hogy védelemmel de szerintem jobb a védelem biztos ami boztos nem?Nemtom melyik jobb a swapmagic vagy a chippelés.
  • SKAfaládé
    Hali!
    Horror, mit jelent az, hogy "chip védelemmel"? Lehet olyan chipet kapni, ami nem károsítja a ps-t? Mert nem akarok belenyúlni az új ps-embe feltétlenül, ha szoftveresen is megoldható a probléma (mármint az írott lemezek olvasása), de ha van ilyen akkor az nem lenne rossz. Ja, és egyébként ugyanazt az eredményt lehet elérni a swapmagic-kel, mint a chippeléssel? Van valami különbség a kettő között? Már csak azért is érdekel, mert olcsóbban lehet így moddingolni a gépet, de mégis sokkal több embernek van chippelve. Én azt olvastam, hogy biztonságosabb a szoftveres módszer. A lényeg: melyiket válasszam?
  • Horror
    Hi!A legújabb chip védelemmel 20.000Ft.Védelem nélkül 16.000Ft.Én Nyíregyházán csinálttattam.a chippeltetést régen amikor megkaptam a gépet(2001)Meg még máskor kicseréltettem az újabbra 2003-ban most meg olvasó fej tisztitásra viszem.Csá
  • Gbr
    Hi
    Én mostanába szeretnék egy PlayStation 2-őt venni és mivel annyi pénzem nincs,hogy minden jó játékot megvegyek ezért szeretném chippeltetni a gépet,ezt hol tudják megcsináltatni,és kb mennyibe kerül?
    És ehhez ugy mindegy milyen sorozatszámut veszek vagy ilyen van?
  • SKAfaládé
    ezer köszönet
  • Aramir
    Esetleg ilyen is létezik:
    http://www.slimtool.com/slimtool_uk/instructions.htm
    De hogy ilyet honnan szerezz idehaza, fogalmam sincs.
  • Aramir
    Az érdekes lenne, ha letöltenéd és írt lemezként akarnád használni egy benem chipezett gépben.
    Nem véletlenül írtam, hogy GYÁRI Swapmagic-ot használ esetleg.
    Amúgy tessék, itt megveheted potom 26 euróért :D
  • SKAfaládé
    Esetleg valami ilyesmi, hogy honnan tudnám ingyen letölteni a Swap Magic-t? Warez vagy effélére gondoltam, neten keresgéltem de nem volt.:\ Mármint keresőkben
  • SKAfaládé
    Köszi a helpet, télleg chippelve van az övé... a swapmagic mire jó? Illetve hogyan használható? pontosabban mire?:)
  • Aramir
    Kellett neked 4 sort írnod? :D
  • Lammer
    megeloztel... 1 perc... :P
  • Lammer
    Olyan NINCS, hogy nemcsippelten vigyen jatekot! kiveve a gyevibirot... :P naszal
    VAGY chip vagy Swapmagic vagy eredeti Hdloader es jatekok vinyorol(chippeletlen gepnel)... szal...
    swapmagicre keress ra google-n...
    jo szorakozast...
  • Aramir
    Vagy csak azt hiszed, hogy nincs bechipelve a tesódnak a gépe, vagy csak írott filmeket láttál rajta menni (ahhoz ugyanis nem kell chip, csak a játékokhoz), esetleg valamilyen gyári Swapmagic, vagy mi a neve, lemezt használ, de nem ez az elterjedt módszer idehaza, szóval szerintem chip van a gépében.
  • SKAfaládé
    Hali! (VALAKI MINDENKÉPPEN VÁLaSZOLJON LÉGYSZI, MERT MÁR TELJESEN BEVAGYOK ZSONGVA)

Bocs a capsért, de hátha így hatásosabb és válaszol valaki talán még ma.

Szóval tegnap vettem egy ps2-t ilyen special edition, elég kicsi, nem a nagy fekete, hanem annál kisebb és ezüst. Kikölcsönöztem egy játékot, remekül megy rajta, aztán mivel itt a gépem és találtam neten letölthető ps2 játékokat, ezért fogtam magam leszedtem párat kiírtam dvd-re, DE!!! nem olvassa be a sony, azt írja, hogy tegyek be egy ps2 formátumú disket. Mi a probléma? Elkezdtem itt olvasni a fórumot a legelejétől, de úgy vettem észre, hogy itt a totál nulláról senki nem kérdezett titeket, én pedig totál nem vágom hogyan mint kéne csinálni. A cucc teljesen új, egy az egyben így plz valaki írjon hogy hogyan lehet megoldani hogy lejátsszon dvd-s nem eredeti gémeket is. Uncsimnak is van egy régebbi, fekete még nagy fajta és neki asszem nincs chippelve, mégis lejátszik írt dvd-ket.

Tehát: amit lementek játékok, azok rar-ban vannak, de kitömörítem és lesz egy image file belőle. Ezt berakom daemon toolsal és be is olvassa, így a következő könyvtárak plusz szerkezet van:
    Ezek után egy az egyben neroval DVD copyval átírtam 4x-n, de sajna nem olvasta be mint már mondtam. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mivel hogyan írjam meg a dvd-t, azaz ezeket a fajta iso fileokat úgy hogy le is jácca őket a ps2.

Előre is köszi a segítséget! Nagyon fontos lenne. Tenx!
  • snoop dog
    Közbe megtaláltam köszike ...... adiosz amigo
  • snoop dog
    Köszike ---- a tanácsot .. mondd már meg hogy neked milyen nero-d van mert nekem nero startsmart és sztem ebbe nincs olyan hogy dvd.--rom (iso .....
    ) előre is köszi hella
  • Luiprima
    Leszeded a játékot általában rar tömörítésűek ezt kitőmöríted és akkor kapsz egy iso filet. Elindítod a nérót elején mikor választani lehet hogy
    dvd-rom(iso), dvd copy stb.. ott cancel , most a recorder fül alatt (balról 4.)
    választod a Burn image opciót itt megadod az iso filet. Irási sebességnél lehetőleg 2*-est válassz de a 4*-es sem tragédia mindenképp jelöld be neki hogy zárja le a lemezt.A kiírt lemez chippelt gépen ha az más írt lemezeket amúgy gond nélkül olvas mennie kell.
    Bocsi ha nagyon részletes voltam.
  • snoop dog
    Nah hello.... előszőr is flash gettel szedtem le a mortált .... utána a sok kiskönyvből total commanderbe csináltam egy iso fájlt ..... nah ezt irtuk ki nero val .... aztán kiprobáltuk a játékot és nem ment ..... ha rosszul csináltam a iso fájlba rakást mondd már meg hogy hogyan kell .... de sztem jol csináltam .előre is kösz
  • snoop dog
    a mortal kombat deceptiont
  • Aramir
    Nemtudok mit mondani.
    Az iso, amit leszedtél, biztos, hogy jó? Nem valami kamut szedtél le?
    Egyátalán melyik játék az, névszerint mit szedtél le?
  • snoop dog
    figyu én nem értem ki lett irva az iso de semmi ugy se olvassa magyarázd már el mert már a faszom kivan vele
  • Aramir
    Semmit nem kell, kiírod az ISO-t dvd-re, azt' jónapot.
    Próbáld ki DVDDecrypterrel, sokan arra esküsznek.
  • snoop dog
    Hello Aramir... ki van csippelve a gépem ...csak arra lennék kiváncsi hogy ha leszedem a netről a játékot utána kell e valamit csinálni gondolok én ilyenre hogy például átalakitani vagy ilyesmi..... ha van időd ird már meg emailbe hogy hogy kell a letöltés után azt megcsinálni hogy müködjön a játék... előre is köszi ...email címem ... [email protected]
  • Aramir
    Nemigazán.
    Bevan gondolom chipezve a géped.
  • snoop dog
    nem kell valami külön ps2 es progi?
  • snoop dog
    4x szeresen lett irva adatellenörizve is lett
  • Aramir
    Hányszorossan írtad?
  • snoop dog
    hello mindenkinek
    valaki irja már meg hogy a tökömbe kell ps2 es játékot irni neroval már 3 cdt tönkrekurtam de semmi be se olvassa nem gagyi a dvd leszedem a játékot miden oké kicsomagolom aztán jöhet az irás ott is minden jo aztán fucs valaki segitsen már
    elöre is kössz