Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/szemet <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nero-ban CD-kép felírás v. Burn Image opcióval az iso filet kell megsütni 2x-en.
inkabb partolj at gyorsan MCC de inkabb TY lemezekre, az tuti minoseg... vagy meg ricoh-jpn
amugy 4X lemezt ird meg 2Xesen, mert aasszem az irod minima ugy irja...
irod meg mindig frissitsed... rpc1.org
Re.
3. a válasz: full DVD
1. LG4160
2. TraxData 4x-R (ez jó?)
3. hát ezt nem toom, a WCO-ról szedtem a Mortal Combat-ot (honnan tudom meg?)
2. milyen mediakodu lemezed? (gyk: inkabb ird igy: 4X -R Verba... pl)
3. mit toltottel le full vagy RIP jatekot?
Bocs ha már volt róla szó, én nem találtam, pedig tényleg sokat visszaolvastam.
Kezdõ PS2 használó vagyok. A Chip megvan, csak azt nem tudom, hogy a letöltött cuccot milyen formában (eljárással, formátumban) kell kiírjam , ahhoz hogy mûködjön ahogy kell. Azt tudom hogy jó minõségû lemezre lassan kell írni, csak azt nem, hogy milyen szoftvert használjak (Nero megfelel?), és mit hova állítsak.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!
A csipek honlapjairól meg annyit, hogy nem szokták kiirogatni a készítõk minden ps2 verzióra, hogy éppen a csip sok-sok képessége közül melyiket lehet kihasználni az adott gépen.
[HUN]Kami*, kiskami*
Bár szerintem az, hogy egy chipnek a honlapján feltüntetik az rw támogatást, az parasztvakítás 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
Pl egy régi gépbe (pl 30004-es asszem még nem támogatta) teszel egy olyan chipet, ami támogatja az rw lemezeket, az olvasó ha fejre áll, sem tudja beolvasni.
Ezek szerint nem így van.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Help!
<#kerdes>#kerdes>
Itt a lap alja felé van egy felsorolás, hogy melyik mit visz:
http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=445&Search=Search&nextcomments=50#comments
Eleve más a gyártási folyamat, szal valami különbség eleve kell legyen 😊
nem tudja valaki a ps2 szeretie e a +os lemezeket eddig mindig -osra csináltam a biztonsági mentéseket nem is volt gond vele multokor +os lemezek akattak a kezembe ezekre is csináltam biztonsági mentést és nem indulnak most nem tom hogy én qurtam el valamit vagy +os nem jó
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A ps2 milyen dual-os lemezt szeret? Vannak már tapasztalatai valakinek?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
http://consolechip.atw.hu/
A második kérdésedre meg passz, majd valaki megmondja, aki próbálta.
amugy Laky: TVd nem tudja sajnos default, ezert ahogy Aramir ajanlotta erdemes RGB cable-t venned...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Vegyél RGB kábelt, azzal szines lesz, igaz, azzal meg a filmek lesznek zöld szinüek, ezért tartsd meg a gyári kábelt is a filmnézéshez.
Egyébként ettõl függetlenül megéri, mert a kép szép éles lesz.
Miért?????????????
5-ös szériás
Legújabb chip (
vannak olyan PS2 gépek amelyik csak a PAL formátumot ismeri és az
NTSC-t nem.Mert kiirtam egy játékot és nem akar elindulni.
A játék NTSC.És a gép hátuljára meg csak a PAL van irva.
Valoszinü lehet hogy nem ismeri az NTSC formátumot?
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
http://www.agumi.hu/
Azért ilyenek a Pionál nincsenek, kéthavonta jön ki friss firmware.
Ez a fárad a lézem meg pfff... Néha tisztitani is kéne szerencsétlen írót 😊
amugy az emlitett holgynek a kommentemben zsir uj Pio108as iroja sem akarja visszaolvasni a lemezt... ezt azert irom, mert IRCn haver bekostolt a kovetkezo szoveggel: "majd ha farad a lezer, majd akkor nezzuk meg milyen..." erre beirtam, hogy ismerosenek vadzsi uj 108asa is csutortokot mondott a temaval kapcsolatban... <#idiota>#idiota>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ekkor ugyancsak nemtudomhonnen elokerult a regi Panasonic fulhalgatos utcai zene lejaccom. Beraktam es tokeletesen mukodik. Na ezt magyarazza el nekem valaki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Namost akkor még 106-os íróm volt, az egyik lemezt kb 2X-3X megírtam, utánna már törölni sem tudtam sehogy, egy másikra 1X írtam, aztán az is törölhetetlen lett, a másik kettõt meg már eleve nemtudtam megírni.
No, mondom, elrakom a szekrény mélyére, jó lesz még valamire 😊
Kb fél év múlva meglett a 107-es íróm, azzal sem tudtam a lemezekkel mit csinálni. Nemrég lett meg a 108-as íróm, no ezzel simán tudtam törölni az addig törölhetetlen lemezeket, írtam is rájuk, és jók is lettek. Még jó, hogy 2 éve nem dobtam ki õket 😛
Szal vannak érdekes dolgok mindkét részrõl 😄
voltak regebben Samsung lemezek, amivel Aramir kollega is jol befurdott, en is... mennek tonkre sorban...
namost bosszanto modon pont mostanaban szerettem volna elovenni egy regi gamet, ami rarosan volt eltarolva... nem akarta visszaolvasni a lemez veget a Pioneer DVDromom, betettem 107D iromba(ezmeg a gallyra menes elott volt) azsem, betettem Xboxba azsem... bettetem haverom 108as irojaba az sem... odaadtam masik haveromnak akinek 105os pioja van, azsem... odaddtam szomszedasszonynak akinek meg LG(regebbi most nem tudom fejbol) iroja volt es korabban egy ugynnilyen lemezt meg viszaolvasott mig az en 107esem csutortokot mondott ra, az sem...
Mondom a kutyafajat...
msot hogy meglett az uj LG 4163B irom, veletlen kezembe kerult a sarokbahajitott lemez... beraktam poenbol es huss atmasolta... sfv oke... 😮
mondom ilyen nincs!!!
<#buck>#buck>
jo teszteket olvastam az irorol, hat most eloszlatott minden ketseget... nagyon allat!!! 😄DD