4368
Szal...
  • Banyapapa
    ha nagyobb a méret akkoris csinál ISO-t,csak nagyobbat:P

De passz, nemtom mer csak ezt kopiztam le neki, és ment,progiba mégcsak állitgatnom se kellet, lenyelte simán.
  • Flower
    miért?
  • mila69en
    dvd decrypterrel jobban jár sztem
  • Ronin1350
    Egyszerűen csak fel kell írni egy mínuszos DVD re az ISO kép fájlt Alcohol 120% progival . El sem lehet rontani …
  • feature
    kép
  • feature
    kép
  • feature
    Hali
    Az létezik, hogy a Most Wantedben csak ezek vannak?
  • zutyu
    Szóval , ha jól értem akkor Decrypterrel átteted a gépre és onnan kíírtad lemezre.Na és ha nagyobb a méretnél?Vagy az nem lehetséges?Na mindegy majd megprobálom.Úgy is úgy jönnek fel a problémák.
  • Ortopéter
    Helló!
    Van egy olyan problémám, hogy a haverom már háromszor megírta nekem a starwars batlefron 2-őt és mindig ugyanaz van:
    bejön a ps2 logó majd piros háttér insert disc. És már két különbözö helyről szereztük meg a gamét. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?
  • mila69en
    azokat a fájlokat nem kell össze rakni:DDD
  • Banyapapa
    eredeti gamehoz: öcsémnek másoltam le simán a dvddecrypter-el a GTA3-at ISO-ban gépre, és ugyanazzal 2szeresen DVD-re.
    Simán ment.
  • Multikiller
    Úgy néz ki megoldottam, hiányzott egy pár file csak ezt nem írta ki a gép, simán összerakta azok nélkül. Azért köszi a segítséget!
  • Aramir
    Hmm... most, hogy jobban átolvastam a kérdésed, ugye nem azt akarod mondani, hogy a rar fájlokat összefűzted?
  • Aramir
    Nevezd át iso kiterjesztésüre szerintem, majd nézd meg pl daemontools-al, hogy valóvan iso-e, és írd ki, ha az.
  • Multikiller
    Valaki tudna segíteni? Még mindíg az out file-al van problémám. Most szedtem le a most wantedet és miután összeillesztettem a fileokat kaptam egy nfsmwp-dgr.out filet. Miután winraral megpróbálom kitömöríteni kéri a nfsmwp-dgr.o00 filet, ami nekem nics meg és emiatt nem folytatja. Ha tud segítsen valaki mert megöl az ideg.
  • t256
    Ha az alcoholban van cd/dvd másolás funkció, akkor az jó. Egyébként Nero-val, vagy CloneDVD-vel is simán át tudod írni. PS2-höz nem nagyon értek, de azt tudom, hogy ha van valamilyen másolásvédelem a cd/dvd-n, akkor CloneCD/DVD-vel kell másolni.
    És ps2 játékokat max 4x-esen írj.
  • zutyu
    HAli valaki megmondja Nekem mint kezdő Író (playstaion 2-re ),Hogy:
    1.Eredeti játék átírásához szükséges valami extra program???
    2.Alcholt hallottam a legalkalmasabbra erre,ez tényleg így van?
    3.És ha másolt Cd-ét akarok átírni?
    Szóval kéne egy kis felvilágosítás!!!
  • petyka2
    Torrentkeresők...
  • windrunner
    valaki légyszi prívibe pár ps2 torrent lelőhelyet. thx
  • Angyisz
    .OUT ezt valszínűleg úgy kaptad, hogy a darabolt file-okat összeillesztetedd modjuk wincomanderrel.
    Ezesetben fogod a winrar-t és kicsomagolod, kapsz egy .ISO vagy valamilyen képfile-t és kiírod, ennyi az egész.
  • Multikiller
    Meg tudná valaki mondtani, hogy a .OUT kiterjesztésű játékokat mivel lehet kiírni?
  • KTom
    kösz a segítséget. csak azért gondoltam hogy 2rétegűre kell mert azt írja ki hogy nincs elég hely a lemezen amire akarom írni. akkor most ez lenne a kérdésem hogy ezt miért csinálja. (több lemezt is próbáltam).
  • petyka2
    Ja,pl a GT4-et...5.6 giga volt cca...
  • Flower
    Van, amit 2rétegűre kell irni?

PAL vagy NTSC?
  • kiskami
    DVD formátumokról
  • mila69en
    nem tom hogy eze a működő verzió de van működö mert nekem is megvan csak már nem emlékszem melyiket töltöttem le de ha oda van irva hogy dv5 akkr eggyértelmű, hogy nem 2rétegű lemezre kell kirni
  • KTom
    Hello! Most szedtem le egy 3.4 gigás Gran turismo 4 verziót. a neve: gran_turismo_4_working_release-PS2_DVD5_pal
    namost, ez működőképes? már próbáltam minden programmal felírni de nem sikerült. sima vagy kétrétegű dvd-re kell írni?. előre is kösz a segítséget. fontos lenne mert már nagyon csapatnék
  • BigLuke
    Hi!
    Alcohol 120%al is próbáld meg.Hátha.
    Nero nekem is szarakodott (mondjuk én másolni akartam a másolt játékot).
  • kill3r22
    Sziasztok Skacook...
    lenne egy kérdésem....hoznak egy irott ps2 gamát....felnyomom nero imageba....majd késöbb neroval kiirom az imaget 4xes verbatim lemezre és nem megy mi ennek az oka?
    mit csinálok nem jol? tippeket please
  • Flower
    Válasz: + -os!
  • petyka2
    Szerintem jobb a +os/olvastam róla,már nem tudom hol.../
  • kraven81
    Jo azt látom , de te RW-re irtad
  • petyka2
    Van vmi azanositója minden eredeti lemeznek.
  • petyka2
    Legalább 1 kicsit olvass vissza...
  • kraven81
    Ezt értem de fura mert irott dvd filmet meg olvas szal nem értem
  • kraven81
    OK és még 1 kérdés sima 1szer írható dvd-re +/--os a jobb?
  • Flower
    Szerintem sem! Az irott, az irott, tök mind1, hogy demo vagy teljes.
  • petyka2
    Szerintem nem.
  • kraven81
    Üdv! Irott Demo game-val sem tudok játszani origi ps2ön??
  • petyka2
    + osra szavazok.