4368
Szal...
  • pc killer
    Nem tudtok vmi jó és INGYENES warez oldalt?(ps2 és xbox)
  • Lammer
    ott van az a konyvecske a jobb also sarokban a write speedtol jobbra ,) btw milyen irod van? mert ha piod van nem tudod beallitani, az megirja ugyahogy van jol...
  • cicai
    Letöltöttem a IMGBURN progit és nem találom benne a booktypeot DVDromra való alítási lehetőséget. Ezt a változatott töltöttem le Provided by ImgBurn (Currently hosting 1.0.0.0)
  • Lammer
    csakhogy bonyolitsam: IMGBURN
    nah a dvddecryptert be kellett szuntetnie a fejelsztonek a decrypt resz miatt, nos az imgburnben foyltatta a srac... immaron csak isot lehet vele irni, de azt a legjobb minosegben amugy remelem a decrypter/imgburnben beallitod a booktypeot DVDromra, ugy szeresse a ps2 is...
  • mila69en
    hát próbáld ki mindet:DD nekem személy szerint a dvd decrypter vált be a legjobban még semmi gondom nem volt vele de lehet hogy másnak meg az alcohol a tuti szal....
  • cicai
    Lammer köszönöm a gyors választ. Még 1 kérdésem lenne.
    Melyik a legjobb író program és módszer a ps2 iso fájl ki írására. Azért kérdem, mert vissza olvasva volt szó a DVD Decrypteröl, az alkohol 120-rol, clone dvd, dvd copy-rol. és már nem tudom eldönteni melyik a legjobb.
  • Lammer
    nyelv... pelduuul ha a jatekban van angol,francia,nemet,spanyol akkor multi4 :P
  • cicai
    Mitjelentenek ezek?
    multi4, multi5 és ha jol láttam egy játéknál volt multi7.
  • Lammer
    ugyanmar
  • Aramir
    A régebbi gépek nem olvassák.
  • cicai
    Létezik az hogy a csipelt gép az újraíró DVD-t nem ismeri fel?
  • petyka2
    Rw-n próbáld ki...
  • cicai
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Resident_Evil_4PS2DVD-burger cimű játékot és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ezt, ha ki írom DVD Decryipterel akkor az, meni fog nekem? Vagyis ez az a típus, ami jól van creckelve? Amúgy ezt rar fájlként töltöttem le azt csomagoltam ki és lett belőle egy re4 iso nevű fájl.
    Segítsetek
  • petyka2
    Mester
  • petyka2
    Jó csávó,ne piszkáld.
    Van vmi igaza.
  • Lammer
    szerintem egy bazi nagy FAQ(IDE KATTINTS ES OLVASD EL, mert ha tovabbra is oylat kerdezel bunti lesz stb) kene ide a fejlecbe, ahogy a csicsas gamertopikokban is, ezt mar regebben(lehet nem itt konkretan) de parszor elsutottem... ugynezki az hulyeseg lenne...
  • CaviaR
    Te ki vagy és miért szervezkedsz itt újreg létedre?
  • Flower
    Na ezt most jól megkaptam
  • mila69en
    próbáld ki te is bátran.....
  • mila69en
    3.esetleg használja a "kresesés a témában, vagy ugrás # -re:" ovvjektumot met asse viccé van ott :DDD
  • Flower
    Bezárástól eltekintek, de aki új, annak választania kell:

1. Végigolvas rengeteg hsz-t...
    2. Újra kérdez mit/hogy/mivel...

Megoldás:
    Kb. 500hsz-enként be kell írni a sima, problémamentes írási fortélyokat.

Penge vagyok?
  • mila69en
  • Flower
    Figyu!

Irjátok le saját, bevált(!) módszereteket mind3 verzióra (gyári, írott, vinyós) és a topik akár zárható is.
  • Ronin1350
    Oké nem volt jó a lemezválasztás, aláírom igazad, van.
  • mila69en
    hát a nero az 1 eredeti lemezt sem fog megirni hogy működjön is.... de ugyebár a gt4-et a nagy warez zsenik sem tudták sokáig feltörni
  • Ronin1350
    Mi a francért kell kötekedni? Leírtam egy egyszerű módot a játéklemezek átmásolására semmi hókuszpókusz, pár katt a Néróban. Különben meg mindenki írja, ahogy akarja qurvára nem, érdekel.
  • Ronin1350
    Erre most mégis mit írjak? Ha be akarsz verni egy kibaszott szöget a falba csak fogsz egy kalapácsot és beleverd ….
  • CaviaR
    Te egy zseni vagy. Nem is gondoltuk volna, hogy a másolásvédelmet kell kiütni ahoz h másolni lehessen. Megoldottad a rejtélyt!
  • Ronin1350
    Két játékom van, ami eredeti a GT3 és GT4 lehet az előbbit, kellet, volna választani… , teljesen mindegy , Ha ki tudod ütni a másolás védelmet működik a dolog
  • mila69en
    ja tényleg:DDD
  • CaviaR
    Azt nem mondta h működik is... :D
  • mila69en
    na atz külön megnézem ha te átirod az eredeti gt4-et
  • zutyu
    Nem küldenéd át Nekem?
  • Ronin1350
    Most másoltam be a lent leírt módszerrel az eredeti GT4 – es lemezemet ……
  • mila69en
    decrypter
  • Flower
    Na és ha eredeti a gáme?

"Ha hoznak egy ps2 ÍRT..."
  • Ronin1350
    Néró mindenkinek van a gépén. Katt CD/DVD kép lemezre mentése. Kijelölöd hova akarod menteni . Katt a kimentett fajra. Kész ennyi.
  • tyler82
    Helló!
    Ha hoznak egy ps2 ÍRT gammát ami működik is a gépedben tehát jól van megírva, akkor a követketőket tedd:
    1. ULTRAISO progit ha nincs meg megszerzed, felrakod szépen a PCdre, elindítod.
    2. PS2 game betevődik a meghajtóba és F8 (asszem), majd elkezdi neked az ISO fájlt felnyomni ami cirka 10-20 percet vesz igénybe a játék méretétől föggően.
    3. CloneDVD-vel szépen kiírod az iso fájlt.

Ennyi. Ennek működnie kell!!

Remélem segítettem.
    Üdv.: Tyler

• mila69en
    ha cd-s akkor próbáld meg alcohol 120-al ott kiválasztod hogy ps2 lemez írás azt késsz is lehet írni....
  • zutyu
    Valaki igazán felvilágosíthatna, hogy kell egy normál ps2 írott cd-s játékot átírni.
    Nem ment Neroval.....