4368
Szal...
-
#1884 Nem tudtok vmi jó és INGYENES warez oldalt?(ps2 és xbox) -
#1883 ott van az a konyvecske a jobb also sarokban a write speedtol jobbra ,) btw milyen irod van? mert ha piod van nem tudod beallitani, az megirja ugyahogy van jol... -
#1882 Letöltöttem a IMGBURN progit és nem találom benne a booktypeot DVDromra való alítási lehetőséget. Ezt a változatott töltöttem le Provided by ImgBurn (Currently hosting 1.0.0.0) -
#1881 csakhogy bonyolitsam: IMGBURN
nah a dvddecryptert be kellett szuntetnie a fejelsztonek a decrypt resz miatt, nos az imgburnben foyltatta a srac... immaron csak isot lehet vele irni, de azt a legjobb minosegben amugy remelem a decrypter/imgburnben beallitod a booktypeot DVDromra, ugy szeresse a ps2 is... -
#1880 hát próbáld ki mindet:DD nekem személy szerint a dvd decrypter vált be a legjobban még semmi gondom nem volt vele de lehet hogy másnak meg az alcohol a tuti szal.... -
#1879 Lammer köszönöm a gyors választ. Még 1 kérdésem lenne.
Melyik a legjobb író program és módszer a ps2 iso fájl ki írására. Azért kérdem, mert vissza olvasva volt szó a DVD Decrypteröl, az alkohol 120-rol, clone dvd, dvd copy-rol. és már nem tudom eldönteni melyik a legjobb.
-
#1878 nyelv... pelduuul ha a jatekban van angol,francia,nemet,spanyol akkor multi4 :P -
#1877 Mitjelentenek ezek?
multi4, multi5 és ha jol láttam egy játéknál volt multi7. -
#1876 ugyanmar -
#1875 A régebbi gépek nem olvassák. -
#1874 Létezik az hogy a csipelt gép az újraíró DVD-t nem ismeri fel? -
#1873 Rw-n próbáld ki... -
#1872 Sziasztok!
Letöltöttem a Resident_Evil_4PS2DVD-burger cimű játékot és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ezt, ha ki írom DVD Decryipterel akkor az, meni fog nekem? Vagyis ez az a típus, ami jól van creckelve? Amúgy ezt rar fájlként töltöttem le azt csomagoltam ki és lett belőle egy re4 iso nevű fájl.
Segítsetek -
#1871 Mester -
#1870 Jó csávó,ne piszkáld.
Van vmi igaza. -
#1869 szerintem egy bazi nagy FAQ(IDE KATTINTS ES OLVASD EL, mert ha tovabbra is oylat kerdezel bunti lesz stb) kene ide a fejlecbe, ahogy a csicsas gamertopikokban is, ezt mar regebben(lehet nem itt konkretan) de parszor elsutottem... ugynezki az hulyeseg lenne... -
#1868 Te ki vagy és miért szervezkedsz itt újreg létedre? -
Flower #1867 Na ezt most jól megkaptam -
#1866 próbáld ki te is bátran..... -
#1865 3.esetleg használja a "kresesés a témában, vagy ugrás # -re:" ovvjektumot met asse viccé van ott :DDD -
Flower #1864 Bezárástól eltekintek, de aki új, annak választania kell:
1. Végigolvas rengeteg hsz-t...
2. Újra kérdez mit/hogy/mivel...
Megoldás:
Kb. 500hsz-enként be kell írni a sima, problémamentes írási fortélyokat.
Penge vagyok? -
#1863 -
Flower #1862 Figyu!
Irjátok le saját, bevált(!) módszereteket mind3 verzióra (gyári, írott, vinyós) és a topik akár zárható is. -
Ronin1350 #1861 Oké nem volt jó a lemezválasztás, aláírom igazad, van. -
#1860 hát a nero az 1 eredeti lemezt sem fog megirni hogy működjön is.... de ugyebár a gt4-et a nagy warez zsenik sem tudták sokáig feltörni -
Ronin1350 #1859 Mi a francért kell kötekedni? Leírtam egy egyszerű módot a játéklemezek átmásolására semmi hókuszpókusz, pár katt a Néróban. Különben meg mindenki írja, ahogy akarja qurvára nem, érdekel. -
Ronin1350 #1858 Erre most mégis mit írjak? Ha be akarsz verni egy kibaszott szöget a falba csak fogsz egy kalapácsot és beleverd …. -
#1857 Te egy zseni vagy. Nem is gondoltuk volna, hogy a másolásvédelmet kell kiütni ahoz h másolni lehessen. Megoldottad a rejtélyt! -
Ronin1350 #1856 Két játékom van, ami eredeti a GT3 és GT4 lehet az előbbit, kellet, volna választani… , teljesen mindegy , Ha ki tudod ütni a másolás védelmet működik a dolog -
#1855 ja tényleg:DDD -
#1854 Azt nem mondta h működik is... :D -
#1853 na atz külön megnézem ha te átirod az eredeti gt4-et -
zutyu #1852 Nem küldenéd át Nekem? -
Ronin1350 #1851 Most másoltam be a lent leírt módszerrel az eredeti GT4 – es lemezemet …… -
#1850 decrypter -
Flower #1849 Na és ha eredeti a gáme?
"Ha hoznak egy ps2 ÍRT..." -
Ronin1350 #1848 Néró mindenkinek van a gépén. Katt CD/DVD kép lemezre mentése. Kijelölöd hova akarod menteni . Katt a kimentett fajra. Kész ennyi. -
#1847 Helló!
Ha hoznak egy ps2 ÍRT gammát ami működik is a gépedben tehát jól van megírva, akkor a követketőket tedd:
1. ULTRAISO progit ha nincs meg megszerzed, felrakod szépen a PCdre, elindítod.
2. PS2 game betevődik a meghajtóba és F8 (asszem), majd elkezdi neked az ISO fájlt felnyomni ami cirka 10-20 percet vesz igénybe a játék méretétől föggően.
3. CloneDVD-vel szépen kiírod az iso fájlt.
Ennyi. Ennek működnie kell!!
Remélem segítettem.
Üdv.: Tyler
-
#1846 ha cd-s akkor próbáld meg alcohol 120-al ott kiválasztod hogy ps2 lemez írás azt késsz is lehet írni.... -
zutyu #1845 Valaki igazán felvilágosíthatna, hogy kell egy normál ps2 írott cd-s játékot átírni.
Nem ment Neroval.....