4368
Szal...
  • Bandika04
    Nekem 1 SCPH 70004-esem van Toshiba SD R5112-es íróval (Firmware frissítve) írt Fuji DVD -RW lemezre kiírt .iso.-t egyáltalán nem viszi a gép(Decrypterrel 2x-en írva).Létezik hogy a lemez nem "tetszik"neki és ha egy -R-es lemezre pl.Verbatim kiírom müködni fog,vagy valami nem stimmel és futnia kéne!?A fórumot olvasva mennie kéne, de ötletem sincs miért nem fútnak a progik.
  • cicai
    Erre a válaszra írtad azt pio 110d?
    ott van az a konyvecske a jobb also sarokban a write speedtol jobbra ,) btw milyen irod van? mert ha piod van nem tudod beallitani, az megirja ugyahogy van jol...
    Akkor, amit Lammer írt, hogyha nem tudom állítani, akkor pio írom az Asusom.

Volna egy nagy gondom, ami ma jött ki DVD írás közben. Leírnám az előzményt.
    Az internetem nagyon lassú volt már a sok progitol és akármit csináltam nem tudtam felgyorsítani. Ezért az XP-t újra raktam a norton ghost progival (gyakorlatilag az alap xp volt elmentve) fel raktam, amire most szükségem van azokat a regisztri állításokat is meg csináltam, ami a régi XP-n volt. Az SP2-öt nem raktam fel. Röviden ennyi az előzmény. A gondom az lenne, hogy a régi XP-n DVD írás közben bármit csinálhattam (convertálhattam, másolhattam egyik könyvtárból a másikba, Tölthettem le a netröl, és szörfölhettem) ezt mind egyszerre. Persze ilyenkor lelassult a gép eléggé de nem fagyot le az írás. Most viszont már lefagy az írás, ha simán csak dolgokat nyitok meg (Modzillát, BitCommet, Strongdc, és a wordot). Mi lehet a baj mitől fagy le a DVD írás 10-13%-nál?
    Ennél rövidebben nem tudtam le írni sajnos, hogy érthető legyen.

• evid
    De írtad már a #1883-ban. Ez az író valójában pio 110D.
  • cicai
    Köszönöm a válaszokat.
  • cicai
    Sajnos nem jó a kép feltöltő. Vagy én csinálok valamit rosszul.
  • cicai
    talán ez jó lesz.
    Asus írom
  • cicai
    Elnézést nem írtam az irom pontos tipusát.
    Asus DRW-1608P2Asus írom
  • evid
    FW 110D 1.37 ez alapból pio fw de az asus is pio belsővel bír. Lehet, hogy elindul magától, de nem biztos, kárt nem tesz az íróban. Igen, ha így nem megy, akkor nyugodtan mehet a képes módszer, úgy biztos, hogy sikerülni fog. Ha gondolod, kezdheted rögtön így is. Igen, így lesz egy pio íród.
  • cicai
    Írtad, hogy töltsem le ezt FW 110D 1.37.ez jó az én Asus írómhoz? Ezzel a módszerrel, hogy csak elindítom az FW 110D 1.37.exe fájlt nem kell csinálni semmit ez, így önmagában frissíti a DVD írom firmvaréjét Pioneernek? Gyakorlatilag lesz egy megközelítőleg Pioneer adottságú, írom? Ha nem sikerül ezzel a módszerrel a frissítés lesz még lehetőségem a képes módszert alkalmazni? Nem megy végleg tönkre az első módszernél, az írom?
    Bocsi a sok kérdésekért de én sajnos úgy értem meg ezt a legjobban, hogy ami nem egyértelmű arra rá kérdezek. Viszont neked magától értetődő
    Ha esetleg tudsz és akarsz is válaszolni a kérdésemre légyszi mindegyikre, válaszolj. Mindenesetre neked is köszönöm, hogy foglalkozol az én kérdés özönömmel.
    Már azért valamit kapizsgálok a témában.

• cicai
    Már megy nekem is. A nettel volt valami.
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
  • Lammer
    Korrekt, en lusta voltam igy megcsinalni, azthittem siman meg tudja csinalni :D kene mar egy FAQ... allandoan beirogatni ezeket... :(
  • evid
    na, mostmár csak sikerül kép 1, kép 2, kép 3, kép 4
  • evid
    bocsi, a képek lemaradtak kép 2, kép 3, kép 4
  • evid
    Ha esetleg nem sikerült, akkor csináld így kép 1,kép 2, kép 3, kép 4. DVRFlash innen letölthető
  • evid
    Ezt töltsd le FW 110D 1.37, csomagold ki, ha elindítod a .exe-t akkor elvileg automatikusan frissíti az írót. Arra figyelj, hogy lemez ne legyen benne.
  • Lammer
    pedig nekem megy most is ahogy leirtam kicsomagolsz mindent egy temp konyvtarba(amit utana torolhecc) es beirod amit irtam :D
  • cicai
    Tényleg ilyen láma vagyok.
    Még egy utolsó kérdés tudsz olyan magyar oldalról ahol le van írva magyarul a firmware frissítés lépésről lépésre?
    Az oldal nem jön be nekem, azt írja ki a gép, hogy, az oldal nem található. ezt a fajlt toltsd le, mert inkább a sima 110D FWt lodd be, kesobb raer a 110es FWvel extrazni...
    Szóval mindent köszönök.
  • Lammer
    nem!!! neked nem 109es irod van az ASUSban 1608p HANEM 110D irod van!!! ami 1608p2
    igen pioneer lesz...
    de szerintem ha ennyire suger vagy(bocs de nem szepitem a dolgot) inakbb ne fogj bele, a vegen meg telleg "elnyomsz valamit" amugy pofon ecceru
    lemez nelkul a kovetkezo sort irod be: DVRFlash -ff X: RB100011.137 RB100111.137

X: meghajtod betujele pl: D: E: F: (iroe)
    ezt a fajlt toltsd le, mert inkabb a sima 110D FWt lodd be, kesobb raer a 110es FWvel extrazni...
    tovabba DVRFlash progi PPeter oldalarol

GL&HF
  • cicai
    Találtam egy oldalt (http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=6) ahol ez a beírás volt található, és tölthető le a frissítés.
    Sat Feb 19, 2005 12:23 am Asus DRW-1608P
    Asus DRW-1608P - 1.02, 1.17, 1.40, 1.50, 1.57 / (Bulk version) 1.57
    Pioneer DVR-109 OEM drive
    RPC-2
    Edited by: Arzeno Last update: Sat Oct 29, 2005 10:42 am

Lenének kérdéseim.
    1. Ha én most a fent találtam filmwarével frissítem a DVD szoftvert akkor Pioneer-nek fogja felismerni a DVD írómat?
    2. Ha a DVD író tönkre megy úgy, hogy nem ír-olvas de, látja a gép vissza, lehet tenni az eredeti filmwaret?
    3. Ha esetleg úgy megy tönkre, hogy a számítógép nem tud vele mit kezdeni (frisitési hiba vagy rossz firmware program vagy áram kimaradás) abban az esetben meg tudják alapítani azt, hogy a filmwarehez hozzá lett nyúlva a garancia miatt?
    4. Irtad ez a pi/po errort ez az írás/olvasásjavítást jelenti?
    Meg tudnád nekem nézni, hogy pontosan ez a filmware jó lenne arra, amit javasoltál? Ha nem akkor meg tudnád nekem adni, az oldalt ahonnan leölhetném a filmwarét?
    Itt van egy kép DVD írom adatairól.

Bocsi a sok kérdésért, de ha van időd légyszi válaszolj.
    Köszi
  • cicai
    köszönöm
  • Lammer
    1. Eloszor is ha sima 110Dsre frissited az irot, mar jobban jarsz, mert olyan irasi(+olvasasi dehat encsak irasra hasznalom az irot) strategiat tolnak bele a firmwarejevbe, amit az ASUS nem...
    2. HA meg bele tolod a sima 110es firmjet, akkor meg az DVDram szabvanyt is meg fogod irni... nomeg ki tudja, lehet a nagyteso egy kicsit jobban is fog irni ;) lehet jobb PI/PO errorja lesz... csak 5let, majd szerintem a HC dvd guruk jol kitesztelik :D
  • cicai
    Köszönöm szépen a válaszodat!
    Amit a frissitésel kapcsolatban írtál köszönöm de, azt hiszem még most melözöm mert még csak egy hónapos az íróm. Ám ami viszont érdekes téma. Ha esetleg firmware frissitést alkalmazok az írón a te javaslatod szerint, akkor pontosan mivel is fog többet tudni az írom? Mert én ezt a DVDramot és a hozzá hasonló szavakat nem vágom.
  • Lammer
    huuuh errol meg en maradtam le!!! aztabetyar!!! :DDDD amugy en nem szoktam rpc1es fwt beletolni az iromba(azert sem jutott eszembe javasolni a sracnak) mivel nekem a grabbelest, rippelest a jo oreg DVD-121es Pioneer romom latja el nalam+ filmet xboxon nezek :D(legfokebb azert, mert fast error skipet az irok javaresze[soot ahany iro mar megordult a kezemben egyik sem tudta... 104-110ig minden pio par LG, Samsung,TOshiba stb]nem tudnak :PPPPPPP) huhhh ezt kiprobalom majd enis!!! ;)
  • evid
    A pio110D-t meg át lehet alakítani pio 110-reígy DVD-RAM-ot is fog írni!(ezt meg lehet csinálni az Asus DRW 1608P2-vel is). De van –ha valakinek ez is elég- 1.22 Bitsetting+RPC1 firmware is. Ez régiókód függetlenít és a Book Type-t állítja át DVD-ROM-ra.
  • pc killer
    pfff...
  • Banyapapa
    asszem ök azok a mákosok akiknél adott file teljesen megvan.
    És vannak akiknél csak darabok találhatok
  • pc killer
    seeder?????????ammegmi?
  • Aramir
    Ha nincs seeder, akkor nemis fog elindúlni a letöltés.
    Olyan forrást keress, ahhol sok a seeder és a leecher (a seeder a fontos, ha az nincs, akkor nemfog lejönni a cucc).
    Az is lehet, hogy olyat akarsz letölteni, amit csak regisztrált tagok tölthetnek le. Pl ha MiniNováról szedted a .torrent fájlt, akkor erre jó esélyed van, mert az csak egy torrentgyüjtő oldal, más oldalak torrentjeit szedheted le onnan.
  • Lammer
    az piobelu, szal franko irod van(110D ha nem tevedek)!!! nem kell allitgatni ;) irjad csak nyugodtan a cumokat!
    VISZONT! jobban jarsz ha athekkeled az irodat Pioneer 110Ds drivera... mivel a pio firmwareket allandoan frissitik!!! most jott ki(nekem rendes black pio 110Dm van) megint frissites ami mar az 1.37esnel jar, a te irod meg meg csak 1.17nel... szal erdemes atberhelni :DDDD
    slattyogj el az rpc1.org sitera, majd a forumban leirtak alpjan frissitsd az irodat...(ne legyen lemez benne)

szal Itt irja egy srac pont, hogy a te irotipusodat frankon atlotte evvel a progival 110Dre...

Good luck
    tehat beszerez dvr progi amit linkeltem, meg letolt leguccso firm 1.37es 110Dhez, es sok szerencset :P
  • pc killer
    letöltöttem a torrentet de nem tudom,hogy hogy működik!Letöltök 1mp alatt vmi torrent filet utána meg elindítom a progit,ott van vmi vonal de meg se mozdul és már a file is meg van nyitva.
  • cicai
    Köszönöm le írásod alapján meg találtam. Én nem tudom állítani, mert nincs olyan író, mint az enyém. [0:1:0] ASUS DR-W-1608p2 1.17(I:)(ATA). Akkor ez nem baj ugye? Mármint, hogy nem lehet állítani?
  • pc killer
    netem
  • pc killer
    Sajnos annyira még nem értek a letöltögetős warezhez mert eddig csak másolgattam,nezem meg most lett nemrég.
  • Aramir
    Bittorrent, DC+ vagy hasonló miért nem jó neked?
  • pc killer
    Nekem olyan oldal oldal oldal kellene amin telljes warez game-k vannak.Teccik érteni???
  • mila69en
    ott van a download felirat mindeggyik oldalon vazze nemigaz hogy nem látod
  • pc killer
    Hivatalos x meg ps oldal!!!
  • pc killer
    A SEMMIT!
  • pc killer
    KÖSZ!
  • mila69en
    de igen eggyikmásik
    ja megez issőőőt még ez is