Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dvd íróval 😊
kimásolod a fileokat vinyora, a dvdscan -nel megpatcheled. Ezt már ki lehet írni néróval. DVD -> UDF/ISO
az UDF 1.02 physical
ISO 9660 ,filenév 8+1, relax izébe nem kell bebipálni semmit.

nem sokkal gyorsabb az olvasás, de csendesebb és jobban szereti a ps2.
Én már csak DVD-re írok mindent.
torrente
semmivel.

mila69en
thx

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
Az Apronet televan velük.

mila69en
de persze olcson<#ravasz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
halihó
nem tud valaki verbatim dvd lemezeket eladót

hiba
Mivel lehet egy cds isobol dvd -t gyartani?

Aramir
Hmm... hát ez érdekes. X-Akta 😄
Esetleg próbáld meg másik író programmal, hátha az segít (bár szerintem nemfog, de hátha).

DoNorBi
Rózsaszín ARITA 4x-en.De biztos hogy nem az a gond mert a többit is erre irom és ráadásul ezeket már legalább 3x kiirtam és rosszak lettek,a többi pedig elsõre mennek jól.

Haverok, Buli, Fight Club!

Aramir
Biztos nem az alapanyag vagy az írási sebességgel van gond?
Ezektõl szokott kattogni a olvasófej.
Mire írsz, hányszorossan?

DoNorBi
Srácok nektek jól megy ez,meg a NBA Street 3?Mindegyiknél a gép kattog,kimarad a hang,lefagy a kép!!Már egy tucatszor kiirtam de csak egyre rosszabb,nemértem mert van legalább 30 játékom de egyikkel se csinálja ezt a gép,még utána kérdeztem hogy nem-e béta verziót töltöttem le de aztmondták hogy nekik is ez van meg és jól megy(mindegyik PROTOCOL-os verzió).Segítsetek ha tudtok!<#help>

Igen, szomszédnak megvan és nagyon király, csakhát még PS2-m sincs. Meg egy Logitech DF-al nyomtuk, az is "jó" lenne hozzá. Majd szép lassan. Lehet nyomni vele 2-en két TV-vel? Hogy ne legyen osztott képernyõ?
B@dsector
Még nem tudták le másolni, ezt a játékot érdemes lenne inkább eredetiben megvenned.
Sephi
You have a private meszaje!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!

A GT4-et nem lehet másolni ugye? Változik ez valamikor, vagy meg kell vennem az "igazit" 😊
Lammer
ha atnezel a GC topikba lathatod, nekem mar van GCViper-em... <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Igy igaz pesten álítolag már csinálják😊

Aramir
Jó kérdés.
Én úgy tudtam, hogy a pc-vel össze kell kötni valahogy, aztán onnan tölti, de mivel életemben nem láttam ilyet, így fogalmam sincs, hogy ez így van-e, illetve hogy kell-e chip. Bár mostanában meg már lehet kapni írható mini dvd-t, gondolom azzal mostmár ilyenekre írják.
Mindenesetre már régóta van warez GC-ra is.

Sephi
Aramir igaz hogy mar a GameCube-hoz is van chip meg masolt jatekok ? <#wow1><#wow2>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aramir
Ja, ok.

mila69en
én nem montam hogy nem hiszem el!!! van egy ismerösöm aki gépeket chippel és ö monta nekem hogy nem a chip a elsödleges tényezõ de természetesen az is közre játszik

Aramir
Egy másik fórumon olvastam, hogy az olcsóbb chipek tönkreteszik, eléggé értett hozzá a srác, pontos technikai dolgokat is leírt, szal szerintem nyugodtan hidd csak el, hogy az is hazavághatja.
Gondolom ilyenekkel foglalkozik a srác (chipezés, szervizelés).

mila69en
hát sztem nem a chip teszi tonkre az eredetit is azé irtam hogy azt kifelejtetted mert ismerõsöm mult héten vitte a gépét fejcsrére és abba se chip nem volt meg semmilyen lemez a eredetin kivül

Aramir
Igaz, az is tönkreteszi 😛

Egyébként szerintem tök mindegy, hogy + vagy -, nemhinném, hogy jobban rongálja az egyik, mint a másik.
Sokan állítják, hogy a RW lemezekek és a cd-r lemezek rongálják leginkább, van akik a chipekre esküsznek, hogy az vágja haza a fejet.
Szvsz mindegyik igaz lehet, bár nekem még szerencsére nincs ilyen tapasztalatom (kop-kop-kop) 😊

mila69en
a eredetit kifelejtetted

Aramir
Persze, meg a -ostól is, meg a rw-tõl is, cd-tõl is, cd-rw-tõl is, szal mindentõl 😄

mila69en
hali
1 kérdés
ps2 télleg megdöglik a +os lemeztöl?
köszi

hiba
apronetent nezelodj

Üdv mindenki! Pesten hol van olyan gammás bolt ahol nyomatják a PS2-es gammákat(másolt)tudtam egy párat de mind megszünt. elõre is kösz.
2X->1X
bocs

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

menjel el az LG oldalara es nezd meg, milyen sebessegeket tamogat az irod...
amugy az LG-k tobbsege mar nem tud 2Xesen irni, csak a nagyon regi szeriak...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

torrente
Az írótól és a lemeztõl függ. Az LG-vel nem tudtam 1x sebességgel írni, viszont az új Pioval simán!

DoNorBi
Hellboy!
Nekem is ilyen írom van,beavatnátok hogy mire jó ez a firewire frissités?PL:mivel tud többet utána vagy hasonlók😛

Üdv!
Valaki legyen kedves mondjon olyan programot amivel lehet egyszeresen írni!
Én pl. dvddecrypterrel beállítom az 1x-es sebeséget lg íróval, és lemeztõl függõen 2X-esen vagy 4X-esen írja meg. Elõre is köszi!
Aramir
Nincsmit 😊

Laky
kész 😄DD htx

egyébként a .118-as fájlok flashelésénél akdtam el, mert szt hittem, hogy a DVRFlash.exe-vel kell bajlódni még1kicsit loál

szal htx mindkettõtöknek <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Aramir
Nem 😄
De már ott elakad a srác, hogy parancssor megnyitása, akkor szvsz a könyvtárak közötti lépkedés is gond lehet neki 😊
Te feltételeztél egy minimális tudást 😛

<#rolleyes>
namost en is ezt irtam le... csak te ha lehet MEEEG szajbaragosabban... valamit rosszul irtam? <#rolleyes>

Aramir
Nemigazán, ezek nagyon alap dolgok.

1. A letöltött cuccokat tömörítsd ki pl a C:\tmp\ könyvtárba;
1. Bal alsó sarkában a képernyõnek van egy "Start" ikon, már a Win95 óta, gondolom nálad is kell lennie;
2. Van ott egy olyan opció, hogy futtatás, válaszd ki, majd írd be, hogy cmd.exe;
3. Bejön egy csúnya fekete ablak, oda írd be, hogy CD C:\TMP\
4. Majd írd be, hogy DVRFlash -vf g: R8100008.118 R8100108.118
5. Imádkozz 😄

Ennél részletesebben légyszi ne várd, mert ennél jobban nemtudom leírni.

Laky
van olyan topik ami ezzel foglalkozik?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

figyelj, akkor most felejtsd el, 1. ez nem az a forum, 2. ennel primitivebben mar nem tudom leirni...

Laky
mivan a parancssorral? LÁÁÁÁL
valaki részletesen????

Laky
miafax,??

jah bocs:
kicsomagolod ezt a 3 fajlt
DVRFlash
R8100008.118
R8100108.118
egy tok ures konyvtarba
parancssort nyitsz... tudod START menu->futtatas-> cmd.exe(ENTER)
belemesz a konyvtarba ahova kicsomiztad ezt a 3 fajlt...
DVRFlash -vf g: R8100008.118 R8100108.118
azert, mert lattam, hogy a DVDirod a G: meghajton van, DE TELLEG OT T LEGYEN, mert ez a parancssor FORCE-ol!!!
na csa...

figyi, ilyen "tudassal" neki se kezdj...
ez amr nagyon off itt
bocs, ezt meg le kell toltened...
evvel fogod flashelni effektiv

Laky
és most mi???
legalább telepítõs lenne <#idiota>

hubazze kemeny vagy...
nah kapsz tolem egy jo kis hackolt FW-t 😛
erre bokj ra 😛

Laky
szal?

nincsmit... <#bee1>