Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kimásolod a fileokat vinyora, a dvdscan -nel megpatcheled. Ezt már ki lehet írni néróval. DVD -> UDF/ISO
az UDF 1.02 physical
ISO 9660 ,filenév 8+1, relax izébe nem kell bebipálni semmit.
nem sokkal gyorsabb az olvasás, de csendesebb és jobban szereti a ps2.
Én már csak DVD-re írok mindent.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nem tud valaki verbatim dvd lemezeket eladót
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Esetleg próbáld meg másik író programmal, hátha az segít (bár szerintem nemfog, de hátha).
Haverok, Buli, Fight Club!
Ezektõl szokott kattogni a olvasófej.
Mire írsz, hányszorossan?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A GT4-et nem lehet másolni ugye? Változik ez valamikor, vagy meg kell vennem az "igazit" 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én úgy tudtam, hogy a pc-vel össze kell kötni valahogy, aztán onnan tölti, de mivel életemben nem láttam ilyet, így fogalmam sincs, hogy ez így van-e, illetve hogy kell-e chip. Bár mostanában meg már lehet kapni írható mini dvd-t, gondolom azzal mostmár ilyenekre írják.
Mindenesetre már régóta van warez GC-ra is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gondolom ilyenekkel foglalkozik a srác (chipezés, szervizelés).
Egyébként szerintem tök mindegy, hogy + vagy -, nemhinném, hogy jobban rongálja az egyik, mint a másik.
Sokan állítják, hogy a RW lemezekek és a cd-r lemezek rongálják leginkább, van akik a chipekre esküsznek, hogy az vágja haza a fejet.
Szvsz mindegyik igaz lehet, bár nekem még szerencsére nincs ilyen tapasztalatom (kop-kop-kop) 😊
1 kérdés
ps2 télleg megdöglik a +os lemeztöl?
köszi
bocs
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
amugy az LG-k tobbsege mar nem tud 2Xesen irni, csak a nagyon regi szeriak...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Nekem is ilyen írom van,beavatnátok hogy mire jó ez a firewire frissités?PL:mivel tud többet utána vagy hasonlók😛
Valaki legyen kedves mondjon olyan programot amivel lehet egyszeresen írni!
Én pl. dvddecrypterrel beállítom az 1x-es sebeséget lg íróval, és lemeztõl függõen 2X-esen vagy 4X-esen írja meg. Elõre is köszi!
egyébként a .118-as fájlok flashelésénél akdtam el, mert szt hittem, hogy a DVRFlash.exe-vel kell bajlódni még1kicsit loál
szal htx mindkettõtöknek <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De már ott elakad a srác, hogy parancssor megnyitása, akkor szvsz a könyvtárak közötti lépkedés is gond lehet neki 😊
Te feltételeztél egy minimális tudást 😛
namost en is ezt irtam le... csak te ha lehet MEEEG szajbaragosabban... valamit rosszul irtam? <#rolleyes>#rolleyes>
1. A letöltött cuccokat tömörítsd ki pl a C:\tmp\ könyvtárba;
1. Bal alsó sarkában a képernyõnek van egy "Start" ikon, már a Win95 óta, gondolom nálad is kell lennie;
2. Van ott egy olyan opció, hogy futtatás, válaszd ki, majd írd be, hogy cmd.exe;
3. Bejön egy csúnya fekete ablak, oda írd be, hogy CD C:\TMP\
4. Majd írd be, hogy DVRFlash -vf g: R8100008.118 R8100108.118
5. Imádkozz 😄
Ennél részletesebben légyszi ne várd, mert ennél jobban nemtudom leírni.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
valaki részletesen????
kicsomagolod ezt a 3 fajlt
DVRFlash
R8100008.118
R8100108.118
egy tok ures konyvtarba
parancssort nyitsz... tudod START menu->futtatas-> cmd.exe(ENTER)
belemesz a konyvtarba ahova kicsomiztad ezt a 3 fajlt...
DVRFlash -vf g: R8100008.118 R8100108.118
azert, mert lattam, hogy a DVDirod a G: meghajton van, DE TELLEG OT T LEGYEN, mert ez a parancssor FORCE-ol!!!
na csa...
ez amr nagyon off itt
bocs, ezt meg le kell toltened...
evvel fogod flashelni effektiv
legalább telepítõs lenne <#idiota>#idiota>