4368
Szal...
  • torrente
    meg nem mondom honnan de le lehet tölteni egy pár megás programot, amivel divxet, mp3-at le lehet játszani. A programot ki kell írni lemezre, behelyezni a ps2-be, aztán kivenni, be a filmes, zenés dvd-t és már mehet is.
  • torrente
    Nézd meg nforcen, hogy egyáltalán érdemes-e foglalkozni ezzel a játékkal, ezzel a verzióval.
    Elképzelhető, hogy a lemezben van a hiba.
  • feature
    Mi a módja ?
  • torrente
    "Torrente-vel meg nem szeretek foglalkozni..."
    Anyád.
  • torrente
    Igen, lehet.
  • feature
    PS 2-vel lehet DivX-et (avi) lejátszani ?
  • sirGalahad
    Sziasztok!
    Tegnap este (12.24.) meghozta a Jézuska a várva várt dvd írómat...
    Pioneer 110D... Még este fél ittasan be is szereltem, ki is próbáltam.
    EMTEC DVD+R lemezre .ISO fájl-t a legalacsonyabb sebességgel NERO 6.5 el kiírtam...
    A Ps2.-m tökéletesen viszi!
    Lehet , hogy csak szerencsém volt, mert jók a lemezek, meg ilyesmi... mindenesetre nagyon nagy megelégedésemre futnak a game-k... ! :-)
    Más!
    Ha valaki esetleg tudna mondani vmi értelmes WAREZ oldalt, nagyon örülnék neki...A mostanival nem vagyok megelégedve,az alacsony választék miatt!
    Torrente-vel meg nem szeretek foglalkozni.... Szóval ha lehet priviben, vagy mail-ben WAREZ cím--> amire vágyom!
    előre is THX!
  • tyler82
    Csoki.
    Először is boldog karácsonyt és játékokban gazdag új évet mindenkinek.
    Egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a 50cent Bulletproof
    játékot ps2re a DVD9es verziót. (kicsomagolva 5,95GB) kiírtam az ISOt
    ahogy kell Verbatin DLes lemezre 2.4Xes sebességgel CloneDVD vel
    LG4163 as íróval A104es firmwareval.
    A playstation2 logo után az első képernyő bejön ahol jobboldalt alul a
    loading felirat van és utána semmi. Nem tudom miért van ez.
    SCPH50004es a gépem nem tudom milyen chip van benne de visz
    minden gamét pöccre. PS1 es másolt gamét és erkót is, a CD -RW CD -R
    DVD-R DVD-RW sőt még a DVD+RW ket is amikre a próbagamékat
    szoktam írni.
    A Verbára DLesre írt GT4et is pöccre viszi.

Aki tud segítsen lécce mi lehet a bibi, illetve honnán tudnék letölteni fasza DVD9es verziót. Előre is Thx.

• maruzst24
    De ugye zet csak isonál kell elvégezni?Egy dvd játékot csak szimplán neróval másoljak át a dvd másolása pontal ugye?
  • mila69en
    én simán 4x-esen szoktam írni
  • mila69en
    ha cd-s gammár akarsz írni kell hozzá egy progi ami megpeccseli a cd-t.... csak hirtelen nem jut eszembe a neve a proginak:(((
  • pistike75
    tökmindegy, hogy mit írsz vele. Adatot írsz, nem levelet...

Amikor beolvasod a gamét, akkor a mode menüben a read-et választod, amikor írni akarsz vele, akkor a mode menüben a write-ot választod.

Aztán mindkét esetben ott van a buzinagy ikon középen, arra katt és már megy is. Elvileg csak 2x szabad írni a ps2 lemezeket, de már annyi dolgot olvastam ezzel kapcsolatban, hogy nem tudom kinek a tanácsát fogadjam meg.
  • maruzst24
    Hogyan kell kezelni a dvd decryptert?Hogyan kell psx2 cd-t vagy dvd-t írni vele?
  • maruzst24
    Cd-s psx2 játékot írjatok dvd-re?vagy nem?
  • mila69en
    inkább irjad dvd-re tényleg nem tesz jót a fejnek a cd és azt valami jobb fajta dvd-re verbatim tdk és a dvd decrypter az tuti jó progi
  • maruzst24
    Sziasztok!Segítsetek.Teljesen kezdő PSX2 tulaj vagyok.Hogyan tudok psx2 cd-t írni?Alcohol120%al vagy NERó-val kell?Hogyan?Az igaz,hogy a cd-s játékok tönkrevágják az olvasófejet?Vagy ha 2szeresen írom meg őket akkor nem?Köszi a segítséget.
  • mila69en
    ááhhh emlékszem mikor bejött a ps2 megvettem azt nekem is ilyen izés arv-s volt fúú paszmek de utáltam vele a dvd-s gammákat elindítani meg kellet hozzá egy eredeti doa2 vagy gta
  • Aramir
    Hűha, mikori az a gép? A régi gépek a +-os lemezeket nemigazán szerették még, ha jól tudom.
  • HUNTeeJay
    Hi

Kiírtam a NFS Most Wanted-et 2,4x-esen, Ridata DVD-re, Nero-val (iso fájl), de nem nagyon akarja belőni a ps2. Action Replay 2 van a gépben (az a megoldás amikor 1 CD-t kell berakni a játék indítása előtt). Tölt, tölt egy ideig aztán egy idő után el kezd csak kattogni az olvasó. Ez a gép hibája lehet?
    Nem akarom kiírni addig a Gran Turismo 4-et amíg nem derül ki minek a hibája.

Remélem tudtok segíteni, még 1x sem írtam PS2 játékot (Cd-re sem).
  • Alien1024
    nekem verbatim on se és tdk án se müxik normálisan az fina fantasi x le fagy mindig valahol és szinte alig haladok benne miért?
  • johnny quest
    Köszi a választ , csak azért akartam mindenáron lassan írni mert midenkitől azt hallottam hogy 1x v 2x.
  • Flower
    Eredeti dvd-re is műxik?
  • mila69en
    kell hozzá egy író üres lemez meg az image amit ki akarsz írni

decrypter indít mode-nál valaszd ki hogy iso write legyen pipa keresd meg a forrás imaget(browse for a file) azt lehet is írni nem is kell állítgatnod semmit a decrypter-ben
  • tszki
    hali mindenkinek. NEm tudtok nekem segíteni hogy hogyan másoljak ps2 játékot. már letöltöttem vmi DvD decrypter progit. Mi kell még hozzá és hogy csináljam?
  • Aramir
    A pio108 még a legelső firmwareval sem ír 1X-2X-en 8X-os lemezt.
    Nyugodtan írd 4X-en, nem véletlenül nem engedi a lassabb írást.
    Persze ne Budget meg hasonló szarkora írj :)
  • Lammer
    akkor te is ugyes vagy... nehogy a legujabbat hasznald... nehogy a legkevesebb PI-PO hiobaval irj lemezt... meg is erdemled...
    btw minden MIDhez mas es mas Strategia van az iro Fwben, nem veletlen hogy 4X a minimum mar... OMG NOOBZ
  • Banyapapa
    Milyen "ilyen" lemez?
    Meg, a régi firmware-vel se irt 2-szeresen??
    A NEC-t frissitettem nagy okosággal,alaprol nemrég és azt nyaltam be hogy 4-es a legkisebb nála már (nyaaaaaaasgeeeeeem).
    Ment is vissza a eredeti.
  • johnny quest
    Pioneer 108-as íróm van az a kérdésem hogy hogy a rákba lehet 1x vagy 2x sebességgel írni 8x-os lemezt.A firmware a legújjabb.Azt hallottam hogy sehogy se lehet ilyen lemezt csak a 2x vagy a 4x lemezt de ilyet már nem nagyon lehet kapni , akkor most mi van? Vagy jó az is ha 4x sebességgel írom meg a játékokat? Mert én mindenkitól azt hallottam hogy 1x 2x sebesség a legjobb.

köszi
  • Szafy
    Sziasztok!

Segítsen valaki légyszí!
    Gyári ps2 lemezt szeretnék másolni.
    Mi a teendő??
    köszi előre is.
  • evid
    Végül is Te döntesz, hogy frissítesz vagy sem, de nem kell különösebben félni tőle. Amit találtál az gyárinak néz ki, de ha biztosra akarsz menni, akkor az Asus oldaláról töltöd le. Ott van frissebb is az 1.37. Gyári v. nem gyári fw? Én, pl. most a Buffalo által készített 8.37-es bitsetting fw-t használom a pio 110-hez és tökéletes vele.
  • cicai
    Elnézést a késöi válaszért de a gépem betojt és idő volt, amíg meg csináltam. Amit kérdeztél, hogy sikerült-e az írót frissíteni őszintén meg mondom, hogy nem merem, mert ha esetleg nem sikerül (áramszünet, rossz firmvare,stb miatt) nem tudom a garit érvényesíteni, mert a szervizbe ki szúrják egyből a firmware cserepróbálkozást. Egyébként találtam egy ilyen firmwarét az írómhoz ASUS_DRW-1608P2_FW117EU.zip ezen az oldalon
    http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=6 megtudnád nekem nézni azt, hogy ez gyári firmware vagy valaki által készítet? Azt halottam, hogy nem szabad csak a gyári firmwarékat használni de még így sincs 100%-os garancia a sikerre.
  • Bandika04
    Nem a gép tuti jó (süt/főz/grillez)!Most cseréltem le 30002-t egy 70004-es PSp-re nagyon zsír(egyenlőre).Én vagyok a balfasz pontosabban szerintem a a Fuji -rw/-r lemezeket nem komálja hétvégén kiderül.(addig nincs időm lemezt venni)Apropó nem tudtok boltot ahol elfogadható áron nagy választékban lehet dvd/cd lemezeket vásárolni?(az én vonalam befejezte ténykedését nem hivatalos müködése következtében)
  • Aramir
    A fejet dobálja ide-oda szerintem, amikor pozicionálni próbál, nyilván, ha jól van beállítva a lézer, akkor nem csattog.
    Szerintem állíts rajta, vagy egy szervízben nézesd meg, főleg ha már gyári lemezeknél is csinálja. Ha normálissan van beállítva-megtisztitva a fej, akkor nemkéne kattognia.
  • Banyapapa
    mire utal az a akttogo hang (én nemtom)?

Mer van egy játékom (origi,de sima film dvd-knél is elöjön) dark cloud 2.
    És a menüböl ha tul gyorsan lépek ki esetek nagy hányadában kifagy:|
    hallom a kattogást,de kilépek és fagyi ( ill már nem fagyi mer rákellet jönnöm,meg kell várni a menüben hogy a kurzornyil megjelenjen:P)

De akko is kattog:(
  • evid
    Mountold be Daemon Tools-ba v. Alcohol 120%-ba majd onnan írd ki.
  • bertifox
    sziasztok lenne egy kérdésem letöltöttem egy játékot és .mdf a kiterjesztése. mit kell ezzel csinálni, hogy ki tudjam írni?mior kicsomagolom vagy CRC vagy csak csupán el sem indúl.
  • Aramir
    Ha sok normálissan megírt márkás lemezt nem visz a géped, én megnézetném egy szervízzel a fejet, lehet a lézert kéne beállítani vagy egy pucolás kéne neki.
    Nem hangos a géped lemezolvasáskor? Hallani, ahogy nyöszörög-csattog a fej, amikor pozicionál?
  • evid
    Bocs, nem arra írtam. Itt írtad: #1894. Írással nem tudom mi lehet a baj. A fw-t sikerült frissíteni?
  • Bandika04
    Persze,nem a 150 Ft-os lemezről van szó, de akkor ha jól gondolom a lényeg olyan lemez/író kombináció eltalálása amit még a PS2 is hajlandó "megenni".Valakinek simán fút minden én meg pl sima cd-re kiírtam a Star Wars racer revenge-t szintén .iso-ból Philips Cd-r80-as lemezre (4x)elindul menű bejön ,majd amikor töltené be a pályát lefagy ahogy kell.Egy szó mint száz nem akarom a szemetet gyártani.[#fejvakaras
  • Aramir
    Elképzelhető, hogy a lemez nem tetszik neki, de egy 150 Ft-os lemezt szerintem megér egy próbát. Gondolom bechipezve bevan a gép, elvileg mennie kéne.