Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
ehhh b*szki tobbet vartamtoled... <#buck>
agyalok...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aramir
Hát ez jó kérdés, passz.

Luiprima
Hát én azért használok mindig minuszost mert a a regebbi asztali lejátszók nem szeretik a + -ost valamint a ps2 is jobban szereti a - os dvd-t és fõleg mert nekem bevállt mennek a játékok rajta szépen és ez számít igazán. Mondjuk lehet hogy a + -ossal sincs gond de ami jól bevált azon nem változtatok.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Lammer
te aramir cimbora...
szerinted? made in india Verbatim mennyire silanyabb, mint a made in taiwan, tok ua, rendes verba(8X DVD-R mid: MCC 02RG20, fol is ajanlja a 12X irast, meg a doboza is ua, kod a belso savon, tehat UA!)
szerinted? 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aramir
Miért csak a minuszos?

Luiprima
hiba. és jók lettek?

eddig csak +-ra írtam 😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Luiprima
Csakis - os

rendben, és +-os vagy -s a nyerõ?<#fejvakaras>

Luiprima
Szerintem igen kevésbé nyövi a fejet a dvd

Mit gondoltok, érdemes kiírni egy anyagot dvd-re amikor elfér egy szimpla cd-n? Mintha valaki ilyesmit tanácsolt volna fejkímélés miatt<#nemtudom>

Luiprima
1314-1316

Elolvastad amit írtam? Ja most már nem dvdscan, hanem console media patcher a neve. Hol akadtál el? Prego!
Valaki ‼ DVD-scan ‼ S'il vous plait !
DMS4-ek is viszik a dvd9-et az új 1.3-as Toxic Bios-al.

[HUN]Kami*, kiskami*

mila69en
hát lehet, hogy gép függõ is a dolog de ez a tényezõ itt kizárva tök ugyanaz a gépem 5-s széria tök egyerre vettük és ugyanott csináltattuk a modosítást azt is egyidõbe szóval valami más dolog lehet itt

lehet hogy neki korrektebbül bevan lõve a lézerfeje mint az enyém másik lemezre meg én nem próbáltam átirni(nem vagyok 1 GT4 fan)ezis valami no name DL-s lemezen van valszeg nem teszik a gépemnek

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
http://grmods.com/villasg/Page1_3.htm
Elvileg támogatja a DVD9-et. Nemlehet, hogy gépfüggõ is a dolog?

mila69en
matrix mx4-el havernál indul simán

monjuk kis éredekesség mert nekem is az van és nálam baxik elindulni szal ezt nem értem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
Hmm.. Végülis igaz.

mila69en
hát ha kise próbálja akkor biztos, hogy nem fog elindulni hameg kipróbálja és nem indul akkor meg bukott 2000-Ft-ot dehát majd csak kiheveri<#vigyor>

Aramir
És milyen chip van abban a gépben, amin elindul?

Aramir
Az olyan is, 1600-1700 körül vannak a Verbatim DL lemezek.
Végülis ha ennyit megér neki...

legolcsobb lemez is 1300(DL lemez)... 😮 vegulis otudja...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

mila69en
de azt nem mondta hogy GT4-ró van szó de én kitaláltam nem vol nehéz elmondom neked hogy van ojan akinél indul a GT4 DV9-s lemezen ugyhogy 1 próbát megér hogy kipróbálja mit veszít azta pár100 Ft-ot

Aramir
Ha a GT4 topikjában visszaolvasol, akkor láthatod, hogy egyenlõre nem fog menni.

Aramir
És azt a DVD9-es lemezt vinni is fogja a PS2-es gépe? 😄

urbijoe
eddig irtam sok dvd-t ezt most csak a granturismo4 miatt kérdezem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

mila69en
szerintem semmivel hacsak annyira nem értesz hozzá, hogy feltörd és készits 1 rippet de akkor meg ugyis tudnád hogy mivel kell csinálni

vagy esetleg ird ki 1 DV9-s lemezre végülis az is csak 1 DVD😊))

urbijoe
DVD9 formátumu játékot mivel lehet egy dvd-re kiirni?
ha csak kettöre lehet akkor mivel kell darabolni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sephi
"Enchanted for Data Video And Console"

Ezeket irja rajta meg Generation 4

www.bulkpaq.co.uk

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
és az nincs rá irva véletlenül, hogy ps2 only?

Sephi
Hazae'rve'n 's megmonda' ne'ked.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aramir
Mi a médiakódja annak a Bulkpaq lemeznek?

Sephi
Tudom hogy rohelyes es hihetettlen de jelenleg a legjobb DVD marka amit imad a Ps2 (foleg a regi szeriak 3xxxx) Bulkpaq neven kaphato. Meg bazz ra is van irva hogy direkt konzolokhoz.

Kiprobaltuk ezeket a Bulkpar DVD-eket egy olyan Ps2-on (Titan Lite chip vagy miafene) amin 10 perc utan akarmilyen mas DVD lemez fagyik es nem fagyott. A gyerek tolta 1000-el a FFX filmjeit es akadas nelkul mentek.

Aramir
Ez csak 4X-es lemezeknél igaz. 8X-os lemezeket nem szerencsés 1X-en írni, legalábbis szerintem.

mila69en
hi
az mért jobb a ps2-nek ha én 1x irom ki a gámát mint 4x-en

Hi!
Azt mondja az egyik kollega hogy a plextor dvd-r lemezek nagyon jok es tán minõségileg jobbak mint a tdk. Valakinek ez ügyben esetleg van tapasztalata?

up

DVDscan --> Leírná valaki részletesen plíz hogy hogyan mûködik eza program ? Egy CD-s játékot szeretnék DVD-re írni
torrente
Állítólag a brazíliai Thunder chip támogatja a másolt DL-lemezek lejátszását is!

Persze, persze. Sok csip támogatja a dvd9-et, de egyenlõre kevés az ezekrõl készített "biztonsági" másolatokat...
(Az ördög a részletekben lakik.)

[HUN]Kami*, kiskami*

mila69en
vagyél 1 dual layer-s DVD-t és arra ird ki

Idõközben rájöttem, hogy nem az igazi a lemez (tdk dvd-rw), a nero kibökte, hogy +r/rw -r/rw lemezt kellene használnom.

Haliö, az lenne a problémám, hogy a kiírandó iso fájl 5gb felett van, ezért nemtom kiírni a 4.7-es lemezre. Létezik megoldás túlírásra(nero ill. alcohol van fent)? Illteve, hogy valami dvd9 formátumot emleget az infó, ez megint egy rejtély :-(

hiba
Magic5rol is olvastam hogy dvd9 support de tudja fene hogy muxik e...

wowow

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Az új toxic bios a DMS4 csippekhez már tudja a dvd9-et! <#nyes><#nezze>

DVD+R dual layer media support

Until now it has been impossible to play DVD9 games backed up onto dual layer media on the PS2 due to a problem with reading from the second layer because the data format on burnt DL discs is different than on pressed discs (burnt = OTP, pressed = PTP). However, we have discovered a software hack which enables the PS2 to read even burnt OTP discs meaning it is now possible to make backups of dual layer games such as GT4. ToxicBIOS includes an "auto-patching" mechanism which applies this patch on the fly.

[HUN]Kami*, kiskami*

Luiprima
Kipróbáltam s mûködik a dolog. Mega thanks

hiba
danx 😊

most találtam:
http://www.backuptools.co.uk/
ez a továbbfejlesztett verzio
a nagy érdekõdésre való tekintettel (1 fõ) itt a dvdscan:
http://www.diegout.com/ps2stuff/index.php
downloads - tools - dvdscan
be kell jelölni, hogy dvd, meg kell adni neki az összes filet, amibe mediacheck lehet (slus,irx..)
ha megcsinálta lehet kiirni nero-val, ahogy írtam.