Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
agyalok...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
szerinted? made in india Verbatim mennyire silanyabb, mint a made in taiwan, tok ua, rendes verba(8X DVD-R mid: MCC 02RG20, fol is ajanlja a 12X irast, meg a doboza is ua, kod a belso savon, tehat UA!)
szerinted? 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[HUN]Kami*, kiskami*
lehet hogy neki korrektebbül bevan lõve a lézerfeje mint az enyém másik lemezre meg én nem próbáltam átirni(nem vagyok 1 GT4 fan)ezis valami no name DL-s lemezen van valszeg nem teszik a gépemnek
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elvileg támogatja a DVD9-et. Nemlehet, hogy gépfüggõ is a dolog?
monjuk kis éredekesség mert nekem is az van és nálam baxik elindulni szal ezt nem értem
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
vagy esetleg ird ki 1 DV9-s lemezre végülis az is csak 1 DVD😊))
ha csak kettöre lehet akkor mivel kell darabolni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ezeket irja rajta meg Generation 4
www.bulkpaq.co.uk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kiprobaltuk ezeket a Bulkpar DVD-eket egy olyan Ps2-on (Titan Lite chip vagy miafene) amin 10 perc utan akarmilyen mas DVD lemez fagyik es nem fagyott. A gyerek tolta 1000-el a FFX filmjeit es akadas nelkul mentek.
az mért jobb a ps2-nek ha én 1x irom ki a gámát mint 4x-en
Azt mondja az egyik kollega hogy a plextor dvd-r lemezek nagyon jok es tán minõségileg jobbak mint a tdk. Valakinek ez ügyben esetleg van tapasztalata?
up
(Az ördög a részletekben lakik.)
[HUN]Kami*, kiskami*
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
DVD+R dual layer media support
Until now it has been impossible to play DVD9 games backed up onto dual layer media on the PS2 due to a problem with reading from the second layer because the data format on burnt DL discs is different than on pressed discs (burnt = OTP, pressed = PTP). However, we have discovered a software hack which enables the PS2 to read even burnt OTP discs meaning it is now possible to make backups of dual layer games such as GT4. ToxicBIOS includes an "auto-patching" mechanism which applies this patch on the fly.
[HUN]Kami*, kiskami*
http://www.backuptools.co.uk/
ez a továbbfejlesztett verzio
http://www.diegout.com/ps2stuff/index.php
downloads - tools - dvdscan
be kell jelölni, hogy dvd, meg kell adni neki az összes filet, amibe mediacheck lehet (slus,irx..)
ha megcsinálta lehet kiirni nero-val, ahogy írtam.