Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, most értem rá megcsinálni és sikerült.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aramir
100%-ra ugyanazt nemfogod kapni, 1-2% eltérés mindig lesz, de a hibák, ha vannak, ugyanott lesznek minden teszt alkalmával. Persze egy lemeznél.

petyka2
Te és kétszer ugyanazt a grafikont+számokat kaptál már?<#wow1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Aramir
Philips... Jó kis Multi-Purpose 😄

Szóval a Start-smart-tal mûkökdni fog ? (Nekem az sincs, remélem havernak van)
Lammer
huutelleg... igaz!
majd meglesem vele is...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
erdekes...
en most kilora dobalom ki a philips lemezeket, ecceruen olvashatatlan...
5-6 eves fujikat meg 40Xesen grebbel a DVDromom... hmmmz
😉

Aramir
No, én meg a Fujikkal a cd-reknél nemvoltam kibékülve 😛

Aramir
Hmm.. Jónak tünik.
Minõség tesztre meg a DvdInfoProt használom, mert a Nero programjával pl a ps2-es lemezeket nemtudom tesztelni, max felületellenörzést.

Lammer
no tesokam, itt a kep!!! szerinted?
Indiai Verba 8Xan megirva ...
Indiai Verbatim amit mondtam...
tovabba, szerinted miert nem lehet lemez minoseget tesztelni??? kepzeld ha beallitom,hogy autoatikusan kezdjen megjelenik a kezdes gomb, lenyomva hibat dob... hmmmmmmmm

hat IJ! 😛PP
Ma mar szerencsre nem kell 1000 Ftot elbaszni egy lemezre, huhhh meg is orulnek... 😉
A FUJI ahogy a CD-R vilagba meno volt, sjanos en nagy csalodaskent eltem meg, hogy nem BEST kateg lett a DVD mediaban...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Aramir
Asszem akkoriban a 4X-es lemezek még nemis léteztek vagy rohadt drágák voltak, a HWSW-n írta, hogy milyen faszák a Sky dvd-r lemezek, na vettem is párat (íííjj, még talán 1000 forint körül voltak 😛 ), aztán írás után kuka volt több mint a fele, a másik fele meg már elfelejtette az adatokat azóta 😄
Maradjunk annyiban, hogy a Ritek az közép-alsóközép kategóriás, a Fuji meg mint írtad felsõközépkategóriás 😊

oooize aztatnemtudom ooooize... :ÐÐÐ
leeht az meg a hoskorban volt, amikor a Princo volt a zsirsag... <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Megtaláltam azt az opciót ;-) Amikor behívod nero smartstartot alul válts át professzionális módba és megjelenik :-)

Aramir
Mondta õ már a Sky dvdre is, hogy milyen fasza 😄

pedig biza, arra mondta, ha jol emleyxem, valalmelyik hwsw forumon a DVDs szekcioban... 😛PP

Aramir
A Fujifilm03-at még véletlenül sem nevezném Ritek kategóriának, nyilván egy TY vagy egy MCC jobb nála, de azért G05-el egykalap alá venni vicc 😄
Bár a többi Fuji médiakódú lemezeket nem ismerem, lehet azok szarabbak.

Én is leszedem az ultra-t ... Mi is a teljes neve ?
Luiprima
Ja és az alkönyvtárakba is menj bele scanneléskor nem elég ha csak a könyvtárat kijelölöd nem fogja megnézni ami benne van.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Luiprima
De mondtam hogy úgy mintha adatlemez lenne de a dvd fülnél a legalsó opciót a DVD-ROM(UDF/ISO)-t válaszd ne a legfelsõ dvd (iso)-t

Luiprima
Akkor nem tudom sajna.

nem sikerült<#shakehead> leszedek egy nero ultrát

Nekem csak Express van <#shakehead> vA nero gomb a névjegyet hozza elõ és a startmenüben is csaka az express van
Luiprima
Elõhozza a nérót nár ha fel van telepítve oda is van írva "switch to nero burning rom"

A dvdscan után nero, dvd fül, adat lemez, simán betallóztam a fileokat, aztán kiírtam. Vészhelyzet után jutok tv-hez, majd mesélek.

Bal alsó sarok (nero) gomb --> Elõhozza a névjegyet <#duma>
Luiprima
Bal alsó sarok (néró) gombra rányomsz.

<#wilting> Azt mondja már meg valaki hogy Nero Expreszel hogy kell
Luiprima
Olvasd végig amit írtam!!!!! "cd-nél cd-rom(udf/iso) van szintén a legalsó"

cdnel is van UDF/ISO... <#rolleyes>

Luiprima
Nem az express én az ultra editiont használom.Ez az opció csak akkor jelenik meg ha dvd-t írsz tehát felül nem cd hanem dvd beállítás van értelemszerûen neked nincs ilyen cd-nél cd-rom(udf/iso) van szintén a legalsó

Hamár így szóba hoztad, nem tudnál pár snapshot-ot küldeni <#vigyor3> úgy tényleg egyszerübb lenne
Ilyen "UDF/ISO" -t nem látok sehol <#pardon1> Az hol van ?
Egyébként nekem nincs DVD-íróm, a haveromnál fogom írni, nekem csak CD-író van, de azon belül sehol találok ilyet hogy udf/iso

Eggyáltalán milyen Nero-ról van szó ? Nero Express ?

Szóval az udf/iso -t az elõtt vagy az után kellene látnom hogy rámegyek az Adat / Adat lemez hivatkozásra ?
htx

Luiprima
nem a bin file-t fogja átalakítani az iso-t vagy bin-t mountold be a daemon tools-ba és a rajta lévõ adatot másold ki valahova a vinyóra ezeket a fileket nyisd meg a dvdscannal és mikor bescennelte patchelte õket azután úgy írd ki mntha sima adatot írnál csak a DVD -> UDF/ISO -t válaszd és húzd bele a fileket a vinyóról elõtte zárd be a dvdscsnt mert nekem már rontott miatta.Most nem tudom érthetõbben elmagyarázni látnád pofon egyszerû volna de így?

Totál kikészültem <#falbav>
Nagy nehezen letöltöttem azt a nyavalyás dvdscan-t egy teljesen más siteról. Átállítom dvd-re, átrágja magát a bin fájlon majd 100% és kész. Ezekután akár neroval akár alc120-al próbálom kiírni de állandóan cd formátumban akarja írni.<#guluszem1>
<#help>

hatigen, bar nem akartam szegeny Aramirt lehuzni, de erre a Fujifilmre PPeter elfogadott szakerto is csak ennyit mondott: "iparos lemezek" hmmm kb RItek kateg... <#idiota>

mila69en
hmmmm akkor a erõsen középkateg teteje aza jókateg alatt van 1 picivel. akkor azmá elfogadható nem?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hmmm erosen kozepkateg teteje... csakhogy kotekedjek... <#idiota>

Luiprima
A cd egész tartalmát elõször fel kell másolni a winchesterre.Azután kiválasztod a dvdscan-nál hogy mivé akarod átalakítani cd,dvd,restore ez a 3 van kiválasztod dvd-t File open a fileket a winchesterrõl betöltöd a program átscanneli õket és patcheli mikor ez megvan azután írd ki neroval DVD -> UDF/ISO (legalsó)-t választva.

mila69en
ok köszi én meg már azt hittem valami átverés ilyenrõl még nem is halottam, hogy fujifilm a mid

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
Olyan nincs, hogy Philips dvd, megveszik mástól a korongot, majd rászitázzák a márkanevüket. Nem kell aggodni, a Fuji médiakóddal ellátott lemezek a jobbak közé tartoznak.

Esetleg aza baj hogy közvetlenül a CD-rõl nyitom meg, alõbb ki kell másolni a fájlokat wincsesterre ?
A console media patcher is ugyanazt csinálja, csak ez nem ad hibazüzenetet se, egyszerüen csak kiakad.

Az elõzõ verziónak az üzenetében, lentebb ír valamit a visual++ nemtudommirõl

Hol lehet a bibi ? Mit csináljak hogy mûködjön ??? <#szomoru1>
hála az égnek eddig mindegyik mûxik

Addig sikerült kifiguráznom hogy a Lemezen a System nevü fájlt kell megnyitni
De mikor megnyitom visszadob egy hibaüzenetet, "Debug Assertion Failed" meg még alatta egy csomó adat
És azután kiakad
Megnézem ezta Console media patchert is, hátha jobb
mila69en
nah most kezembe akadt pár darab philips dvd és hát gondoltam meg is nézem a mid-ét háát azt irja nekem hogy fujifilm<#wow1>ez meg mi a fax

Lammer
bazzze ja nekem is... <#idiota>

Aramir
Mondanám, ha tudnám, de mivel nálam az utóbbi idõben MCC-s lemezek csak RiDisc illetve nyomtatható DataWrite formájában voltak, így nemtudom, hogy mennyivel szarabb az indiai, mint a taiwani 😄
Az segít, ha azt mondom, hogy Indiáról nekem egy bizonyos népcsoport jut eszembe? <#idiota>

Aramir
Ja, azt hittem a minõséggel van gondod.
A +-os lemezeket a régi PS2-k nem olvasták, de úgy tudom, hogy a 39004-es sorozattól már olvassák gond nélkül. A +-os lemezek fizikailag közelebb vannak a gyári dvd-romokhoz, ezért elvileg még talán jobbak is, de szvsz mindegy mire írod, +-os vagy --os lemezre.