Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
majd meglesem vele is...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
en most kilora dobalom ki a philips lemezeket, ecceruen olvashatatlan...
5-6 eves fujikat meg 40Xesen grebbel a DVDromom... hmmmz
😉
Minõség tesztre meg a DvdInfoProt használom, mert a Nero programjával pl a ps2-es lemezeket nemtudom tesztelni, max felületellenörzést.
Indiai Verba 8Xan megirva ...
Indiai Verbatim amit mondtam...
tovabba, szerinted miert nem lehet lemez minoseget tesztelni??? kepzeld ha beallitom,hogy autoatikusan kezdjen megjelenik a kezdes gomb, lenyomva hibat dob... hmmmmmmmm
Ma mar szerencsre nem kell 1000 Ftot elbaszni egy lemezre, huhhh meg is orulnek... 😉
A FUJI ahogy a CD-R vilagba meno volt, sjanos en nagy csalodaskent eltem meg, hogy nem BEST kateg lett a DVD mediaban...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Maradjunk annyiban, hogy a Ritek az közép-alsóközép kategóriás, a Fuji meg mint írtad felsõközépkategóriás 😊
leeht az meg a hoskorban volt, amikor a Princo volt a zsirsag... <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Bár a többi Fuji médiakódú lemezeket nem ismerem, lehet azok szarabbak.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Egyébként nekem nincs DVD-íróm, a haveromnál fogom írni, nekem csak CD-író van, de azon belül sehol találok ilyet hogy udf/iso
Eggyáltalán milyen Nero-ról van szó ? Nero Express ?
Szóval az udf/iso -t az elõtt vagy az után kellene látnom hogy rámegyek az Adat / Adat lemez hivatkozásra ?
Nagy nehezen letöltöttem azt a nyavalyás dvdscan-t egy teljesen más siteról. Átállítom dvd-re, átrágja magát a bin fájlon majd 100% és kész. Ezekután akár neroval akár alc120-al próbálom kiírni de állandóan cd formátumban akarja írni.<#guluszem1>#guluszem1>
<#help>#help>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az elõzõ verziónak az üzenetében, lentebb ír valamit a visual++ nemtudommirõl
Hol lehet a bibi ? Mit csináljak hogy mûködjön ??? <#szomoru1>#szomoru1>
De mikor megnyitom visszadob egy hibaüzenetet, "Debug Assertion Failed" meg még alatta egy csomó adat
És azután kiakad
Megnézem ezta Console media patchert is, hátha jobb
Az segít, ha azt mondom, hogy Indiáról nekem egy bizonyos népcsoport jut eszembe? <#idiota>#idiota>
A +-os lemezeket a régi PS2-k nem olvasták, de úgy tudom, hogy a 39004-es sorozattól már olvassák gond nélkül. A +-os lemezek fizikailag közelebb vannak a gyári dvd-romokhoz, ezért elvileg még talán jobbak is, de szvsz mindegy mire írod, +-os vagy --os lemezre.