4368
Szal...
-
#2004 Több mint valószínű, hogy igen. -
zutyu #2003 Srácok.Ha van egy jól megírt PS2 játékom és Clone DVD-vel átírom akkor az müködni fog?? -
#2002 Lehet. Látod ezt nem tudom. Én LG4163al dolgozom.
Az írókhoz annyira nem érteni. -
turho #2001 Na igen :D
Valamelyik LG már 6x-nál is 4x zónával indít. -
#2000 Talán mert 4X és 6X-os sebességnél nincsenek is zónák (legalábbis Pio108-al) :) -
#1999 Egy kis adalék:
Minél lasabban van megírva annál mélyebre égeti a korongba az adatot a lézer.Ezért nem látszanak a zónák.
-
turho #1998 Nyolcszoros-tizenkétszeres vizsgálatra egy paraszt-tippem: ha féloldalasan nézed a lemez írási felületét, akkor 2-3 elkülöníthető szakaszra oszlik halványan, azaz a z-clv zónáit láthatod. 4x-esnél 6x-osnál ilyen abszolúte nincs. Ez egy félszubjektív vizsgálat. :) -
#1997 lehet valaki nem ismeri ezt az oldalt(kétlem)itt vannak hasznos kis progik,patchek a ps1 ill más konzolokhoz...néha érdemes benézni....link
üdv -
stinkydiver73 #1996 próbáld gyorsan röntgendifrakció-val :) -
maruzst24 #1995 Hogyan tudom meg egy psx2es dvdről hogy mekkora sebességgel van megírva?
A leggyorsabb módszer? -
Flower #1994 Decrypter Alcohol120 helyett? -
#1993 A firmware az adott DVDíró-meghajtó BIOSa a legújabb verzió meg az A105 ebből a típusból miről az imént szó volt.
-
maruzst24 #1992 Mi az a firmwaret. A105? -
KaLóZ14 #1991 akkor már nem kell elküldened e-mailben
-
KaLóZ14 #1990 Ja és Tyler e-mail címem: [email protected] -
#1989 Küldtem privit.
-
KaLóZ14 #1988 Kössz Tyler. Eltudnád nekem küldeni azt a firmware A105-öt? Ja és hányas alcohollal szoksz írni? Mert nekem ez az alcohol van meg:
Alcohol.120%.v.1.9.5.build3105
-
#1987 Nekem is olyan íróm van.
Alcohol 120%al csinálsz róla egy alcohol képfájlt (mdf. mds. asszem) és szépen kiírod. Be tudod állítani az írásnál, hogy PlayStation2. A lehető legkisebb sebességgel írd jó minőségű lemezre. Ja! és használd a legújabb firmwaret. A105, ami nekem is van.
-
KaLóZ14 #1986 Légyszí mondjátok meg hogy havertol kaptam kölcsön egy eredeti ps2-s gamet amit megkéne neki írnom. Hogyan tom megírni vagy esetleg milyen progi kell hozzá? PLZ segítsetek.Ja és LG írom van ez a neve: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B -
#1985 hi
ha DVD+R-re írhatom a ps2 játékokat, írtam már 'pluszos' DVD-re működik is csak hogy nem vágja-e haza a gépet vagy ilyesmi?
(tudna valaki irni privibe irni valami oldalt ahonan tudok letölteni játékokat, thx) -
hali
a titok nyitja csak annyi hogy nem néróval kell kiírni az ilyen isokat hanem dvd decrypterrel!
ps2-re én csak ezt használom és még egyszer sem volt gond vele.
a dvd9-nél ügyelni kell a réregváltások helyére, a decrypter kiolvassa az iso file-ból a helyét, és ott csinálja meg a rétegváltást ahol kell.
-
Flower #1983 Thx! -
#1982 PIO, mint Pioneer, ha erre gondolsz.
Vagy PIO, mint ide-eszközök vezérlési módja, az ősidőkben még nem létezett a DMA mód, régi-lassúúúú-elavult. -
Flower #1981 Mi az a PIO? -
turho #1980 A CloneDVD-t nem jó erőltetni mert felülbírálhat 1-2 dolgot a lemezszerkezetben. Egy filmnek jót tehet, egy bitpontos játéknak aligha.... -
#1979 DVD5ös verzió nem kell mert az vágott. -
#1978 Már működik a DVD9es 50Cent. Másodjára jó lett.
A titok: Nero 6.0.0.18 LG4163as író firmware A105 és Nero Expreszben CD/DVD kép felírása 2.4Xresen. Ennyi.
Elsőre a jó öreg CloneDVD-t használtam és A104es firmwaret. Bár lehet hogy ha elsőre a 6.0.0.16os Neroval írom akkor is jó lett volna...De ez már sohase fog kiderülni...
A lemez természetesen Verba DL -
Moro #1977 Köszi a segítséget. -
#1976 Használj piros borítású Ridisc Extreme-t! Szuper lemez ps2-höz. Én speciel a 80-100Ft-os TDK-nak mondott gagyival sokat szívtam. Aztán vettem boltban normál tokos tDK-t; ég és föld volt a különbség a bolti javára. Ha van sok pénzed, akkor a tokos TDK jó, a hengereset viszont nem ajánlom, mert az valami kínai szar, csak ráfestették, hogy TDK. -
#1975 1: az íród nagyon jó sztem
2: az írón nem kell állítanod semmit esetle frimware-t frissíthetsz rajta
3: szvsz verbatim, tdk, arita(arita-ha eredeti ritek g05),
4: dvd decryrpter tökéletes sztem
5: nem warezolunk itt(keresgélj neten biztos találsz oldalakat vagy használj file megosztókat) -
#1974 Ja és torrent nevű program nem is létezik. -
#1973 Ez csak poén volt kisgyerek. Különben nem torrente a neve, hanem torrent, amit te nem szeretsz. -
Moro #1972 Üdv!
Kéne nekem némi segítség ps2 dvd írás ügyben.(tök amatőr vagyok)
Szóval a ps-em 30004-es.A dvd íróm pioneer 110D.
Szóval a kérdéseim(bocs, hogy sok van):
1.Ez jónak számít(dvd író)?2.Ezen be kell állítani vmit?
3.Szerintetek milyen dvd-t vegyek?4.Milyen progival kell kiírni, és legfőképpen hogyan?
5.Tudtok nekem olyan magyar oldalakat írni priviben, ahonnan egy sms-ért tudok letölteni ps2-es játékokat?(itt nagy választékú, megbízható oldalakra gondolok)
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
#1971 Az 50 centből van dvd5-ös törés töltsd le azt az megy. -
stinkydiver73 #1970 szerintem jobb az SMS.
hálózatról is lejátsza a divx-et(ott van mellette a radhostclient).
-
sirGalahad #1969 Miért is?
Mert egészen véletlenül torrente a választott nicked?
Gondolhatod, hogy nem rád gondoltam, hanem a programra...
Másrészt kisbetüs nick? LOL
Tisztára mint a nemecsek ernő...
Vagy ezt az utalást sem érted? Olvass akkor néha!
--Na persze éa a legfontosabb: a TE anyád! :D
-
#1968 Ez igaz, de érdemes egyből úgy kiírni, hogy a médiaplayer mellett van pl a film. Így legalább nem megy kárba a lemez, ha nem működik a csere. Ha működik, akkor meg ugyis mindegy, a többi cucc mellé már nem veszi fel a mediaplayert :)
A régi gépemen ment a csere, asszem Neo2-es(?) chip volt benne, az az ActionReplayos-indítgatós :D De a mostanival már nem megy, franc tudja, mi van a gépemben, talán Matrix chip. -
#1967 Nekem így működött, ezért is írtam ezt a módszert. Majd a kérdező kitapasztalja a saját gépén. -
#1966 Ez a kivenni meg betenni a filmes-zenés dvd-t nem minden esetben igaz. Sajna van, ahol a lemez kivétele után már semmi más lemezt nemfog észrevenni a gép, amíg nem reszetelsz. Chiptől függ szerintem. Érdemes egyből rávenni a filmet-zenét a mediaplayer mellé.
http://www.ps2reality.net/users/opeh/ -
#1965 PS2 mediaplayer kell neked