Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy 3 éves gépem szerintetek kichipeljem???milyen tapasztalataitok vannak??
ultraisoval csinálj hozzá egy .cue-t, és már megy is mondjuk alkohollal

PS4 PSN: angyisz

Aramir
Persze csak ha nem Buget-Omega-Princo féle lemez 😄

Aramir
nem baj

Sephi
Le akarok masoltetni valakinek egy Ps2 jatekot de ninc sitthon csak 8x-es lemezem es azt minimum 4x-en lehet irni... nagy baj ha 4x-en irom meg? 😄
Mar nem tudom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

manoG
JA

Miért lehet az, hogy a StartSmart -ban a professzionális-mód gombja le van tiltva ?

OEM Nero Express 6.3.1.6 <▬▬
mila69en
vagy probáld meg daemonnal meg nyitni, nekem az be szokott válni a nincs cue, és ugy neroval kiirni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
Kellene hozzá egy .cue fájl is, anélkül nemfog menni.
Esetleg ha ez nincs meg hozzá, akkor nevezd át isora, csak akkor van gáz, ha vannak rajta audio trackek is.

Új kérdés :

.bin fájlt milyen programmal lehet kiírni ? A Nero nem veszi be, az alkohol sem.
Psx - Console media pacher ?? Valaki ?
dtk1985
ok. köszi hogy segitettetek

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Luiprima
Simán dvd vagy cd copy-val át tudod másolni mondjuk a Néróval

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

dtk1985
Probaltam ramasolni a gepre de leallt olvasasi hibaval igy is. Szoval akkor a dvd serult. Van nalam egy masik ps2-es jatek is, azzal akkor mit kezdjek?

dtk1985
oke megnezem. en meg automatikusan arra gondoltam, hogy masolasvedett a lemez es azert csinalja.

Ez csupán annyit jelent hoogy a dvd-nek a gazdája gondatlan P-: .... Magyrul szara lemez.
Nézd meg hogy simán a fájlokat ki tudod-e mindet másolni a winyódra !
dtk1985
Hi. A segitsegetekre lenne szuksegem. Haver adott egy masolt ps2 dvd-t (NFSU2), hogy masoljam at neki. Hogy kezdjek neki? Probaltam alcohollal de olvasasi hibaval leallt 4% utan.

windrunner
Az LG GSA-4163B firmware-t érdemes frissiteni 4136A-ra?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

A Console Media Patcher psx -es játékhoz is mûködik ?
persze, az íráshoz nem kell modchip meg boot cd se, de játszani ezek nélkül nem tudsz vele. (bocs<#mf2>fekete humor)

miért mi baja lesz a gépednek attól hogy a HDLoaderes cd-t forgatja 3-4 másodpercig a gépem 2000-es évjárat 2 évig nem volt benne más csak írott CD és semmi baja.

azt hogy CRC hiba, hibás a file, a winrarban van javító funkció az elvileg javítani tudja, ha nem próbáld kiírni egy lemezt megér.

Upstream :

Console Media Patcher

Egyébként ha eredeti lemez, akkor nem baj ha CD (szerintem)
A Console Medi Patcher -ben mit jelent a "Restore" ?
windrunner
nah megoldottam , bocse

windrunner
elkezdtem egy game .rar-jait kitömöriteni de kb. 58%-nál bejön egy ablak hogy CRC hiba a fájl sérült! kérlek segítsetek.THX

Hiall!

Valaki mesélje el nekem, hogy az eurasia-rol toltott hdloader-t hogyan tuidom dvd-re imadkozni? mertugye a cd-s verzio de nem szeretnék cd-t tenni a gépbe ha nem muszaly...
köszi elõre is a segítõkész válaszokat <#worship>

up

Luiprima
Nem

ja igen azt vágom ezek szerint a ps2 nem fogja felismerni ha nincs mod chip vagy boot lemez?
Luiprima
Az íráshoz nem kell egyik sem ezek azért kellenek hogy a ps2 beolvassa az írott cd-t vagy dvd-t

helo létezik olyan mód arra hogy ps2-es játékot írjak hogy ne kelljen hozzá semmi se boot lemez se módchip?
mila69en
há ö gözöm sincs majd a jövõhéten kiderül én még annyira se értek sztem a chip témához

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
de aztán azis lehet hogy nins is semmi probléma tegnap elõtt kirtam 1 gémet rohattul nem akart elindulni át vittem öcsémhez nála meg ment simán kirtam mégegyszer ez már ment nálam simán öcsémnél meg csak erõlködött vele a gép de azért elindult ott is nehezen(szal azis lehet hogy nem is fog csinálni semmit a géppel csak annyit mond, hogy béna vagyok<#idiota>) 2k-s lemezekkel énse akarok annyira kisérletezgetni végén má megvehetem eredetibe a gémet

Aramir
Nemlehet, hogy pl a chipeden beköt egy-két plusz lábat, ami ezért felelõs és aki chipezte a géped, lustaságból kispórolta a beforrasztásukat?

Értemö, én eddig nem mertem 2k-t áldozni lemezre, de most már csakazértis veszek egyet.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mila69en
nem én birom szóra 1 ismerõs én annyira nem értök hozzá csak kicsit má keztem mérges lenni haver simán tolja a dv9-s lemezeket(igaz hogy még nem sok gém van ilyen lemezen de mostanába a sony kezd sportot üzni belõle) én meg nem😞 pedig tök ugyanaz a gépem(#1349)szoltam aki csinálta a modosítást, hogy akkor most mi a f*sz van aszonta no problem vigyem a gépet 5 perc azt kész is😊)

majd meséld el, hogy bírtad szóra plz

mila69en
nekem is meg van csak nem indult el de már meg van a hiba ugyhogy valszeg a jövõ héten már menni fog

mila69en
ezek szerint van és über f*szán mûködik is <#vigyor>
de az elõfordulhat, hogy valahol kifog fagyni sokáig nem játszottam vele de remélem hogy nem<#vigyor3>

Aramir
Tudtommal nincs dvd5-ös verziós, ami mûködne, vagy nem jól tudom?

:-( nekem dvd9 verzióm van

mila69en
nah télleg nem akarom offolni ezt a remek kis topciot csak 1 pillanatra sorry
/OF

emule onnan töltök minden<#vigyor> a warezok nem joak szart se érnek meg ott nem találsz ilyeneket<#nyes>

Û²----------------------»-Details-»-----------------------²Û
Û² ²Û
Û² GAME....: Gran Turismo 4 ²Û
Û² CONSOLE.: PS2 SOURCE.: USA NTSC DVD5 ²Û
Û² RETAIL..: 02/23/05 MEDIA..: DVDR ²Û
Û² RELEASE.: 02/25/05 RARS...: 44 ²Û

/ON

mila69en
hát nem aza topic neve is, "hogy ps2 dvd irás hogyan" de ahoz elöbb lekell tölteni vmit, hogy ki lehessen irni<#vigyor>

mila69en
hát b*szki én észrese vettem eddig, hogy van javitás lehetõség pedig épp, hogy kinem szurta szemem és jó is lett kösz a helpet

Thank you
nem

Köhöm ... Szabad itt beszélni arról hogy honan töltötte le a játékot ?
Lammer
imadkozz!!!
ha van helyreallitasi bejegyzes az archivumban. akkor sorban javitsd ki... ha kriszkraszot akar hozzaadni a javitas sorna, akkor farewell IJ... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Gondolom a két rar-sorozatban nem ugyanúgy voltak elosztva a fájlok. Nemhiszem hogy erre van megoldás. Töltsd le a 2 hibás fájlt mégegyszer onnan ahonnan eredetileg, hátha csak letöltési hiba volt.

Oui : Vallásilag megengedett lenne ezen a fórumon megkérdezni hogy "honnan töltötted? "
mila69en
hali
letöltöttem 1 gémet de 2db rar hibás volt leszedtem máshonnan ugyanazt a 2db rart de crc hiba erre nem tudtok valami megoldást?
help