4368
Szal...
-
#2045 igaz hoghy ez már off nagyon de akkor is
kicsit módosítani kell az alap ötleten:DDd -
#2044 már csak a felszerelést kell kitalálni hozzá amik azt szimulálják mintha megütöttek volna.... -
#2043 tényleg:DDD nem is hülyeség asszem le is védetem az ötletem azt.... -
#2042 jó ötlet... -
#2041 loool majd monitoron keresztűl verekednek mi?....:DDDD két vebkamera azt ilyen eyetoy stílúsban:))) -
#2040 Normálissan szóltál? Tudod, amikor mások segíteni akarnak, akkor nem leugatni kell őket. Ha neked nem jött le az, hogy 100 lemezből 100-at nem olvas a géped, akkor nem a lemezekkel van baj, hanem a gépeddel. Ezért írtam, hogy mit kéne csinálnod, te meg leszóltál engem.
A csillagos dumád meg szar, sosem álltam hozzád úgy, hogy egycsillagos kisköcsög vagy, ha történetessen már sok csillagos lennél, akkor is legyökereztelek volna, mert tanácsadásért nem gúnyossan leokosozni kell valakit jobbhelyeken, hanem megköszönni. Mindegy, ennyit tudsz. -
zutyu #2039 Nem veszed észre hogy húzod Magad?Feleslegesen.Ideg beteg. -
Sliderx #2038 Szerintem meg pont az a szánalmas hogy ennyit jelent neked a topic címe. Ennyit érsz a négy csillagoddal!
Ilyen aberrált emberrel nem vagyok hajlandó tovább vitázni!
Na csá! -
Sliderx #2037 Áruld már el hol szakadt el a bizonyos cérna?
Normálisan szóltam erre jön a fikázás. Na erről ennyit. -
maruzst24 #2036 Miért kell veszekedni ha verekedni is lehet..........nem értem....nem és nem... -
#2035 Szánalmas vagy... -
zutyu #2034 Én úgy érzem először Nálad szakadt el a cérna Sliderx.Valaki probált értelmes magyarázatot adni Neked, de Te rögtön le űvöltöd.....
Szóval szerintem valahol máshol probáld levezetni az agressziódat.
-
#2032 -
zutyu #2031 Király.....
Na valaki, hogy lehet vajon eredeti játékot átírni? -
#2030 Ha ilyen okos vagy, akkor minek kérdezel másokat, hogy mit tegyél, te gyökér? -
Sliderx #2029 De kibaszott okos itt mindenki.
Ne nézzél már hülyének. Teljesen ki lett pucolva a gép. -
#2028 Tán kéne annak a 3-4 éves gépnek egy fejbeállítás meg pucolás, nem? -
Sliderx #2027 látom nem figyelmesen olastad amit ítam
100dvd nehogy má szarul legyen megíra! -
zutyu #2026 Valaki nem tudja, hogy kell eredeti játékot átírni??? -
zutyu #2025 Hát nem nagyon tudom, csak azt, hogy Nekem is válogatos a PS2-öm, sőt túl menjek rajta az asztali DVD-m is ami no name.A philips íróm visz mindent.Lehet szarul van meg írva a dvd. -
Sliderx #2024 Látom nem nagyon tudtok infód adni a kédéseme... -
zutyu #2023 Köszike Sikerült!! -
#2022 A Ridisc RitekM02 4x az jó lemez psx2-be?
köszi -
Sliderx #2021 Tudna valaki válaszolni a 2017-es hsz-emre? -
Origó #2020 Sziasztok!
Még mindig az a gondom, amit 2008#-as hozzászólásban írtam.De egy kicsit visszaolvastam és ott az írták, hogy egy mod chipet kell rakni a PS2-be,hogy vigye a másolt lemezeket.Ez még most is így van vagy már nem kell a chip???
Help!!!!
Köszi -
#2019 Pio-108-as íróhoz melyik a "legjobb" firmware érdemes a legújabbat feltenni vagy nem?
köszi -
#2018 Küldtem mailt. Azt elfelejtettem írni hogy elöször MINDIG rakd fel a játékot ISOban a PCdre Az ULTRAISOval. Utána dolgozz a CloneDVDvel!! -
Sliderx #2017 Hali!
Vettem egy 30004-es PS2 -őt. Használva nem nagyon volt, chip sincs benne, nem lett belenyúlva. Viszont az a gondom, hogy van pár írott filmem és ezek közül csak 1-2-őt olvas be. Néztem hogy milyen rétegűek ezek a lemezek amiket visz és azt is hogy milyen módon van megírva, de ezek teljesen eltérőek. Ráadásul próbáltam olyat is, hogy megnéztem egyet amit visz, hogy milyen lemez,file formátum, hányszoros sebességgel lett írva és kerestem egy unan ilyet, de azt akkor sem vitte.
Miért jelentkezhet ez a probléma? -
#2016 Köszi megpróbálom így... -
#2015 én is mindíg 4x-esen írom a ps2-gammákat és semmi baja a gépnek
lehet, hogy aztán le akarnak húzni...
szerk: nézesd meg mással is a gépet lehet hogy csak a vezérlő motor ált be azt meg kicserélik 2000-3000-Ft-ért nekem is volt már régi gépemnél hogy meghalt elvittem fejcsere volt aztán rá 2 hónapra megint meghalt megint fejcsre lett volna a srác szerint megnézettem mással is azt kiderűl hogy 2000 forintos baja van kicserélte a motort azt jó is volt a gép:) -
#2014 Csak rád akarják fogni a szarjukat szerintem :/ -
#2013 A fej ment tönkre állítólag a gépemben egy hét használat után/50004 silver edition DUO 2 SE Chip/, de azt monták hogy lehet elég kicserélni a szervó ic-t...kicsit kiakasztó a dolog mert csak TDK-ra TTH01 vannak írva 4x-sen meg Ridisc-re RitekM02 1x-2x írással.
A szerelő srác azt mondta hogy a 4x-sebesség nem jó neki és ettől ment tönkre.
Nem akarom elhinni hogy ettől hogy igy tönkre mehetett ilyen hamar.
A chipben van fejtúlmelegedés elleni védelem, szerintem ők rontottak el vmit mert állítólag új fej volt benne.
Lehetett ez vmi beállítási hibából?
Ha igen mit cseszhettek el vajon mert sajnos nekem azt mondanak amit akarnak..
Milyen lemezt használjak ha nem akarok minden héten fejet cserélni?Nem árt e neki a napi 4-5 óra használat, és a 4x írás?
köszi
-
#2012 Nemlehet lassabban írni, nyugodtan írd csak 4X-en, tökéletes lesz, ha jó a lemez. -
#2011 A gondom a következő Pioneer 108-as íróva nem tudok 4x-sebességnél kissebbel írni TDK-lemezre pedig a lemezen ez van 1-8x.
ezzel az íróval lehet egyátalán írni lassabb sebességgel erre a lemezre ?
Már az összes firmwaret kipróbáltam.
köszi -
#2010 21 napig nem akadályoz semmiben -
zutyu #2009 Ja valkai már nekem is segíthetne. -
Origó #2008 Sziasztok!
Volna egy problémám megkaptam az NFSU MW-t imageben viszont nem tudom kiírni egy 108-as Pioneer íróval.A firmware-t frissítettem.Eddig a következőkkel próbáltam írni:Imgburn,Nero7,Decryptor,3105-ös Alcohol.Eddig csak RW-re próbáltam. Ez lehet a baj???
Help!
Köszi előre is. -
zutyu #2007 Ja és csak 21 napos verzióm van meg.Még nem tudtam beszerválni az eredetit.Az mennyirre akadályoz a munkában? -
zutyu #2006 Küldtem egy privit. -
zutyu #2005 Kösze.