4368
Szal...
  • mila69en
    igen és nem is mindegyik chip viszi a dvd rw-t
  • Origó
    Sziasztok!

Egy kicsit elakadtam PS2-re való DVD írás közben ezért kellene egy kis segítség.Letöltöttek nekem egy NFS Most Wanted iso-t a netről.Eddig már többször is kiírtam (Alcohol,Nero7,ImgBurn,DVDecryptor,CloneDVD)RW-re de egyik progival írt DVD sem indult el.Valamit nem állítottam be???
    A PS2-be nincs chip.Az lenne még a kérdésem, hogy ez a chip mindenképpen kell a másolt játékoknál????

HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!

Köszi előre is.
  • mila69en
    persze biztos vannak korrekt konzolosdi boltosdik csak még én nem találtam meg grrrrrr
  • artyom15
    Köszönök mindent!
  • mila69en
    egyik ismerősöm... nem szabad megbízni ezekbe a konzol boltokban... ott is átakarnak vágni ahol nem tudnak, férgese mind:(( esetleg olyat szabad velük játszani, hogy megveszed a chip-et valahol és elviszed ittvan tessék ezt kéne belerakni(azt beszerelés fizet) vagy mutassa meg chippet mit rak bele és tegye bele szemem előtt... lehet, hogy hülyén hangzik majd de sajna ilyen világot élünk... grrrrrrrrr
  • artyom15
    És hol tették neked bele?
  • mila69en
    ha chip akkor vagy matrix vagy dms4 nekem matrix van benne és már kb 1,5 éve megy hiba nélkűl... előző gépem birta kb 4 hónapot abba valami gagyiság volt:(
  • artyom15
    Mila! Neked most milyen chip van a konzolodba?
  • artyom15
    Vagy tipust?
  • artyom15
    esetleg tudtok valami jó chip márkát ajánlani?
  • artyom15
    Hát köszi az infót. Holnap beszélek is a sráccal h cserélje ki a chippet
  • mila69en
    ismerős a szitu:) legelső ps2-m nekem is mindíg ezt csinálta ki is purcant hamar:DDD
  • artyom15
    De sok restart után felismeri
  • artyom15
    Jah. Nem történik semmi
  • mila69en
    filmet ha teheted inkább dvd lejatszón nézz azzal is kíméled a fejet meg ne nagyon tegyél bele gagyi lemezeker az hogy 20-ra akar elindítani egy lemezt az fej gyengeség gyanus.... vagy valami gagyi chip lényeg az, h véres a torka
  • Al Age
    Az chip problémára utal, ha a dvd filmet ps2 lemeznek ismeri fel a gép. Gondolom ha ráikszelsz browser-ben, akkor nem történik semmi.
  • Al Age
    Ha a ps chip megbízhatatlan akkor miért nem tesz bele másikat? Rengeteg chip létezik ps2-höz.
    De ez most már mindegy, azért így garancia nélkül merész dolg volt chipeltetned.
    Viszont ha nincs garancia, akkor is beszélj vele, azt a chipet, amit ő épített bele csak jobban ismeri, mint így látatlanban akárki más.
  • artyom15
    Jah és a Dvd-t is elég nehezen indítja el. Vagy 20-adik restartnál sikerül beolvasnia a filmet. Azelőtt mindig a Browoser-t indítja el és a DVD Videot Play station 2 Disc-ként jelöli.
  • artyom15
    Az az igazság,h Smart pontra rendeltem a gépet és egy helybeli Konzol boltban Chip-peltettem a konzolt. Garit nem ad Ps-re csak X-boxra merthogy szerinte a Ps chip megbízhatatlan. "Lehet h jó lesz 10 évig, de lehet,h hazaviszem és lefüstöl."
  • Al Age
    Na ez már közelebbi pont, hogy azok a játékok mennek másik gépen. A chip típusát pedig sajna a gép szétszedése nélkül gyakorlatilag lehetetlen megállapítani.
    Ha két hetes a gép akkor vidd vissza gariztatni.
  • artyom15
    Hy. Nem újraírható lemezre írtam a játékokat. A fejjel nem lehet probléma,mert kb. 2 hetes a gépem A nyersanyaggal szintúgy nem lehet probléma mert ismmerősömnél futottak ugyanezek a játékok, amik nálam fejugrálást idéztek elő. Esetleg nem tudjátok nekem megmondani,hogy milyen chip lehet a gépembe vagy h tudom ezt leellenőrizni? Esetleg valamilyen weblapon lehet ezt egyeztetni(chip)? Előre is köszi...
  • Al Age
    Több oka is lehet a problémának:
    - a nyersanyag
    - a chip
    - a fej
  • Al Age
    Lehet, hogy csak az újraírható lemezt nem komálja a géped, ha régebben is arra írtál, akkor nem tudom, de nem hiszem, hogy az író volna a probléma.
  • artyom15
    Hy! Volna 1 kis problémám. Kb. 10 játékot írtam eddig Ps2-re, amit én töltöttem le. Ebből csak 7 műxik. A többinél a töltés közben elkezd kattogni a gép. Szerintem az olvasófej kezd el ugrálni. A játékokat Nero 7-el írtam 1x-es sebességgel Aridata DVD-re. Miért nem műxik a maradék 3 játékom? A ps2-őm tipusa SCPH-70004. Ha valaki tudja a probléma okát kérem segítsen! Fontos lenne
  • poloznik
    Elképzelhető hogy Teac DV-W50D író nem alkalmas PS2 játékok írására? Próbáltam Nero-val, DVDDecrypterrel, 2-4-szeresen, újraírhatóra, több játék iso-jával de nem megy. A jelenleg szervízben lévő ASUS 1608P2 írómmal 4-szeresen gond nélkül írtam meg mindent, de mióta a Teac-ot használom nem sikerül semmilyen PS2 játékot megírnom :(
  • Ortopéter
    Kösz siker :)
  • mila69en
    nézd meg valamelyik rar file-ben elvileg benne kell lennie az image-nak
    azt másold ki és írd ki
  • Aramir
    Ha a kitömörítés után egy iso-t kapsz, akkor csak írd ki max 4X-en Neroval, DVDDecrypterrel vagy amivel jól esik.
  • Aramir
    Miböl gondolod, hogy érdekel? :D Nincsmit.
  • Ortopéter
    nem. Elvileg game....
  • Sliderx
    Valamilyen filmet töltöttél le és azt egyesítetted? Mert én a leírt módon kipróbáltam és nem működik. Elvileg csak a két filet kellene a film mellé rakni a lemezre, meg UDF/ISO-ban kellene írni a dvd-t, de nem működik.
  • Ortopéter
    Hali!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk, lejött 4 rar file és egyesítettem akkor már írhatom is ki aztán nyomhatom vagy még kell valami progi?
  • Sliderx
    Nem érzem jobban magam, de ez téged ne érdekeljen. Kössz a segítséget.
  • zutyu
  • Aramir
    Jó, legyen a tied az utolsó szó, ha ettől jobban érzed magad...
  • johnny quest
  • Sliderx
    Milyen sajátos stílusról beszélsz te????
    Mondtam: ki lett pucoltatva. Teljesen, tudod ez mit jelent? darabrai lett szedve és még a fej is le lett tisztítva.

Tudodmit, ne válaszolj, én sem fogok.
  • Aramir
    1. de.
    2. muitán írtam neked, azután közölted, hogy kivan pucolva a te sajátos stílusodban.
    3. azt írtad, nem vitázol velem.
    Részemről a téma lezárva.
  • zutyu
  • Sliderx
    1. Nem szóltalak le.
    2. Amit tanácsoltál, mint már említettem, korábban megcsináltam.

1.kérdés:
    inkább fel sem teszem....