Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
Letöltöttem a WRC4-et. Kicsomagolás után nem iso, vagy bin stb. nem képfile hanem egy csomó file van. Próbáltam kiirni adatdvd ként de nem megy. Segítsetek ha tudtok légyszives. Köszi Firci
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Valami szervízben csináltasd ezt meg inkább.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem véletlenül nem engedi, én Pio107-es íróval próbáltam, az még engedte, szarok is lettek. Nyugodtan írd meg 4X-en, jó lesz, esetleg a DvdInfoPro-val leis tudod tesztelni a pi/po hibákat.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nekem a 8X-os lemezek 1X-en vagy 2X-en rendre szarok lettek, igaz nem TDK, hanem Ritek (hozzáteszek a jobbikfajta Ritek volt, 4X-en és még 8X-an is megfelelõ volt a minõségük)
Haverok, Buli, Fight Club!
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Haverok, Buli, Fight Club!
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem az írómat frissítettem, hanem a 1476-on tettem fel egy kérdést ara válaszoltak a 1477 és én arra válaszoltam 1478-as beírásba.
Esetleg az eredeti kérdésben tudnál segíteni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem ide tartozik de, meg tudná nekem mondani valaki azt, hogy miként lehet biztonsági másolatot készíteni a ps1 védett játékról. Úgy hogy az mûködjön is a csipelt ps1-en?
Elõre is köszönöm a válaszotokat.
A masolt jatekokat bevette siman de hang nuku.
Mit baxtunk el ?😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megvan a .iso file. Elinditom a nero6-ost.Bealitom ott fent hogy a Pio 107-es DVD-em legyen es ne a TEAC cd-rw-em. (volt ra pelda hogy ezert tokoltunk)Berakom az ures TDK 4.7 gb-os DVD-et.Majd a Recorder opcional a Burn Image-et kivalasztom.Onnan kivalasztom a .iso filet.Kipipalom hogy Write es hogy Finalze DVD after writed.Berakom hogy ne legyen Burn-Proof kipipalva es semmi multisessiont.Odarakom 2x-sebesegre.Burn"
ezt asszem még Sephi írta réges-rég.
<#wow2>#wow2><#vigyor>#vigyor><#gonosz1>#gonosz1>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
En szerintem ha teszel is akkor olyan heloyen csinald ahol megbizol az emberbe... eleg veszelyes jacma.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"