Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg nem próbáltad Total Commanderrel összerakni? Én már láttam olyat WRC változatot, amit így kellett és abból egy *.out file lett, ami gyakorlatilag ISO, át is nevezheted, és utána már a pörkölés van csak
Bispo
Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Aramir
Eladás erejéig jó 😄

hello

Letöltöttem a WRC4-et. Kicsomagolás után nem iso, vagy bin stb. nem képfile hanem egy csomó file van. Próbáltam kiirni adatdvd ként de nem megy. Segítsetek ha tudtok légyszives. Köszi Firci
mila69en
<#vigyor><#vigyor><#vigyor> hát azaz élettartam max 3-4 hónap vagy annyi se....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
Egy kis lézerbeállítás és fejpucolás még kitolhatja az élettartamát egy kicsit.
Valami szervízben csináltasd ezt meg inkább.

Ezt most komolyan kérdezted? Mondd, hogy nem! Kérlek!

mila69en
dikkk
<#hehe><#hehe><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
véres a torka... lehet érik neki a fejcsere

helo! van olyan progi amivel ps-2 dvd át lehet írni úgy hogy pc-n menjen?

Problémám van! Rosszalkodik a ps2 masinám! bekapcsolom és krákog! néha szaggatottan, de van úgy hogy egyfolytában! a játékok sem akarnak elindulni rajta. eddig csak az volt a baj, hogy sokat töltött. Pl:Fifánál mikor gólt löttem szaladgáltak még a pályán pár mp-ig, meg a San Andreasnal az épületeket nem töltötte be idõben. De most már krágok és el sem indul! szóval szerintetek mi lehet a baja? és hol van normális szervíz Budapesten? elõre is köszi.
Nem régi, ez már a slim. Majd megpróbálom azzal is, azért köszi.

Aramir
Ha régi a ps2, akkor lehet, hogy még olyan, ami nem viszi az rw-t, asszem talán a 39004-estõl vitte. Esetleg próbáld meg -rw-re, hátha azt viszi.

LG-m van, eddig semmi problémám nem volt vele. Ja és próbáltam +os rw-re írni játékot, mert csak ilyen volt itthon, csak azért hogy kipróbáljam, de azt nem veszi a ps2. Lehetséges?

Aramir
Pio108-ad van? 😊
Nem véletlenül nem engedi, én Pio107-es íróval próbáltam, az még engedte, szarok is lettek. Nyugodtan írd meg 4X-en, jó lesz, esetleg a DvdInfoPro-val leis tudod tesztelni a pi/po hibákat.

Nekem nem is engedi egyik író progi se, hogy 2x-esen próbálkozzak, egyszerûen nem lehet kiválasztani... Remélem így is jók a játékok, legfeljebb legközelebb 4x-es lemezt veszek, bízom benne azt már lehet 2x-esen.

Nálam a 2x-en megírt tdk sem a legjobb 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aramir
Próbálkozni lehet, de nembiztos, hogy érdemes.
Nekem a 8X-os lemezek 1X-en vagy 2X-en rendre szarok lettek, igaz nem TDK, hanem Ritek (hozzáteszek a jobbikfajta Ritek volt, 4X-en és még 8X-an is megfelelõ volt a minõségük)

Hali! 8x-os dvd lemezekre (pl. tdk) tényleg nem lehet 2x-esen írni? Akkor miért írják rá, hogy 1-8x? Lehet hülye kérdés...

DoNorBi
Verbatimra,dvd decrypterrel.És Magic V csippem van asszem

Haverok, Buli, Fight Club!

Luiprima
Te milyen alapanyagra írtad ki?

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

DoNorBi
Na nálam kiváloan mûködik csak vmiért arcade módban az egyik rally-s pályánál mindig kifagy<#fejvakaras>

Luiprima
Sajna nem tudja a gazdája sem mert nár úgy vette hogy benne volt, és igen kiírás képfájlból néróval.

DoNorBi
Nemtudod véletlenûl hogy milyen modchip volt abban a gépben amelyik vitte?És ugyanúgy irtad ki mint a többit játékot szoktad?

Luiprima
Ritek mondjuk lehet ez is baj de 3gépbõl 1 olvassa

DoNorBi
És milyen márkájú lemezre irtátok ki?

Luiprima
Kiírtam de nem megy még 2 másik gépen próbáltuk és egyiknél megy másiknál nem szóval chipfüggõ a dolog

Napokban megjelent "GT4 Working ps2dvd9 digitalman" változatot sikerült valakinek mûködésre bírnia?

Bispo
Helpet szeretnék kérni!!
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

petyka2
Mé'cseréltétek ki?<#wow1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Lammer
en meg az 1482esre azert irtam, mert az alkesz nem szokott elszallni, hacsak gagyi az iro, vagy/es a rencereddel valami gebasz van vagy/es rossz a tores az alkoholhoz.

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

cicai
Szia!
Nem az írómat frissítettem, hanem a 1476-on tettem fel egy kérdést ara válaszoltak a 1477 és én arra válaszoltam 1478-as beírásba.
Esetleg az eredeti kérdésben tudnál segíteni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Lammer
irodat frissitetted? (firmware) lehet gagyi iroval nyomulsz, egy plextor, yamaha, teac irotriot ajanlok a cdirok kozul...

mila69en
DVD-decrypter azt tuti jó

Bocsi,már feltettem egy lámi kérdést,akkor segítettetek és most aztszeretném megtudni hogy original ps2 dvd-t kilehet e írni bin-be vagy másik dvd-re.Tudjátok ez amolyan biztonsági másolat lenne😊) megnyugtatna.köszi
Aramir
Clonnal, Neroval ne másolj gyári játékot, mert nem biztos, hogy jó lesz.

cicai
Nem tudom miért de nem indul. Azt írja ki hogy olvasási hiba. viszont a cloncd és a néró image írás elindul. Nem tudom, hogy a néroval vagy clonal meglehet oldani az írást ugy hogy használható legyenek a másolatok.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Lammer
alcohol... van ps1 semaja... pl...

cicai
Sziasztok!
Nem ide tartozik de, meg tudná nekem mondani valaki azt, hogy miként lehet biztonsági másolatot készíteni a ps1 védett játékról. Úgy hogy az mûködjön is a csipelt ps1-en?
Elõre is köszönöm a válaszotokat.

Sephi
Van egy 30004 -es Ps2. Ugy kebbe ket eve volot chipelve valami MAgic 3 -al. Ma kiszedtuk a chipet es raktunk egy mar regebben hasznalt masik Magic 3-mat. Fogtuk es atragasztottuk. Elinditotuk a gepet de nem volt hang sehogysem.
A masolt jatekokat bevette siman de hang nuku.

Mit baxtunk el ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi szépen!Remélem sikerülni fog.
Afe
"Nero-val
Megvan a .iso file. Elinditom a nero6-ost.Bealitom ott fent hogy a Pio 107-es DVD-em legyen es ne a TEAC cd-rw-em. (volt ra pelda hogy ezert tokoltunk)Berakom az ures TDK 4.7 gb-os DVD-et.Majd a Recorder opcional a Burn Image-et kivalasztom.Onnan kivalasztom a .iso filet.Kipipalom hogy Write es hogy Finalze DVD after writed.Berakom hogy ne legyen Burn-Proof kipipalva es semmi multisessiont.Odarakom 2x-sebesegre.Burn"

ezt asszem még Sephi írta réges-rég.

mila69en
DVD decrypterrel te el tudod??
<#wow2><#vigyor><#gonosz1>

petyka2
Clone cd,ezzel nem tudod elbaltázni...<#felkialtas>

mila69en
DVD decrypter az elég jó kis progi azzal irjad a lemezeket

Sziasztok,bocsi hogy ilyet kérdezek és biztos már leírtátok vagy százszor,de sajnos nem találtam meg amit keresek ebben a topikban.Megtennétek hogy leírjátok a ps2 es játék kiírását DVD-re?Csak hogy mivel,mit kell beállítani és hogyan.Leglassabban és márkás DVD-re kell kiírni azt már tudom.Elõre is köszi a segítséget.Egyébként az is jó ha mondotok egy hozzászólás számot ahova le van írva esetleg.
mert a konzol világban és a gömb utcában 10.000 forintért chippelnék...a konzol világban TDK-ra írják
és hol tudtok olyan helyet ahol jó chip van???akkor most mit mondtok szerintetek mit tegyek??
Sephi
Eloszor is harom eves gepnel fent all a lencse problema mert az mar agyon volt hasznalva. Ha nem rendes a chip par het allat siman kiegeti es mehet a fracba. Ekkor persze ezt ki lehet cselezni egy network adapterrel ami cca. 14000 ft es akkor rakol bele merevlemezt... szal sok megoldas van.

En szerintem ha teszel is akkor olyan heloyen csinald ahol megbizol az emberbe... eleg veszelyes jacma.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

petyka2
Egy játékon fogsz cca.15000-et.Ha normális chipet rakatsz be+nem gagyi lemezeket használsz,akkor ne tétovázz...