Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fej lassan de biztosan xarik be/én átlag napi 1.5 órát használtam/Az LA ic meg akár bekapcsolásnál is szét mehet,de ha xaraxik a"fejed"Az ic nagyobb feszkót vesz fel és a fejjel együtt mennek a sírba...Ez az 50004-es tipusra vonatkotkozik.<#falbav>#falbav>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
Nem baj beiskolázás után veszem a következöt...<#idiota>#idiota>
én kiirtam a gta sa-t ujrairható dvd-re és ment gondoltam kiirom sima dvd-re...
be is töltött a game aztán mentem 10métert az autóval és lefagyott
nem tudom mi lehetett a baj lehet szarul irtam meg nem tudom
én is olvastam hogy nem tesz jót a ps-nek ha ujrairható lemezt rakok be de azt is olvastam hogy semmi baja se lesz.Nem tudom annyira nem értek hozzá
nekem NEC DVD-rw_ND-3500AG iróm van
azt hallottam a pioneer az jobb a ps gamékhoz
A firmware frissítéstõl pedig nem fog jobban írni az író legfeljebb az újabb DVD lemezeket is felismeri és megírja a ráírt sebességen.
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
a pio109 telleg nem kompetens, mivel eleg bugos iro, erdemes a legujabb firm-ot belecsusztatni a pici kis lelkebe <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A minõségtesztelés pedig szerintem nem sokat ér. Legalábbis nekem egy pio-109-em van és azzal nem. Írtam már olyan lemezt amin alcsaonyak voltak a hibaértékek és mégis megakadt a ps2-ben.
Az RW-rõl pedig annyit,hogy a Verbatim DVD+RW 4x-es az egyetlen lemez nálam ami nem csal elõ mindenféle hangot a ps2-bõl amikor olvassa. Úgyhogy én nem hinném, hogy az elbassza a lemezt.
Shevanak kulon: NEM SZABAD RWvel ETETNI a gepet, mert elbaszod hamar a fejet... ,)
Én azt olvastam valahol, hogy minden lemezt a ráírt sebességgel kell megírni. Persze nem tudom, hogy ez igaz-e, de ott volt valami magyarázat is rá, csak sajnos már nem tudom, hogy hol olvastam és nem emlékszem rá.
DVD-RW -t vitte de haverom kereskedik ps-ekkel meg mindennel és õ Fuji dvd-re irta nekem a gamét szoval szerintem az a legjobb...
meg minél lassabban kell megirni.
azt nem tudja v.ki hogy ha a prime disc -RW -t visz a ps akkor a primedisc sima dvd-t mér nem????
én nero-val szoktam megirni a gamét (cd/dvd kép lemezre mentése) 2.4×esen<#integet2>#integet2>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Olvastam fentebb, hogy +R-est szeret a matrix, ez azt jelenti, hogy - al nem megy?
Princoból meg nem mind volt szar, nekem is van sok, ami még olvasható, ilyen Ritek G04 meg G05 még nem "felejtett" nálam adatot, függetlenül a rászitázott "márkától"
A Pecsában lehet kapni hétvégenként, talán 100 Ft lehet, veszel 1-2-t, kipróbálod, ha jó, ok, ha nem, akkor buktál 200 Ft-ot.
Ezt az írót pedig két napja vettem, eddig egy LG íróm volt, de több helyen is olvastam, hogy az nem jó, pioneer a tuti. Bár nem nagyon értem, hogy a pioneer mitõl jobb, az LG amikor árban majden ugyanannyiba kerülnek.
Te milyen lemezt használsz? Tudom, hogy nekem az nem biztos, hogy jó lesz, de mégis legalább valami ötletet ad, hogy mikkel próbálkozzak.
A scale-t meg azért mondtam, hogy tedd autora, mert most nemlátni az ábrádon semmit, csak a lemez végén egy bazinagy hibát (ott lehet, hogy olvashatatlan is a lemez, egy Nero felületvizsgálat kimutatná).
Ez amúgy milyen lemez volt? Mármit a márkája?
A Fantastic 4 játék megírva. A videok végig akadoznak.
Ez pl garantáltan a kukában végzi 😄
Ez egy 8X-os G05-ös lemez volt 1X-en írva.
Minnél kisebb értékek a jók.
Valaki el tudná nekem mondani, hogy ezek a PI meg PO értékek mit jelentenek a DVDINFO programban. Ha valami faq-t ajánlotok az is nagyon jó lenne.
Az elte egy nagy játék!
Az elte egy nagy játék!
Az elte egy nagy játék!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
nemrég vettem egy csomó TDK lemezt, amit ugye sokan ajánlanak
a megírott játékok kicsiny része fut, jól van kiírva, nem tudom mi lehet
olyan mintha "érzékeny" lenne a fej 😄 van ilyen egyáltalán? mit lehet kezdeni ezekkel a lemezekkel? 😄