4368
Szal...
-
#2125 én is ezt használom most, és tök jól viszi a gépem...:)...szerintem nem lesz vele gondod... -
#2124 Kösz az infót csak azért akartam ilyen lemezekre írni mert ezt meg lehet 1x-2x sebességgel írni.De ha nem ok akkor jöhet a TDK TTH0-ás, igaz ezt 4x-sen tudom csak írni. -
Gábor #2123 -
#2122 no akkor encsak ennyit irnek neked... erdemes megnezned hogy mit vettel :( -
Gábor #2121 Itt a kódja
MCC 02RG20
8x "-"
4,40gb-os image ment rá. -
#2120 muszály erőltetned ezt a lemezt vagy csak ehhez jutsz hozzá???
hagyd a fenébe, válaszd inkább a TDK-VERBATIM lemezeket....ezekkel még nem volt gond... -
#2119 A teszt nemtúl biztató, azt írják a végén, hogy kb 4 Gb-ig jó rávenni a cuccokat, de fölötte már jönnek elő hibák. Ha megnézed az ábrákat, 4 Gb fölött olvasási hibát találtak háromból egy lemeznél, egy lemeznél csak leesik az olvasási sebesség, egy meg jó, meg kiugró tüskék vannak a PI/PO teszteknél. -
#2118 mínuszos lemez mos akkor jó vagy nem??Nekem ez a teszt nem mond túl sokat.
De azért köszi. -
#2117 ez + os lemez???....szerk: közben találtam egy tesztet róla...itt:teszt
szerintem ha nem válaszol rá konkrét dolgot senki sem,akkor próbáld ki....én így csinálgattam régebben is -
#2116 A Ridisc RitekM02 4x az jó lemez psx2-be?
köszi -
#2115 nade milyen mcc verba konyi... mediakodot plz pontosat... miylen iroval hanyas firmwarrel, miylen progival, mennyi szart raktal fel, nagyon sok iroprogi osszeszarja magat a sok felrakott(shared system) szarjaval eggyutt stbstb... -
Gábor #2114 Egyébként 2x sebességgel produkálta a lent vázolt hibákat...Egyszerűen nem értem... -
#2113 van egy olyan porblémám hogy egy-két írott játéknél pl Def Jam figh for NY -nál pl harc közben hallom hogy folyamatosan jár az olvasó fej, nem akadozik meg semmi csak elég furcsa hogy mit töltöget be állandóan
ez normális dolog?
-
Gábor #2112 -
#2111 :DDD hát ja azt nem nagyon kéne -
#2110 remelem 16X meg 8X anyagra irtal 1Xesen -
Gábor #2109 Most mcc verba-ra írtam 1x ,így egyelőre tökéletesen fut
Egyébként mindaddig az origi iso-ból dolgozom, amíg nem bizonyul a kópia hibátlannak!
Azért köszönöm a tanácsot! :) -
#2108 próbáld meg tdk-ra az eredeti iso-ból és decrypterrel írd ki....ne azt másold le ami már kivan írva...... -
Gábor #2107 Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de már kezdek nagyon ideges lenni!
Azt még elfogadtam, hogy a dq8 problémás egy kicsit, mással ugyanis nem volt gond, eddig.
Szóval az onimusha3 néha bootol, néha nem, megakad a hang, a video továbbmegy, és előfordul, hogy a save képernyőt nem hozza be, vagy épp a következő helyszínt. Ritek g04 disc, ha jól emlékszem, 1x,2x,4x sebességeken írva neroval és alcohollal. Teljesen tanácstalan vagyok, a hw hibát azért zárnám ki, mert a dq8-on kívül (ami másnál is problémás) nincsen gondom :( -
#2106 én is úgy gondóltam:)
"legalisan csomagoltan megveszed a tdkt az sem a legjobb"-->erre értettem hogy nem a legjobb de mindenképp közép felett egy picivel -
#2105 igen a TDK ... ^^ mcc verba dö beszt ^^ -
#2104 hát gyere:DDD -
#2103 Most arra ingerelsz, hogy bemenjek a gumiszoba Szóld le az előtted írót topicjába és leszóljalak? -
#2102 "Jó a Verbatim"-->a legjobb:) -
#2101 Jó a Verbatim is, de TDK-ról volt szó. És nekem nagyon bejött a tokos, csak marha drága.
És ami még nagyon klassz lemez (legalábbis nekem) az a piros színű Ridisc Extreme. -
#2100 nem legjobb de közepes felett van szal jó minőségnek mondható szvsz -
#2099 akkor el kell keseritselek, a TDK hengeres verzio telleg szar(az osszes mediakod variacioval 1ut) vegyel "mcc" mediakoddal kezdodo Verbatim lemezeket... azok a besztek(pi-po hiba, ar/minoseg arany stb) azhogy te legalisan csomagoltan megveszed a tdkt az sem a legjobb "minoseg" sorry de ez van(nezzel utana PPeter tesztjeinek, ha neki sem hiszel, akkor...)... -
#2098 Hajaj, de még mekkora! Boltban vettem 500-600Ft-ért normál tokos TDK-t és még azon a héten hozzájutottam hengeres TDK-hoz is. Még a lemez színe sem volt ugyanolyan, a minőségéről meg nem is szólva! Szerintem a hengeres TDK valami olcsó kínai soron készül, mert marha gagyi. Volt 2 ps2-es játékom, amelyek a nyitó kép után megakadtak és nem voltak hajlandóak a PlayStation2 felirat után továbblépni (gagyi TDK-val). Tokos TDK-val simán futottak a játékok... -
#2097 itt nem warezol senki! -
#2096 hat igen lehet hogy aza tdk már nem is tdk:)) nézd meg a méda kodját -
#2095 nem tudja valaki tokos és tok nélküli TDK DVD-R között van e külömbség? -
vgvg #2094 Hi all!!!!
Vki legyen szives küldeni privibe warez oldalakrol linket!!!
NAgyon fontos lenne,föként régi ps2 játékok at nem találok sehol:((((
Elöre is köszi -
tomijee #2093 köszi mind2 tötöknek megy a dolog -
#2092 ha rar fileokban van tömörítsd ki majd decrypterrel írd ki 4x-en TDK vagy Verbatim lemezre....tömören ennyi... -
#2091 hát ahogy az eredetit írtad át úgy tuti menni fog:) én minden ps2 lemezhez a decryptert használom -
tomijee #2090 és még azt szeretném megkérdezni hogy ha letöltök egy játékot akkor azt hogyan írjam ki? -
tomijee #2089 köszi sikerült -
#2088 vagy Padus Discjuggler-el.... -
#2087 próbáld meg dvd decrypter-el -
tomijee #2086 szevasztok hogy kell eredeti ps2 es játékot átmásolni magamnak hogy mennyen chipes gépen? milyen progival? mert már próbáltam simán dvd copy-t de ugy nem volt jó