4368
Szal...
-
turho #2165 Pl. iso write? De Neroval is jó, ott meg burn image :D -
bertifox #2164 van nekem is egy ISO filém és leszedtem a DvdDecryptert de hogyan kell ezzel kírni? -
#2163 Eloszor is honnan a picsabol szereztel ilyen kiterjesztest? -
vivike #2162 szia egyaltalan nem tudom kiirni a lemezt. ps2 meghato kepfaj IOPRP 300IMG.NERO7 NEM TUDJA ESZT A KEPFAJTIPUST CSAK (ISO CUE BIN). VALAHOGY ATKELL KONVERTALNI AZ IMG, ISO CUE VAGY BIN RE. GONDOLOM HOGY VAN ILYESMI PROGRAM. HA MEG NINCS AKKOR LEGYSZI SEGITSEL VALAHOGY KIIRNI EZ A IMG300 KEPFAJT.KOSZI VIVIKE. IRJ [email protected] -
#2161 Hogy érted, hogy "ps2 image file"? Mi a kiterjesztése?
Ha már eleve .iso a kiterjesztése a fájlnak, akkor csak simán írd ki pl DvdDecrypterrel. -
vivike #2160 verbatim lemezre 2-szeresen,probálkoztam az ISO COMMANDER nevü programmal is,de nem sikerült,mert csak probaverzio.a ps2 image filét probáltam átkonvertálni iso-vá.Ha tudtok segitsetek!!!!!!köszi!!!! -
#2159 Kicsit konkrétabban szerintem. Hányszorossan írtad? Milyen lemezre? -
vivike #2158 sziasztok lenne egy nagy keresem hozzatok hogyan lehet ps2-ot kiirni dvd lemezre mert probalkosztam nero7-tel dvd masolas de a ps2 nem ismeri fel talan atkel alitani nero7-be valamit.elore is koszonom vivi.ha tudtok segiteni akkor erre az imel cimre kuldjetek [email protected] -
#2157 Naon vigyazal apa hogy ki rakja be neked a chipet mert a slimeknel tudtommal nem eleg csak a sima chip. -
maruzst24 #2156 Sikerült beszerelnem a network adapterbe a modemes kábelt. De eredeti játék hálós konfigjánál nem tud csatlakozni a hálózatra. Valami PPPoE hibát ír ki.Network access discnél szintén.Az nem baj ha a pécémben csak egy hálókártya van és nincs crosskábeles megosztás.Vagy az online játékhoz mindenképpen kell internet megosztás?Mert én csak simán kikaptam a hálókártyából a modemes kábelt és beraktam a network adapterbe -
#2155 Hát, ha belegondolsz, hogy klón chipeket építenek be 10-15 ezer forintért (amiknek a beszerzési ára általában max 15-20 Euro), akkor annyira már nem is irreális. Plusz ha esetleg nem fekete, hanem silver ps2-t adnak neki, az megint pár ezres... :-\
Az viszont továbbra is tény, hogy drága. -
#2154 Akkor lehet 62000, ha új gépet veszel, amiben már a chip is benne van.
A Matrix Infinity a legújabb konzolokhoz is jó. -
artyom15 #2153 Nem tudjátok véletlenül, hogy jó-e a Matrix Chip az SCPH-70004-es tipusú Ps2-be? -
maruzst24 #2152 Tudna nekem segíteni valaki. Vastag PS2-őm van. Vettem hozzá egy network adaptert. Az adapter hátulján egy nyílás van:network line néven.
Amikor kihúzom a számítógép hálókártyájából a modemes kábelt és próbálom rádugni akkor nem megy bele. A forma ugyanaz de a nyílás kisebb mint a modemes kábelen lévő. Hogyan tudom a modemet rákötni az adapterre? Tudna valaki segíteni?
-
artyom15 #2151 Sorry elírtam -
artyom15 #2150 Vagyis SCPH-70004 -
#2149 90002 nincs is :D -
#2148 62000 meg akkor is kicsit sok ha a gepet kapod ennyier chippel. -
artyom15 #2147 És a Ps2 Slim-be (90002) is jó a Matrix chip? -
#2146 még haver hozta meg ő is szerelte be de ez már lassan két éve ha jó emlékszem vagy lehet több:DD vagy kevesebb már nem tom... még új volt nálunk a matrix chipp... amúgy jó kis chipp azóta is hibátlanúl megy a gépem:)
én is ilyen 10k körűl gondóltam a mostani árát
-
Gábor #2145 Vatera.hu-n 8k egy srácnál. Vki nagyon jól szórakozhatott rajtad...Utálom az ilyen embereket! -
artyom15 #2144 Nem tom... És neked honnan sikerült újjítanod a chippet? -
#2143 nekem az van.... mi, hogy 62.000 Ft
nem tom most mennyi lehet nekem anno 17k volt sztem már bizta olcsóbb
az nem lehet hogy géppel együt gondólták az árát? -
#2142 Azért a 60k sztem bivalyerős túlzás, annyit nem ér egy modchip, még akkor sem, hogy "ha azt mondom nyajja ki a s3ggem - höhhöö - hát kínyajjjaaa!". Én egy chipre egy 10k-nál többet tuti nem áldoznék, akkor már inkább veszek eredeti gamet :P -
artyom15 #2141 Hy! Érdeklődnék hogy a fórum tagjainak van-e valakinek a Ps2-jébe Matrix Chip, ha van ilyen akkor legyen szives megmondani,h honnan szerezte be és hogy mennyibe került. Mert nekem 1 konzol boltba azt mondták,hogy 62.000 Ft-ba kerül. Igaz ez? Köszi. -
#2140 Nem. -
#2139 a PC-s játékokat nem lehet vhogyan kiírni PS-re? -
#2138 :-) No problem. -
#2137 Jol van aranykertem en ertettem totalisan felre bocsika :DD -
#2136 hát nem hát:DD azért írtam hogy talán:)
[találgatott] -
#2135 Angyalbögyörő talán az, hogy aki kifejleszt egy modot egy bizonyos hardverhez, az teljesen ismeri azt a hardvert, amihez módosítást készít. -
#2134 De itt nem az elindulasrol van szo. -
#2133 hát talán a chippeknek lehet köszönni hogy elindúl a +os meg -os lemez -
#2132 De angyalvirag mi koze a chipnek a lemezhez? Vagy en ertem roszul amit irol? -
#2131 A Ghost2 chip fórumján még mindig kizárólag a mínuszos lemezeket javasolják és ha egy modchip gyártói azt mondják (nekem ilyen chipem van), akkor azt én elhiszem. -
#2130 Aze kerdem emez dolgokal mert nekem nem reg egett ki a Ps2 lencseje pedig egy darab irottdvd sem volt benne nincs is chip semmi oszt most a haver akinek van beijedt es nem tudom hol halotta hogy mar nem koser a metodus. -
#2129 Passz. Gondolom ha másnál bevált az a lemez, akkor biztos jó, bár a régi-régi PS2-es gépek nem szerették a +-os lemezeket.
Jobb, mint a Budget-Princo-noname-stb lemezek, vagy akár a 16X-os korong 1X-en írva :) -
#2128 Hat en aszten le vok maradva jol.
De akkor ez a megoldas a nyero? -
#2127 "Ez mondjuk ellent mond totalisnak a -R 2x sebeseges teorianak nem?"
Ennek szerintem már rég ellentmond minden :) -
#2126 Gyerekek. Nem mintha erdekelne tulzottam de most unalmaba olvasgattam valamit.
Tobb "nagy" okosfeju Ps2 guru azt alitja miszerint a Ps2 jatekokat a legjobb Memorex +R DVD-re irni 4x sebessegel.
Ez mondjuk ellent mond totalisnak a -R 2x sebeseges teorianak nem?