Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAGY chip vagy Swapmagic vagy eredeti Hdloader es jatekok vinyorol(chippeletlen gepnel)... szal...
swapmagicre keress ra google-n...
jo szorakozast...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Bocs a capsért, de hátha így hatásosabb és válaszol valaki talán még ma.
Szóval tegnap vettem egy ps2-t ilyen special edition, elég kicsi, nem a nagy fekete, hanem annál kisebb és ezüst. Kikölcsönöztem egy játékot, remekül megy rajta, aztán mivel itt a gépem és találtam neten letölthetõ ps2 játékokat, ezért fogtam magam leszedtem párat kiírtam dvd-re, DE!!! nem olvassa be a sony, azt írja, hogy tegyek be egy ps2 formátumú disket. Mi a probléma? Elkezdtem itt olvasni a fórumot a legelejétõl, de úgy vettem észre, hogy itt a totál nulláról senki nem kérdezett titeket, én pedig totál nem vágom hogyan mint kéne csinálni. A cucc teljesen új, egy az egyben így plz valaki írjon hogy hogyan lehet megoldani hogy lejátsszon dvd-s nem eredeti gémeket is. Uncsimnak is van egy régebbi, fekete még nagy fajta és neki asszem nincs chippelve, mégis lejátszik írt dvd-ket.
Tehát: amit lementek játékok, azok rar-ban vannak, de kitömörítem és lesz egy image file belõle. Ezt berakom daemon toolsal és be is olvassa, így a következõ könyvtárak plusz szerkezet van:
Ezek után egy az egyben neroval DVD copyval átírtam 4x-n, de sajna nem olvasta be mint már mondtam. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mivel hogyan írjam meg a dvd-t, azaz ezeket a fajta iso fileokat úgy hogy le is jácca õket a ps2.
Elõre is köszi a segítséget! Nagyon fontos lenne. Tenx!
) elõre is köszi hella
dvd-rom(iso), dvd copy stb.. ott cancel , most a recorder fül alatt (balról 4.)
választod a Burn image opciót itt megadod az iso filet. Irási sebességnél lehetõleg 2*-est válassz de a 4*-es sem tragédia mindenképp jelöld be neki hogy zárja le a lemezt.A kiírt lemez chippelt gépen ha az más írt lemezeket amúgy gond nélkül olvas mennie kell.
Bocsi ha nagyon részletes voltam.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Az iso, amit leszedtél, biztos, hogy jó? Nem valami kamut szedtél le?
Egyátalán melyik játék az, névszerint mit szedtél le?
Próbáld ki DVDDecrypterrel, sokan arra esküsznek.
valaki irja már meg hogy a tökömbe kell ps2 es játékot irni neroval már 3 cdt tönkrekurtam de semmi be se olvassa nem gagyi a dvd leszedem a játékot miden oké kicsomagolom aztán jöhet az irás ott is minden jo aztán fucs valaki segitsen már
elöre is kössz
Miért nyúzod szegény PS-t szaros CD-vel a backup DVD is elég kín neki
PS4 PSN: angyisz
Én ezeket simán Neroval írtam ki annó, és gond nélkül ment.
Most kérdezek egy hülyeséget, a gép ugye bevan chipezve? 😊
Egy magyar ps2 torrent oldal..
ps2torrent.atw.hu
De tök mind1 mert havernal még hoza 2náél nem megy és szerintem te nem vagy kivétel<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Az elte egy nagy játék!
Meg vinyóról nem megy sok játék<#shakehead>#shakehead>
De viszont ara jó hogy ne kínozd a fejet a gépnek<#shakehead>#shakehead>
Sesshoumaru23!
Nekede mondom hogy van vele probléma mert az eredeti se megy a vinyóról'
Meg a vinyós dologról 1-2szó!
Kell hoza!
1DB PS2(Vastag)
1DB Network adapter
1DB vinyó(max 120GB enit tud kezelni a PS2)
1DB HD Loader(ezel birod elindítani a játékokat a vinyóról)
Másik lehetõség<#vigyor>#vigyor>
1DB PSTWO(Vékony Ps)
1DB Külsõ vinyo(nem nagyon dicsérik USB porton csatlakozik + aszem max 120GB enél is!)<#vigyor>#vigyor>
1DB HD Loader
Ha valakinek nincs HD loadere az vegyen föl MSN-re aszem nekem meg megvan<#vigyor>#vigyor>és szivesen át küldö[email protected] vagy hu<#vigyor>#vigyor>
Az elte egy nagy játék!
Hozzávalók:
- 1DB PSTWO
- 1DB Winchester
- 1DB Két tonnás présgép...<#vigyor1>#vigyor1>
Probléma megoldva...<#eplus2>#eplus2>
Engem is érdekelne ez a vinyós dolog, írnál errõl egy kicsit bõvebben?
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"