4368
Szal...
-
#2206 Bocsi a kérdésért nem akarlak hülyének nézni csak ugye volt már rá példa .. Ugye chippes a géped? -
BJB #2205 Most írtam ki de nem működik. Rendesen elindítom el is indul de aztán visszamegy a Browse-ba. Ott kiírja hogy van Memo kártya és Play Station 2 Disc. Próbálkoztam több indítási módszerel de mindíg ugyanez volt az eredmény. Mit tegyek??? -
BJB #2204 köszi
-
#2203 ez egy nagyon régi és nagyon jó gamefix oldal...itt található elég sok játékhoz ntsc-pal selectoros patch.
gamefix -
#2202 egyikkel se szoktam probálkozni,csak a dvddecrypterrel,nem messze lejjeb vana linkje.
irás mod beáálit,ha esetleg nem ugy áll:P
ISOt be adni itten-e
irás sebbeség belönni itt
elinditani irás itt
Ha nem leled,a imgburn is ugyanez (majdnem:P)
-
BJB #2201 Gondolom hogy ezerszer leírtátok már hogy hogy kell Nero-val vagy Alcohol 120%-al írni de én még új vagyok úgy hogy nagyon megkösszönném ha elmagyaráznátok. Előre is thx. -
#2200 Hát, akkor passz -
#2199 van még 1 dolog bár az manis: a konzolstudioban az a N-PAL okoság.
Bár most elfogyott van irva de márciusban érkezik,aztat irták.
én erre a oldalra gondoltam,van itt más is. -
#2198 pont ma szedtem le azt a cuccot és nekem is nagyon elcsúszik...
PS2 NTSC TO PAL VMode XChanger a neve.
Itt tölthető
normális progit meg nem sikerült találnom. Pedig a The Path OF NEo ból csak NTSC -t találtam és az pedig nagyon jól jönne PAL ban... :( -
#2197 banyapapa...meg nem mondom most az oldal cimet, de 1X netes barangolasaim soran raakadtam 1 patch.-elös oldalra, ntsc/pal patch-ek voltak; allitolag csak anniy, h. az iso-vl egütt 1 ktarba tenni; oszt inditani a patch exe-t(sok gémhez volt)...
van olyan tv ami egyaltalan nem viszi NTSC-t(nalunkÍ), van ami csak FF-ben... Uj tv-knek gondja nincxs vele, régi tv-knel lehetnek gazos dolgok; pl. anno a MOH1em régi tv-n elcsuszott keppel ment, fele nem latszott... -
#2196 amugy (bár csak eccer probáltam, és sajn nem sikerált rendesen:(),de meg lehet pecselgetni ezeket a ISOkat,hogy kiszinesedjenek a NTSCt nem ismerö tv-ken.
Cucc nevét elfelejtettem,meg nálam valamiért szines-nek szines let csak, elcsuszott a kép felfele vagy 15 centit:o
De hátha jön valaki aki jobban ismeri ezt:) -
#2195 van rgb kábelem de a játék tényleg amerikai a tvm meg kicsit régebbi úgyhogy ez lehet baj köszönöm -
#2194 Vegyél a géphez egy RGB kábelt, azzal szines lesz, plusz tűéles képet is kapsz még cserébe.
A játék amúgy valószinüleg amerikai, vagyis NTSC-s, és a tv-d nem ismeri.
RGB kábel:
http://image.lik-sang.com/images//large/ps-rgb.jpg -
#2193 talán NTSC a játék,és a tv nem birgya /tipp/ -
#2192 szevasztok!
kiítam 2 dvd-t egyet decrypterrel egyet neroval, viszi is a psem de fekete-fehéren mindekttőt... mi lehet a baj?? köszi a tippeket -
maruzst24 #2191 Sziasztok! Leszedtem az skapps oldalról a Hd loader legújabb dvd verzióját és kiírtam dvd decrypterrel és megpróbáltam már alcohollal is de ha berakom a ps2 be akkor nem indul el a dvd.Miért?Pedig a ps2őm minden másolt dvd-t visz.Az gond lehet ha a ps2be még csak network adapter van és még nincsen benne vinyó?De szerintem ettől függetlenül el kellene indulnia a Hd loader menünek.A hd loader cd-s változata szintén nem indul el.Tud valaki megoldást?
Ha valaki tud megoldást kérem írjon.
Előre is köszönöm. -
#2190 ezt is mar "leirtuk" soxor, hogy mi lenne ha(most hogy mondjam laikusan?) adnatok a lemez "minosegere" es az iro "markajara"... sokadszorra: lemezek: TYG03(taiyo yuden a legjobb minoseget adja a piacnak) mediakodu verbatim mondjuk (8Xan irva tobb mint tokeletes, hisz 8X irasnal adja talan a legkevesebb PIPO hibat) aztan MCC03RG20 mediakodu verbatim lemezek, (szinten perfect 8X irva) ... ezeket az arita es hulladek tarsaikat felejtsetek el... hamar warezoltok nem eri meg avval a par10 forinttal dragabb lemezekre irni jo iroval???
Programok: IMGBURN, DVDDECRYPTER!!!! (ahol lehet az irot dvdromra booksettingelni, vagy hackelt firmwaret letolteni az irohoz, ami mar eleve okossodott)
irok: Pioneer 106,107,108(BEST!!!),110(D) (igen az 109es szandekosan felejtettem ki, nekem nem kell olyan iro ami meg az 1.57es fwnel is bugzik, szal szani) NEC 3520 es folotte... Plextor iroi sem a regiek mar, de erdemes beruhazni, mert szeles feature paletteval rendelkezik amit a plextools progivjaval ki is hozhattok a masinabol... az ilyen LG, Samsung es olcso similar hulladekokat keruljetek nagy ivben...(amugy meg itthon kevesbe ritkan vasarolhato jo cuccok: Benq, Liteon) ES MINDIG AZ IROKAT a LEGFRISSEBB FIRMWARE-el ki kell okositani!!! (lemezek tamogatasa, olvasasi/irasi strategiak optimalizalasa mediakodonkent stb, gyorsasag, minoseg stb)
;) (NEM BASZOGATAS KEPP!!!) -
sirGalahad #2189 Alcohol20% melyik verzió?
Mert nekem nem sikerültek a PSX lemezek... azóta nem is próbálkoztam vele.
Most inkább Ps2. game's; NERO-val, ARITA dvd-re... 10:2 az arány, a sikeres írás javára... :D -
#2188 Hali mindenki!
Olvasgattam az üzeneteket és nem láttam sehol sem hogy valaki alcohol 120%-ot használna (vagy elkerülte a figyelmemet), pedig szerintem egy nagyon jó progi PS2-es DVD és CD írására. Nekem eddig még semmi gondom sem volt vele. TDK-ra irom őket 2X sebességgel, és minden megy ahogy kell :-) -
Anzelmus #2187 sziasztok,
aki tud Bp-en helyet ahol jó minőségü PS2 chipelést végeznek kérem privbe irjon! köszönöm! -
Anzelmus #2186 sziasztok,
aki tud Bp-en helyet ahol jó minőségü PS2 chipelést végeznek kérem irjon! köszönöm! -
#2185 köszi :) -
#2184 nem tudja valaki, hogy bin/cue képfájlt, amit cd-re kéne kiírni, hogy írhatnám ki dvd-re hogy működjön? ps2-es option fájlról van szó, csak a ps2-m nem olvas be cd-t csak dvd-t, tud valaki megoldást? -
#2183 itt? -
#2182 honnan szerezhetek decrypter-t? a mostani amit találtam ez a dvd fab decrypter ez semmire sem jó... -
#2181 Kibírható. -
#2180 Videókat szedtek ki asszem. -
#2179 Letöltöttem a gt4 DVD5 verzióját (3.62 gb). Láttam a DVD9 verziót is (4.xx gb). Nem tudja vki, hogy mi a különbség a két verzió között? Kivettek belőle vmi zenét, v mi? -
#2178 nah vettem két TDK DVD-t. egy + os meg egy - ost. Melyikre írjam ki dvd decrypterrel a játékot? -
#2177 a dvd decrypter egy külön progi!!! ingyenesen letölthető csak keress rá a neten....
a Nérót felejtsd el!!!
üdv -
#2176 sepecial dvd decrypter ez aaaaa Nérón belűlvan vagy hol? más CD író progi? mert ha nérón belűl akkor leírod hogyan??? SKAZI!!! -
#2175 ez tényleg költői....de végülis van benn igazság -
moralosan #2174 ha én mondom az bunkóság, ha valaki 5 éve regisztráltan mondja már nem? :P
!költői kérdés! -
#2173 most téged az mér zavar he? -
moralosan #2172 de most ezt minek kérdezted meg kb 7 topicban he? -
#2171 naon kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#2170 nincs semmi sepecial dvd decrypter indít azt ír:) -
#2168 Ultraiso-val próbáld meg átkonvertálni, vagy próbáld megy mountolni pl Daemon Toolsba, majd Neroval dvd másolást csinálni röptében (onfly) a virtuális meghajtóról.
De van egy olyan gyanum, hogy kamu az a képfájl. Bele tudnál nézni, hogy mit tartalmaz? Pl Daemon Toolsba mountolod, és megnézed, hogy milyen fájlok vannak benne.
Cue/bin-re meg ne akard konvertálni, mert az egy cd képformátum. -
bertifox #2167 DvdDecrypter-el írom ki. -
bertifox #2166 a következő a probléma mikor ki akarok írni a következőket írja ki:
Your image dosen't apper to be of the correct format for bouring onto a DVD.
Image format:MODE2/FORM1/2448
DVD format:MODE1/2048
Would you like to continue anyway?
ilyenkor mit csináljak folytasam az írást vagy hadjam a picsába??