Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a helpet, télleg chippelve van az övé... a swapmagic mire jó? Illetve hogyan használható? pontosabban mire?😊
Aramir
Kellett neked 4 sort írnod? 😄

Lammer
megeloztel... 1 perc... 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Olyan NINCS, hogy nemcsippelten vigyen jatekot! kiveve a gyevibirot... 😛 naszal
VAGY chip vagy Swapmagic vagy eredeti Hdloader es jatekok vinyorol(chippeletlen gepnel)... szal...
swapmagicre keress ra google-n...
jo szorakozast...

Aramir
Vagy csak azt hiszed, hogy nincs bechipelve a tesódnak a gépe, vagy csak írott filmeket láttál rajta menni (ahhoz ugyanis nem kell chip, csak a játékokhoz), esetleg valamilyen gyári Swapmagic, vagy mi a neve, lemezt használ, de nem ez az elterjedt módszer idehaza, szóval szerintem chip van a gépében.

Hali! (VALAKI MINDENKÉPPEN VÁLaSZOLJON LÉGYSZI, MERT MÁR TELJESEN BEVAGYOK ZSONGVA)

Bocs a capsért, de hátha így hatásosabb és válaszol valaki talán még ma.

Szóval tegnap vettem egy ps2-t ilyen special edition, elég kicsi, nem a nagy fekete, hanem annál kisebb és ezüst. Kikölcsönöztem egy játékot, remekül megy rajta, aztán mivel itt a gépem és találtam neten letölthetõ ps2 játékokat, ezért fogtam magam leszedtem párat kiírtam dvd-re, DE!!! nem olvassa be a sony, azt írja, hogy tegyek be egy ps2 formátumú disket. Mi a probléma? Elkezdtem itt olvasni a fórumot a legelejétõl, de úgy vettem észre, hogy itt a totál nulláról senki nem kérdezett titeket, én pedig totál nem vágom hogyan mint kéne csinálni. A cucc teljesen új, egy az egyben így plz valaki írjon hogy hogyan lehet megoldani hogy lejátsszon dvd-s nem eredeti gémeket is. Uncsimnak is van egy régebbi, fekete még nagy fajta és neki asszem nincs chippelve, mégis lejátszik írt dvd-ket.

Tehát: amit lementek játékok, azok rar-ban vannak, de kitömörítem és lesz egy image file belõle. Ezt berakom daemon toolsal és be is olvassa, így a következõ könyvtárak plusz szerkezet van:
Ezek után egy az egyben neroval DVD copyval átírtam 4x-n, de sajna nem olvasta be mint már mondtam. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mivel hogyan írjam meg a dvd-t, azaz ezeket a fajta iso fileokat úgy hogy le is jácca õket a ps2.

Elõre is köszi a segítséget! Nagyon fontos lenne. Tenx!
Közbe megtaláltam köszike ...... adiosz amigo
Köszike ---- a tanácsot .. mondd már meg hogy neked milyen nero-d van mert nekem nero startsmart és sztem ebbe nincs olyan hogy dvd.--rom (iso .....
) elõre is köszi hella
Luiprima
Leszeded a játékot általában rar tömörítésûek ezt kitõmöríted és akkor kapsz egy iso filet. Elindítod a nérót elején mikor választani lehet hogy
dvd-rom(iso), dvd copy stb.. ott cancel , most a recorder fül alatt (balról 4.)
választod a Burn image opciót itt megadod az iso filet. Irási sebességnél lehetõleg 2*-est válassz de a 4*-es sem tragédia mindenképp jelöld be neki hogy zárja le a lemezt.A kiírt lemez chippelt gépen ha az más írt lemezeket amúgy gond nélkül olvas mennie kell.
Bocsi ha nagyon részletes voltam.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Nah hello.... elõszõr is flash gettel szedtem le a mortált .... utána a sok kiskönyvbõl total commanderbe csináltam egy iso fájlt ..... nah ezt irtuk ki nero val .... aztán kiprobáltuk a játékot és nem ment ..... ha rosszul csináltam a iso fájlba rakást mondd már meg hogy hogyan kell .... de sztem jol csináltam .elõre is kösz
a mortal kombat deceptiont
Aramir
Nemtudok mit mondani.
Az iso, amit leszedtél, biztos, hogy jó? Nem valami kamut szedtél le?
Egyátalán melyik játék az, névszerint mit szedtél le?

figyu én nem értem ki lett irva az iso de semmi ugy se olvassa magyarázd már el mert már a faszom kivan vele
Aramir
Semmit nem kell, kiírod az ISO-t dvd-re, azt' jónapot.
Próbáld ki DVDDecrypterrel, sokan arra esküsznek.

Hello Aramir... ki van csippelve a gépem ...csak arra lennék kiváncsi hogy ha leszedem a netrõl a játékot utána kell e valamit csinálni gondolok én ilyenre hogy például átalakitani vagy ilyesmi..... ha van idõd ird már meg emailbe hogy hogy kell a letöltés után azt megcsinálni hogy müködjön a játék... elõre is köszi ...email címem ... [email protected]
Aramir
Nemigazán.
Bevan gondolom chipezve a géped.

nem kell valami külön ps2 es progi?
4x szeresen lett irva adatellenörizve is lett
Aramir
Hányszorossan írtad?

hello mindenkinek
valaki irja már meg hogy a tökömbe kell ps2 es játékot irni neroval már 3 cdt tönkrekurtam de semmi be se olvassa nem gagyi a dvd leszedem a játékot miden oké kicsomagolom aztán jöhet az irás ott is minden jo aztán fucs valaki segitsen már
elöre is kössz
Hi!Léci vki magyarázuza már el hogy kell kiírni Alcohollal?Thanks
írd Nero-val, de az alkohol is halál egyszerû.
Miért nyúzod szegény PS-t szaros CD-vel a backup DVD is elég kín neki

PS4 PSN: angyisz

Hi!Igen
Aramir
A BIN/CUE párosban nemigazán szokott védelem lenni, mert az egy mezei cd-író program formátuma (CDRWin), nemúgy mint az ilyen klónozó programoknál, mint pl a 120% vagy a CloneCD.
Én ezeket simán Neroval írtam ki annó, és gond nélkül ment.
Most kérdezek egy hülyeséget, a gép ugye bevan chipezve? 😊

Hi!Kösz de úgy nem nagyon olvassa be a Ps2 ilyenkor mi van?
Aramir
Ha bin/cue páros, akkor akár Neroval is kiírhatod.

Hi!Alcohol 120%-kal hogy kell kiírni .bin tipusú Ps2-es játékokat?(képrõgzítés utánna hogyan tovább?)Plíz Help!Elõre is Thanks
Luiprima
Ok elment

Luiprima
Azaz próbálom elküldeni de nem megy át majd késõbb újra próbálom

Luiprima
elküldöm az infót priviben

Aramir
És milyen néven keressem? Mármint melyik verzió (csapatnév, fájlok neve, vagy valami hasonló)?

Luiprima
Igen ez vadi uj a régebbi verzót is próbáltam de az valóban nem ment

Aramir
Ez új dolog? Mert régebben volt egy dvd5-ös, de az nuked volt.

Luiprima
Igen ma irtam ki és egész délután teszteltem maga a játék jól mûködik videók vannak kirippelve és a menûben tapasztaltam némi hibát de a játékot nem befolyásolja.

Aramir
No, és próbáltad is, vagy a szomszéd kutyájának a macskája mondta? 😄
Tényleg érdekel.

Luiprima
Sõt már van mûködõ DVD 5-ös verzió is

Bittorrentrõl hallottál már? (kliensként használd ezt: bitcomet 0.59)
Egy magyar ps2 torrent oldal..
ps2torrent.atw.hu
Don Laguna
aham értem😄
nem tudod honan tok PS2-es gamet tölteni!?

Az elte egy nagy játék!

Lammer
aha, akkor azt akarod mondani, hogy csak almodtam, hogy viynorol jatszva kb 70%nal jarok??? figyike, egy picit regebbota vagyok benne a vinyos temaban, mint te, soot ha visszaolvasol, en voltam az elso itt a juzerek kozt... szal... amugy megy a GOD of War is meg az MGS2 is! csak az elozo HDloadert ketfelekepp kellett peccselni! ennyi, a legujabban mar nem kell vele szarakodni...

Don Laguna
Másolt GT4!?
De tök mind1 mert havernal még hoza 2náél nem megy és szerintem te nem vagy kivétel<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Az elte egy nagy játék!

Lammer
nalam, kivaloan megy hdrol a GT4 is, meg a tobbi duallayer okossag, igaz ehhez naprakeszen kell lenni HDloader temaban...

Don Laguna
Vinyóról nem indul a Dual lemez mert próbáltam nem kompatibilis!
Meg vinyóról nem megy sok játék<#shakehead>
De viszont ara jó hogy ne kínozd a fejet a gépnek<#shakehead>
Sesshoumaru23!
Nekede mondom hogy van vele probléma mert az eredeti se megy a vinyóról'
Meg a vinyós dologról 1-2szó!
Kell hoza!
1DB PS2(Vastag)
1DB Network adapter
1DB vinyó(max 120GB enit tud kezelni a PS2)
1DB HD Loader(ezel birod elindítani a játékokat a vinyóról)

Másik lehetõség<#vigyor>
1DB PSTWO(Vékony Ps)
1DB Külsõ vinyo(nem nagyon dicsérik USB porton csatlakozik + aszem max 120GB enél is!)<#vigyor>
1DB HD Loader

Ha valakinek nincs HD loadere az vegyen föl MSN-re aszem nekem meg megvan<#vigyor>és szivesen át küldö[email protected] vagy hu<#vigyor>

Az elte egy nagy játék!

Aramir
Patchelni kell, meg nem mindegy milyen chip van a gépben úgytudom.

Gondolom a DL lemezes probléma nincs a vinyónál...
Pölö, milyen programok kellenek hozzá, imidzset lehet-e róla futtatni, ha igen milyet...stb,stb...
Sztem csak leleményesség kérdése az egész.
Hozzávalók:
- 1DB PSTWO
- 1DB Winchester
- 1DB Két tonnás présgép...<#vigyor1>
Probléma megoldva...<#eplus2>

Engem is érdekelne ez a vinyós dolog, írnál errõl egy kicsit bõvebben?
Arról is tud futtatni gamét?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Lammer
ja persze... <#bee1> max usbs kulso vinyo... <#papakacsint>

PSTwo-ba lehet vinyót rakni? Ahogy nézem elég vékony hozzá, de ki tudja.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Lehet, hogy igazad van, és már nem jó az infó a GT4 el kapcsolatban. Amikor kijött a játék tutira nem lehetett másolni. Azóta nyilván rájöttek valahogy.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"