4368
Szal...
-
putyu17 #2246 és azt az 1 kb-osat is írjam rá? -
putyu17 #2245 az van. de jó a BIN-ben a fájl? -
#2244 Neroval -
#2243 Nero -
putyu17 #2242 hy. letöltöttem 1 játékot és ráfér 1 cd-re direkt azért töltöttem le mert nincs dvd íróm.
2 db fájl jött le 1 BIN fájl(613mb) meg 1 Burrn fájl ami 1kb.
hogy kell kiírni?? milyen progival??????
előre is köszi -
zolikab #2241 Sziasztok!!!
Lenne egy problémám.:STöltöttem le egy ps2es játékot és nem tom hogy kell kiírni:( Lécci segítsetek nekem!
előre is köszi
-
#2240 "PS2
Starwars Battlefront 2 - NTSC - PS2
This is a patched version for HDL. Will work perfecttly with HDL.
Just load into your HD using your fav HD loading program.
When loading to HD make sure you select DVD and make bootfile "SWBFRNT2.ELF"
and enable Mode 3.
No need to patch." Legyenszíves valaki fordítsa le nekem.A SW Battlefront 2 -höz töltöttem le,csak hát angolból kicsit gyenge vagyok(a sok éves orosz nyelvtanulás azért megérte).Illetve magyarázza el hogy mi a teendő,hogy jó legyen a játék.Köszönöm. -
#2239 Előfordulhat, hogy elfelejtette, ha mind egy fajta lemezen van, akkor valószinű, hogy kifogtál egy szar szériát abból a lemezből. -
FejenalloGizmo #2238 Hello. Akadt egy kis problémám. Ami játékot kíírtam kb fél éve, azt nem olvassa a ps2. Egy jó ideig nem használtam a gépet fej hiánya miatt, aztán elvittem szervízbe, és kb 1 hónapja újra működik. Ami játékot mostanában írtam ki, azt tökéletesen viszi, pedig pont ugyanúgy írom, ugyanolyan dvdre mint a régieket stb. A régieknél kijön a Playstation logó, úgy tűnik hogy el is indul, aztán vége. Se előre se hátra. Na ez most mi lehet??? "Elfelejtette" a cuccot a dvd?? -
#2237 Olyan nincs, de nem lehetettlen a feladat:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/5/275350 -
Cuka #2236 Ugyértem,hogy valami átalakítóval lecsökkentem mint pl a filmeket.
valamilyen programmal.Nincs ilyen? -
#2235 -
#2234 Na most ha tényleg az a kérdés, hogy egy 5,23 gigás image file-t hogy lehet kiírni egy 4,7 giga kapacitású dvd-lemezre akkor én elmegyek sírni. -
Cuka #2233 Légyszi segítsetek!
5,23Gb-os PS2 játékot(GT4) egyrétegű DVD-re kitudom írni Decrypterrel vagy csak
kétrétegűre lehet.
Előre is köszönöm. -
#2232 mi a file teljes neve? (abba elvileg belevésik a webcimet) -
#2231 Az egyik problémám megoldódott,de most van egy másik.Letöltöttem a Star Wars Battlefront 2-t,de kibontásnál jelszót kér.Na,ilyenkor mi a teendő?Honnan tudom megszerezni azt a jelszót? -
#2230 Konvertáld át, máshogy nem megy, pl Partition Magic-el. -
#2229 Sziasztok.Hogyan lehet megoldani az olyan játékok kibontását amely nagyobb mint 4 GB?Kibontás közben nálam kiírja a WinRar hogy ezeket a fájlokat csak az NTFS fájlrendszer támogatja.Az én fájlrendszerem FAT 32,de olvastam hogy át lehet állítani/konvertálni NTFS -re.Vagy megoldható más módszerrel?Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne. -
#2228 Oksa! -
#2227 igen, az IMGBURN utan -
#2226 A Dvd Decrypter talán a legjobb dvd-író progi ps2-es játékok kiírásához? -
#2225 Köszönöm a segítséget,sikerült kiírnom és még működik isNagyon szépen köszönöm! -
#2224 Miután kitömöríted, legtöbbször egy .iso kiterjesztésű fájlt kellene, hogy kapj.
Ezt elvileg bármivel kiírhatod, Nero, DvdDecrypter, stb. -
#2223 Bocs,még annyi lenne(mondom kezdő vagyok)összeillesztés után milyen fájlt kell hogy kapjak? -
#2222 Igen elírtam,nem Kb hanem Mb.Köszönöm a segítséget,megpróbálom. -
#2221 Biztos valami homebrew játék, Tetris vagy valami hasonló lehet :D -
#2220 4,7 megás PS2es játék létezik!!! -
#2219 1,5 Megás ps2 játék nem létezik! Rosszul töltötted le, mert 33 db 47Megásat kellett volna kapnod. Ha elírtad és jól töltötted le, akkor WinRarral tudod összeilleszteni. -
#2218 Sziasztok. Segítsen valaki ha tud(remélem tud)Mi a teendő ha a letöltött játék(FifaStreet 2)33 db kb.47 Kb-os darabokból áll?Milyen progival tudom írhatóvá tenni?Kezdő vagyok a dologban bocs ha hülye a kérdés.
-
#2217 hardos cucc alatt, pl: azt a n-pal "dobozt" értettem -
#2216 Hardveres pal/ntsc átalakítón mit értesz? RGB kábelt és a társait? Azok használatával nincs gond, viszont ezek a patchelő programok magukba a programokba piszkálnak bele, és gondolom ezt nem mind szereti.
Annó ps1-en sem tudtam átalakítani a Crash Collectiont ntsc-ről pal-ra, a progik elindúltak ugyan, volt hangjuk is, csak éppen a képernyő volt tök fekete :) Pal4U 2K, vagy mi volt a neve a programnak, amivel csináltam ps1-en. Gondolom ilyen gondok adódhatnak itt is egy-két programnál, valószinüleg kifogtál egy ilyet.
Egyébként szerintem a program nem vág le semmit sehonnan, csak az ntsc szabvány kevesebb vízszintes sorból áll, mint a pal, ezért középre teszi a képet, hogy azért kinézzen valahogy. Amikor meg ntsc-ben nézed a játékot, akkor meg valószinüleg a tv-d széthúzza a képet, ezért a kör egy szép tojásnak fog kinézni a képernyődön így, pal-ra konvertálva megmaradnak az arányok, a kör kör lesz, csak ugye a plusz vízszintes sorokat is elkell helyezni valahol (itt pl allul-fellül), ezért nézhet úgy ki, mintha levágna sorokat a program, pedig nem.
De ezek csak szerintem vannak így nálad, mert ps2-es játékot még sosem konvertáltam, csak régen ps1-est. -
#2215 hm nemtom.
a ps1 kis buhera után ugyanigy viszi a ntsc-t, és no problemsz.
Plussz ez a kis progi vagymi, a képet még picit össze is zsugoritja,ill levan vágva a aljábol/tetejéböl ( azt hittem hogy a normális sebbeség megmaradjon :o)
Megmondom észre se vettem volna 8ill kicsit gyanus volt),de néha 1-2 mp-re hirtelen begyorsult a játék és utána maradt a lassitot verzioja, azt hittem a irányito rox,ill a analog karok.
Bár ha igy van ahogy irod nemtom minek ezek a pecselö cumok?
ilyen lenne a játék egy hardveres n-pal átalakitoval is? -
#2214 Ezen ne csodálkozz, egy 60 hz-es megjelenítéshez optimalizált játékra ráerőszakolod az 50 hz-es megjelenítést, akkor nem biztos, hogy tökéletes lesz minden esetben, itt valószinüleg magának a játéknak nem tetszik a dolog, és nem a konverter progival van baj.
Annó a State of Emergencyhez is készült ilyen pal/ntsc selector patch, ami működött is, csak pl 50 hz-en (PAL) játszhatattlan volt, mert leginkább egy néma burlekszfilmhez hasonlított, olyan gyors volt :D -
#2213 akkor kipróbálom holnap én is. csak most nagyon el vagyok foglalva a Gran Turismo 4- gyel... :) -
#2212 Akkor a 2202 módszerrel pedig menni kellene -
alul-felül van az a szokásos kis csik,ennyi,és szines
szerkesztve: mégse tökéj,valami nem klapol nálam:P
lassult a játék (zene is,mert megvan mp3ban is és most hallgatom eccerre a kettöt:P),plussz a mozgás is lassult,néha begyorsul:-o
Ilyet se láttam még: -
#2210 Egyébként a Majomparádé torrent oldalról származik a stuff. -
BJB #2209 persze. -
#2208 mingyá kiproba. -
#2207 !!!NTSC TO PAL!!!
Véleményeket, tapasztalatokat várok!