Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

halihó. iso-ból szeretnék kiírni ps2-es játékokat. nero-val akarom írni, de nemtudom melyik verziót vásároljam meg <#hehe><#nemtudom>

level 18 playstation gamer.

Aramir
Nálam az LG-nek esélye sem volt tönkremenni 😄 (mert nincs, nemis volt 😛 )

öregharcsa
nálam 3 Pio és két Lg halt meg rövid idõn belül...erre most mit mondjak??(már nagyon televolt a tököm)utáljam mindegyiket, mondjam mindkét márkára hogy szar?...a többi sem jó...most egy pio108-as van és nagyon jól müxik..

http://pspfilez.extra.hu/

Aramir
Nálam egy 104-es, és két 106-os adta meg magát garancia idõn bellül, mégsem mondom, hogy szar a Pio 😄 Pedig lenne rá okom.

Lammer
akkor te marha makaos vagy... vegulis iteljunk meg egy irot mert EGY embernel tok jol mukodik... ha esetleg van nagykeres servizes haverod, nyugodtan megkerdezheted, mennyi a visszavitt szar LG vs PIo es elkenodnel rendesen... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mila69en
sztem jó a LG nekem a piom besz@art az LG-m viszont még mindíg hibátlanul mükszik😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

öregharcsa
<#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

Csak a TDK meg a Verbatim!
Aramir
Vagy ránézésbõl, olyan jellemzõ a G05-ös (és a G04-esre is, csak az már ritka) lemezekre, hogy a középsõ luk körül közvetlenül van az azonosító(?) számsor írva.

köszi!
Banyapapa
dvd identifier,vagy megkérdezed😊

A Ridisk az jó?
Honnan tudom hogy egy lemezen G05-ös réteg van?
Mi a véleményetek az LG írórol? inkább a Pájonír, mi?
Vazze kurv*ra mindegy milyen lemezre írod az a lényeg, hogy minuszos lemez legyen ne írd csak 2x vagy legrosszabb esetben 4x sebességgel és mondjuk valami G05-ös réteggel ellátott lemezt használj nekem ezek jönnek be egy ideje megy rajta minden film, ps2 gamma meg minden, a név meg halál mindegy a RIDATA, ARITA, stb. ezek mind ugyanazok csak más a név a lényeg a G05-ös felület.

PS4 PSN: angyisz

Luiprima
Ma vettem egy Max Drive-ot 16mb-ost Ps2-höz a ps2-höz adott lemezrõl szeretnék biztonsági másolatot készíteni (komolyan) mert ugye ez a lelke ha ez megsérül dobhatom az usb drivet a kukába. Semmivel nem sikerült átmásolnom olyan védelem van rajta. Ha valakinek sikerült vagy van tapasztalata ezzel kapcsolatban ossza meg velem thanks.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Még mindig egyszerû olcsó Ridata lemezre írom a játékokat Alcohol 120% progival . Mi neden megírt lemez remekül fut és a PS is már vagy 6 éve bírja a kiképzést 😊

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Aramir
Biztos warez volt 😊

Hé én ide írtam!MOst nincs itt.
HELLO
Valaki tudna segíteni a lentebb feltett kérdésemre??? A DVD márkája érdekelne
Köszi
sziasztok.Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen típusu DVDt ajánlotok PS2 játékok kiírására? Lentebb olvastam néhány javaslatot de az már nem valami naprakész.
Köszi.
köszönöm kiskami, sikerült.
Megnyitod a cue fájlt egy azt ismerõ íróprogiban, és írsz.<#hawaii>

[HUN]Kami*, kiskami*

Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.A bin/cue párost,hogy tudom kiírni dvd-re,hogy fusson a ps2-n
BONO
Volna egy kérdésem még kezdõ vagyok ebben mi az a HDLoader?HMMM?<#nemtudom><#confused>

Így biztod mûködni fog?
Esetleg nincsen köze a chipnek hozzá?
Megpróbálom így is kiírni aztán szólok ha vmi eredmény van...
Köszi a segítséget!<#vigyor3>
Luiprima
Nem ugy kell kiírni hanem Nérónál a Recorder fül alatt a burn image-t választani és ne írdd 8 szorosan max4

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Igen!
Letöltöm a rar-okat ,majd kitömörítem õket.
Megkapom az iso-t. Berakom DAEMON imagedrive-ba.
Aztán kiírom DVDrõl - DVDre másolással.
Szimplán ennyi.
Miért írta ki azt ,h rakjak be ps2 lemezt?<#szomoru1>
a 8x-os írás a baj lassaban csináld.
Egyébként mivel írod és mit image filet írsz ki ?

PS4 PSN: angyisz

Sziasztok!
Nemrég írtam ide...
Az a játék amit kiírtam az akkor miért nem mûxik?
Lehet mondjuk a chip az oka???
8x-os sebességgel írtam a dvd-t ,de ettõl sztem még nem kéne kiírnia ,h
"please insert a playstation 2 disc"...
Nem?
A gép lejátszott már kiírt játékot... a motogp4-et ,de azt az ismerõsöm hozta és az állítólag közvetlen volt másolva...
Mi lehet a probléma??? Miért írhatja ezt ki a gép???
Aramir
Sony nemtudom milyen, a másik kettõ jó, írj olyanra, gondolom 1-2 darab kiírásánál nemvág földhöz a 30-40-50 Ft-os árkülönbség.
Sima iso-t tökmindegy szerintem mivel írod ki, én Nerot haszálok gond nélkül.
Mások meg DvdDecryptert, megint mások Alcoholt 😄

Aramir
Eh, nem kell mindent túlkomplikálni, lényeg, hogy találjon egy mefelelõ tipust, amit visz rendessen a gépe 😄

Szóval akkor ridatára nem érdemes írni? Akkor mire? Verbatim, tdk, sony? Esetleg ha tud valaki egy linket ahonnan le tudom frissíteni az íróm megköszönném, mert én nem találtam hozzá sajnos. Lg gsa-4082B. Játékokat mivel érdemes kiírni, mert mindenki mást mond? Alcohol, nero, dvd descrypter, cdrwin? 4xeres sebességgel vagy kevesebbel?
Lammer
mindketo fos... 😛
az a baj, hogy azonos mediakoddal mas gyarto is gyart... igy kellett volna... 😛 😉

Aramir
Én itt most mint márkára gondoltam, nem médiakódra.
Pl Verbából is van MCC meg TY, mindkettõ jó.
Hiába íróm, hogy vegye G05-ös médiakóddal ellátott lemezt, ha egyszer pl az Arita jó, a Ridata meg fos (most csak írtam valamit, nembiztos, hogy a Ridata fos)
😊

Lammer
nincs alapanyag... 😛PPPP mediakod van... 😛PPP

Aramir
Inkább a lemezek minõsége a fontos, nomeg, hogy az íróval jó minõségben megtudd írni. Egy LG is tud szerintem jól írni, csak keressd meg a megfelelõ alapanyagot neki. Úgytudom, a G05 (pl a Ridata is az a'sszem) és az LG nem a legjobb párosítás. Inkább Verbatim legyen a lemez szvsz.

Meg tudja valaki mondani mennyiben befolyásolja az olvasófej élettartamát a dvd író? Érdemes egy jó minõségût venni? Nekem jelenleg lg gsa-4082B-m van és eddig semmi gond nem volt vele, bár a neten nem jókat olvastam róla. Ridata dvdkrõl milyen tapasztalatok vannak?
Aramir
Az ismerõsöd egy balfék, a lemezt meg próbáld meg 4X-en írni, vagy lassabban.

Ja, íráshoz a Nero-t használtam...<#vigyor4>
áíóíóíõáSziasztok!
Segítség kéne...
Öcsémnek nemrég vettem egy ps2-t benne a modchippel.
Le is szedtem néhány ps2-es játékot, de most kiírtam az egyiket és nem indítja el...
részletesebben: a játék a TT Superbikes. Letöltöttem, kicsomagoltam a rar fájlokból ,majd az iso-t kiírtam dvd-re 8x-os sebességgel. Majd miután kiírta ,hogy az írás sikeres, beraktam a ps2-be és az meg kiírta ,hogy "Please insert a Playstation2 disk".
Tudni kell róla ,hogy egy ismerõsöm hozta, nemtom milyen benne a chip...
Elvileg elindít biztonsági másolatokat<#buck><#vigyor2>játékokról ,de ez idáig egy MotoGP4 volt.
Más sajnos nincsen amit le tudnék próbálni.
Az ismerõsöm azt mondja ,hogy számítógéprõl kiírt cuccokat nem is fog elindítani csak ,ha vinyóra pakolom õket és úgy indítom el a ps2-n. Azt mondta ,hogy csak az eredetirõl közvetlen másolt cuccokat fogja elindítani az összes ps2. Ez ilyen "alapszabály".
HA VALKI TUD ÉS PICIT JÁRTAS A TÉMÁBAN AZ LÉGYSZI ÍRJON!!! Lehet géprõl kiírt cuccot lejátszani ps2-n? Csak én csináltam vmit rosszul h 8x-osan írtam? Nem igazán szeretnék vinyós megoldást...
LÉGSZI HELP ME!!!<#help>
Köszi
jobb a swapmagic!!
Hi!Ha kiírom a Grand Turismo 4-et egy dupla rétegû dvd-re akkor az én Ps2-m is fogja vinni?Azé kérdezem mert 2001-es új Chip van benne minden full csak hogy régi és akkor is bírja majd olvasni a gép?Help!Thanks!
Hi!Nemtudom mit jelent az hogy védelemmel de szerintem jobb a védelem biztos ami boztos nem?Nemtom melyik jobb a swapmagic vagy a chippelés.
Hali!
Horror, mit jelent az, hogy "chip védelemmel"? Lehet olyan chipet kapni, ami nem károsítja a ps-t? Mert nem akarok belenyúlni az új ps-embe feltétlenül, ha szoftveresen is megoldható a probléma (mármint az írott lemezek olvasása), de ha van ilyen akkor az nem lenne rossz. Ja, és egyébként ugyanazt az eredményt lehet elérni a swapmagic-kel, mint a chippeléssel? Van valami különbség a kettõ között? Már csak azért is érdekel, mert olcsóbban lehet így moddingolni a gépet, de mégis sokkal több embernek van chippelve. Én azt olvastam, hogy biztonságosabb a szoftveres módszer. A lényeg: melyiket válasszam?
Hi!A legújabb chip védelemmel 20.000Ft.Védelem nélkül 16.000Ft.Én Nyíregyházán csinálttattam.a chippeltetést régen amikor megkaptam a gépet(2001)Meg még máskor kicseréltettem az újabbra 2003-ban most meg olvasó fej tisztitásra viszem.Csá
Hi
Én mostanába szeretnék egy PlayStation 2-õt venni és mivel annyi pénzem nincs,hogy minden jó játékot megvegyek ezért szeretném chippeltetni a gépet,ezt hol tudják megcsináltatni,és kb mennyibe kerül?
És ehhez ugy mindegy milyen sorozatszámut veszek vagy ilyen van?

ezer köszönet
Aramir
Esetleg ilyen is létezik:
http://www.slimtool.com/slimtool_uk/instructions.htm
De hogy ilyet honnan szerezz idehaza, fogalmam sincs.

Aramir
Az érdekes lenne, ha letöltenéd és írt lemezként akarnád használni egy benem chipezett gépben.
Nem véletlenül írtam, hogy GYÁRI Swapmagic-ot használ esetleg.
Amúgy tessék, itt megveheted potom 26 euróért 😄

Esetleg valami ilyesmi, hogy honnan tudnám ingyen letölteni a Swap Magic-t? Warez vagy effélére gondoltam, neten keresgéltem de nem volt.:\ Mármint keresõkben