4368
Szal...
-
#2286 Húzd ki az elosztóból a dvd-lejátszót, nálam is bekavart annó. -
#2285 behugyozok ezen a rgb kábelen. kiírtam a Tourist trophyt és elkezdtem vele játszani. 1 percig fekete fehér volt majd színes lett. lehet hogy azért van mert van egy SCART elosztóm a DVD lejátszó és a PS2 miatt? -
#2284 Én a dvddecryptert ajánlom iso készítéséhez.kiírni bármivel.(saját tapasztalat)
Amugy a kicsit lejjebbolvasol, megtalálod -
#2283 Ilyennel sem találkoztam még, bár nekem eredeti Sony RGB kábelem van, de nem hinném, hogy ez jelentene valamit ebből a szemppontból. -
#2282 Most már engem is érdekelne a megoldás,milyen progival lehet leszedni az eredeti lemezről a játékot,ill. mivel és hogyan lehet kiírni? -
#2281 igen. sajnos. most jön le a tourist trophy. az NTSC-s. ha az sem lesz jó, akkor beszarok. -
#2280 Persze, úgy gondoltam én is. Szóval az egyik ntsc-s játék szines lesz, a máik nem? -
#2279 ha NTSC-s... -
#2278 Egyik játéknál szines lesz, a másiknál nem? -
#2277 megvettem az RGB kábelt. a COD2 The big red one estében nem ér semmit. az nba live 06 az okés. más ntsc játékom nincs, de mingyárt lesz aztán majd mondom hogy működik e vagy sem -
#2276 Ja, értem.
Itt van valamiféle leírás:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/173020
Ha jól értem, ugyanabban a sorrendben kellene a fájlokat egyesével bedobálni a Nero-ban, ahogy az eredeti lemezen is vannak, gondolom nem feltétlenül abc sorrendben. -
Vista #2275 Nem olvasta a decrypter a lemezt.
Aztmondod, ha valamilyen módon letudom szedni képfile-ként onnan már menni fog az írás, mint a kalóz verzióknál? -
#2274 Miért nem iso-ban szedted le pl DvdDecrypterrel? -
#2273 Bocs ,most nézem hogy eredeti a game,akkor lehet hogy nem jó amit írtam. -
#2272 DVDDecrypter-rel írd,a beállítását megtalálod lentebb a h.sz.-ok között. -
Vista #2271 Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Kptam kölcsönbe egy eredeti lemezt, a fájlok már fennt is vannak a winyón, csak azt nem tudom mivel és hogyan kellene kiírni, hogy olvassa is a PS2.
Van valami progi esetleg kifejezetten erre a célra vagy halott ügy a dolog?
THX ÜDV! -
#2270 Ja igen a "kistv"-ről elterelte a figyelmemet az "Amiga 500 mellé kaptam".
Ettől függetlenül igazi csemege a 1084S is főleg, de a Philipsem is nagyon tuti. :-)
Egyik pajtim ha jól rémlik épp egy 1084S-t használ ps2-höz egy pofonegyszerű átalakító segítségével. -
#2269 kössz szépen -
#2268 Nem, egy NordMende kistv-m van, amit te linkeltél, az "csak" egy videomonitor.
Ilyesmiben nekem egy Commodore 1084S-em van :) -
#2267 Tán valami ilyesfajta? - Nekem ilyen van és imádom még mindig... :-) -
#2266 Hát, szerintem scarton keresztűl kellene fogadnia az rgb jelet is, amúgy passz.
Nekem a kistv-m, ami kb 15-17 éves (még Amiga 500 mellé kaptam :D ) is képes fogadni az rgb jelet, mert egy időben ezen használtam a PS1-es majd PS2-es gépet rgb kábellel. -
#2265 1000 bocs h itt tudatlankodok. de van ez az RGB kábel.kép
nekem egy Stahlman TV-m van ami kb 3-4 éves. a hátulján 1 kib*aszott SCART izé van más nincs. ( + csak az antenna)
nah most ez az RGB kábel tuti jó lesz? jah és nekem a tv-n csak a "sima adás" + az AV van. RGB nincs. Vagy ez nem baj. Légyszi segítsetek mert holnap mennék a MM-ba ha tényleg jó ez a kábel -
#2264 akkor szerdán már repülök is -
putyu17 #2263 aha -
#2262 RGB kábelt media marktban lehet venni a PS2 höz? -
#2261 RGB kábellel tűéles képet is kapsz cserébe, míg egy ilyen konverterrel nemhiszem (sima A/V kimenettel biztos, hogy nem lesz olyan éles, mint RGB használatával).
Bár régebbi tv-khez hasznos, amelyiken nincs scart csatlakozó, csak rf bemenet. -
#2260 nekem N-Pal Convertorom van:D RGB kábel helyett izé itt vettem asszem a 9kerben van! >>>KATT<<< -
#2259 Chipelt gépnél lényegtelen, csak a tv-d szeresse az NTSC-t, vagy használj RGB kábelt. -
#2258 Sziasztok. Az (USA) játékokat ha letöltöm tudok velük játszani?Vagy ez valami régió kód féle dolog,és nálunk nem müködik? -
#2257 nemtom irtál-e már dual lemezt,de itt érdekeset irnak rola.
felsö kommentre gondoltam. -
#2256 A probléma az ön készülékével van. Ezzel az íróval nem lehet DL lemezeket írni. -
#2255 Hi,
A segítségeteket szeretném abban kérni hogy, hogyan kell kiírni a Garn Turismo 4-et DVD9-es lemezre, ami dupla rétegű. A lemezt egyik program sem ismeri fel, egyébként az írom LG GSA-4082B a legújabb driverel, létszives segítsetek
ethx -
turho #2254 Na igen, a Pio-k tényleg a legjobb írók között vannak, konzolokra is. Sőt főleg. :) -
addikt #2253 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az első hármat használtam eddig, semmi probléma sem volt valük (Traxdata, Ridata, Verbatim) 2x-es sebességgel írtam őket pioneer 106, majd mostanában Pioneer 110 -es íróval. -
turho #2252 Traxdata, Ridata, Verbatim, Platinum, TDK. -
#2251 Szerintetek melyik a legjobb lemez PS2 játék írásához?Melyik márka a jó? -
gergelyanevem #2250 sziasztok, az a problémám hogy letöltöttem egy gamet, iso formátumba tettem(alcohollal) kiírtam de nem akar elindulni(chippelt a gép,mielőtt megkérdeznétek)...az lehet probléma mondjuk hogy nem felel meg neki a dvd? -
#2249 Mivel a .bin fájlt megsem jeleníti, mint választható fájlt, így marad a cue megnyitása. 8x-an írd, ha lehet azt a cd-t. -
#2248 Nero "recorder" menűben kijelölöd "burn image" kiválasztod a cue fájlt és burn viszonylag alacsony sebességen burn. -
putyu17 #2247 az cue fájl