Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új Mátrix csippekben van fejvédelem. Nemtom hogy mûködik, de állítólag hatásos.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
és megtisztítottam a rudat ami mozog a fej, mert be volt ragadva. és most van egy majdnem full mûködõ PS2-m 10bõl.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ehez képest megcsináltam 0Ft-ból, h olvasson gyári és írott zeneCD-ket, írott USB Advance progit, eredeti DVD-ket menüvel, és írott DVD-R filmeket.
Egyébként ez az elsõ PS2 amit láttam, szal meg kell tanulnomn még hogy kell kiírni játékot, h olvassa.
Kb 1-2 hete kiírtam én is egy RW lemezre Neroval, és fut szépen egy átlagos gépben (semmi extra chip, csak egy natúr valami, talán Matrix).
Egyébként fasza lesz, a 2. rész nemvolt jó, megsem közelítette az 1. rész hangulatát, de ez kurvajó lesz szerintem a demó alapján.
Csak azért kérdeztem, mert volt, hogy egy srác leszedett egy látszólag ps2-es játékot valahonnan (asszem edonkey), aztán televolt a lemez asf meg mpg fájlokkal 😄 Persze panaszkodott, hogy nem megy.
Dummy.bin
System.cnf
Usbadvn.elf
Ha neked esetleg megvan az USB Advance, vagy USB Extreme progi, megtennéd, h átküldöd?
MSN címem is van: [email protected]
Kapisi?<#lama>#lama>
Nero Expressben ha rányomok a "Lemez CD/DVD-kép vagy Elmentett Projekt"-re akkor beállításként csak a cdkép filet, az írót, a sebességet és a másolatok számát választhatom ki, semmi mást.
Amit te mondasz azt megtaláltam a BurningRom-ban amikor új projektet nyitok, és bal oldalon kiválaszthatom a típusát. Az viszont nekem nem jó, mert cdképként kéne sztem felírnom. <#nemtudom>#nemtudom>
[email protected]
A smooth sea never made a skillfull sailor
Kápísi?? ebben benne van az ISO is.<#email>#email><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#finom>#finom>
<#wave>#wave>
Ezt az UDF/ISO-t hol tudom beállítani 6.3.1.20-as neroban?
Ha így írod jónak kell lennie...
<#nyes>#nyes><#oooo>#oooo><#rolleyes>#rolleyes>
Van egy PS2-m chippel, ami olvassa pl az írott zenei CDket. Leszedtem hozzá az USB Advance progit, hogy majd USBs wincsirõl játszhassak.
Az a baj, hogy már rögtön ott elakadok, hogy a kiírott USBAdvance CD-t berakom a ps2be és azt írja rakjak be neki ps2 formátumú cdt.
Neroval írtam ki imagefile-ként CD-R lemezre.
Hol rontottam el?
www.dlink.shp.hu
ISOk elfogadható sebességgel.
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
A gépem már 2 éve meg van(chippelve), de szinte csak porosodott. Most kezdenék tölteni rá vmit de fogalmam sincs mit-hogyan. Honnan lehetne letölten iso-kat, elfogadható sebességgel? Valami egyszerû game is jó lenne, amivel elkezdhetnék kisérletezni. Minden helpet elõre is köszönök!
Üdv: Doom 3
Elvileg nem rontottál el semmit, próbálj ki egy másik lemezt, esetleg próbáld meg az ilyen TDK lemezt 4X-es sebességgel megírni, hátha az jobban fekszik a gépednek.
Amúgy Babarosa Gif Animator 3.6
lenne egy kérdésem!
megírtam egy játékot dvd-re! .iso-ból írtam ki dvd decrypter-rel, 2.4X-esen, TDK dvd-re! beteszem a ps2-be és elkezdi olvasni..............pörgeti gyorsan.......bejön a kép, hogy ki csinálta a játékot meg ilyenek, és ennyi aztán nem tölt tovább! mit ronthattam el?
elõre is kössz a segítéget!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
csak elküldtem és utána olvastam!
mégegyszer sorry
a mai nap során töltöttem le egy 4 gigás .iso fájlt! (ps2 játék)
ki szeretném írni, de nem tudom hogy kell!
a segítségeteket szeretném kérni! milyen progival írjam ki?, hányszorosan?......
elõre is kössz a segítséget!
level 18 playstation gamer.
Nálam 6.0.0.19 van, de nincs vele gondom ilyen téren.
Persze csak sima iso kiírására a Decrypter kényelmessebb (szerintem).
level 18 playstation gamer.