Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
ez már kb 2 éve döcög benne. Egyébként fejet nem tesznek bele másikat, csak a csip bassza szét.
Az új Mátrix csippekben van fejvédelem. Nemtom hogy mûködik, de állítólag hatásos.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

petyka2
Tudod az a baj,hogy olyan f**talicska"fejeket"tesznek bele,hogy cca.2hét alatt sz***á fog megint menni-sajnos...<#rinya>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

CaviaR
de 😄
és megtisztítottam a rudat ami mozog a fej, mert be volt ragadva. és most van egy majdnem full mûködõ PS2-m 10bõl.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

petyka2
Csak nem belehúztál a fejpotiba? <#nyes>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Lammer
jah en is neztem... 😄 en ki sem irtam networkon atnyomtam a ps2vinyojara, azt ugy bohockodtam vele... csak kivancsi voltam, ahhoz kepest, hogy utalaom a veekedost, eleg jol elmarhultam vele... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aramir
Már nem ezért kérdeztem, hanem azthittem ez egy problémás kiadás, és van akinél nem mûködik. Xbox-on meg szerintem a 2. résszel játszottál, az elsõ még DreamCastra jött ki, nekem az jobban tetszett.

Van akinek nagy dolog! Elõször is mert 2 éve nem ps2-tem, másodszor meg mert xbox-on már játszottam az elsõ részt és már az is nagyon király volt!
Nero 7.0.0.0 / Burn Iso , x2 sebességgel, Traxdata DVD-R <#vigyor2>
CaviaR
Tudnom kell mindent ezekrõl. 10000-ért vettem ugyanis hibásan kábelekkel joy-jal. Nem olvasott semmit, és mondták rá h optika hibás, és 20000 lesz a csere.
Ehez képest megcsináltam 0Ft-ból, h olvasson gyári és írott zeneCD-ket, írott USB Advance progit, eredeti DVD-ket menüvel, és írott DVD-R filmeket.
Egyébként ez az elsõ PS2 amit láttam, szal meg kell tanulnomn még hogy kell kiírni játékot, h olvassa.

Aramir
Ez most valami nagy dolog? Mármint hogy mûködik.
Kb 1-2 hete kiírtam én is egy RW lemezre Neroval, és fut szépen egy átlagos gépben (semmi extra chip, csak egy natúr valami, talán Matrix).

Egyébként fasza lesz, a 2. rész nemvolt jó, megsem közelítette az 1. rész hangulatát, de ez kurvajó lesz szerintem a demó alapján.

CaviaR
Akkor meséld el plíz mire írtad, mivel, és milyen sebességgel!

Hurááááááááá! Sikerült a Soul Salibur 3 Demot kiírni és még mûködik! <#crazya>
Aramir
Nincsmeg, úgyhogy passz.
Csak azért kérdeztem, mert volt, hogy egy srác leszedett egy látszólag ps2-es játékot valahonnan (asszem edonkey), aztán televolt a lemez asf meg mpg fájlokkal 😄 Persze panaszkodott, hogy nem megy.

CaviaR
Belenéztem, és eléggé PS2-nek tûnik a dolog.
Dummy.bin
System.cnf
Usbadvn.elf

Ha neked esetleg megvan az USB Advance, vagy USB Extreme progi, megtennéd, h átküldöd?
MSN címem is van: [email protected]

Aramir
Egyébként beleméztél abba a letöltött lemezképbe? Egyátalán Ps2-es lemez? Nemritka, hogy fake szarokat tesznek fel a külföldi fájlcserélõkre.

Aramir
Ha isoban van neki, vagy bin/cue-ban, akkor nem úgy kell kiírni, ahogy mondod.
Kapisi?<#lama>

CaviaR
Felvettelek. A PS2-m viszont nem hajlandó olvasni a CD-RW-t. Kiírtam 4xesen neki zeneformátumú CDt, amit sima írott cd-rõl beolvas. Mit csináljak?

CaviaR
Felvennélek msn-re de azt írja nincs passport fiókod. (még ez is szarozik. <#szomoru2>)

CaviaR
De mivel .cue és .bin fileom van, ezért gondolom cd képként kell kiírnom.

Nero Expressben ha rányomok a "Lemez CD/DVD-kép vagy Elmentett Projekt"-re akkor beállításként csak a cdkép filet, az írót, a sebességet és a másolatok számát választhatom ki, semmi mást.

Amit te mondasz azt megtaláltam a BurningRom-ban amikor új projektet nyitok, és bal oldalon kiválaszthatom a típusát. Az viszont nekem nem jó, mert cdképként kéne sztem felírnom. <#nemtudom>

tyler82
Bár nekem 6.6.0.16 van. ha kell mesin átküldöm ok??
[email protected]

A smooth sea never made a skillfull sailor

tyler82
Aramir: UDF/ISO!!!
Kápísi?? ebben benne van az ISO is.<#email><#nyes><#vigyor><#finom>

tyler82
Nero expressz. és a feljövõ ablakban balra vannak, lefelé tudod görgetni.
<#wave>

Aramir
Amúgy ha cd-re akarod kiírni a fájlokat (mert pl nem isoban szedted le a netrõl), akkor mode2/xa módban legyen és a joliet legyen bepipálva, a lemez meg lezárva. Amúgy meg próbálkozz újraírható lemezzel, és ha jó, akkor sima lemezre is kiírhatod.

Aramir
Deha jól értem isoban van neki, akkor ezzel a beállítással hogy írja ki?

CaviaR
...ja, a mai nap során. 😊

Ezt az UDF/ISO-t hol tudom beállítani 6.3.1.20-as neroban?

CaviaR
köszi megpróbálom, max dobhatom ki a következõ cd-t is. (Eddig két DVD és egy CD bánja a különbözõ kísérletezéseket)

tyler82
Nero/nero Burning rom/CD-ROM UDF/ISO max. 4Xresen írd.
Ha így írod jónak kell lennie...
<#nyes><#oooo><#rolleyes>

CaviaR
Plíz segítsetek!
Van egy PS2-m chippel, ami olvassa pl az írott zenei CDket. Leszedtem hozzá az USB Advance progit, hogy majd USBs wincsirõl játszhassak.

Az a baj, hogy már rögtön ott elakadok, hogy a kiírott USBAdvance CD-t berakom a ps2be és azt írja rakjak be neki ps2 formátumú cdt.
Neroval írtam ki imagefile-ként CD-R lemezre.
Hol rontottam el?

THX! Megnézem õket! <#eljen>
tyler82
www.playzone.atw.hu
www.dlink.shp.hu
ISOk elfogadható sebességgel.
<#falbav><#fejvakaras>

Aramir
Nemhiszem, hogy itt fogsz választ kapni 😄

Szevaszok PS guruk!

A gépem már 2 éve meg van(chippelve), de szinte csak porosodott. Most kezdenék tölteni rá vmit de fogalmam sincs mit-hogyan. Honnan lehetne letölten iso-kat, elfogadható sebességgel? Valami egyszerû game is jó lenne, amivel elkezdhetnék kisérletezni. Minden helpet elõre is köszönök!

Üdv: Doom 3

Aramir
Talán mert ezen rajtad kívül senki sem tud segíteni.
Elvileg nem rontottál el semmit, próbálj ki egy másik lemezt, esetleg próbáld meg az ilyen TDK lemezt 4X-es sebességgel megírni, hátha az jobban fekszik a gépednek.

mér nem segít senki?
Aramir

Valami ilyesmit keress a googlével.

/ON

Aramir
Kerestem egy Amiga boinball animált gif-et, és egy kicsit módosítottam.
Amúgy Babarosa Gif Animator 3.6

tyler82
Aramir az animációd mivel csináltad?<#pias>

Aramir
Köszi! <#worship>

sziasztok!

lenne egy kérdésem!

megírtam egy játékot dvd-re! .iso-ból írtam ki dvd decrypter-rel, 2.4X-esen, TDK dvd-re! beteszem a ps2-be és elkezdi olvasni..............pörgeti gyorsan.......bejön a kép, hogy ki csinálta a játékot meg ilyenek, és ennyi aztán nem tölt tovább! mit ronthattam el?

elõre is kössz a segítéget!
Lammer
BOLDOG SZULINAPOT... mert ugye en nem felejtettem el... <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CaviaR
Hol lehet kapni IDE-s wincseszter és PS2 összekötõ kábelt?

Aramir
Ahogy nézem, a büntipontot is ezért kaptad 😊
Semmi gond.

sorry! igazad van! bocs!
csak elküldtem és utána olvastam!
mégegyszer sorry
Aramir
Nehogy visszaolvas kb 20 hozzászólást <#whatever>

szevasztok!

a mai nap során töltöttem le egy 4 gigás .iso fájlt! (ps2 játék)
ki szeretném írni, de nem tudom hogy kell!
a segítségeteket szeretném kérni! milyen progival írjam ki?, hányszorosan?......

elõre is kössz a segítséget!
mateus33
Szerintetek a Fujifilm DVD-R megfelelõ PS2 lemezek írásához?

mi a különbség a +r meg a -r dvd között? melyikre jobb írni?

level 18 playstation gamer.

Aramir
Mindegy melyiket, csak ismerje az íród.
Nálam 6.0.0.19 van, de nincs vele gondom ilyen téren.
Persze csak sima iso kiírására a Decrypter kényelmessebb (szerintem).

igen, ezt is ajánlották már.... akkor megpróbálkozok ezzel. köszi!<#papakacsint>

level 18 playstation gamer.

mila69en
dvd decrypter nerot felejtsd el

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive