4368
Szal...
  • Dévids
    helo
    van olyan oldal ahol ingyen lehet PS2-es játékokat tölteni?
  • gecc
    Ez most nem egészen tiszta most akor milyen file-od van és mit akarsz vele?
  • Fresh Duke
    De akkor, nem a .bin meg .img fájlokat írja ki?
    Mert akkor úgy se jó.
  • Fresh Duke
    Nemhinném, hogy sikerül, de megpróbálom!
  • Fresh Duke
    Azért mert nem lehet!
  • gecc
    használj daemon tools-t olvastasd be a virtuális meghajtóba és lemez másolás
  • Aramir
    UltraISO
    De miért nem írod ki Alcohollal?
  • Fresh Duke
    Hy all!

Segítséget szeretnék kérni!
    PS2-höz ISO-ba kell kiírni a fájlokat (fájlt).A Tekken 5 .mds és .mdf fájlokból áll. A gond pedig az, hogy az Alcohol 120% csak .mds és .mdf fájlokká tudja átalakítani a DVD-s cuccokat (a CD ISo-ba is áttudja alakítani).
    Mit tegyek, mivel konvertáljam át a játékot?

Előre is kössz a segítséget!
  • turho
    Érdekes jelenség. On the fly copy vagy lemezcserés? Beállításnál a copy settings ablakban data dvd vagy dvd-video? (data kell). Mindenképpen dvd-copy parancsot javaslok amúgy is.
    Sebesség meg fele legyen mint a lemez maximális írási sebessége.
    ha így se megy akkor x-akták indul.
  • dakela
    hello!

Egy másolt játékot kaptam ami fut rendesena gépemen ezt átakartam másolni NERO-val, egy egyszerű lemez másolás funkcióval, de a másolt nemindúl el! Miért van ez? Tud valaki segíteni?
  • turho
    Hát igen. Emule meg torrent az több nap.
  • Vista
    Gondoltam én is az 5gb-os verzióra, csak mivel manapság sajna nem valami keresett a konzol játék, így sajna fogalmam sincs hol találhatnám meg.
    DC-zni meg nem fogok, mert mikor már a 3. nap ülök a gép elé és még mindíg csak a fele jött le, na akkor szokott elmenni a kedvem az adott játéktól.

Egy próbát megér, mégtalán kettőt is de utána szigorúan delete, azért mégsem olyan óccsó az az óccsó.
    Verbát veszek mindíg, ez pedig még a határon túl is 1400 pénz átszámolva.

Idővel tisztában vagyok, írtam már kék korongot csak sajna nem konzolos adatot.
  • gergelyanevem
    jah én is rájöttem hogy azzal kell :D meg is csináltam, király
  • turho
    Szerintem van ennek dvd5 verziója is. De egy próbát megérhet, nem? Hamán óccsó...
    Amúgy 40-45 perc alatt megírja a dvd9-et ha majd' tele van akkor is.
  • Vista
    bocs, hogy csak most jutottam vissza.
    Kíváncsiságból? Tessék:Midnight Club 3: DUB Edition Remix (DVD9)
  • turho
    Teszem hozzá, ez hót szubjektív :)))
  • turho
    Huhh, én ezt nem tudom, tudja-e, de akkor sem bíznám rá :)
    Partition Magic aminek megengedném hogy a vinyómat konvertálja. Én azt szeretem.
  • turho
    És ha hibás, vagy fake az iso? Nem ez lenne az első eset...
  • turho
    Mi az a játék, kíváncsiságból...
  • Vista
    Üdvözlet!

Leszedtem egy játékot ami 9GB-os dvd formátumú iso.
    Foglya vajon olvasni a ps2, ha kiírom egy 9gb-os lemezre?
    Mégiscsak 1k felett van még a kék korongok ára, nemnagyon szeretnék csak úgy próbaképp kiszórni 1-2-t.
    Ja persze gondolom ezt is csak 2X-sen, bár így lesz vagy 1 óra.

Köszöntem!
  • Aramir
    Egyszerű, belenézel a .rar fájlba, pl Total Commanderrel, de a WinRar is megmondja, ha kérsz egy infót a fájlról.
  • gecc
    Jól kiírta a Nero csak vmiért a ps2 nem olvassa:(
    azért kösz
  • gergelyanevem
    amint olvastam, át lehet formázni ntfs-é total commanderrel, fájlok ne vesznek el utána?
  • gergelyanevem
    és a legtöbb játék gondolom 4 giga felett van
  • gergelyanevem
    aha,ok kösz
  • turho
    4 gigás határ miatt szólt. Tömörítés mértékéből nem következik egyértelműen mekkora lesz kibontás után.
  • gergelyanevem
    de addig is megkérdezném hogy, azt honnan tudhatom hogy egy játék nagyobb lesz kibontás után mint 4 giga vagy nem? mert pl. fifa street 1.4 g volt a letöltéskor, sw 3 1.5 de kibontva meg csak a fifánál reklamált...
  • gergelyanevem
    ok, akkor, alkotok egyet majd
  • turho
    Aki dvd-zik, minimum egy 10 gigás ntfs partíciónak azé köllene lenni.
  • gergelyanevem
    vagy van másik verzió esetleg, amely nem nagyobb 4 gigánál
  • gergelyanevem
    letöltöttem a fifa street 2-t, de a kibontáskor(mivel nagyobb mint 4giga, és fat 32-es a fájlrendszer) hibát ír ki, tudok valamit kezdeni vele?
  • turho
    Ha valamilyen iso, akkor igen. Minden iso-nak megvan, mivel lehet kiírni. A .iso-végűt írja a nero is remekül.
  • gecc
    Mint a sima ps1-es játékoknál (azt már sikerült minden gond nélkül) , simán kiírom és kész?
  • turho
    Lehet hogy hibás az iso. Ha nem hibás, neroban burn image és kész. Semmi trükk nem kellene...
  • gecc
    Letöltöttem 1 játékot 2 GB méretű iso kiterjesztésü Kiírtam DVD-re nem működik, azt szeretném, hogy működjön. mit tegyek?
  • turho
    Nem egészen értem a kérdést.... :) Most akkor cd vagy dvd, cd helyett dvd, vagy mi?
    Amúgy dvd-isot értelemszerűen csak dvd-re, dvd-ripet azaz ps2 cd-iso-t meg cd-re. nem tehető át dvd-re csak úgy, mert a szerkezet kötött. Sőt, mondhatjuk sehogy.
  • gergelyanevem
    dvd decrypter-t próbáld ki
  • gecc
    Helló mindenki
    A segítségeteket kérem letöltöttem a netről a Front Mission 4-et 2Gb-os ISO file
    kiírtam DVD-re Neroval 4x-esen (lassabban nem engedi) és a ps2-m nem olvassa, van benne chip (nem tudom milyen) van más írott játékom olyan is ami DVD-n jelent meg, mégis CD-n van és megy, Hogy lehet úgy kiírni akár CD-re akár DVD-re, hogy működjön?
  • Vista
    Én is decrypterre gondoltam de a gond az, hogy nem látja az origin lemezt.
    Van esetleg valami külön verziója, vagy valami opció ami esetleg nem lehet nálam kipippantva?
  • Vista
    Köszönöm fáradozásodat, sokat segítettél!