Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Végigolvas rengeteg hsz-t...
2. Újra kérdez mit/hogy/mivel...
Megoldás:
Kb. 500hsz-enként be kell írni a sima, problémamentes írási fortélyokat.
Penge vagyok? <#nyes>#nyes>
Irjátok le saját, bevált(!) módszereteket mind3 verzióra (gyári, írott, vinyós) és a topik akár zárható is.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

"Ha hoznak egy ps2 ÍRT..."
Ha hoznak egy ps2 ÍRT gammát ami mûködik is a gépedben tehát jól van megírva, akkor a követketõket tedd:
1. ULTRAISO progit ha nincs meg megszerzed, felrakod szépen a PCdre, elindítod.
2. PS2 game betevõdik a meghajtóba és F8 (asszem), majd elkezdi neked az ISO fájlt felnyomni ami cirka 10-20 percet vesz igénybe a játék méretétõl föggõen.
3. CloneDVD-vel szépen kiírod az iso fájlt.
Ennyi. Ennek mûködnie kell!!
Remélem segítettem.
Üdv.: Tyler
<#gun>#gun><#circling>#circling><#integet2>#integet2>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Nem ment Neroval.....<#gun>#gun>
De passz, nemtom mer csak ezt kopiztam le neki, és ment,progiba mégcsak állitgatnom se kellet, lenyelte simán.

Az létezik, hogy a Most Wantedben csak ezek vannak?
Van egy olyan problémám, hogy a haverom már háromszor megírta nekem a starwars batlefron 2-õt és mindig ugyanaz van:
bejön a ps2 logó majd piros háttér insert disc. És már két különbözö helyrõl szereztük meg a gamét. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?
Simán ment.
És ps2 játékokat max 4x-esen írj.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
1.Eredeti játék átírásához szükséges valami extra program???
2.Alcholt hallottam a legalkalmasabbra erre,ez tényleg így van?
3.És ha másolt Cd-ét akarok átírni?
Szóval kéne egy kis felvilágosítás!!!<#help>#help>
Ezesetben fogod a winrar-t és kicsomagolod, kapsz egy .ISO vagy valamilyen képfile-t és kiírod, ennyi az egész.
PS4 PSN: angyisz
PAL vagy NTSC?
[HUN]Kami*, kiskami*
namost, ez mûködõképes? már próbáltam minden programmal felírni de nem sikerült. sima vagy kétrétegû dvd-re kell írni?. elõre is kösz a segítséget. fontos lenne mert már nagyon csapatnék
Alcohol 120%al is próbáld meg.Hátha.
Nero nekem is szarakodott (mondjuk én másolni akartam a másolt játékot).
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
lenne egy kérdésem....hoznak egy irott ps2 gamát....felnyomom nero imageba....majd késöbb neroval kiirom az imaget 4xes verbatim lemezre és nem megy mi ennek az oka?
mit csinálok nem jol? tippeket please
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)