Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezárástól eltekintek<#awink>, de aki új, annak választania kell:

1. Végigolvas rengeteg hsz-t...
2. Újra kérdez mit/hogy/mivel...

Megoldás:
Kb. 500hsz-enként be kell írni a sima, problémamentes írási fortélyokat.

Penge vagyok? <#nyes>

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Figyu!

Irjátok le saját, bevált(!) módszereteket mind3 verzióra (gyári, írott, vinyós) és a topik akár zárható is.

Oké nem volt jó a lemezválasztás, aláírom igazad, van.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

mila69en
hát a nero az 1 eredeti lemezt sem fog megirni hogy mûködjön is.... de ugyebár a gt4-et a nagy warez zsenik sem tudták sokáig feltörni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mi a francért kell kötekedni? Leírtam egy egyszerû módot a játéklemezek átmásolására semmi hókuszpókusz, pár katt a Néróban. Különben meg mindenki írja, ahogy akarja qurvára nem, érdekel.

Erre most mégis mit írjak? Ha be akarsz verni egy kibaszott szöget a falba csak fogsz egy kalapácsot és beleverd ….

CaviaR
Te egy zseni vagy. Nem is gondoltuk volna, hogy a másolásvédelmet kell kiütni ahoz h másolni lehessen. Megoldottad a rejtélyt!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Két játékom van, ami eredeti a GT3 és GT4 lehet az elõbbit, kellet, volna választani… , teljesen mindegy , Ha ki tudod ütni a másolás védelmet mûködik a dolog

mila69en
ja tényleg😄DD<#zavart2>

CaviaR
Azt nem mondta h mûködik is... 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

mila69en
na atz külön megnézem ha te átirod az eredeti gt4-et

Nem küldenéd át Nekem?<#crazya>

Most másoltam be a lent leírt módszerrel az eredeti GT4 – es lemezemet ……

mila69en
decrypter

Na és ha eredeti a gáme?

"Ha hoznak egy ps2 ÍRT..."

Néró mindenkinek van a gépén. Katt CD/DVD kép lemezre mentése. Kijelölöd hova akarod menteni . Katt a kimentett fajra. Kész ennyi.

tyler82
Helló!
Ha hoznak egy ps2 ÍRT gammát ami mûködik is a gépedben tehát jól van megírva, akkor a követketõket tedd:
1. ULTRAISO progit ha nincs meg megszerzed, felrakod szépen a PCdre, elindítod.
2. PS2 game betevõdik a meghajtóba és F8 (asszem), majd elkezdi neked az ISO fájlt felnyomni ami cirka 10-20 percet vesz igénybe a játék méretétõl föggõen.
3. CloneDVD-vel szépen kiírod az iso fájlt.

Ennyi. Ennek mûködnie kell!!

Remélem segítettem.
Üdv.: Tyler

<#gun><#circling><#integet2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

mila69en
ha cd-s akkor próbáld meg alcohol 120-al ott kiválasztod hogy ps2 lemez írás azt késsz is lehet írni....

Valaki igazán felvilágosíthatna, hogy kell egy normál ps2 írott cd-s játékot átírni.<#szomoru2>
Nem ment Neroval.....<#gun>

Banyapapa
ha nagyobb a méret akkoris csinál ISO-t,csak nagyobbat😛

De passz, nemtom mer csak ezt kopiztam le neki, és ment,progiba mégcsak állitgatnom se kellet, lenyelte simán.

miért?

mila69en
dvd decrypterrel jobban jár sztem

Egyszerûen csak fel kell írni egy mínuszos DVD re az ISO kép fájlt Alcohol 120% progival . El sem lehet rontani …

kép
Hali
Az létezik, hogy a Most Wantedben csak ezek vannak?
Szóval , ha jól értem akkor Decrypterrel átteted a gépre és onnan kíírtad lemezre.Na és ha nagyobb a méretnél?Vagy az nem lehetséges?Na mindegy majd megprobálom.Úgy is úgy jönnek fel a problémák.<#falbav>

Ortopéter
Helló!
Van egy olyan problémám, hogy a haverom már háromszor megírta nekem a starwars batlefron 2-õt és mindig ugyanaz van:
bejön a ps2 logó majd piros háttér insert disc. És már két különbözö helyrõl szereztük meg a gamét. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?

mila69en
<#wilting><#wilting> azokat a fájlokat nem kell össze rakni😄DD

Banyapapa
eredeti gamehoz: öcsémnek másoltam le simán a dvddecrypter-el a GTA3-at ISO-ban gépre, és ugyanazzal 2szeresen DVD-re.
Simán ment.

Úgy néz ki megoldottam, hiányzott egy pár file csak ezt nem írta ki a gép, simán összerakta azok nélkül. Azért köszi a segítséget!
Aramir
Hmm... most, hogy jobban átolvastam a kérdésed, ugye nem azt akarod mondani, hogy a rar fájlokat összefûzted?

Aramir
Nevezd át iso kiterjesztésüre szerintem, majd nézd meg pl daemontools-al, hogy valóvan iso-e, és írd ki, ha az.

Valaki tudna segíteni? Még mindíg az out file-al van problémám. Most szedtem le a most wantedet és miután összeillesztettem a fileokat kaptam egy nfsmwp-dgr.out filet. Miután winraral megpróbálom kitömöríteni kéri a nfsmwp-dgr.o00 filet, ami nekem nics meg és emiatt nem folytatja. Ha tud segítsen valaki mert megöl az ideg.
Ha az alcoholban van cd/dvd másolás funkció, akkor az jó. Egyébként Nero-val, vagy CloneDVD-vel is simán át tudod írni. PS2-höz nem nagyon értek, de azt tudom, hogy ha van valamilyen másolásvédelem a cd/dvd-n, akkor CloneCD/DVD-vel kell másolni.
És ps2 játékokat max 4x-esen írj.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

HAli valaki megmondja Nekem mint kezdõ Író (playstaion 2-re ),Hogy:
1.Eredeti játék átírásához szükséges valami extra program???
2.Alcholt hallottam a legalkalmasabbra erre,ez tényleg így van?
3.És ha másolt Cd-ét akarok átírni?
Szóval kéne egy kis felvilágosítás!!!<#help>

petyka2
Torrentkeresõk...<#ravasz1>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

windrunner
valaki légyszi prívibe pár ps2 torrent lelõhelyet. thx

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

.OUT ezt valszínûleg úgy kaptad, hogy a darabolt file-okat összeillesztetedd modjuk wincomanderrel.
Ezesetben fogod a winrar-t és kicsomagolod, kapsz egy .ISO vagy valamilyen képfile-t és kiírod, ennyi az egész.

PS4 PSN: angyisz

Meg tudná valaki mondtani, hogy a .OUT kiterjesztésû játékokat mivel lehet kiírni?
kösz a segítséget. csak azért gondoltam hogy 2rétegûre kell mert azt írja ki hogy nincs elég hely a lemezen amire akarom írni. akkor most ez lenne a kérdésem hogy ezt miért csinálja. (több lemezt is próbáltam).
petyka2
Ja,pl a GT4-et...5.6 giga volt cca...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Van, amit 2rétegûre kell irni?

PAL vagy NTSC?

[HUN]Kami*, kiskami*

mila69en
nem tom hogy eze a mûködõ verzió de van mûködö mert nekem is megvan csak már nem emlékszem melyiket töltöttem le de ha oda van irva hogy dv5 akkr eggyértelmû, hogy nem 2rétegû lemezre kell kirni

Hello! Most szedtem le egy 3.4 gigás Gran turismo 4 verziót. a neve: gran_turismo_4_working_release-PS2_DVD5_pal
namost, ez mûködõképes? már próbáltam minden programmal felírni de nem sikerült. sima vagy kétrétegû dvd-re kell írni?. elõre is kösz a segítséget. fontos lenne mert már nagyon csapatnék
Hi!
Alcohol 120%al is próbáld meg.Hátha.
Nero nekem is szarakodott (mondjuk én másolni akartam a másolt játékot).

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

kill3r22
Sziasztok Skacook...
lenne egy kérdésem....hoznak egy irott ps2 gamát....felnyomom nero imageba....majd késöbb neroval kiirom az imaget 4xes verbatim lemezre és nem megy mi ennek az oka?
mit csinálok nem jol? tippeket please

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Válasz: + -os!