4368
Szal...
-
turho #2406 Az egy ügyesen megválasztott helyű és helyzetű IDE-aktivitást jelző, azaz HDD-led. Nálam hasznosnak mutatkozott mikor anno vinyóról ete 10 körül, egyedül sötétben Resident Evil 4-eztem :) és a fejembe villogott. Kontroller eldob, anyázik :DDD Amúgy marha dizájnos, villog az egész alsó eleje a gépnek :) -
maruzst25 #2405 Még egy kérdésem lenne,ami lehet hogy nem is ebbe a topicba tartozik de már mindegy.Szóval ha vinyóról játszom akkor a régi vastag ps2-m elejének alsó részén egy lámpa villog belül.(a memóriakártya slot alatt)Ez normális dolog? Már csak azért kérdezem mert ha nem vinyóról játszom hanem dvdről akkor nem látszik ki,hogy belül villogna valami lámpácska.Magyarul akkor nem villog:) -
#2404 rohadtul nem bantja :DDDDDDDD
augy szivesen :PPPPPPPPPPPPP -
turho #2403 kerekít a hdloader, ha olyanja van, egy 2.1 gigás gamma is 3 gigát foglal őszerinte, és ha a vinyó 3.85 gigás volt akkor az lehet hogy szerinte 3 giga és kész :d ez ilyen jószág. Cd-s verzió a cd-lézert bánthatná maximum, de nem olyan kinyíródós fajta az azé :) -
#2402 A 80 se lesz full 80,hanem asszem 74,56 GB -
maruzst25 #2401 A cd-s verzió az fut rendesen. Csak attól félek hogy hamar kinyírja az olvasófejet. Amúgy poénból beleraktam egy 4GIGÁS vinyót. És felismerte és fel is raktam rá egy játékot. Viszi.Csak tudnám hogy a 4 gigából mi foglal el 2 gigát,mert csak 2 giga szabad hely van rajta. Nem értem. Mert ha a ps2 megformázta akkor elméletileg minden törlődött róla. Holnap azért beszerzek egy 80 gigásat. -
#2400 pffff a dummy.bin az egy tok ures kamu fajl... azt nehogy kiird :DDDDDDDDDDDDDDD -
maruzst25 #2399 Egyébként annyit még megpróbálok majd a Hd loader dvd-s verziójával:kicsomagolom a .rar fájlt majd utánna kicsomagolom a .iso fájlt winrarral. Így kaptam 3 db fájlt:
-dummy.bin
-system.cnf
-slus_203.44
Majd a bin-t még megpróbálom kiírni neroval hátha úgy jó lesz. -
maruzst25 #2398 Még nem kaptam meg de biztos megérkezik hamarosan.Köszönöm szépen. -
#2397 elkuldtem! NEroval burn image... 4X, finalize disc, Disc at Once... gg GL&HF -
maruzst25 #2396 Lammer küldtem neked privit. -
#2395 Tudom, de olyan 850 megás (vagy valami hasonló, fejből írtam) képfájl megy fel egy 80 perces cd-re. 900 megás tuti nem, max túlírással, de inkább azzal sem. -
turho #2394 A képfájl mérete bin-cue-nál lehet nagyobb, mint a végleges méret ami a cd-re kerül. Mode1/Mode2 írásmód miatt is. Akkor derül ki ha beteszi a cd-t és pl. az Alcohol120 beszól hogy kevés a hely. -
#2393 Akkor ott valami elvan szabva de nagyon.
90 perces cd-t nem javaslom, nemteljessen szabvány, nehezen olvasható, stb.
Esetleg nézd meg, hogy túlírással meglehet-e oldani, bár szerintem nem.
Itt van egy leírás a cd-ről dvd-re konvertáláshoz:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
Mivel még sosem próbáltam, így nemtudok segíteni benne. -
#2392 lááál 611KB bezippelve :DDDDD -
#2391 jah!? pedig nem nehez!!! :DDDD
nah ha varsz egy kicsit, akkor atlokom neked az isot :DDDD privatba adjal egy tarhelyet :DDD -
turho #2390 hdloaderből van a neten olyan lemezkép is ami nem működik. Anno én is mexívtam, sebaj, töltöttem másikat, az már ment. -
maruzst25 #2389 Megkérdeztem attól aki feltöltötte a Full Metal Játékot.Tényleg cd-s a játék.Akkor azért nem volt jó. Én hülye dvd-re írtam ki.Mondjuk a 900megás méretéből erre következtettem.
Lammer:ez biztos jó megoldás,csak nekem ez olyan mintha megírnám a windows 2008at:):):)Magas ez nekem.
-
#2388 en ugy csinalom, hogy leszedem a szuz hdloader elfjet...(meg az elso) leszedem hozza a patchert... hdloader.elfet kicruncholom... megpaccsolom a nekem tetszo opciokkal... crunch... majd cddvdgen 3.0... csinalok egy system.cnft bedobom a dvdgenbe LBA fixet(+kiterjesztem a kezdoszektort a system.cnfre) ranyomom, hogy el is induljon cdrol... (vagy ftpn a cruncholt elfet atlokom memkartyara) kiisosom(ISO!) es mar nero irja is 4X lezar, es porog a patcholt hdloader...
thats all -
turho #2387 Ez nekem is gyanús :) a nero ezer éve írja az iso-t burn image paranccsal, felül kell kiválasztani a cd/dvd író menüpontban. Burn image és/vagy cd-dvd kép felírás. 3 éve azzal írok mindent. -
maruzst25 #2386 A HD loader az tuti fix hogy dvd-s verzió,mert a nevében(HDLOADER_DVD_0.7C) is benne van,a mérete is majd 2 giga és ahonnan leszedtem ott is úgy volt meghirdetve. Kiírtam volna Nero-val de a Nero már alapból nem ismeri fel a .iso kiterjesztésű képfájlokat. Már akkor gyanús volt. És miután kiírtam néróval nem is lett jó. -
turho #2385 Cd-s hdloader vagy dvd-s? Szerintem cd-s. A 910 megás is lehet cd-kép, nem mindig a méret dönti el. Marha egyszerű: 80-as cd-re ha azt mondja nem fér rá, akkor 2 dolog van: ráfér 90-es speciál cd-re vagy hagyjad a pitsába.
bin-cue képfájl az sose volt dvd-s. -
turho #2384 Sőt, a legtöbb cd-re készült PS2 dvd-rip (ezek főként a régi stuffok, amikor még ezrekbe került az írható dvd) nem tehető át dvd-re sehogy. Vagy megtszerzed full dvd-sbe vagy cd-re ír és néha játszik vele csak. Mer igenigen pörög :) az olvasóban az ien. -
maruzst25 #2383 Az image fájl 910mega tehát kizárt hogy cd-s. És írtam már ki egy jópár ps2es dvdt,de ez valami miatt nem megy.Tehát nem hiszem hogy az íróm vagy a frissítése a rossz.Az alcohol120%-al még megpróbálom.
Más.Leszedtem a netről a HDLoader 0.7c dvd-s fájlt ami egy fájlból áll:1db .iso kiterjesztésű. Próbáltam kiírni neróval,de nem jó.Próbáltam dvd decrypterrel és szintén nem jó. Ti mivel írtátok ki? -
Épp írni akartam én is :D Cd-s játékot mindeféle mókolás nélkül nemlehet kiírni Ps2-re dvd-re. -
#2381 JAH most nezem en eddig olvastam el .... :DDDDDDDD
"A dvd decrypter nekem nagyon szar. Néha jól megírja a ps2es dvd-ket néha pedig nem. " erre reagaltam :DDDDDDDDDDDD -
turho #2380 bin-cue az cd-rwin eredendően, amúgy meg alcohol120 írja rendesen. Semmi köze a decrypterhez az a helyzet. És valószínű ráadásul cd-s. -
#2379 hanyszor irjuk meg le, hogy frissitsed a firmwaret(es/vagy vegyel egy normalis irot)... nezd meg tenyleg PROPER az isod, tehat nem kamu, es nem utolsosorban hasznalj IMGBURNt... (1.3.0.0nal jar most) jah es hasznalj normalis lemezt ;)
nekem pio 105/107/108/110Dvel(egybol frissitettem mindig az irokat, ahogy tudtam) eddig deka lemezem sem volt rossz... (legutolso decrypter, ahogy kijott az imgburn azota az) es TYG03 japan Verbatim(16X "-") rulzik vagy MCC Taiwani Verba szinten 16X es minus(8Xosan irva ofkorsz)... ;) -
maruzst25 #2378 A dvd decrypter nekem nagyon szar. Néha jól megírja a ps2es dvd-ket néha pedig nem. Most szedtem le a netről pl. a Full Metal Alchemist nevű játékot ami 2 fájlból állt:-egy bin és egy cue fájl.
Kiírtam dvd decryperrel és a ps2 nem olvassa be a lemezt.Még fel sem ismeri.
Mitől lehet ez? -
#2377 Írd úgy és azzal, ahogy idáig, ha nem volt gondod, én is Nerot használok minden gond nélkül.
Amúgy a DVDInfoPro-val tudsz minőségtesztet csinálni (PI/PO hibák).
4X jó egy 8X-an írható lemeznél. -
turho #2376 Ki hogy szereti :) -
MrLesPaul #2375 Hello!
Lenne 1-2 kérdésem:
Melyik a legjobb program a ps2-s játékok írásához? Én NERO-t használok, Pioneer íróval, 4x-es sebességgel, eddig még nem volt probléma, csak egyszer fagyott le a MGS3-mal (azt se tudom miért). Honnan lehet észrevenni, hogy hibás az írás, mert nekem fogalmam sincs, eddig még soha nem írt ki írási hibát és minden játék elindulelsőre, ha meg nem, az lehet a chip is. Aztán: itt olvastam, h a pioneerek firmware-jét szokták frissíteni, meg is tettem, de eddig az alap firmware-rel írtam. Ez lehet esetleg probléma? És még 1:mekkora a legideálisabb írási sebesség? -
#2374 soha nem írok neroval!! decrypterrel írtam 6x-an és nem komázza ezt az írást valamiért..... -
turho #2373 semmi :) ha kezeli a lemezt -
#2372 Hello mindenkinek.
nekem Lg írom van. eddig minden lemezt megírtam tökéletesre, de még soha nem írtam ps2 játékot. kérdésem. mi baja lehet a ps2 fejemnek, ha egy lg-vel nem pedig pájóval vagy pleksztorral írt játékkal játszom ? (tdk a lemez) -
#2371 Bye! -
turho #2370 A 6 mega az jól rémlett legalább :D nah jóéjt mindenki. -
#2369 Nem, kevesebb.
4.7 GIG discs = 4.38 GB = 4489 MB (for DVD-R) and 4483 (for DVD+R) -
turho #2368 Én mint szerelő-féleség azt mondom, hogy tartósan semelyik gépbe nem tennék semmilyen rw-t, se cd, se dvd. -
#2367 :D
Ja, amikor kijött az 50004-es verzió, akkor is nagy bőszen hírdették a DVD+-RW kompatibilitást, holott már az előzőek is vitték (az más kérdés, hogy mennyire nyúzzta a fejet :) ).