Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Korrekt, en lusta voltam igy megcsinalni, azthittem siman meg tudja csinalni 😄 kene mar egy FAQ... allandoan beirogatni ezeket... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

evid
na, mostmár csak sikerül kép 1, kép 2, kép 3, kép 4

evid
bocsi, a képek lemaradtak kép 2, kép 3, kép 4

evid
Ha esetleg nem sikerült, akkor csináld így kép 1,kép 2, kép 3, kép 4. DVRFlash innen letölthetõ

evid
Ezt töltsd le FW 110D 1.37, csomagold ki, ha elindítod a .exe-t akkor elvileg automatikusan frissíti az írót. Arra figyelj, hogy lemez ne legyen benne.

Lammer
pedig nekem megy most is <#idiota> ahogy leirtam kicsomagolsz mindent egy temp konyvtarba(amit utana torolhecc) es beirod amit irtam 😄

cicai
Tényleg ilyen láma vagyok.
Még egy utolsó kérdés tudsz olyan magyar oldalról ahol le van írva magyarul a firmware frissítés lépésrõl lépésre?
Az oldal nem jön be nekem, azt írja ki a gép, hogy, az oldal nem található. ezt a fajlt toltsd le, mert inkább a sima 110D FWt lodd be, kesobb raer a 110es FWvel extrazni...
Szóval mindent köszönök.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Lammer
nem!!! neked nem 109es irod van az ASUSban 1608p HANEM 110D irod van!!! ami 1608p2
igen pioneer lesz...
de szerintem ha ennyire suger vagy(bocs de nem szepitem a dolgot) inakbb ne fogj bele, a vegen meg telleg "elnyomsz valamit" amugy pofon ecceru
lemez nelkul a kovetkezo sort irod be: DVRFlash -ff X: RB100011.137 RB100111.137

X: meghajtod betujele pl: D: E: F: (iroe)
ezt a fajlt toltsd le, mert inkabb a sima 110D FWt lodd be, kesobb raer a 110es FWvel extrazni...
tovabba DVRFlash progi PPeter oldalarol

GL&HF

cicai
Találtam egy oldalt (http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=6) ahol ez a beírás volt található, és tölthetõ le a frissítés.
Sat Feb 19, 2005 12:23 am Asus DRW-1608P
Asus DRW-1608P - 1.02, 1.17, 1.40, 1.50, 1.57 / (Bulk version) 1.57
Pioneer DVR-109 OEM drive
RPC-2
Edited by: Arzeno Last update: Sat Oct 29, 2005 10:42 am

Lenének kérdéseim.
1. Ha én most a fent találtam filmwarével frissítem a DVD szoftvert akkor Pioneer-nek fogja felismerni a DVD írómat?
2. Ha a DVD író tönkre megy úgy, hogy nem ír-olvas de, látja a gép vissza, lehet tenni az eredeti filmwaret?
3. Ha esetleg úgy megy tönkre, hogy a számítógép nem tud vele mit kezdeni (frisitési hiba vagy rossz firmware program vagy áram kimaradás) abban az esetben meg tudják alapítani azt, hogy a filmwarehez hozzá lett nyúlva a garancia miatt?
4. Irtad ez a pi/po errort ez az írás/olvasásjavítást jelenti?
Meg tudnád nekem nézni, hogy pontosan ez a filmware jó lenne arra, amit javasoltál? Ha nem akkor meg tudnád nekem adni, az oldalt ahonnan leölhetném a filmwarét?
Itt van egy kép DVD írom adatairól.

Bocsi a sok kérdésért, de ha van idõd légyszi válaszolj.
Köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
köszönöm

Lammer
1. Eloszor is ha sima 110Dsre frissited az irot, mar jobban jarsz, mert olyan irasi(+olvasasi dehat encsak irasra hasznalom az irot) strategiat tolnak bele a firmwarejevbe, amit az ASUS nem...
2. HA meg bele tolod a sima 110es firmjet, akkor meg az DVDram szabvanyt is meg fogod irni... nomeg ki tudja, lehet a nagyteso egy kicsit jobban is fog irni 😉 lehet jobb PI/PO errorja lesz... csak 5let, majd szerintem a HC dvd guruk jol kitesztelik 😄

cicai
Köszönöm szépen a válaszodat!
Amit a frissitésel kapcsolatban írtál köszönöm de, azt hiszem még most melözöm mert még csak egy hónapos az íróm. Ám ami viszont érdekes téma. Ha esetleg firmware frissitést alkalmazok az írón a te javaslatod szerint, akkor pontosan mivel is fog többet tudni az írom? Mert én ezt a DVDramot és a hozzá hasonló szavakat nem vágom.

Lammer
huuuh errol meg en maradtam le!!! aztabetyar!!! 😄DDD amugy en nem szoktam rpc1es fwt beletolni az iromba(azert sem jutott eszembe javasolni a sracnak) mivel nekem a grabbelest, rippelest a jo oreg DVD-121es Pioneer romom latja el nalam+ filmet xboxon nezek 😄(legfokebb azert, mert fast error skipet az irok javareszenem tudnak 😛PPPPPP) huhhh ezt kiprobalom majd enis!!! 😉

evid
A pio110D-t meg át lehet alakítani pio 110-reígy DVD-RAM-ot is fog írni!(ezt meg lehet csinálni az Asus DRW 1608P2-vel is). De van –ha valakinek ez is elég- 1.22 Bitsetting+RPC1 firmware is. Ez régiókód függetlenít és a Book Type-t állítja át DVD-ROM-ra.

pc killer
pfff...

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Banyapapa
asszem ök azok a mákosok akiknél adott file teljesen megvan.
És vannak akiknél csak darabok találhatok

pc killer
seeder?????????ammegmi?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Aramir
Ha nincs seeder, akkor nemis fog elindúlni a letöltés.
Olyan forrást keress, ahhol sok a seeder és a leecher (a seeder a fontos, ha az nincs, akkor nemfog lejönni a cucc).
Az is lehet, hogy olyat akarsz letölteni, amit csak regisztrált tagok tölthetnek le. Pl ha MiniNováról szedted a .torrent fájlt, akkor erre jó esélyed van, mert az csak egy torrentgyüjtõ oldal, más oldalak torrentjeit szedheted le onnan.

Lammer
az piobelu, szal franko irod van(110D ha nem tevedek)!!! nem kell allitgatni 😉 irjad csak nyugodtan a cumokat!
VISZONT! jobban jarsz ha athekkeled az irodat Pioneer 110Ds drivera... mivel a pio firmwareket allandoan frissitik!!! most jott ki(nekem rendes black pio 110Dm van) megint frissites ami mar az 1.37esnel jar, a te irod meg meg csak 1.17nel... szal erdemes atberhelni 😄DDD
slattyogj el az rpc1.org sitera, majd a forumban leirtak alpjan frissitsd az irodat...(ne legyen lemez benne)

szal Itt irja egy srac pont, hogy a te irotipusodat frankon atlotte evvel a progival 110Dre...

Good luck
tehat beszerez dvr progi amit linkeltem, meg letolt leguccso firm 1.37es 110Dhez, es sok szerencset 😛

pc killer
letöltöttem a torrentet de nem tudom,hogy hogy mûködik!<#vigyor5>Letöltök 1mp alatt vmi torrent filet utána meg elindítom a progit,ott van vmi vonal de meg se mozdul és már a file is meg van nyitva.<#help>

cicai
Köszönöm le írásod alapján meg találtam. Én nem tudom állítani, mert nincs olyan író, mint az enyém. <0:1:0> ASUS DR-W-1608p2 1.17(I😊(ATA). Akkor ez nem baj ugye? Mármint, hogy nem lehet állítani?

pc killer
netem

pc killer
Sajnos annyira még nem értek a letöltögetõs warezhez mert eddig csak másolgattam,nezem meg most lett nemrég.

Aramir
Bittorrent, DC+ vagy hasonló miért nem jó neked?

pc killer
Nekem olyan oldal oldal oldal kellene amin telljes warez game-k vannak.<#falbav>Teccik érteni???

mila69en
ott van a download felirat mindeggyik oldalon vazze nemigaz hogy nem látod

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pc killer
Hivatalos x meg ps oldal!!!

pc killer
A SEMMIT!<#gun><#bdead>

pc killer
KÖSZ!

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pc killer
Nem tudtok vmi jó és INGYENES warez oldalt?(ps2 és xbox)<#help><#help>

Lammer
ott van az a konyvecske a jobb also sarokban a write speedtol jobbra ,) btw milyen irod van? mert ha piod van nem tudod beallitani, az megirja ugyahogy van jol...

cicai
Letöltöttem a IMGBURN progit és nem találom benne a booktypeot DVDromra való alítási lehetõséget. Ezt a változatott töltöttem le Provided by ImgBurn (Currently hosting 1.0.0.0)

Lammer
csakhogy bonyolitsam: IMGBURN <#eplus2>
nah a dvddecryptert be kellett szuntetnie a fejelsztonek a decrypt resz miatt, nos az imgburnben foyltatta a srac... immaron csak isot lehet vele irni, de azt a legjobb minosegben <#papakacsint> amugy remelem a decrypter/imgburnben beallitod a booktypeot DVDromra, ugy szeresse a ps2 is...

mila69en
hát próbáld ki mindet😄D nekem személy szerint a dvd decrypter vált be a legjobban még semmi gondom nem volt vele de lehet hogy másnak meg az alcohol a tuti szal....

cicai
Lammer köszönöm a gyors választ. Még 1 kérdésem lenne.
Melyik a legjobb író program és módszer a ps2 iso fájl ki írására. Azért kérdem, mert vissza olvasva volt szó a DVD Decrypteröl, az alkohol 120-rol, clone dvd, dvd copy-rol. és már nem tudom eldönteni melyik a legjobb.

Lammer
nyelv... pelduuul ha a jatekban van angol,francia,nemet,spanyol akkor multi4 😛

cicai
Mitjelentenek ezek?
multi4, multi5 és ha jol láttam egy játéknál volt multi7.

Lammer
ugyanmar <#buck>

Aramir
A régebbi gépek nem olvassák.

cicai
Létezik az hogy a csipelt gép az újraíró DVD-t nem ismeri fel?

petyka2
Rw-n próbáld ki...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

cicai
Sziasztok!
Letöltöttem a Resident_Evil_4PS2DVD-burger cimû játékot és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ezt, ha ki írom DVD Decryipterel akkor az, meni fog nekem? Vagyis ez az a típus, ami jól van creckelve? Amúgy ezt rar fájlként töltöttem le azt csomagoltam ki és lett belõle egy re4 iso nevû fájl.
Segítsetek

petyka2
<#worship> Mester <#worship>

petyka2
Jó csávó,ne piszkáld.
Van vmi igaza.

Lammer
szerintem egy bazi nagy FAQ(IDE KATTINTS ES OLVASD EL, mert ha tovabbra is oylat kerdezel bunti lesz stb) kene ide a fejlecbe, ahogy a csicsas gamertopikokban is, ezt mar regebben(lehet nem itt konkretan) de parszor elsutottem... ugynezki az hulyeseg lenne...<#rolleyes>

CaviaR
Te ki vagy és miért szervezkedsz itt újreg létedre?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Na ezt most jól megkaptam<#zavart2>

mila69en
próbáld ki te is bátran.....

mila69en
3.esetleg használja a "kresesés a témában, vagy ugrás # -re:" ovvjektumot met asse viccé van ott 😄DD