4368
Szal...
-
#2446 imgburn, asszem alapbol write van belöve rá,ha nem akkor a MODE fülnél lehet belöni.
Aztán a please select file... a mappa ikonál beadni az ISO,beállitani a sebbeséget,oszt hajrá!
torrentet sose használok,gözömsincs,se alcoholt. -
egyes #2445 Sziasztok!
Légyszi ne ordítsátok le a fejemet! Elolvastam az előző hsz-kat,de lehet pont azért már semmit nem értek.
Most töltök le először playstation játékokat(még nem értek le) és nem tudom,h kell majd kiírnom,h működjenek is.
Lesz ps2-re egy játék ami .rar kiterjesztésű.883MB, gondolom dvd-re írjam, de mivel? az imgburn-t már leszedtem.Azzal? és mit kell rajta beállítani?
És vannak olyanok amiknek az a vége,h: .torrent, azokkal mit csináljak?
Van még egy gondom Alcohol-t régeben használtam,de miután lejárt a próbaverzió nem engedi újra feltelepíteni. Valahová beépült, amit ki kellene törölnöm?? Honnan?
Köszönöm és bocsi!! -
Dévids #2444 hello
Letöltöttem a star wars battlefront 2-őt ps2-re.az iso-t kíírom DVD Decrypter-el.Swap Magic 3-at használok.de amikor indítom azt írja hogy nem ps2-es lemez vagy nem jó ps2-es lemez.ilyenkor mi van?eddig még nem rotottam el lemezt. -
#2443 mar irtam korabban enis -.- -
#2442 be kénne rakatni bannerbe a imgburn cimét,vagy a decrypterét:P -
#2441 leirtuk csilliomillioszor: IMGBURN(ez a legjobb), DVDDecrypter ... -
#2440 Nero, vagy akarmelyik cd/dvd-iro progi... -
Flower #2439 Nekem csak iso van a Toca3-hoz. Mivel írjam és milyen beállításokkal? -
#2438 DVD mode1-ben kell? Nem szamit DVD-nel a RAW mode; mint CD-nél? -
#2437 Ha DVD,akkor (decrypter szerint nálam) az MODE 1,és asszem a CD irás MODE 2. -
#2436 en kijavitanalak? ezt honnan veszed? -
#2435 Ennyire nem vagyok kezdö; termeszetesen Burn Image-el irtam ki... :-P A fennakadast az MDS file okozta; elmeletileg az ISO-nak tartalmaznia kell az esetleges audio-track-ek listajat; és bekavart az MDS; ami ugyszint indexfile, ha jol tudom... szval ezen bizonytalanodtam el, ill. ezt talaltam hibanak... NERO-bol régi verzio van fen, ami csak CD-burningre jo(PS1 lemezeket azon szoktam irni); de majd felteszek egy ujat, és proba azzal... köszönöm infot.. Decryptert/IMGburn-t nem ismerem..annak milyen feautre-jei vannak? -
#2434 Én még sose hallottam a Sonic-ról, de valami olyasmi funkciót kell keresni benne, hogy Burn Image, vagy magyar (el)fordításban CD/DVD-kép írása. De ha biztosra akarsz menni, akkor tényleg inkább Nero/Alcohol/Decrypter/Imgburn. :) -
#2433 hmmm... :-P utananezk hogy volt... ha jol emlekszem; irasnal (siman beolvastatva az ISO-t); felkinalta egy options-ablakban h. (MODE1,MODE2,AUTOMATIC)...a poen az, h. ha AUTOMATIC-on, ill. ha MODE2-ön volt, akkor sem volt jo... lehet h. a SONIC-ot kellene hanyagolni irás terén? :-O -
#2432 Hmm, nekem ebből úgy tűnik, hogy csináltál egy újabb ISO filerendszert a DVD-n és abba került az ISO image... Mert ha ISO image-et írsz ki, akkor nem kell MODE-ot választani, és nem kell track-et lezárni, mert minden infót tartalmaz már maga az ISO. -
#2431 nem tudom; haver PS2-esen probaltam a dvd-ket; de meg sem nyikkantak; és uj a gépe, uj a chip -mas gémek siman mennek; elmeletileg siman vinnie kellene; SonicDVD-vel (SONY dvd-iro hivatalos progija) irtam ki, MODE2ben - track-et lezarva; és nem ment... -
#2430 Pedig jónak kell lennie szerintem úgy is. Ha nem túlzol, és tényleg fel sem pörgette a lemezeket, akkor valami mással van gond szvsz. -
#2429 köszi az infot...akkor ez az IMGBURN kell, alcohollal ne is probalkozzak? Én b*rom kiirogattam siman az ISO-kat anno, de még csak fel sem pörgette a gép... -
#2428 iso+mds az általában a Decrypter-es lementés eredméyne, azzal szépen ki is lehet írni, az mds-t kell kijelölni írásnál.
Mielőtt Lammer barátom kijavítana:
Igen, tudom, hogy a Decrypter fejlesztése leállt és most Imgburn van helyette, de én azt még mindig nem próbáltam, nekem egyelőre megfelel a Decrypter. Mindenesetre valószínűleg az Imgburn-nel is tökélketesen ki lehet írni és gyanítom, hgy ott is az mds-t kell kiválasztani.
:DD -
#2427 egy kérdés: letöltöttem pár DVD-s ps2 game-et netröl.A RAR-ok ISO + MDF file-okbol allnak...tudtommal az MDF formatum, MDS file-al együtt van, és Alcohol 120 progi ISo formatuma(ha jol emlekszem)... Gondolom, az alc 120-al kell kiirnom? Uyganis kiirtam csak az ISO-t, az nem ment... Nem akarok még1 disc-et elkurni; ugyhogy valaki megerösithetne abbéli hitemben; h. alcohollal kiirva jo lesz a cucc... :-P -
gergelyanevem #2426 jah...ezt jó tudni -
#2425 Hát nem. A dvd gyártók szeretik az 1000-es váltószámot használni az 1024 helyett :) -
gergelyanevem #2424 4.7 egy dvd, nem? -
Flower #2423 TOCA3at akarom kíírni.
>4,6GB
Mivel írjam, hogyan?
Ráfér egy sima DVD-re(4.3GB)? -
#2422 en megmondtam, szivi! ;) -
Andras22 #2421 Lammer, Aramir köszönöm a segítséget. Úgy néz ki a Firmware frissítés és az ImageBurn leújabb változata megoldotta a problémát. Tökéletesen fut minden. Örök hála! -
Andras22 #2420 Rájöttem, tényleg buta kérdés volt. :) -
Andras22 #2419 Tudom, nagyon buta kérdést fogok feltenni, de hogyan kell firmwaret frissíteni a Pioneer DVD íromhoz? -
Andras22 #2418 Köszönöm szépen a segítséget, próbálom kamatoztatni. -
#2417 :DDDDDDDDDDDDD
-
#2416 Ha tudnád, hogy TuffDisc fellülszitázással volt :D
Amúgy jófajta eredeti lemez lehetett, mármint eredeti TDK lehetett, csak mivel a százas guriga több, mint fele karcos volt a szélén, gondolom valami eladott leselejtezett széria volt. Ha megnézed a karcokat leszámítva jó kis lemez volt :D Adatmentésre megfelelt a kevésbé fontos cuccoknak.
Occsó volt, kipróbáltam, többet nem vettem :D -
#2415 TTG02es MIDu lemezere irsz? fujj az gagyi... :DDDDDDDDDDD
/sznob :DDDDDDDDD -
#2414 Itt egy példa, nálam így néz ki:
A lemez végén ott az a bazinagy két tüske, ott karcos volt a lemez. Ahhol ilyen, ott ha film vagy játék lenne, akkor akadozna a lejátszás. A bal szélén látod a skálát, az alacsonyabb értékek a jók. Én úgy olvastam, meg úgy is tapasztaltam, hogy ahhol 280 pont fölött van az érték, ott már megakadnak a filmek lejátszáskor vagy felsem ismeri a lemezt a ps2. -
MrLesPaul #2413 Hali!
Ezzel a DVDInfo Pro-val hogyan kell PI/PO hiba tesztet készíteni. Szerintem én jól csináltam, de mit kell nézni eredménynek, mert Aramitór azt írta, hogy 280 fölött kuka. De mi? -
richo01 #2412 hogyan tudok ps2 játékokat írni alcohollal -
#2411 Csak szólok, hogy egy 16X-os lemezt nemszerencsés lassan írni, nembiztos, hogy ott fogja a legjobb minőséget adni. A történetből nemderült ki, hogy hányszorossan írtad őket. A 8X-os lemezeknek sem biztos, hogy egészséges a lassú (1X-es vagy 2X-es) írás. Amúgy meg, mint ahogy az elöttem lévő is tanácsolta, frissits firmwaret az íródban, hátha még nem ismeri a lemezt az íród és azért baszta el.
PC-n nemhiszem, hogy letudod ellenőrizni, hogy jó-e a játék, bár van valami emulátor féle, foglamam sincs mi megy vele és mi nem.
ÉN inkább a lemezeken csinálnék egy minőségtesztet a DvdInfoPro-val (PI/PO tesztet), amelyik lemezen asszem 280 pont fölött van tartóssan a hibaszám, az kuka, leglábbis nekem ez a tapasztalatom. -
#2410 #2379 -.- -
Andras22 #2409 Sziasztok!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna 1-2 kérdésben kielégítő választ adni, mert én már teljesen összezavarodtam. A történet betekintésképpen: A problémák 2 hónapja kezdődtek. Egészen addig semmilyen nemű gondom nem volt sem a géppel, sem a letöltött progik kiírásával. Bármit leszedtem, filmet, gamét a PS2 tökéletesen futtatta. Törekedtem jó lemezeket venni, igy legtöbbször Verbatim DVD-R re írtam, rosszabb időkben pedig Ridatára. Néha becsúszott 1-1 Fuji, vagy TDK. De a lényegen nem változtatott, tökéletesen futott mind a film, mind a játék bármire is írtam. Aztán 2 hónapja ismét DVD-t kellett vennem. Hallottam, hogy van valami nagyon frankó Taiyo Juden eredeti japán médiakódú Verbatim lemez (16x -R). Mondom ez milyen jó lesz, vettem belőle. Hazajöttem, mondom írok filmet. Kiírom, beteszem PS2-őbe nem játsza le. Lemez félredob, megismétlem. A második lemezzel is ugyanezt csinálta. Gondolkozok mi lehet a baj. Mondom az nem lehet hogy 2 DVD-t is elrontsak, kivittem az asztali Panasonic DVD lejátszóba ott próbáltam. Ott tökéletesen futott. Akkor most próba másik filmmel, az eredmény ugyanez. Gondolkozok, gondolkozok. Mivel nem ismerem a PS2-őkben lévő DVD meghajtót, ezért megpróbálok 2x esen írni egyet, hátha úgy jólesz. Hát nem lett jó. És itt jött a csavar. Fogtam a szarnak mondott Ridata 8x-os DVD-met, ráirtam ugyanazt a filmet előszőr 4x-esen, aztán 8x-osan. Láss csodát vitte a PS2 mind2őt. De hogy ne legyen túl egyszerű, kb 50ből egyetlen 1 filmet, amit Taiyo Judenre irtam, elkapott a PS2. Ha játékot írtam rá, akkoris hasonló eredménnyel ért véget a próbálkozás. Nem foglalkoztam vele, eladtam a Verbákat és néhány napja vettem 16x-os TDK-t. A helyzet ugyanaz ezzelis. Akármit irok, csak sikit az olvasó, de el nem kapja. MOndom, akkor tuti elromlott az olvasó. De az összes eddigi régebben kiirt filmek, játékok mennek. Igazából elfogadtam a dolgot, de a most megjelenő Tourist Trophy arra ösztönzött hogy utánajárjak a dolgoknak. Levontam a következtetést: az olvasó jó, a 16x-os DVD-ket nem hajnaló olvasni, akármilyen lassan is írom meg. Vettem 8x-os + -os és - -os TDK Dvd-t is. Mindkettőre kiírtam a Tourismót először alcohollal, utána DvD Decrypterrel. A 4 variációból egyik se indult el. Hasonlóképpen a Toca 3hoz. A driver 4 viszont tökéletesen fut. Nem tudom mi tévő legyek, kérlek adjatok valami jó tanácsot. A PS2-esem Model száma : SCPH-39004, Messiah chippel ellátott a vas, minden eddig megjelent dolgot hiba nélkül vitt. Pioneer DVR110D íróm van, Alcohol 120%-al, néha pedig DvD Decrypterrel írok. A történet ennyi lenne. Erre vonatkozólag lenne 5 kérdésem:
1. Az én modelszámú PS2-ömhöz milyen (márka, +,-) és hányszoros DVD-t vegyek, hogy biztosan jó legyen?
2. Hányszorosan írjam a lemezeket, milyen programmal?
3. Elképzelhető, hogy a chippem ezeket az új gamékat már nem bírja futtatni?
4. Esetleg a fej lenne hibás?
5. Hogyan lehet leelenőrizni PC-n, hogy jó e a játék, amit leszedtem. (Itt nem arra gondolok, hogy az iso kiirása után jó sávra kerülnek a fájlok, hanem valami PS2 emulátorra vagy hasonlóra...
Már azt is nagyon megköszönöm, hogy végigolvastátok, de ha még tanácsot is tudnátok adni, akkor azért nagyon hálás lennék. Ha kényelmesebb, akár MSNen is: címem: [email protected]
Köszönöm -
Dévids #2408 Hello
van egy problémám mégpedig az hogy letöltöttem a James Bond From Russia With Love játékot DVD Decrypter-el 4X-resen kírtam megy is de olyan hangosan össze vissza megy a fej hogy megsüketülök ez miért lehet?a játék 4.6 giga.Swap Magic 3.6-om van
a többi játék nem csinál ilyet azok hangtalanok.vagy esetleg próbáljam meg más író programmal kíírni? -
maruzst25 #2407 tehát akkor az a lényeg hogy nem káros! Mert én azt hittem hogy a vinyó kiégeti a motort vagy hasonló. de akkor biztos hogy nem káros.