Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elképzelhetõ, hogy a lemezben van a hiba.
Anyád.<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#vigyor1>#vigyor1>
Tegnap este (12.24.) meghozta a Jézuska a várva várt dvd írómat...
Pioneer 110D... Még este fél ittasan be is szereltem, ki is próbáltam.
EMTEC DVD+R lemezre .ISO fájl-t a legalacsonyabb sebességgel NERO 6.5 el kiírtam...
A Ps2.-m tökéletesen viszi!
Lehet , hogy csak szerencsém volt, mert jók a lemezek, meg ilyesmi... mindenesetre nagyon nagy megelégedésemre futnak a game-k... ! :-)
Más!
Ha valaki esetleg tudna mondani vmi értelmes WAREZ oldalt, nagyon örülnék neki...A mostanival nem vagyok megelégedve,az alacsony választék miatt!
Torrente-vel meg nem szeretek foglalkozni.... Szóval ha lehet priviben, vagy mail-ben WAREZ cím--> amire vágyom!
elõre is THX!<#vigyor3>#vigyor3>
Az élet a legjobb méreg...
Elõször is boldog karácsonyt és játékokban gazdag új évet mindenkinek.
Egy olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a 50cent Bulletproof
játékot ps2re a DVD9es verziót. (kicsomagolva 5,95G😎 kiírtam az ISOt
ahogy kell Verbatin DLes lemezre 2.4Xes sebességgel CloneDVD vel
LG4163 as íróval A104es firmwareval.
A playstation2 logo után az elsõ képernyõ bejön ahol jobboldalt alul a
loading felirat van és utána semmi. Nem tudom miért van ez.
SCPH50004es a gépem nem tudom milyen chip van benne de visz
minden gamét pöccre. PS1 es másolt gamét és erkót is, a CD -RW CD -R
DVD-R DVD-RW sõt még a DVD+RW ket is amikre a próbagamékat
szoktam írni.
A Verbára DLesre írt GT4et is pöccre viszi.
Aki tud segítsen lécce mi lehet a bibi, illetve honnán tudnék letölteni fasza DVD9es verziót. Elõre is Thx.
<#wave>#wave>
A smooth sea never made a skillfull sailor
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Amikor beolvasod a gamét, akkor a mode menüben a read-et választod, amikor írni akarsz vele, akkor a mode menüben a write-ot választod.
Aztán mindkét esetben ott van a buzinagy ikon középen, arra katt és már megy is. Elvileg csak 2x szabad írni a ps2 lemezeket, de már annyi dolgot olvastam ezzel kapcsolatban, hogy nem tudom kinek a tanácsát fogadjam meg.
Kiírtam a NFS Most Wanted-et 2,4x-esen, Ridata DVD-re, Nero-val (iso fájl), de nem nagyon akarja belõni a ps2. Action Replay 2 van a gépben (az a megoldás amikor 1 CD-t kell berakni a játék indítása elõtt). Tölt, tölt egy ideig aztán egy idõ után el kezd csak kattogni az olvasó. Ez a gép hibája lehet?
Nem akarom kiírni addig a Gran Turismo 4-et amíg nem derül ki minek a hibája.
Remélem tudtok segíteni, még 1x sem írtam PS2 játékot (Cd-re sem).
ALien
decrypter indít mode-nál valaszd ki hogy iso write legyen pipa keresd meg a forrás imaget(browse for a file) azt lehet is írni nem is kell állítgatnod semmit a decrypter-ben
Nyugodtan írd 4X-en, nem véletlenül nem engedi a lassabb írást.
Persze ne Budget meg hasonló szarkora írj 😊
btw minden MIDhez mas es mas Strategia van az iro Fwben, nem veletlen hogy 4X a minimum mar... OMG NOOBZ
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Meg, a régi firmware-vel se irt 2-szeresen??
A NEC-t frissitettem nagy okosággal,alaprol nemrég és azt nyaltam be hogy 4-es a legkisebb nála már (nyaaaaaaasgeeeeeem).
Ment is vissza a eredeti.
köszi
Segítsen valaki légyszí!
Gyári ps2 lemezt szeretnék másolni.
Mi a teendõ??
köszi elõre is.
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=6 megtudnád nekem nézni azt, hogy ez gyári firmware vagy valaki által készítet? Azt halottam, hogy nem szabad csak a gyári firmwarékat használni de még így sincs 100%-os garancia a sikerre.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szerintem állíts rajta, vagy egy szervízben nézesd meg, fõleg ha már gyári lemezeknél is csinálja. Ha normálissan van beállítva-megtisztitva a fej, akkor nemkéne kattognia.
Mer van egy játékom (origi,de sima film dvd-knél is elöjön) dark cloud 2.
És a menüböl ha tul gyorsan lépek ki esetek nagy hányadában kifagy:|
hallom a kattogást,de kilépek és fagyi ( ill már nem fagyi mer rákellet jönnöm,meg kell várni a menüben hogy a kurzornyil megjelenjen😛)
De akko is kattog😞
Nem hangos a géped lemezolvasáskor? Hallani, ahogy nyöszörög-csattog a fej, amikor pozicionál?
ott van az a konyvecske a jobb also sarokban a write speedtol jobbra ,) btw milyen irod van? mert ha piod van nem tudod beallitani, az megirja ugyahogy van jol...
Akkor, amit Lammer írt, hogyha nem tudom állítani, akkor pio írom az Asusom.
Volna egy nagy gondom, ami ma jött ki DVD írás közben. Leírnám az elõzményt.
Az internetem nagyon lassú volt már a sok progitol és akármit csináltam nem tudtam felgyorsítani. Ezért az XP-t újra raktam a norton ghost progival (gyakorlatilag az alap xp volt elmentve) fel raktam, amire most szükségem van azokat a regisztri állításokat is meg csináltam, ami a régi XP-n volt. Az SP2-öt nem raktam fel. Röviden ennyi az elõzmény. A gondom az lenne, hogy a régi XP-n DVD írás közben bármit csinálhattam (convertálhattam, másolhattam egyik könyvtárból a másikba, Tölthettem le a netröl, és szörfölhettem) ezt mind egyszerre. Persze ilyenkor lelassult a gép eléggé de nem fagyot le az írás. Most viszont már lefagy az írás, ha simán csak dolgokat nyitok meg (Modzillát, BitCommet, Strongdc, és a wordot). Mi lehet a baj mitõl fagy le a DVD írás 10-13%-nál?
Ennél rövidebben nem tudtam le írni sajnos, hogy érthetõ legyen.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Asus írom
Asus DRW-1608P2Asus írom
Bocsi a sok kérdésekért de én sajnos úgy értem meg ezt a legjobban, hogy ami nem egyértelmû arra rá kérdezek. Viszont neked magától értetõdõ
Ha esetleg tudsz és akarsz is válaszolni a kérdésemre légyszi mindegyikre, válaszolj. Mindenesetre neked is köszönöm, hogy foglalkozol az én kérdés özönömmel.
Már azért valamit kapizsgálok a témában.