4368
Szal...
-
motam #2486 Nec és 4x-en -
#2485 milyen íród van, hányszorosan írtad? -
motam #2484 iso és néroval. TDK DVD-r 1-16x -
#2483 mivel írod,milyen lemezre,milyen programmal,miből(iso v eredeti lemezről)?????? -
motam #2482 sziasztok nekem van egy olyan gondom hogy ki irom a játékot d ene visszi pedig ki van csippelve. Mit csinálok rosszul?
-
#2481 ja..igen ezt...na meg erősen a Verbatimot! -
#2480 LOL!!44 elarulom, hogy az osszes TDK ami letezik legyen barmilyen mediakoddal megaldva fel sem eri minosegben a RENDES verba MCCs vagy TYG mediaodos lemezeket...
kersegelj teszteket... -
#2479 Verbatimot? Én PS-es gamma íráshoz csak TDK-t használok 3 chippszervízes közűl 4 ezt ajánla! -
#2478 Ez lemez jónak számit?
-
#2477 A minuszost nem ismerem, lehet akár jó is.
DvdInfoPro-val teszteltem, és igencsak felment a PI/PO hibeérték 400 fölé.
Elhasználtam adatra őket, de film/játék tuti nem ment volna vele szépen. -
#2476 gondolom minőségben a rakás szart ütötték....egyébként én is találkoztam velük sajna....
próbáld meg a - (os) lemezeket, de ennél is kell vigyázni mert előszeretettel hamisítják őket.(vagy próbáld meg a Verbát) -
#2475 tehát akkor -os-t ajánlasz?
Hogy érted azt, hogy "fostalicskák" voltak nem csipázta a PS-vagy mi??? -
#2474 25-ös gurigában, ha ez számít valamit. -
#2473 Nálam voltak 8X-os +-os TDK lemezek, és eléggé fostalicskák voltak :/ -
#2472 Csá az volna még a kérdésem, hogy milyen TDK DVD ajánlott +(-os) vagy -(-os)? Vagy esetleg ez már mindegy??? -
#2471 huh cseszdmeg csak pont az alattad lévő hsz-eket kellene elolvasnod .
amiket letöltesz, azok az esetek 99%-ban műxik is. 4x-es írás ajánlott, de ettől gyorsabb semmikép. -
Kikapcs #2470 Sziasztok!Tudtok olyan torrente oldalakat mondani ahonnan Ps2 játékot lehet letölteni és ha kiírom akkor el is indul a játék nem áll meg a playstation 2 felirat után tehát nem kódolt játék ha nem már kivan kódolva úgy van feltéve az oldalra és lehetőleg ingyenes oldal!Hány X kell megírni egy Ps2 dvd iso-t(játékot)?
Köszönöm előre is a segítséget! -
#2469 hm...nem tudok róla , de lehet hogy igazad van....... -
#2468 Az nem meghívós lett? -
#2467 ezt az oldalt is meg kell adni hozzá mert különben beszopod a kódos iso-t!!!!ezt -
#2466 torrentleech....ott mindíg az új gamék vannak fenn...sok a seeder is.....
ya elfelejtettem reges oldal, de nem kell megijedni mert hamar van üresedés -
t256 #2465 www.solops2.com
Itt csak ps2 játékok vannak. az oldal előnyeinek ezzel vége is. Hátránya, hogy spanyol nyelvű, nagyon lassú és a megadott e-mail címre egyfolytában jönnek a spanyol reklám mailek.
Inkább használd a már megadott oldalakat kiegészítve a http://thepiratebay.org-al. -
#2464 Persze, ez egyértelmű, de addig a 94%-ig elvileg gyorsan lejön, ha sok a leecher. Olyannak neki sem állok, ahhol nincs legalább egy seeder. -
#2463 mondjuk kell h. legyen egy seeder; mivel ha csak 94%van a letöltöknel, akkor 94%-ot elérve te is szopsz... -
#2462 A letöltőktől is töltesz, nem csak a seederektől. Persze ha leszabályozzák a feltöltési sebességüket, az más kérdés :D -
Flower #2461 Eekről nem igazán lehet letölteni, mert sok a letöltő, kevés a megosztó. -
#2460 hmmm... Nem tudom..van valami emule-s letöltö...banyapapa-t kérdezd; ö ismer vmi ilyesmit; de az bereg-elös+varolistas; szoval vágni kell picit a letöltést...én elvagyok a bittorrent-el; mivel még PS1-ben utazom(sok 1-es gém van fenn)... -
KoPf04 #2459 Igen-igen,ezeken már túl vagyok sajna.valami kifejezetten ps2-esre gondoltam már ha létezik ilyen.Valami ezer éves hozzászólásban láttam hogy ilyenről mutogat képet valaki,csak már nem tudom hogy melyik topic-ban,mert van egy pár.
De azért kösz szépen az info-t! -
#2458 emuparadise.org - nal a bittorrent tracker
www.torrentreactor.net - games-ps2 link
www.torrentspy.com - games-ps2 link
sztem ezeket proba meg... -
KoPf04 #2457 Szevasztok!
Tudnátok nekem ajánlani kiejezetten ps2-re specializálódott torrent oldalat?Olyan jófélét,sok game,sok seed ilyesmi.
Előre is kösz! -
#2456 Habár ez track-et ír, az meg nem track, amiről én beszélek... :-\ -
#2455 "only single track images are supported."
Ez alapján szerintem arról van szó, hogy ezt a képfájlt csak kétrétegű lemezre tudod kiírni, a lemez viszont, amit betettél a meghajtóba egyrétegű és nem férne rá. -
turho #2454 dvddecrypter, és a kisebbiket nyisd meg vele... -
#2453 ahhoz lehet alcohol kénne. -
egyes #2452 kicsomagolás után 5 file-t kaptam, ebből 3 a cd borítója egy: mds és egy mdf file, ez utóbbi jó nagy de néróval se tudok velük mit kezdeni, mit csináljak? -
egyes #2451 Köszi, az a .torentes beírás, elírás volt(bocsi, rossz helyen néztem a címeket)már egy játékot ki is írtam lemezre az imgburn-el. Kipróbáltuk, jó is, de van egy másik, már az is lejött teljesen és arra azt írja az imgburn,h:invalid or unsupported image file format! Reason: only single track images are supported.
gondolom ezzel a prg-al nem fogom tudni kiírnui cd-re, de akkor mivel próbáljam? Nero? Azzal,hogy? -
#2450 miután feltelepítettél 1 klienst (pl ezt), már csak rákattintassz a letöltött .torrent filera és ha szerencséd van (sok seed), akkor letöltöd a játékot. -
#2449 aza a.torrent nem egy kicsi file?
Mer ahhoz lehet kellene egy torrentprogi,bittornado vagy mittomén mi a legjobb ilyenre.
-
#2448 Vagy ja, hamár lentvan az imgburn, akkor inkább azzal, mint Decrypterrel. -
#2447 A rar-t elöbb tömörítsd ki winrar-ral.
A .torrenttel ne csinálj semmit.
Az alcoholt meg hagyd a fenébe (vagy keress hozzá cracket/szériaszámot :) ), írjál DvdDecrypterrel, amit letöltesz ugyis sima iso, arra jó az is.