Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerelõ srác azt mondta hogy a 4x-sebesség nem jó neki és ettõl ment tönkre.
Nem akarom elhinni hogy ettõl hogy igy tönkre mehetett ilyen hamar.
A chipben van fejtúlmelegedés elleni védelem, szerintem õk rontottak el vmit mert állítólag új fej volt benne.
Lehetett ez vmi beállítási hibából?
Ha igen mit cseszhettek el vajon mert sajnos nekem azt mondanak amit akarnak..
Milyen lemezt használjak ha nem akarok minden héten fejet cserélni?Nem árt e neki a napi 4-5 óra használat, és a 4x írás?
köszi
ezzel az íróval lehet egyátalán írni lassabb sebességgel erre a lemezre ?
Már az összes firmwaret kipróbáltam.
köszi
Volna egy problémám megkaptam az NFSU MW-t imageben viszont nem tudom kiírni egy 108-as Pioneer íróval.A firmware-t frissítettem.Eddig a következõkkel próbáltam írni:Imgburn,Nero7,Decryptor,3105-ös Alcohol.Eddig csak RW-re próbáltam. Ez lehet a baj???
Help!
Köszi elõre is.
<#hawaii>#hawaii>
Az írókhoz annyira nem érteni.<#vigyor4>#vigyor4><#gonosz1>#gonosz1>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Valamelyik LG már 6x-nál is 4x zónával indít.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Minél lasabban van megírva annál mélyebre égeti a korongba az adatot a lézer.Ezért nem látszanak a zónák.
<#hawaii>#hawaii><#beka2>#beka2>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
A leggyorsabb módszer?
<#hawaii>#hawaii><#smile>#smile><#awink>#awink>
PSN: Feka420
Alcohol.120%.v.1.9.5.build3105
Alcohol 120%al csinálsz róla egy alcohol képfájlt (mdf. mds. asszem) és szépen kiírod. Be tudod állítani az írásnál, hogy PlayStation2<#hawaii>#hawaii>. A lehetõ legkisebb sebességgel írd jó minõségû lemezre. Ja! és használd a legújabb firmwaret. A105, ami nekem is van.
<#hawaii>#hawaii><#bee1>#bee1>
ha DVD+R-re írhatom a ps2 játékokat, írtam már 'pluszos' DVD-re mûködik is csak hogy nem vágja-e haza a gépet vagy ilyesmi?
(tudna valaki irni privibe irni valami oldalt ahonan tudok letölteni játékokat, thx)
The World is Yours
hali
a titok nyitja csak annyi hogy nem néróval kell kiírni az ilyen isokat hanem dvd decrypterrel!
ps2-re én csak ezt használom és még egyszer sem volt gond vele.
a dvd9-nél ügyelni kell a réregváltások helyére, a decrypter kiolvassa az iso file-ból a helyét, és ott csinálja meg a rétegváltást ahol kell.
http://pspfilez.extra.hu/
Vagy PIO, mint ide-eszközök vezérlési módja, az õsidõkben még nem létezett a DMA mód, régi-lassúúúú-elavult.
A titok: Nero 6.0.0.18 LG4163as író firmware A105 és Nero Expreszben CD/DVD kép felírása 2.4Xresen. Ennyi.
<#wave>#wave><#puszi>#puszi>
Elsõre a jó öreg CloneDVD-t használtam és A104es firmwaret. Bár lehet hogy ha elsõre a 6.0.0.16os Neroval írom akkor is jó lett volna...De ez már sohase fog kiderülni...
A lemez természetesen Verba DL
2: az írón nem kell állítanod semmit esetle frimware-t frissíthetsz rajta
3: szvsz verbatim, tdk, arita(arita-ha eredeti ritek g05),
4: dvd decryrpter tökéletes sztem
5: nem warezolunk itt(keresgélj neten biztos találsz oldalakat vagy használj file megosztókat)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Kéne nekem némi segítség ps2 dvd írás ügyben.(tök amatõr vagyok)
Szóval a ps-em 30004-es.A dvd íróm pioneer 110D.
Szóval a kérdéseim(bocs, hogy sok van):
1.Ez jónak számít(dvd író)?2.Ezen be kell állítani vmit?
3.Szerintetek milyen dvd-t vegyek?4.Milyen progival kell kiírni, és legfõképpen hogyan?
5.Tudtok nekem olyan magyar oldalakat írni priviben, ahonnan egy sms-ért tudok letölteni ps2-es játékokat?(itt nagy választékú, megbízható oldalakra gondolok)
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Mert egészen véletlenül torrente a választott nicked?
Gondolhatod, hogy nem rád gondoltam, hanem a programra...
Másrészt kisbetüs nick? LOL
Tisztára mint a nemecsek ernõ...
Vagy ezt az utalást sem érted? Olvass akkor néha!
--Na persze éa a legfontosabb: a TE anyád! 😄
<#levele>#levele>
Az élet a legjobb méreg...
A régi gépemen ment a csere, asszem Neo2-es(?) chip volt benne, az az ActionReplayos-indítgatós 😄 De a mostanival már nem megy, franc tudja, mi van a gépemben, talán Matrix chip.
http://www.ps2reality.net/users/opeh/