Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Csak rád akarják fogni a szarjukat szerintem :/

johnny quest
A fej ment tönkre állítólag a gépemben egy hét használat után/50004 silver edition DUO 2 SE Chip/, de azt monták hogy lehet elég kicserélni a szervó ic-t...kicsit kiakasztó a dolog mert csak TDK-ra TTH01 vannak írva 4x-sen meg Ridisc-re RitekM02 1x-2x írással.
A szerelõ srác azt mondta hogy a 4x-sebesség nem jó neki és ettõl ment tönkre.
Nem akarom elhinni hogy ettõl hogy igy tönkre mehetett ilyen hamar.
A chipben van fejtúlmelegedés elleni védelem, szerintem õk rontottak el vmit mert állítólag új fej volt benne.
Lehetett ez vmi beállítási hibából?
Ha igen mit cseszhettek el vajon mert sajnos nekem azt mondanak amit akarnak..
Milyen lemezt használjak ha nem akarok minden héten fejet cserélni?Nem árt e neki a napi 4-5 óra használat, és a 4x írás?
köszi

Aramir
Nemlehet lassabban írni, nyugodtan írd csak 4X-en, tökéletes lesz, ha jó a lemez.

johnny quest
A gondom a következõ Pioneer 108-as íróva nem tudok 4x-sebességnél kissebbel írni TDK-lemezre pedig a lemezen ez van 1-8x.
ezzel az íróval lehet egyátalán írni lassabb sebességgel erre a lemezre ?
Már az összes firmwaret kipróbáltam.
köszi

Luiprima
21 napig nem akadályoz semmiben

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Ja valkai már nekem is segíthetne.

Sziasztok!
Volna egy problémám megkaptam az NFSU MW-t imageben viszont nem tudom kiírni egy 108-as Pioneer íróval.A firmware-t frissítettem.Eddig a következõkkel próbáltam írni:Imgburn,Nero7,Decryptor,3105-ös Alcohol.Eddig csak RW-re próbáltam. Ez lehet a baj???
Help!
Köszi elõre is.
Ja és csak 21 napos verzióm van meg.Még nem tudtam beszerválni az eredetit.Az mennyirre akadályoz a munkában?<#lookaround>

Küldtem egy privit.<#help>

Kösze.<#integet2>

tyler82
Több mint valószínû, hogy igen.

A smooth sea never made a skillfull sailor

Srácok.Ha van egy jól megírt PS2 játékom és Clone DVD-vel átírom akkor az müködni fog??<#fejvakaras>

tyler82
Lehet. Látod ezt nem tudom. Én LG4163al dolgozom.
<#hawaii>
Az írókhoz annyira nem érteni.<#vigyor4><#gonosz1>

Na igen 😄
Valamelyik LG már 6x-nál is 4x zónával indít.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Aramir
Talán mert 4X és 6X-os sebességnél nincsenek is zónák (legalábbis Pio108-al) 😊

tyler82
Egy kis adalék:
Minél lasabban van megírva annál mélyebre égeti a korongba az adatot a lézer.Ezért nem látszanak a zónák.
<#hawaii><#beka2>

Nyolcszoros-tizenkétszeres vizsgálatra egy paraszt-tippem: ha féloldalasan nézed a lemez írási felületét, akkor 2-3 elkülöníthetõ szakaszra oszlik halványan, azaz a z-clv zónáit láthatod. 4x-esnél 6x-osnál ilyen abszolúte nincs. Ez egy félszubjektív vizsgálat. 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

öregharcsa
lehet valaki nem ismeri ezt az oldalt(kétlem)itt vannak hasznos kis progik,patchek a ps1 ill más konzolokhoz...néha érdemes benézni....link

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

próbáld gyorsan röntgendifrakció-val 😊
Hogyan tudom meg egy psx2es dvdrõl hogy mekkora sebességgel van megírva?
A leggyorsabb módszer?
Decrypter Alcohol120 helyett?

tyler82
A firmware az adott DVDíró-meghajtó BIOSa a legújabb verzió meg az A105 ebbõl a típusból mirõl az imént szó volt.
<#hawaii><#smile><#awink>

Mi az a firmwaret. A105?
akkor már nem kell elküldened e-mailben

PSN: Feka420

Ja és Tyler e-mail címem: [email protected]

tyler82
Küldtem privit.
<#eplus2>

Kössz Tyler. Eltudnád nekem küldeni azt a firmware A105-öt? Ja és hányas alcohollal szoksz írni? Mert nekem ez az alcohol van meg:
Alcohol.120%.v.1.9.5.build3105

tyler82
Nekem is olyan íróm van.<#vigyor1>
Alcohol 120%al csinálsz róla egy alcohol képfájlt (mdf. mds. asszem) és szépen kiírod. Be tudod állítani az írásnál, hogy PlayStation2<#hawaii>. A lehetõ legkisebb sebességgel írd jó minõségû lemezre. Ja! és használd a legújabb firmwaret. A105, ami nekem is van.
<#hawaii><#bee1>

Légyszí mondjátok meg hogy havertol kaptam kölcsön egy eredeti ps2-s gamet amit megkéne neki írnom. Hogyan tom megírni vagy esetleg milyen progi kell hozzá? PLZ segítsetek.Ja és LG írom van ez a neve: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B

PhantomW
hi

ha DVD+R-re írhatom a ps2 játékokat, írtam már 'pluszos' DVD-re mûködik is csak hogy nem vágja-e haza a gépet vagy ilyesmi?
(tudna valaki irni privibe irni valami oldalt ahonan tudok letölteni játékokat, thx)

The World is Yours

öregharcsa

hali

a titok nyitja csak annyi hogy nem néróval kell kiírni az ilyen isokat hanem dvd decrypterrel!
ps2-re én csak ezt használom és még egyszer sem volt gond vele.
a dvd9-nél ügyelni kell a réregváltások helyére, a decrypter kiolvassa az iso file-ból a helyét, és ott csinálja meg a rétegváltást ahol kell.

http://pspfilez.extra.hu/

Thx!

Aramir
PIO, mint Pioneer, ha erre gondolsz.
Vagy PIO, mint ide-eszközök vezérlési módja, az õsidõkben még nem létezett a DMA mód, régi-lassúúúú-elavult.

Mi az a PIO?

A CloneDVD-t nem jó erõltetni mert felülbírálhat 1-2 dolgot a lemezszerkezetben. Egy filmnek jót tehet, egy bitpontos játéknak aligha....

tyler82
DVD5ös verzió nem kell mert az vágott.

tyler82
Már mûködik a DVD9es 50Cent. Másodjára jó lett.
A titok: Nero 6.0.0.18 LG4163as író firmware A105 és Nero Expreszben CD/DVD kép felírása 2.4Xresen. Ennyi.
<#wave><#puszi>
Elsõre a jó öreg CloneDVD-t használtam és A104es firmwaret. Bár lehet hogy ha elsõre a 6.0.0.16os Neroval írom akkor is jó lett volna...De ez már sohase fog kiderülni...
A lemez természetesen Verba DL

Köszi a segítséget.
torrente
Használj piros borítású Ridisc Extreme-t! Szuper lemez ps2-höz. Én speciel a 80-100Ft-os TDK-nak mondott gagyival sokat szívtam. Aztán vettem boltban normál tokos tDK-t; ég és föld volt a különbség a bolti javára. Ha van sok pénzed, akkor a tokos TDK jó, a hengereset viszont nem ajánlom, mert az valami kínai szar, csak ráfestették, hogy TDK.

mila69en
1: az íród nagyon jó sztem
2: az írón nem kell állítanod semmit esetle frimware-t frissíthetsz rajta
3: szvsz verbatim, tdk, arita(arita-ha eredeti ritek g05),
4: dvd decryrpter tökéletes sztem
5: nem warezolunk itt(keresgélj neten biztos találsz oldalakat vagy használj file megosztókat)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

torrente
Ja és torrent nevû program nem is létezik.

torrente
Ez csak poén volt kisgyerek. Különben nem torrente a neve, hanem torrent, amit te nem szeretsz.

Üdv!
Kéne nekem némi segítség ps2 dvd írás ügyben.(tök amatõr vagyok)
Szóval a ps-em 30004-es.A dvd íróm pioneer 110D.
Szóval a kérdéseim(bocs, hogy sok van):
1.Ez jónak számít(dvd író)?2.Ezen be kell állítani vmit?
3.Szerintetek milyen dvd-t vegyek?4.Milyen progival kell kiírni, és legfõképpen hogyan?
5.Tudtok nekem olyan magyar oldalakat írni priviben, ahonnan egy sms-ért tudok letölteni ps2-es játékokat?(itt nagy választékú, megbízható oldalakra gondolok)
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Luiprima
Az 50 centbõl van dvd5-ös törés töltsd le azt az megy.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

szerintem jobb az SMS.
hálózatról is lejátsza a divx-et(ott van mellette a radhostclient).
Miért is?
Mert egészen véletlenül torrente a választott nicked?
Gondolhatod, hogy nem rád gondoltam, hanem a programra...
Másrészt kisbetüs nick? LOL
Tisztára mint a nemecsek ernõ...
Vagy ezt az utalást sem érted? Olvass akkor néha!

--Na persze éa a legfontosabb: a TE anyád! 😄

<#levele>

Az élet a legjobb méreg...

Aramir
Ez igaz, de érdemes egybõl úgy kiírni, hogy a médiaplayer mellett van pl a film. Így legalább nem megy kárba a lemez, ha nem mûködik a csere. Ha mûködik, akkor meg ugyis mindegy, a többi cucc mellé már nem veszi fel a mediaplayert 😊
A régi gépemen ment a csere, asszem Neo2-es(?) chip volt benne, az az ActionReplayos-indítgatós 😄 De a mostanival már nem megy, franc tudja, mi van a gépemben, talán Matrix chip.

torrente
Nekem így mûködött, ezért is írtam ezt a módszert. Majd a kérdezõ kitapasztalja a saját gépén.

Aramir
Ez a kivenni meg betenni a filmes-zenés dvd-t nem minden esetben igaz. Sajna van, ahol a lemez kivétele után már semmi más lemezt nemfog észrevenni a gép, amíg nem reszetelsz. Chiptõl függ szerintem. Érdemes egybõl rávenni a filmet-zenét a mediaplayer mellé.
http://www.ps2reality.net/users/opeh/

mila69en
PS2 mediaplayer kell neked

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive