4368
Szal...
-
#2526 mi a véleményetek a Bulkpaq (DVD-R 8x) márkájú lemezről??? Akadt már vkinek a kezébe ilyen? Csakmert most kaptam egy 25-ös csomagot, nemtom felhasználjam e ps2-őhöz -
#2525 ...megtisztitottam a gepet; kivül-belül... :-P 96%os alk-ot kaptam; most proba a gépet... -
#2524 Ok..köszi minden infot, du. irany a gyogyszertár... :-P -
#2523 igen, máshogy nem férsz a fejegységhez.... -
#2522 PS2-öt(igaz, nincs...de hatha vagjatok a temat), régi tipusut h. lehet megtisztitani? Szét kell kapni a gépet mindenkepp? -
#2521 Szerintem gyógyszertárban. -
#2520 100%os alkoholt hol tudok venni pontosan? Csak a lencse körül ill. lencset kell megtisztitani siman, 'oszt ok? Gondolom PS2 slim-et is könnyü tisztitatni, multkor lattam 1et havernal; ha jol emlekszem; felül nyithato volt az is... (mint PS1...) -
#2519 Fülpiszkáló-alkohol párosítással, Ps1-nél még szét sem kell szedned, mert hozzáférsz a lencséhez, persze óvatossan csináld. Benzint meg még véletlenül se használj tisztításhoz. -
#2518 Köszönök minden infot! Fejet tisztitani mivel lehet? Tud valaki vmi metodust a neten, ill. le tudja irni, h. hogy kell fejet tisztitani? Sztem nem ártana már 1 kis tisztitas a PS1-esem fejének; még senki nem tisztitotta sztem(bár még gond nelkül megy...) ... Padushoz tud vki küldeni kodot? :-) köszi mindent; töltöm épp a 2 DVD-iro progit! Rem. nem bonyolult a kezelesük, kezdö vagyok iras terén... :-) Ill. eddig csak Nerot+Clone cd-t hasznaltam csak.. -
#2517 Megjött, köszi! -
#2516 hoppá...öregszem...bocsesz...most már megy... -
#2515 Megkaptam, köszi, bár a mellékletet elfelejtetted mellétenni, vagy a serialt megírni, vagy amit akartál :D -
#2514 izé...őőő...küldtem mailt...na mind1...már elment... -
#2513 Köszi, de nem fontos :)
Már nem használom jóideje. Voltak hozzá szériaszámaim, de valamiért sosem sikerült megoldanom, mindig demoverzió maradt. -
Flower #2512 Küldjed -
#2511 ha akarod adok hozzá... -
Flower #2510 Hogy lehet megtisztitani, mivel? -
#2509 Nekem a Neroval egyszer volt csak bajom, amikor feltettem az Instant Copyt, összeakadtak, Nerot használok jópár éve gond nélkül, 5.x, 6.x és most a 7.x.
A Padussal az a bajom, hogy nemtudom megokosítani :D Pedig DC-hez csak az jó szinte. -
#2508 használd a dvddecryptert bármilyen (kivéve ps1 és dreamcast) konzoljáték kiírására iso formátumból.....(én tartózkodom minden más((alcohol 120% és nero)program használatától)ami még nagyon jó lehet az a padus discjuggler nevű progi....a másolt original lemezt 1:1 arányban írja ki hiba nélkül!!
ps1-es járék kiírása: hm.. mostanában divat a clonecd-s képfileokat használni de régebben mindenki a cdrwin(cue/bin) nevű progit használta megbízhatósága és stabilitása miatt(na meg ez volt a legjobb hozzá!!)...pedig volt már akkor is nero de az sem volt az igazi(úgy mint most).
a ps1-s gépek nagyon finnyásak a lemez minőségére és gépről gépre változik!
én a legtöbb lemezt philips és traxdata lemezre írtam, majd miután elkezdett romlani a minősége mindkettőnek mocskos módon, váltottam tdk-verbatim párosra....
ja igen, és ahogy Aramir kollega írta, a fej tisztasága nagyon fontos minden gépnél mert hiába a jól megírt lemez ami megy másnál az lehet hogy nemfog menni azon a gépen ahol már régóta nem tisztítottak fejet....ezért szoktam ajánlani mindenkinek pláne ps2-nél(régi típusnál szinte kötelező!!) hogy min 2-3 havonta tisztítsa(tisztítassa) meg a fejet!! -
#2507 Inkább a gép, vagyis az olvasófej állapotának lehet köze hozzá.
Koszos/öreg/beállításra szorul, stb., vagy csak simán nem szereti a 2X írást/lemezfajtát/csillagok állása stb :D -
#2506 A RiDisc eléggé változatos médiakódokkal jön ki, szóval simán lehet, hogy az egyik jó, a másik már nem, nemhiszem, hogy az iso-tól függene.
Az Ps1-es gépek is eléggé finyássak voltak a lemezekre többé-kevésbé. -
#2505 PS2-es DVD-ket milyen progival irjak? Sonic-ot (hivatalos SONY DVD-iro progi) hasznalok, de nem mindig irja meg jol a lemezt (haveroknak irtam 2X ugyanazt a game-et; egyik sracnal siman ment a game; masiknak be sem bootolta a PS2 -uyganolyan beallitasokkal irtam termeszetesen)... CHIP-nek lehet köze a dologhoz? :-( -
#2504 Az az igazsag; h. nem értek konzolos lemez irashoz (annak ellenere h. jopar PS2+PS1 lemezt irtam mar); elötte inkabb PC-re; és konzolnal 1 csomo oylan problema/hiba elöjön, ami pc-n fel sem merül... (sajnos)
Neha, egy game-et atveve(hibaüzenet nelkül, rendesen raw modban, 4X speddel ahogy kell); nem viszi/vitte a PS2 - pedig tudom h. az original lemezt (marmint original masolt..hehe...) siman vitte a gép... Jo, nem a legjobb alapanyagra irtam... (de más game-ek siman mentek ugyanezzel a markaval/RiDISC/)
Az mitöl függ, h. pl. a PS1-em neha siman elvan egy masolt lemezzel; mig egy masik game-el nagyokat szenved?(ugyanaz a CD-marka, "csak" az ISO "más..." -
#2503 Ja, ok, akkor félreértettelek :) -
turho #2502 Nem mondtam hogy nem hiszem. Csak azt mondom, hogy data módban, ha a leszedő hardver és program nem tesz semmilyen engedményt, akkor bitpontosan grabbelsz, vagy hibaüzenet. -
#2501 Az utolsó mondatom nem neked, hanem dinomanonak szólt.
Egyébként szerintem arra gondolt, hogy gyorsan leszedve a lemez tartalmát és kiírva, nehezebben lesz olvasható, nem a hibás részekre.
A leírt hibáknál a vcd anyagát (a .dat fájlt) TotalCommanderrel szedtem le, mégis kockás lett, pedig nem jelzet hibát (a TC úgy lesem tudná szedni), a dvd filmet meg Decrypterrel szedtem le isoba, ott sem jelzet hibát, szintén kockás lett. Persze ezeke csak LG olvasóval lettek ilyenek, a Pio108-asom lesem tudta szedni őket. Ha nem hiszed, akkor sry, attól még így volt. -
turho #2500 Azért lehet mondani hogy igen. Négyfajta íróm volt, Pio maradt a kedvenc. Samsungom 2 hét után elpusztítva anno még z utcából is :) -
turho #2499 Nono, ez az alkalmazott opciótól függ. Értelmesen leszedve adat-iso módban vagy adat-módban nem lehet hiba, és olyan hibajavítás sem mint amiről írsz. Média-módban pl. az más szitu, dvd-decrypter is "bejavítja" a sérült részt pl. egy dvd-filmen. Data cd-dvd-nél nincs kecmec. -
Flower #2498 Számít milyen az író? -
#2497 Hát nem feltétlenül, az LG olvasóm hajlamos leszedni látszólag problémamentessen a lemezeket, igaz látszik, hogy küszködik vele, lelassúl jelentősen az olvasás, stb., aztán a végeredmény pl filmnél a vcd-mpg/dvd-video anyaga kockásodik.
Bár csak 1x-2x csinálta igazán döglött lemezeknél (ezüsfelületű noname cd/adatfelejtős Ritek g05 fullprint).
Szóval az LG-vel semmi sem lehetettlen :D
Egyébként szvsz nincs olyan, hogy iso "minőség", ez nem bakelitlemez :) -
turho #2496 maximálisan abszolúte nem. Hibásan lementve nem indul vagy fagy a játék. De bármivel is mentenéd kiírná hogy hibás :) -
#2495 torrentoldalakon.... -
motam #2494 köszi sikerült Imburn-nal király vagy,cak egy kérdés hollehet sp2 gamest találni? -
#2493 én altalaban szarabb minösegü alapanyagra szoktam dolgozni havernak (DVD); meg PS1-en is szarabb cd-kre; lehet h. ezert tojt be anno a PS1-em, most mar a 2.PS1-et fogyasztom... :-) Amugy DVD-böl van ami siman ment ps2-ön gond nelkül+van ami qrvaszarul... szoval (kövezzetek meg ha nem igy van...), de az ISO minösege is szamit?(??) "Minöseg" alatt azt értem, h. szamit-é, h. mennyire karcos original lemezröl keszült az ISO, ill. h. hanyszoros sebesseggel mentette le adatot a masolo? :-O -
#2492 16X-os lemeznek nembiztos, hogy a 4X-es írási sebesség a legjobb, lehet 6X-osan jobb minőséget ad. Esetleg megpróbálhatod azt is, ha az ImgBurn nem jönne össze.
Persze ha hamis az a TDK, akkor mindegy :D
Egyébként nekem a Neroval idáig nem volt bajom. -
#2491 NM!!
azért írj ha van valami fejlemény.... -
motam #2490 Köszi a segitséget ,akkor meg probálom azzal -
motam #2489 tekken 5, resident evel 4,toc 3 -
#2488 na itten dumáltunk róla....az tolsó pár hsz
itt -
#2487 próbáld kiírni az imgburn progival mert a nero szokott baromkodni.
van amikor elbassza a kiírást, valahol valamelyik topicban épen ezt beszéltük ki.....
nero = fos
ha iso-ban kapod a gamet akkor használd az imgburnt azzal jó lesz.
esetleg még az is lehet hogy kifogtál egy hamisított tdk szériát (nem ritka) ezért ha van másmilyen lemezed akkor próbáld meg arra is kiírni vagy pucoltasd meg a fejet a gépben....
egyébként melyik game??