Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy. Nem újraírható lemezre írtam a játékokat. A fejjel nem lehet probléma,mert kb. 2 hetes a gépem A nyersanyaggal szintúgy nem lehet probléma mert ismmerõsömnél futottak ugyanezek a játékok, amik nálam fejugrálást idéztek elõ. Esetleg nem tudjátok nekem megmondani,hogy milyen chip lehet a gépembe vagy h tudom ezt leellenõrizni? Esetleg valamilyen weblapon lehet ezt egyeztetni(chip)? Elõre is köszi...
Al Age
Több oka is lehet a problémának:
- a nyersanyag
- a chip
- a fej

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Lehet, hogy csak az újraírható lemezt nem komálja a géped, ha régebben is arra írtál, akkor nem tudom, de nem hiszem, hogy az író volna a probléma.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hy! Volna 1 kis problémám. Kb. 10 játékot írtam eddig Ps2-re, amit én töltöttem le. Ebbõl csak 7 mûxik. A többinél a töltés közben elkezd kattogni a gép. Szerintem az olvasófej kezd el ugrálni. A játékokat Nero 7-el írtam 1x-es sebességgel Aridata DVD-re. Miért nem mûxik a maradék 3 játékom? A ps2-õm tipusa SCPH-70004. Ha valaki tudja a probléma okát kérem segítsen! Fontos lenne
Elképzelhetõ hogy Teac DV-W50D író nem alkalmas PS2 játékok írására? Próbáltam Nero-val, DVDDecrypterrel, 2-4-szeresen, újraírhatóra, több játék iso-jával de nem megy. A jelenleg szervízben lévõ ASUS 1608P2 írómmal 4-szeresen gond nélkül írtam meg mindent, de mióta a Teac-ot használom nem sikerül semmilyen PS2 játékot megírnom 😞
Ortopéter
Kösz siker 😊

mila69en
nézd meg valamelyik rar file-ben elvileg benne kell lennie az image-nak
azt másold ki és írd ki

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aramir
Ha a kitömörítés után egy iso-t kapsz, akkor csak írd ki max 4X-en Neroval, DVDDecrypterrel vagy amivel jól esik.

Aramir
Miböl gondolod, hogy érdekel? 😄 Nincsmit.

Ortopéter
nem. Elvileg game....

Valamilyen filmet töltöttél le és azt egyesítetted? Mert én a leírt módon kipróbáltam és nem mûködik. Elvileg csak a két filet kellene a film mellé rakni a lemezre, meg UDF/ISO-ban kellene írni a dvd-t, de nem mûködik.
Ortopéter
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk, lejött 4 rar file és egyesítettem akkor már írhatom is ki aztán nyomhatom vagy még kell valami progi?

Nem érzem jobban magam, de ez téged ne érdekeljen. Kössz a segítséget.
<#nevetes1><#duhos2>

Aramir
Jó, legyen a tied az utolsó szó, ha ettõl jobban érzed magad...

johnny quest
<#boxer>

Milyen sajátos stílusról beszélsz te????
Mondtam: ki lett pucoltatva. Teljesen, tudod ez mit jelent? darabrai lett szedve és még a fej is le lett tisztítva.

Tudodmit, ne válaszolj, én sem fogok.
Aramir
1. de.
2. muitán írtam neked, azután közölted, hogy kivan pucolva a te sajátos stílusodban.
3. azt írtad, nem vitázol velem.
Részemrõl a téma lezárva.

<#crazya>

1. Nem szóltalak le.
2. Amit tanácsoltál, mint már említettem, korábban megcsináltam.

1.kérdés:
inkább fel sem teszem....
mila69en
igaz hoghy ez már off nagyon de akkor is

kicsit módosítani kell az alap ötleten😄Dd<#alien>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

öregharcsa
már csak a felszerelést kell kitalálni hozzá amik azt szimulálják mintha megütöttek volna....

http://pspfilez.extra.hu/

mila69en
tényleg😄DD nem is hülyeség asszem le is védetem az ötletem azt....<#bohoc><#buck>

öregharcsa
jó ötlet...

http://pspfilez.extra.hu/

mila69en
loool majd monitoron keresztûl verekednek mi?....😄DDD két vebkamera azt ilyen eyetoy stílúsban😊))

Aramir
Normálissan szóltál? Tudod, amikor mások segíteni akarnak, akkor nem leugatni kell õket. Ha neked nem jött le az, hogy 100 lemezbõl 100-at nem olvas a géped, akkor nem a lemezekkel van baj, hanem a gépeddel. Ezért írtam, hogy mit kéne csinálnod, te meg leszóltál engem.
A csillagos dumád meg szar, sosem álltam hozzád úgy, hogy egycsillagos kisköcsög vagy, ha történetessen már sok csillagos lennél, akkor is legyökereztelek volna, mert tanácsadásért nem gúnyossan leokosozni kell valakit jobbhelyeken, hanem megköszönni. Mindegy, ennyit tudsz.

Nem veszed észre hogy húzod Magad?Feleslegesen.Ideg beteg.<#guluszem1>

Szerintem meg pont az a szánalmas hogy ennyit jelent neked a topic címe. Ennyit érsz a négy csillagoddal!
Ilyen aberrált emberrel nem vagyok hajlandó tovább vitázni!

Na csá!
Áruld már el hol szakadt el a bizonyos cérna?
Normálisan szóltam erre jön a fikázás. Na errõl ennyit.
Miért kell veszekedni ha verekedni is lehet..........nem értem....nem és nem...
Aramir
Szánalmas vagy...

Én úgy érzem elõször Nálad szakadt el a cérna Sliderx.Valaki probált értelmes magyarázatot adni Neked, de Te rögtön le ûvöltöd.....
Szóval szerintem valahol máshol probáld levezetni az agressziódat.

<#violent><#boxer><#falbav>

mila69en
<#idiota><#idiota>

Király.....<#worship>

Na valaki, hogy lehet vajon eredeti játékot átírni?<#help>

Aramir
Ha ilyen okos vagy, akkor minek kérdezel másokat, hogy mit tegyél, te gyökér?

De kibaszott okos itt mindenki.
Ne nézzél már hülyének. Teljesen ki lett pucolva a gép.
Aramir
Tán kéne annak a 3-4 éves gépnek egy fejbeállítás meg pucolás, nem?

látom nem figyelmesen olastad amit ítam
100dvd nehogy má szarul legyen megíra!
Valaki nem tudja, hogy kell eredeti játékot átírni???

Hát nem nagyon tudom, csak azt, hogy Nekem is válogatos a PS2-öm, sõt túl menjek rajta az asztali DVD-m is ami no name.A philips íróm visz mindent.Lehet szarul van meg írva a dvd. <#hawaii>

Látom nem nagyon tudtok infód adni a kédéseme...<#shakehead>
Köszike Sikerült!!<#eljen>

johnny quest
A Ridisc RitekM02 4x az jó lemez psx2-be?
köszi

Tudna valaki válaszolni a 2017-es hsz-emre?
Sziasztok!

Még mindig az a gondom, amit 2008#-as hozzászólásban írtam.De egy kicsit visszaolvastam és ott az írták, hogy egy mod chipet kell rakni a PS2-be,hogy vigye a másolt lemezeket.Ez még most is így van vagy már nem kell a chip???
Help!!!!
Köszi
johnny quest
Pio-108-as íróhoz melyik a "legjobb" firmware érdemes a legújabbat feltenni vagy nem?
köszi

tyler82
Küldtem mailt. Azt elfelejtettem írni hogy elöször MINDIG rakd fel a játékot ISOban a PCdre Az ULTRAISOval. Utána dolgozz a CloneDVDvel!!<#hawaii><#beka2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Hali!

Vettem egy 30004-es PS2 -õt. Használva nem nagyon volt, chip sincs benne, nem lett belenyúlva. Viszont az a gondom, hogy van pár írott filmem és ezek közül csak 1-2-õt olvas be. Néztem hogy milyen rétegûek ezek a lemezek amiket visz és azt is hogy milyen módon van megírva, de ezek teljesen eltérõek. Ráadásul próbáltam olyat is, hogy megnéztem egyet amit visz, hogy milyen lemez,file formátum, hányszoros sebességgel lett írva és kerestem egy unan ilyet, de azt akkor sem vitte.
Miért jelentkezhet ez a probléma?
johnny quest
Köszi megpróbálom így...

mila69en
én is mindíg 4x-esen írom a ps2-gammákat és semmi baja a gépnek

lehet, hogy aztán le akarnak húzni...

szerk: nézesd meg mással is a gépet lehet hogy csak a vezérlõ motor ált be azt meg kicserélik 2000-3000-Ft-ért nekem is volt már régi gépemnél hogy meghalt elvittem fejcsere volt aztán rá 2 hónapra megint meghalt megint fejcsre lett volna a srác szerint megnézettem mással is azt kiderûl hogy 2000 forintos baja van kicserélte a motort azt jó is volt a gép😊