Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
nade milyen mcc verba konyi... mediakodot plz pontosat... miylen iroval hanyas firmwarrel, miylen progival, mennyi szart raktal fel, nagyon sok iroprogi osszeszarja magat a sok felrakott(shared system) szarjaval eggyutt stbstb...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Egyébként 2x sebességgel produkálta a lent vázolt hibákat...Egyszerûen nem értem...

PhantomW
van egy olyan porblémám hogy egy-két írott játéknél pl Def Jam figh for NY -nál pl harc közben hallom hogy folyamatosan jár az olvasó fej, nem akadozik meg semmi csak elég furcsa hogy mit töltöget be állandóan
ez normális dolog?

The World is Yours

<#csodalk>

mila69en
😄DD hát ja azt nem nagyon kéne

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lammer
remelem 16X meg 8X anyagra irtal 1Xesen <#taps>

Most mcc verba-ra írtam 1x ,így egyelõre tökéletesen fut <#fejvakaras>
Egyébként mindaddig az origi iso-ból dolgozom, amíg nem bizonyul a kópia hibátlannak!
Azért köszönöm a tanácsot! 😊

öregharcsa
próbáld meg tdk-ra az eredeti iso-ból és decrypterrel írd ki....ne azt másold le ami már kivan írva......

http://pspfilez.extra.hu/

Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de már kezdek nagyon ideges lenni!
Azt még elfogadtam, hogy a dq8 problémás egy kicsit, mással ugyanis nem volt gond, eddig.
Szóval az onimusha3 néha bootol, néha nem, megakad a hang, a video továbbmegy, és elõfordul, hogy a save képernyõt nem hozza be, vagy épp a következõ helyszínt. Ritek g04 disc, ha jól emlékszem, 1x,2x,4x sebességeken írva neroval és alcohollal. Teljesen tanácstalan vagyok, a hw hibát azért zárnám ki, mert a dq8-on kívül (ami másnál is problémás) nincsen gondom 😞

mila69en
én is úgy gondóltam😊

"legalisan csomagoltan megveszed a tdkt az sem a legjobb"-->erre értettem hogy nem a legjobb de mindenképp közép felett egy picivel

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lammer
igen a TDK ... ^^ mcc verba dö beszt ^^

mila69en
<#wilting>hát gyere😄DD

torrente
Most arra ingerelsz, hogy bemenjek a gumiszoba Szóld le az elõtted írót topicjába és leszóljalak? <#kuss><#violent>

mila69en
"Jó a Verbatim"-->a legjobb😊

torrente
Jó a Verbatim is, de TDK-ról volt szó. És nekem nagyon bejött a tokos, csak marha drága.
És ami még nagyon klassz lemez (legalábbis nekem) az a piros színû Ridisc Extreme.

mila69en
nem legjobb de közepes felett van szal jó minõségnek mondható szvsz

Lammer
akkor el kell keseritselek, a TDK hengeres verzio telleg szar(az osszes mediakod variacioval 1ut) vegyel "mcc" mediakoddal kezdodo Verbatim lemezeket... azok a besztek(pi-po hiba, ar/minoseg arany stb) azhogy te legalisan csomagoltan megveszed a tdkt az sem a legjobb "minoseg" sorry de ez van(nezzel utana PPeter tesztjeinek, ha neki sem hiszel, akkor...)...

torrente
Hajaj, de még mekkora! Boltban vettem 500-600Ft-ért normál tokos TDK-t és még azon a héten hozzájutottam hengeres TDK-hoz is. Még a lemez színe sem volt ugyanolyan, a minõségérõl meg nem is szólva! Szerintem a hengeres TDK valami olcsó kínai soron készül, mert marha gagyi. Volt 2 ps2-es játékom, amelyek a nyitó kép után megakadtak és nem voltak hajlandóak a PlayStation2 felirat után továbblépni (gagyi TDK-val). Tokos TDK-val simán futottak a játékok...

öregharcsa
itt nem warezol senki!<#wow3><#vigyor>

mila69en
hat igen lehet hogy aza tdk már nem is tdk😊) nézd meg a méda kodját

PhantomW
nem tudja valaki tokos és tok nélküli TDK DVD-R között van e külömbség?

The World is Yours

Hi all!!!!

Vki legyen szives küldeni privibe warez oldalakrol linket!!!

NAgyon fontos lenne,föként régi ps2 játékok at nem találok sehol😞(((

Elöre is köszi
köszi mind2 tötöknek megy a dolog
öregharcsa
ha rar fileokban van tömörítsd ki majd decrypterrel írd ki 4x-en TDK vagy Verbatim lemezre....tömören ennyi...

mila69en
hát ahogy az eredetit írtad át úgy tuti menni fog😊 én minden ps2 lemezhez a decryptert használom

és még azt szeretném megkérdezni hogy ha letöltök egy játékot akkor azt hogyan írjam ki?
köszi sikerült
öregharcsa
vagy Padus Discjuggler-el....

mila69en
próbáld meg dvd decrypter-el

szevasztok hogy kell eredeti ps2 es játékot átmásolni magamnak hogy mennyen chipes gépen? milyen progival? mert már próbáltam simán dvd copy-t de ugy nem volt jó
mila69en
igen és nem is mindegyik chip viszi a dvd rw-t

Sziasztok!

Egy kicsit elakadtam PS2-re való DVD írás közben ezért kellene egy kis segítség.Letöltöttek nekem egy NFS Most Wanted iso-t a netrõl.Eddig már többször is kiírtam (Alcohol,Nero7,ImgBurn,DVDecryptor,CloneDVD)RW-re de egyik progival írt DVD sem indult el.Valamit nem állítottam be???
A PS2-be nincs chip.Az lenne még a kérdésem, hogy ez a chip mindenképpen kell a másolt játékoknál????

HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!HELP!

Köszi elõre is.
mila69en
persze biztos vannak korrekt konzolosdi boltosdik csak még én nem találtam meg grrrrrr

Köszönök mindent!
mila69en
egyik ismerõsöm... nem szabad megbízni ezekbe a konzol boltokban... ott is átakarnak vágni ahol nem tudnak, férgese mind😞( esetleg olyat szabad velük játszani, hogy megveszed a chip-et valahol és elviszed ittvan tessék ezt kéne belerakni(azt beszerelés fizet) vagy mutassa meg chippet mit rak bele és tegye bele szemem elõtt... lehet, hogy hülyén hangzik majd de sajna ilyen világot élünk... grrrrrrrrr

És hol tették neked bele?
mila69en
ha chip akkor vagy matrix vagy dms4 nekem matrix van benne és már kb 1,5 éve megy hiba nélkûl... elõzõ gépem birta kb 4 hónapot abba valami gagyiság volt😞

Mila! Neked most milyen chip van a konzolodba?
Vagy tipust?
esetleg tudtok valami jó chip márkát ajánlani?
Hát köszi az infót. Holnap beszélek is a sráccal h cserélje ki a chippet
mila69en
ismerõs a szitu😊 legelsõ ps2-m nekem is mindíg ezt csinálta ki is purcant hamar😄DD

De sok restart után felismeri
Jah. Nem történik semmi
mila69en
filmet ha teheted inkább dvd lejatszón nézz azzal is kíméled a fejet meg ne nagyon tegyél bele gagyi lemezeker az hogy 20-ra akar elindítani egy lemezt az fej gyengeség gyanus.... vagy valami gagyi chip lényeg az, h véres a torka

Al Age
Az chip problémára utal, ha a dvd filmet ps2 lemeznek ismeri fel a gép. Gondolom ha ráikszelsz browser-ben, akkor nem történik semmi.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Ha a ps chip megbízhatatlan akkor miért nem tesz bele másikat? Rengeteg chip létezik ps2-höz.
De ez most már mindegy, azért így garancia nélkül merész dolg volt chipeltetned.
Viszont ha nincs garancia, akkor is beszélj vele, azt a chipet, amit õ épített bele csak jobban ismeri, mint így látatlanban akárki más.

Jah és a Dvd-t is elég nehezen indítja el. Vagy 20-adik restartnál sikerül beolvasnia a filmet. Azelõtt mindig a Browoser-t indítja el és a DVD Videot Play station 2 Disc-ként jelöli.
Az az igazság,h Smart pontra rendeltem a gépet és egy helybeli Konzol boltban Chip-peltettem a konzolt. Garit nem ad Ps-re csak X-boxra merthogy szerinte a Ps chip megbízhatatlan. "Lehet h jó lesz 10 évig, de lehet,h hazaviszem és lefüstöl."
Al Age
Na ez már közelebbi pont, hogy azok a játékok mennek másik gépen. A chip típusát pedig sajna a gép szétszedése nélkül gyakorlatilag lehetetlen megállapítani.
Ha két hetes a gép akkor vidd vissza gariztatni.