4368
Szal...
-
#2566 http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953 -
#2565 tudtommal nem, de nalam okosabbak megmondjak... :-P Olyat mar hallottam, h. PS1-es CD-s jatekok mentek PS2-ön DVD-n (FFIX)...Több CD-s game-et akarsz 1 DVD-re rakni? :-O
PS1-en lehetett csinalni compilation-öket; több kisebb game volt 1 CD-n, pl. a Crash 3 része elfért 1 cd-n; hazilag eszkabalva... -
#2564 Sziasztok.Egy kérdés:Cd-s PS2 játékot ki lehet írni DVD-re(úgy hogy müködjön is)? -
#2563 Jo, tudom :-P Eddig PS1-eztem, ugyhogy jo 10 év késésben voltam... :-) (az egyedüli szomoru dolog, ill. nem szomoru az egeszben; h. nem éreztem, h. le vagyok maradva... Kb. 2002 környeken szereztem PS1-et; és jobb jatekok voltak rá; mint az akkor uj PC-men /jatekelmenyre gondoltam, nem grafra)... :-P)
IMGBURN-t kiproba; bár még letesztelem jövö heten a 2 DVD decrypt-el irt ISO-t...(Amugy korabban nem tudtam, h. az ISO/MDF file-parositas DVD-decyrpterrel leszedett ISO-t jelöl; mindenesetre jo sok ilyen ISo-t talaltam (ezzel a 2 file-al) a neten...) -
#2562 csak 5 evet kestel L0L :DDDDD
btw fogd meg azt a rohadt IMGBURNot(akkoris) beteszed az isot, es kiirod... ennyi GG -
#2561 majd nyomok infot ugy is... :-P Jövö hetnel elöbb viszont nem lesz meg a gép...jaj; mááá' visszaszamolok, vááárom a csodamasinat... :-P -
#2560 na akkor azt várjuk....kíváncsi vagyok.... -
#2559 kiirtam mégegy game-et, de ez nem netröl töltött volt, hanem egy game-et szedtem le ISO-ba és irtam ki ujra... megneztem minden menüt, semmit sem talaltam MODE1/MODE2 allitgatasara; beolvasasnal sem kinalta fel a program; viszont dvd-irasnal a buffers-nél (bal felsö sarok)MODE 1/... volt irva...jövö heten tesztelem, h. mi lett az eredmeny... -
Dave9214 #2558 hello, segicsetek, van egy ps2 kicsipelve, eddig 1 ps2es gamet szedtem le mw.... de nem idnult el, omst elszedtem a hitman 4 et, lécci irjátok le hogyjan kell megrni, és miben hogy rendesen elidnuljon, előre is köszike, ! -
#2557 Szerintem magában az .iso fájlban benne vannak az erre vonatkozó adatok, nem kell állítgatni semmit sem. Én pl Nerot használok, és iso-nál még sosem kellett állítgatnom semmi, igaz, emlékeim szerint lemezkép kiírásnál nemis lehet, csak ha a Nero számára valami ismeretlen formátummal próbálkozom, pl .img-nél nekem kell beállítgatni (bár én átszoktam nevezni iso-ra, akkor nem kérdezget semmit :) ). -
#2556 decrypterben felül->tools->settings.....talán itt találsz ilyet ,de én még nem láttam....egyébként ennek a proginak az a lényege hogy mindent úgy írjon ki ahogy talál...tehát ha úgy szedték le hogy "mode2" az akkor úgy is fogja kiírni, ha meg nem úgy akkor..... -
#2555 aham..köszi az infot... remelem csak rosszul emlekszem; de tegnap mintha MODE1-et irt volna; pedig (korabban mar kiirt+letesztelt, müködö) ISO-t irtam ki(rem. csak rosszul emlekszem!:-P)... Nahy mindegy, majd kiderül az okossag jövö heten :-|
Én is raterek teljesen DVD Decrypt.-re; eddig sonic-ot(orig. dvd-iro progit) hasznaltam; de nem mindig volt megbizhato; neha ment a game-neha nem(be sem olvasta PS)... valahol nem tudom allitani MODE2-öt, vagy nem is kell? :-O -
#2554 ahogy kaptad az iso-t az úgy is írja ki!!!nemkell állítani semmit rajta...én már nagyon régóta ezt haszálom iso-k kiírására...eddig mind jó volt(kivéve amit én bztam el) -
#2553 nem kell állitgatni semmitse, ISO write,ennyi
ugy emléxem irás közben jol látni kiirva a bal felsö sarokban a mode2-t. -
#2552 valaki segitsen please... DVD decrypterrel törtenö PS2 irasrol lenne szo... (kiprobaltam a DVD decrypt.-t, nagyon tetszik a kis program, szimpla, egyszerü, sallangmentes-lényegre törö); PS2 dvd-ket akarok irni vele... Itt jön az aprocska kérdés: elég az, ha beallitom, h. write ISO, oszt ennyi? Nem kell kiirasnal beallitanom a MODE2-öt; mert az alapban tartalmazza a PS2 game ISO? Kiirja a progi valahol, ill. lehet vhol allitani, h. MODE2-ben dolgozzon? Kiirtam 1 game-et; de még nem tudtam tesztelni, majd csak jövö heten tudom... (jövö heten lesz PS2-öm); de most van idöm game-ket irni... elöre is köszi minden helpet... -
#2551 annyiban gázas az uj GTA, h. szinte semmi upgrade-elést nem csinaltak a PSP- verzio utan; és grafra is sokkal lightosabb a jatek... A GTA-k (marmint a masolt verziok inkabb) mindig nagyon fejkoptato game-ek voltak; egyik haver chippes gépén anno akadt a GTA III is rendesen... :-| -
MrLesPaul #2550 Köszi Aramir!
Akkor egyik része megoldódott. Kösz. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen okosságokat csinálnak a játékkészítők... De akkor tényleg 900 mega lenne az új gta??? Ok, hogy egy psp átirat, de akkor is...a san andreas után egy ilyet csinálni???
Viszont a másik kérdésem az lenne, hogy normális hogy némelyik játék beszaggat, pl. ez is? Az írással nem hiszem, hogy lenne bármi gond, arra mindig figyelek. Szóval? -
#2549 Ja, meg olajzöld TDK, hupilila Verba :) -
#2548 olyanok nekem is vannak....aranyszínű Kodak....na az még a mai napig is olvasható!! igaz csak 1x-en lehetett írni...
na meg a 4x-en írt philips lemezeim...azok mind minőségi cuccok...mostanában nem mondható el erről a két cégről az hogy minőséget gyártanának..!! jah azok a régi szép idők... -
#2547 THX! :)
Konvertáld át a particiót NTFS-re, asszem van a winben valami konvertáló beépítve. Ne kérdezd hol találod, fogalmam sincs, sosem használtam.
Partition Magic jobb ilyen dolgokra szerintem. -
#2546 de...az lehet a gond? :-O Problemaorvoslas valahogy? Köszi az infokat; ezt sem tudtam, h. a korong szélén gyorsabb az olvasas..én azt hittem, h. hibas az ISO, fura volt h. a 4gigas file csak 800mega összenyomva...azt hiszem van még 1-2 ilyen game-em arhivban; ami ilyen nagy eltereseket mutat tömöritve/kicsomagolva...(AMIGA-labda COOL!) :-) -
#2545 4-5 éve? Nekem vannak 95-96 környékén írt lemezek, na azok a minőségi cuccok :) -
#2544 Nem FAT32-es a wincsid fájlrendszere véletlenül, amire kiakarod tömöríteni? Az 4Gb fölötti fájlokat nem kezel. -
#2543 Teljessen normális, van, hogy a készítők raknak dummy fájlokat a lemezre, hogy a tényleges játék a korong szélére kerüljön, ha esetleg maga a játék nem foglal el egy teljes dvd-t. Ez azért jó, mert a lemez külső szélén gyorsabb az olvasás. Mivel ezek a dummy fájlok semmi adatot nem tartalmaznak, csak pl nullákat, így eléggé hatékonyan lehet betömöríteni, nem ez az első játék, ami ilyen lenne. -
#2542 igen... nagyon hamar karcolodnak, rongalodnak a CD-k/DVD-k... a CD-k sem oylan minösegüek mint régen...az olcsobb CD-ken átlátni, ha fény felé forditja öket az ember; raadasul harmadolyan vastagok mint a régiek(4-5évvel ezelöttiek) voltak; a sulyukrol nem is beszelve... :-) sztem jo az, ha 5évet kibirnak... TDk-t többen is dicsertek, hogy jo... -
#2541 figyi...nekem pl nem jönnek be a verba lemezek mert nem szereti a ps2!
archiválni jó(adatként) ,de ha játszani akarok akkor tdk-ra írom...valamiért azt komázza...rengeteg próbálkozásom volt mire rájöttem hogy melyiket szereti ez a dög ps2.
amíg neked jól mennek a játékaid, és nem felejtik el mi van ráírva addig ne válts másmilyen lemezre...de azért vedd figyelembe hogy néha kifoghatsz egy rossz szériát(pl mint én a verbából!).
tehát figyelni kell folyamatosan a lemezek minőségét...
aki meg azt mondta hogy a dvd lemezek megtartják az adatokat 50!évig annak feldugnám a valagába őket egyesével...jó ha 5 évet bírnak.... -
#2540 nah, en is picit hasonlokepp megjartam a game-el; leszedtem en is de en egy masik file-t; és az a fura; h. megprob. kicsomagolni; a gép meg file-rendszer hibat ir ki..nekem 7zip-ben van letömöritve... iso-ba kiirni végképp nem tudom a file-t... -
MrLesPaul #2539 Hello!
Remélem tudtok majd választ adni a kérdéseimre: leszedtem a gta lib. city storiest, de elég érdekesen nézett ki: torrent, 900 mega, aztán a könyvtárban 20x50mb zip, ami kicsomagolva 4 giga. Hogy a fenébe' lehet ez? Ez normális? A másik érdekesség, hogy játék közben szinte szaggat, nem látványosan, de észrevehetően. Normális az, ha a ps2 játékok néha vagy gyakran beszaggatnak? -
#2538 aham... Vegulis igazad van; viszont nem tudom, h. mikor vesz az ember original disc-et, vagy mikor hamisitvanyt... Pl. vettem anno 150 ft-ért SONY lemezeket; de a copyright-os R betű rohadtul nicns rajtuk(term. becsomagolva sem voltak... :-) )... :-P Nah mindegy, nagyon gánya lemezekkel nem dolgozom; régi SONY DVD-irom van, és (talan szerencsemre is) a nagyon gánya DVD-ket (BULKPAQ) alapban kiköpi, és a RIDATA DVD-ket is azonnal kidobja... a RIDISC-et irja(Amugy kb. 1 éves ridisc-jeim mennek siman (PC arhivnak hasznaltam öket eddig); talan annyira nem gánya..nem tudom...)
CD-s gamek eseten csak a CD RIP-ektöl kell félni jobban gondolom; sima (régi) CD-s PS2 game-ek (ICO, MAXIMO 1, Street Fighter) rem. nem terhelik le nagyon az olvasofejet...
Az eszrevettem en is; h. lutri az olcsobb DVD vétel..lehet h. semmi gondja nem lesz az embernek vele; de az is lehet h. pár honap utan szorhatja ki... -
#2537 igazából már nem értem az ez irányú kérdéseket..
tudom hogy megpróbál mindenki a legjobban gazdálkodni kis pénzecskéjével és ahhoz képest vásárolgatni lemezeket ,de ma már nincs ennek jelentősége amikor 1 jobb minőségű dvd lemez is 100ft..
itt nem csak arról van szó hogy rontod a gép "fejét"(minél roszabb egy lemez minősége annál többet erölködik a gép beolvasásnál) hanem arról is, hogy nemsokára újra meg kell írnod azt a lemezt mert nem fogja látni a ps2...
(ezúton jegyezném meg hogy ez nem mindíg igaz...nekem vannak a mai napig is működő Princo lemezeim, de biztos nem tesz túl jót a fejnek) -
#2536 pár game-et (CD-sek) RIDATA (szürke) CD-re irtam ki, mivel csak ilyenem volt már... a kék-szürke RIDISC DVD-ket senki sem ajanlja a PS2-be? Nagyon rossz a gép fejének az ilyen tipusu DVD?
D. -
#2535 ..igazad van, csak fölös dolgokat! :-) Nekem Ridata ugy ahogy bejön, visszaolvasasnal sem volt vele gond eddig, legalabbis a fél-1éves lemez is megy (még). -
#2534 Simán viszi az LG íróm. Írok rá windowsxp-t ^^ -
#2533 Söralatetnek jo lesz; masnak nem nagyon! (esetleg kezitükörnek; hellyel-közzel):-P Én sem tudom mit csinaljak a 2 db-vel; kidobom..azért probald meg, hatha viszi az irod, max.oylan adatokat irsz rá, amik nem olyan fontosak. -
#2532 szerencsére ingyen kaptam, úgyhogy nem nagy veszteség. Csaknem tom mit csináljak azzal a 25 darabbal:D Frizbinek jó lesz?? ^^ -
#2531 uh, ezüst olvasofelületü bulpaq DVD? Nagyon olcso; kb. 1 arban van, vagy olcsobb mint a RIDATA nekem a Sony irom (régi 4X-es) ugy kiköpte, h. csak na... :-| Szerencsere csak 2 db-ot vettem, 160 ft-ért! :-P -
#2530 oké, megértettem :D majd havernak írok rá filmeket... ^^ -
#2529 a rakás szart üti...nekem 2 hónap múlva olvashatatlan volt(pio-val irtam)....megint másnak pedig semmi baja vele...
részemről soha ne is lássak 1-et se!!!!! -
#2528 na mesélj :D -
#2527 Bulkpaq név csak a rémálmaimban jöjjön elő megint :D