Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen. Emule meg torrent az több nap.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Gondoltam én is az 5gb-os verzióra, csak mivel manapság sajna nem valami keresett a konzol játék, így sajna fogalmam sincs hol találhatnám meg.
DC-zni meg nem fogok, mert mikor már a 3. nap ülök a gép elé és még mindíg csak a fele jött le, na akkor szokott elmenni a kedvem az adott játéktól.

Egy próbát megér, mégtalán kettõt is de utána szigorúan delete, azért mégsem olyan óccsó az az óccsó.
Verbát veszek mindíg, ez pedig még a határon túl is 1400 pénz átszámolva.

Idõvel tisztában vagyok, írtam már kék korongot csak sajna nem konzolos adatot.
jah én is rájöttem hogy azzal kell 😄 meg is csináltam, király

Szerintem van ennek dvd5 verziója is. De egy próbát megérhet, nem? Hamán óccsó...
Amúgy 40-45 perc alatt megírja a dvd9-et ha majd' tele van akkor is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

bocs, hogy csak most jutottam vissza.
Kíváncsiságból? Tessék:Midnight Club 3: DUB Edition Remix (DVD9)
Teszem hozzá, ez hót szubjektív 😊))

Huhh, én ezt nem tudom, tudja-e, de akkor sem bíznám rá 😊
Partition Magic aminek megengedném hogy a vinyómat konvertálja. Én azt szeretem.

És ha hibás, vagy fake az iso? Nem ez lenne az elsõ eset...

Mi az a játék, kíváncsiságból...

Üdvözlet!

Leszedtem egy játékot ami 9GB-os dvd formátumú iso.
Foglya vajon olvasni a ps2, ha kiírom egy 9gb-os lemezre?
Mégiscsak 1k felett van még a kék korongok ára, nemnagyon szeretnék csak úgy próbaképp kiszórni 1-2-t.
Ja persze gondolom ezt is csak 2X-sen, bár így lesz vagy 1 óra.

Köszöntem!
Aramir
Egyszerû, belenézel a .rar fájlba, pl Total Commanderrel, de a WinRar is megmondja, ha kérsz egy infót a fájlról.

gecc
Jól kiírta a Nero csak vmiért a ps2 nem olvassa😞
azért kösz

amint olvastam, át lehet formázni ntfs-é total commanderrel, fájlok ne vesznek el utána?

és a legtöbb játék gondolom 4 giga felett van

aha,ok kösz

4 gigás határ miatt szólt. Tömörítés mértékébõl nem következik egyértelmûen mekkora lesz kibontás után.

de addig is megkérdezném hogy, azt honnan tudhatom hogy egy játék nagyobb lesz kibontás után mint 4 giga vagy nem? mert pl. fifa street 1.4 g volt a letöltéskor, sw 3 1.5 de kibontva meg csak a fifánál reklamált...

ok, akkor, alkotok egyet majd

Aki dvd-zik, minimum egy 10 gigás ntfs partíciónak azé köllene lenni.

vagy van másik verzió esetleg, amely nem nagyobb 4 gigánál

letöltöttem a fifa street 2-t, de a kibontáskor(mivel nagyobb mint 4giga, és fat 32-es a fájlrendszer) hibát ír ki, tudok valamit kezdeni vele?

Ha valamilyen iso, akkor igen. Minden iso-nak megvan, mivel lehet kiírni. A .iso-végût írja a nero is remekül.

gecc
Mint a sima ps1-es játékoknál (azt már sikerült minden gond nélkül) , simán kiírom és kész?

Lehet hogy hibás az iso. Ha nem hibás, neroban burn image és kész. Semmi trükk nem kellene...

gecc
Letöltöttem 1 játékot 2 GB méretû iso kiterjesztésü Kiírtam DVD-re nem mûködik, azt szeretném, hogy mûködjön. mit tegyek?

Nem egészen értem a kérdést.... 😊 Most akkor cd vagy dvd, cd helyett dvd, vagy mi?
Amúgy dvd-isot értelemszerûen csak dvd-re, dvd-ripet azaz ps2 cd-iso-t meg cd-re. nem tehetõ át dvd-re csak úgy, mert a szerkezet kötött. Sõt, mondhatjuk sehogy.

dvd decrypter-t próbáld ki

gecc
Helló mindenki
A segítségeteket kérem letöltöttem a netrõl a Front Mission 4-et 2Gb-os ISO file
kiírtam DVD-re Neroval 4x-esen (lassabban nem engedi) és a ps2-m nem olvassa, van benne chip (nem tudom milyen) van más írott játékom olyan is ami DVD-n jelent meg, mégis CD-n van és megy, Hogy lehet úgy kiírni akár CD-re akár DVD-re, hogy mûködjön?

Én is decrypterre gondoltam de a gond az, hogy nem látja az origin lemezt.
Van esetleg valami külön verziója, vagy valami opció ami esetleg nem lehet nálam kipippantva?
Köszönöm fáradozásodat, sokat segítettél!
Aramir
Húzd ki az elosztóból a dvd-lejátszót, nálam is bekavart annó.

Sland
behugyozok ezen a rgb kábelen. kiírtam a Tourist trophyt és elkezdtem vele játszani. 1 percig fekete fehér volt majd színes lett. lehet hogy azért van mert van egy SCART elosztóm a DVD lejátszó és a PS2 miatt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

doubleW
Én a dvddecryptert ajánlom iso készítéséhez.kiírni bármivel.(saját tapasztalat)
Amugy a kicsit lejjebbolvasol, megtalálod<#kacsint>

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Aramir
Ilyennel sem találkoztam még, bár nekem eredeti Sony RGB kábelem van, de nem hinném, hogy ez jelentene valamit ebbõl a szemppontból.

Gil1975
Most már engem is érdekelne a megoldás,milyen progival lehet leszedni az eredeti lemezrõl a játékot,ill. mivel és hogyan lehet kiírni?

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Sland
igen. sajnos. most jön le a tourist trophy. az NTSC-s. ha az sem lesz jó, akkor beszarok.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aramir
Persze, úgy gondoltam én is. Szóval az egyik ntsc-s játék szines lesz, a máik nem?

Sland
ha NTSC-s...

Aramir
Egyik játéknál szines lesz, a másiknál nem? <#conf>

Sland
megvettem az RGB kábelt. a COD2 The big red one estében nem ér semmit. az nba live 06 az okés. más ntsc játékom nincs, de mingyárt lesz aztán majd mondom hogy mûködik e vagy sem

Aramir
Ja, értem.
Itt van valamiféle leírás:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/173020
Ha jól értem, ugyanabban a sorrendben kellene a fájlokat egyesével bedobálni a Nero-ban, ahogy az eredeti lemezen is vannak, gondolom nem feltétlenül abc sorrendben.

Nem olvasta a decrypter a lemezt.
Aztmondod, ha valamilyen módon letudom szedni képfile-ként onnan már menni fog az írás, mint a kalóz verzióknál?
Aramir
Miért nem iso-ban szedted le pl DvdDecrypterrel?

Gil1975
Bocs ,most nézem hogy eredeti a game,akkor lehet hogy nem jó amit írtam.

Gil1975
DVDDecrypter-rel írd,a beállítását megtalálod lentebb a h.sz.-ok között.

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Kptam kölcsönbe egy eredeti lemezt, a fájlok már fennt is vannak a winyón, csak azt nem tudom mivel és hogyan kellene kiírni, hogy olvassa is a PS2.
Van valami progi esetleg kifejezetten erre a célra vagy halott ügy a dolog?

THX ÜDV!
Al Age
Ja igen a "kistv"-rõl elterelte a figyelmemet az "Amiga 500 mellé kaptam".
Ettõl függetlenül igazi csemege a 1084S is fõleg, de a Philipsem is nagyon tuti. :-)
Egyik pajtim ha jól rémlik épp egy 1084S-t használ ps2-höz egy pofonegyszerû átalakító segítségével.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sland
kössz szépen

Aramir
Nem, egy NordMende kistv-m van, amit te linkeltél, az "csak" egy videomonitor.
Ilyesmiben nekem egy Commodore 1084S-em van 😊

Al Age

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.