4368
Szal...
-
Samthek #2726 thx.kár,pedig megnéztem volna :( ,az a baj,hogy itt vas megyében nem tudok senkit
aki kichip-elné. -
#2725 Igen. -
Samthek #2724 Sziasztok,lenne 1 kérdésem. letöltöttem a nfs carbon demo-ját ps2-re, ki is írtam
,de szarik elindulni, a demo-t is csak chip-elt ps2 játsza le??? -
#2723 zip fájl volt(kiterjesztése)...sajna(visszaolvastam láttam volt másnak is ilyen, ahol kiderült, h iso, de ez nem az)
majd megpróbálom holnap cd-re kiírni -
#2722 Ez esetben simán adatlemezként próbáld meg, azt nem tudom, hogy a kötetcímke (vagy mi a here a magyar neve - label), amit adsz neki számít-e.
Onnan tudod, hogy zip file volt, hogy olyan volt az ikonja, vagy konkrétan megnézted a tulajdonságoknál és ott azt írta, hogy ez biza egy .zip file? -
#2721 nem, ez egy zip fájl volt, kicsomagoltam, és ezt kaptam -
#2720 Tól sokáig csomagoltad ki. A sok rar-ból kaptál egy nagy file-t, amit ugyan ki tud csomagolni a winrar, de nem kell, mert az egy ISO képfájl, amit cd-író progival ki tudsz írni simán. -
ezt hogyan írjam ki? -
#2718 igen, köszi, már megoldottam imgburn-ben, azért köszi :) -
#2717 dvddecrypter-el és az MDS-t nyisd meg benne. Elméletileg az mds-ben a rétegváltás helye van, nélküle is meg tudod írni ISO-ból ha egyrétegű lemezre ráfér az anyag. -
#2716 hogyan kell kiírnom a játékot hogyha van egy nagy ISO fájlom és egy kicsi MDS fájlom? -
#2715 ...csere lesz hamarosan akkor... :-| -
#2714 nekem ezt csinálta egy 2 éves pio108...csere lett a vége, meguntam a szórakozást vele...és így működnek a lemezeim is pár hónap múlva!!
pio111 kircsi!!most ez van! -
#2713 aham...Elöször kabelcsere lesz... Semmi gond nincs vinyoval; nekem a dvd-iro szorakozik - neha felismeri, ill. hajlando beolvasni, neha nem a dvd-t...ugyanolyan tipusu lemezekröl van szo(ridata,verbatim,ridisc); tök veletlenszerüen csinalja...korabban nem szokott buffereles közben(dvd-iras elött) leallni,de ujabban ezt csinalja 1folytaban; leall 1 percre, oszt vagy elindul szep lassan az iras, vagy nem... tisztitas: nem tudom, szét merem-e szedni a dvd-irot; de kenytelen leszek... :-P (gondolom nem férek hozza szétkapas nelkül a fejhez)/vmi help, hogy mire vigyazzak, ha szetkapom a gepet?)...Dohanyfüst-veszély nem fenyegette soha a dvd-irom; tisztito cd-t majd lehet h. kiproba; bár inkabb alkoholra szavazok en is... -
#2712 Ha elöregedett a kábel, akkor érhet valamit (havernak ez miatt kezdett el kattogni a wincsi, meg felsem ismerte a gép, idekábel csere után megjavult).
Az alkohol nemhiszem, hogy ártana a fejnek, a benzin viszont igen, lehet keverték (én amúgy pitralon arcszeszt szoktam használni :) ), már tisztítottam az író fejét így, és nem lett ez miatt hibás az író.
A tisztítócd amúgy csak a nagyobb porcicákat és a szöszmöszöket szedi le, a lerakódott pl dohányfüstöt nemhiszem, hogy leszedné.
Amúgy sokat nem veszíthetsz szerintem egy pucolással, a Pio111-el meg csak jóljárnál. -
#2711 voltam kedvenc (olcso dvd-t arulo) sz.gépes boltomban; elövezettem a dvd-irasi problemam; fejtisztitast javasoltak tisztito-cd-vel; az alkoholos fejtisztitast meg elvetettek(pedig azzal tisztitom a ps2-fejét... akkor most art a fejnek a 96%os alkohol, vagy nem?:-|)... IDE-kabel cserere raztak a fejüket...az érne vmit? (kiprobalom majd, 500ft a kabel; csak most nem volt, épp kifogytak...)
... 9e a PIO 111... lehet h. beinveszt egybe hamarosan... -
#2710 dvd temahoz..alaplap drivert frissitettem, de nem törtent semmi... IDE-kabel csere lesz; ha azzal is kaka; akkor bemergesedek és veszek egy PIO 110-et, el... :-| -
Flower #2709 Köszi, tesztelem. -
#2708 Nem hinném, hogy baj, az IMGBurn például nem is a cue file-t listázza az ismert fájltípusok között, hanem a bin-t. -
#2707 Szerintem nem baj, vagy szerkessz mellé egy cue fájlt (pl a másikból), vagy a bin-t mountold a daemontoolsba, és a virtuális meghajtóról írd ki röptében.
Persze elöbb egy cd-rw-re próbálkozz, aztán ha jó, akkor mehet rendes cd-r-re.
A másiknál kiíráskor a cue fájlt válaszd ki pl a Neroban. -
Flower #2706 Bin-es mindkettő, de az egyikhez nincs cue. Az baj? -
#2705 Ha iso-ban van, akkor dvd-re írd, ha bin/cue formátumban, akkor cd-re, ellenkező esetben nem fog menni, ugyanis a ps2 különbséget tesz cd és dvd között a játékoknál.
A cd-s játékokat meglehet oldani, hogy dvd-re tudd kiírni, csak szórakozni kell vele. Ha mégis cd-re íród, akkor meg 8X-an vagy 10X-en írd. -
#2704 allitolag a dvd-t jobban szereti, a cd árt a fejnek; de pár cd-s game-et en is kitoltam ps2-ön, semmi baja sem lesz töle... csak nem erdemes mindig cd-s game-ket nyüstölni... ha pár száz megas a game, valoszinü cd-s... proba kiirni cd-re vmi cd-iro programmal, ha beszol vmi hibat, akkor dvd-s a cucc...amugy a letölteseknel ott szokott lenni, h. milyen a game(cd/dvd) :-P -
Flower #2703 Pár száz megás játékot lehet CD-re írni ugye?
Vagy csak a DVD-t szereti a PS2?
(39004) -
#2702 igen, olvassa.. -
#2701 Köszönöm szépen! És azt olvassa a ps2 gond nélkül? -
#2700 Dupla rétegű lemezre kell kiírni. DVD9 -
#2699 Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Van egy 5,8 GB-os iso file-om (forbidden siren 2) ezt mégis,hogy írjam ki egy dvd-lemezre?!
Köszönöm a segítséget előre is! -
#2698 Aham; gondoltam, h. SLUS az amcsi; japan game-eknel megint mas..oké, most mááá' ezt is tudom biztosan... :-P -
#2697 Jaja, azonosító, minden játéknak egyedi jelzése van, több lemezes játékoknál minden lemeznek külön azonosítója van. SLUS-***** például valami ntsc amerikai játék. -
#2696 nah, megneztem; van 1 tartalekban..mi lehet vele a gond? a kabel cstlakozojaval lehet valami? Még 1 aprocska, kevesbe lenyeges kérdés... :-P a jatek iso-k neve utan neha megadott betü és szám pl. SLUS-5301 valami azonositoszam+régionév gameknek? -
#2695 alaplap driver frissites mar volt, LAMMER sugallatara; ugyhogy lehet h. IDE gondja van... egy probat megér, gond.1000körül vesztegetnek egy IDE-csatlakozot...ill. lehet h. nem is kell vennem, ha jol emlekszem van talan még 1 tartalekban; az iro-hoz... -
#2694 Vagyisna, ez két külön tipp akart lenni :D
Én kipróbálnék egy idekábel cserét, aztán ha azzal is szar, akkor frissiteném az alaplap drivereit. -
#2693 Hmm... Nekem gyanus ez, nemlehet ide kábel probléma? Nekem hasonlót akkor csinált, amikor az NForce2-es lapomra egy régebbi driver volt feltéve. Akkor feltettem az újat, és megjavult (az alaplaphoz kapott cd-n régi volt, és azzal hibázott). -
#2692 hmmm... dvd iro vetel mindenkepp lesz, de vettem a faradtsagot és letöltöttem megegyszer a firmware-t a jelenlegi irohoz (sztem ugyanazt amivel korabban is firssitettem) és csodak csodaja most müködött a game kiiras... IMGBURN-el irok ujabban; és azt szokta csin. az I.BURN; hogyha nem tudja felpörgetni a lemezt, kiir egy power cal. error-t és kilépni sem tudok belöle (csak szamolja tovabb az eltelt idöt, közben probalkozik sztem; és becsukni sem tudom... lehet h. belekukkantok a setup-jaba...)..naszoval, a lényeg: altalaban mielött felpörgetni a lemezt, 1percig gondolkodik a dvd-iro...most 2 percig gondolkodott, csodalkoztam h. hol kesik a kedvenc hibaüzenetem, és nekiallt...fene sem érti ezt... :-| -
#2691 Jaja, Pio111D a barátod :) -
#2690 köszi az infot; veszek szerintem..mindenkepp kell sürgösen; pici a vinyom, és rendszeresen irok+megint viszket az ujjam; ki kell irnom vmi ps2 game-et... épp a Beyond good and evil-t akarom kiirni..ill. akarnam... :-| köcce a tippet... a firmware cimet megadhatod..remelem lesz ilyen iro a boltban.. :-P -
#2689 Nekem is olyan van! Eddig faszául működött! Csak ajánlani tudom! -
#2688 csatlakozom az előttem szólóhoz...Pio111D a te barátod!!! -
turho #2687 Ma vettem kisker boltban 9200 kemény ft-ért Pioneer 111D dvd-írót. Ne habozz, ezt meg hajítsd el a pitsába, nem ér annyit az ideg :) Küldök legújabb firmware-t hozzá ha veszel, és kell.