Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Bár ha pont azon a pár megán múlik, hogy ráférjen a játék a lemezre, akkor nincs más választás, mint a minuszos lemez (merthogy a +-os lemezre kevesebb fér némileg).
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
"Serial Number on rear of machine begins with:
version 1 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U1" and has 10 case screws.
version 2 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U0" and has 10 case screws.
version 3 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U2" and has 10 case screws.
version 4 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with 'U3' 'U4' 'U5' or a 'U6' and has a total of 8 case screws.
version 5 = model number contains the letter 'R' (refer to the red rectangle in right side of image) at the end (example SCPH-30001 R).
version 7 = 3900X is the new PS2 Version 7
Once you have esatblished what version you have, examine the limitations using this chart:
Version 1 - Basic playstation 1&2 Games no dvd-r,dvd-rw compatability, NO DVD+R, NO DVD+RW COMPATABILITY
Version 2 - Basic playstation 1&2 Games dvd-r,dvd-rw compatability, NO DVD+R, NO DVD+RW COMPATABILITY
Version 3 - Basic playstation 1&2 Games dvd-r, compatability, NO DVD+R, NO DVD-RW,NO DVD+RW COMPATABILITY
Version 4 - Basic playstation 1&2 Games dvd-r compatability, NO DVD-RW, NO DVD+R, NO DVD+RW COMPATABILITY
Version 5 - Basic playstation 1&2 Games dvd-r compatability, MILD DVD-RW, MILD DVD+R, MILD DVD+RW COMPATABILITY
SECOND GENERATION PS2
VERSION 7 - (SECOND GENERATION PS2) Basic playstation 1&2 Games DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD+RW compatability"
Lehet eltévesztettem a tipust és régebbit kellett volna írnom, de a régiek a fentiek szerint nem vitték.
hiába van 16x lemez én azt is 4x-en írom....
http://pspfilez.extra.hu/
én az újat választanám de nem tudok nyilatkozni arról hogy milyen mert még nem tudtam kipróbálni egyet sem....de hamarosan talán lesz egy nálam.....
ha olyan mint a többi pio cucc akkor a firmet (hamarosan)frissíteni kell.....
(ezt általában a felnemismert lemezek ill a z írási stabilitás miatt szokták)
a 110d ebbõl a szempontból már eléggé kiforrott típus
ha létezik ilyened akkor már csak a dvd decrypter nevû progit kell beszerezned(ingyenes) és már írhatod is ki a neked tetszõ játékot.
természetesen chipelt géppel kell rendelkezned ezen játékok futtatáshoz...
azt sejten hogy dupla rétegû lemezre
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
DL-ben + os lezemeket láttam (lehet vannak - DL lemezek is)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
dvddecrypter es imgburn rulz ^^ punktum 😄DDD
(off: mar nagyon varom a cuccost!!! kicsit reg ps2ztem 😉)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De nem elég decrypterrel írni, azzal is kellett volna anno beolvastatni.
Illetve van mégegy megoldás. Daemon Tools újabb változatával (pl. 0.47) bemountolod az iso-t. Ha ok, az xp már dob is egy ablakot, vagy megnézheted, látszik hogy ps2 a lemez. És errõl a mountolt lemezrõ Nero-val kérsz dual layerre egy dvd-copy-t data módra állítva dvd-video helyett. Vagy: szintént a mountolt virtuális lemezt lerippeled dvddecrypterrel, majd a kapott lemezképfájl vezérfile-jával kiírod dvd9 lemezre. Úgy már mennie kell az iso-nak. Ma egy sima dvd5 iso-t is így tudtam megmenteni (nero-s példával éltem, dvd-copy) egy vacak Rayman3 dvd-iso nem mûködött 2 példányban sem. Mostmár így ok lett.
Méghogy az iso mindig szabvány....
Szóval van egy 9GB-os játékom isoban (M.. Club 3 Dub Edition Remix) amit már kiírtam 1 és 2x-essen is a decrypterrel de a PS2 logó után semmi sem történik.
Megmondom õszintén eddig csak plusszos Verbára írtam, minuszosra még nem, de több konzol boltban a +-ost ajánlották jobban.
Lehetséges, hogy a boltosok hozzánemértése már megint behúzott a csõbe, én meg naívan hallgattam is rájuk?
Köszi a helpet!
Üdv!
Köszi helpet!
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
én jobbára onnan töltök.
Vagy valamelyik torrent keresõt használom, a régebbi gameknál... csak azokkal az a gond, hogy néha lassan indulnak be a dolgok...
Az élet a legjobb méreg...
Olyat kell tölteni, ami eredeti release, nem egy bazinagy RAR-ból áll.
Hajjaj, régi szép idõk, amikor az extra.hu televolt ilyenekkel jelszó meg smsweb nélkül 😄
emule, bittorrent. Sok a jelszavas torrent, ps2-nél divat. Emule-n nem.
van olyan oldal ahol ingyen lehet PS2-es játékokat tölteni?
Mert akkor úgy se jó.
A heavy cost. I pay it gladly.
Segítséget szeretnék kérni!
PS2-höz ISO-ba kell kiírni a fájlokat (fájlt).A Tekken 5 .mds és .mdf fájlokból áll. A gond pedig az, hogy az Alcohol 120% csak .mds és .mdf fájlokká tudja átalakítani a DVD-s cuccokat (a CD ISo-ba is áttudja alakítani).
Mit tegyek, mivel konvertáljam át a játékot?
Elõre is kössz a segítséget!
A heavy cost. I pay it gladly.
Sebesség meg fele legyen mint a lemez maximális írási sebessége.
ha így se megy akkor x-akták indul.
Egy másolt játékot kaptam ami fut rendesena gépemen ezt átakartam másolni NERO-val, egy egyszerû lemez másolás funkcióval, de a másolt nemindúl el! Miért van ez? Tud valaki segíteni?