4368
Szal...
  • tyler82
    Igen. Ez a chip egy megbízható masszív kézibootos típus. Viszont eléggé régi fajta. Pontosan nem tudom milyen Titan vagy mi... SCPH50004es a gép Silver Limited Edition.
    Viszont ez ez egyetlen hibája. Mindent visz a DivX-es filmektől fogva az RW DVDn át a CDs játékokig mindent.
  • Afe
    pontosan ez van nekem is a chip ocskás már nagyon. pl a 24 játékkal ezért nem tudok játszani normálisan, mert ott folyton cserélgetni kellene a lemezeket.
  • Al Age
    Aramirnak megy a pont.
    Valószínűleg valami olcsóbb (nem akarom azt mondani, hogy gagyibb) chip van a gépben, ami csak a gép induláskor tudja átverni a PS2-t. Új lemez berakásakor a gép értelem szerűen újból ellenőriz, de a chip ilyenkor már nem csinál semmit.
    Jobb chipek (Matrix Infinity, DMS, Ghost2) ezt a problémát is megoldják.
  • Aramir
    Szerintem chiptől függ.
    Nekem ilyesmi a nem ps1 játéknál volt, hanem divx lejátszónál. Betöltöttem a lejátszót, majd kicseréltem a lemezt egy másik, filmet tartalmazó lemezre, és a régi Neo chipes géppel ment (amihez még kellett az Action Replay) a lemezcsere, de az újabb, asszem Matrix chippel már miután kinyitottam a tálcát, nem ismert fel semilyen lemezt a lejátszó, vagyis gondolom a gép inkább.
  • Seth
    nálam a chrono crossnál ugyanez volt, de nem tudtam megoldani (meg nem is nagyon zavart a dolog)
  • dinomano
    passz..szerintem ilyen inkompatibilitasi gondok elöfordulnak..en meg nem probaltam ps1-es lemezeket ps2-ön ugyhogy nem tudom..
  • tyler82
    Vannak többCDs PS1es játékok. (pl. Fear Effect, Final Fantasy VII stb.) Megírtam egy srácnak a FFVIIet az én eredeti lemezemről másoltam. Frankón viszi a PS2 ahogy azt kell. Egyenként. De ha beteszem a memokarit és betöltöm a játékállást úgy, hogy az 1.CD van bennt akkor értelemszerűen kéri a 3.CDt (Insert Disk3) Berakom de onnantól fogva se kép se hang. Ha a Disk3at rakom be akkor minden fasza. De ha pl. bennt van a 3.cd és én új játékot akarok kezdeni akkor az 1.CDt fogja kérni...Berakom és meg se nyekken. Ha resetelek és az 1CD vel indítok akkor működik.
    Ez akkor a legidegesítőbb, ha játék közben elérkezel a lemez végére és kéri a következő lemezt és nem mentettél...
    Az eredeti lemeznél (FFVII) nem csinálja ezt...
    Van valakinek valami 5lete??
  • dinomano
    köszi...már miert lenne baj, hogy te valaszolsz? :-P Köszi infot... :-D
  • Tinman #2758
    Bocs, hogy én válaszolok, de ezer+1x csináltam már ilyet, és igen csak a legfrissebbet tedd fel.
  • dinomano
    irofrissitessel kapcsolatban...Lattam, h. az oldalon több F.ware verzio van fenn...Gondolom eleg csak a legutobbival frisiteni, nem kell mindegyikkel lepesenkent vegigmenni...ugye?
  • dinomano
    Thx! :-P Frissitem...9500-at mindenkepp, maximalisan megért...Hetvegen, ill. jövö het elejen proba kiirni vele 1-2 faszájos game (rule of rose + J.B. - From Russia With Love, Fatal Frame 2) :-D
  • Lammer
    na vegre :P grat :P
    irot mindenkepp frissitsd! (ne legyen lemez a meghajtoban :P)
  • dinomano
    aham, köszi...Én is neztem ezt az oldalt... Csili-vili effektek nem erdekelnek, de a game nagyon... Nagy HL-fan vagyok; még 320*200-ban is jatszanam, ha lenne olyan felbont-ja és csak abban menne... :-P (persze jo lesz 640-ben is... :-D)
    Megvettem tegnap PIO 111D-t, 9500 píííz vóóót... :-D Még nem üzemeltem be a gépet, majd az uj helyen... Talan lesz jövö hetre HL2 is(kieg. nelkül egyelöre sajna... :-|)
  • Aramir
    Szerintem menni fog rajta, elég jól optimalizálták azt a játékot.
    Persze csilivili effekteket ne várj.
    http://www.halflife2.net/hl2/requirements/
  • dinomano
    tennyap vettem 1 hasznalt pc-t(költözök otthonrol albiba.../net sem lesz, csak melohelyen... bizti megőrülök.../)+ ma veszek 1 PIO 111-et...Ez a kérdés: Ugye azt vegyek? Kb.9körül van egyik kanizsai szamtech-boltban... + egy kérdés: Nem érdekel a pc; letojom...DE: De a HL2-öt ki akarom tolni..hasznalt gepet vettem: 1,6os P4; 256mega RAM, 64MB-s Geforce2...ezen eldöcög a HL2? Az utobbi idök pc-s felhozatalabol csak ez az 1 game erdekel; és ha mááá' van egy ujabb gép az ősöreg 633MHZ-s celeronom utan; HL2-öt mindenkepp ki akarom tolni...
  • öregharcsa
  • dinomano
    dvddecrypter vagy imgburn sztem is... :-P
  • Al Age
    Elfelejteni azért nem kell, sokáig én is azzal írtam a játékokat és amit kiírtam mind működött/működik.
  • Bendy
    Felejtsétek már el a NERO-t. Az nem ISOk írására van. dvddecrypter-t használjatok, ráadásul ingyenes
  • Al Age
    Simán az iso-t írd ki, úgy, ahogy a képfájlokat szoktad írni. Az elf dev.1 módhoz kéne, ha memkártyáról szeretnéd bootolni a progit.
  • vki
    Hi!
    Leszedtem a codebreaker egyik változatát, amiben van egy iso, meg egy elf fálj. Gondolom, hogy az elf-et is ki kellene írni a DVD-re, de azt hogyan? Mert a Nero mindíg lezárja, ha az iso-val kezdem, és mindíg letörli az elfet, ha azzal kezdem.
  • dinomano
    én ezert sem vettem nagyobb vinyot... A masik ok a penzszüke volt; egy 20gigas pici vinyorol arhivalok rendszeresen, ami rendszeres költseg DVD-re a sok DVD iras miatt, de legalabb adataim biztonsagban vannak 1 ideig...
  • turho
    Ha azt akarod hogy rw-ről teszegess pl. vinyóra, az nem rossz dolog, de haverom esete: elszállt a 120-as vinyója, nem írta ki a dolgait dvd-re, és ott maradt egy büdös darab lemez és iso nélkül...
  • turho
    Ha nem sokat használod vele, nem gond, maximum nem szereti az adott rw-t és nem olvassa be.
  • vki
    HI!

Ha a PS2-be DVD+RW-t rakok, akkor annak nem lesz valami baja? Persze nem rendszeres használathoz.
  • Tinman #2741
    Leszedtem Xenosaga I-et DVD9-ben... vettem volna eredetiben is, de idehaza sehol nem kapni pedig feltúrtam érte a netet, dombornyomott bankártyám meg nincs :-(
    Igen, tudom, hogy csak annyival jobb ez, hogy a videok minősége jobb, de nekem most ezt kellene működésre bírnom :-(

Kemény pénzért vettem egy állat jó minőségű DL lemezt. Szépen kiírtam egy ASUS 1604P íróval, 6.6.13-as Nero-val. Az író firmwarje a legújabb. Eddig semmi gondom nem volt semmilyen lemezzel, semmilyen írásnál.

Beteszem chippelt PS2-be (nem slim!) és semmit nem csinál.

LEHET-e az a baj, hogy régi a PS2-öm (5 éves) és anno talán olyan chip került bele ami nem kezeli a DL lemezekete? Van ilyen egyáltalán?

Kérem valaki mondjon valami ötletet! Köszönet!
  • dinomano
    Lehet hog ISO-val van gond... Probald meg ujra kiirni IMGBURN-el; ha azzal sem megy akkor nincs tippem...
  • Broafka
    ehm, TDK DVD-re írtam ki :-/
  • dinomano
    szerintem inkabb IMGBURN-el ird ki... :-P Broafka; probald meg kiirni Verbatim/Ridata/TDK disc-re IMGBURNel, hatha akkor menni fog...
  • Broafka
    kiírtam a Drakan - ancients gate-et beraktam, kiírja hogy playstation 2 aztán egy 3-4 perces fekete szünet után lila képernyőt kapok!
    ez mit jelent? tudja ezt valaki esetleg orvosolni?
  • vki
    Alcohol 120%-kal, és szerintem négyszeresen írd ki.
  • evil 007
    letöltöttem a lego sw2 öt ps2 re csak sayna mdf meg mds hogy írjam ki hogy jó legyen mivel s ha megmondjátok hogy pl mivel a lépéseit s leírhatnátok mer pénteken meek u.tesómhoz s nála nyomatnánk
  • dinomano
    arra gondoltam...
  • vki
    Na mind, beszereztem egy Verbatim-ot. Amúgy a szürke azt jelenti, hogy világos, ezüstös?
  • dinomano
    bocsi, hülyeseget irtam... Ridata jo(szürke); mindig összekeverem a RIDISC-el... RIDISC-re ne irj, nalam nem vitte PS2; viszont gond nelkül ment a RIDATA... tehat helyesbitve: Ridata, tdk, verbatim a szentharomsag ha ps2-röl van szo... :-P
  • vki
    Ridata esetleg? Mert jelenleg az van itthon minuszosban.
  • dinomano
    ...mindegy sztem, a lényeg, h. Verbatim/TDK/Ridisc lemezekbn gondolkodj...
  • vki
    HI!

Milyen DVD-re írjam ki a játékot? (+ vagy -)
  • dinomano
    Irtam anno, hogy 99,9%on leallt egy letölt...izé..jatekvasarlasom... :-D ill. :-|
    A poweriso ill. a imgBURN is siman jonak erzekelte az ISO-t, amit kiirtam gond nelkul; de a PS2 "nem vette be".. csak leirtam okulas képpen; ill. csak tajekoztatas vegett... igy jartam...
  • dinomano
    termeszetesen csak chippelt game jatsza le a demot is, mivel a demot is (mint a full-t) irhato dvd-re irod ki...