Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
torrentleech....ott mindíg az új gamék vannak fenn...sok a seeder is.....
ya elfelejtettem reges oldal, de nem kell megijedni mert hamar van üresedés<#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

www.solops2.com

Itt csak ps2 játékok vannak. az oldal elõnyeinek ezzel vége is. Hátránya, hogy spanyol nyelvû, nagyon lassú és a megadott e-mail címre egyfolytában jönnek a spanyol reklám mailek.

Inkább használd a már megadott oldalakat kiegészítve a http://thepiratebay.org-al.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Aramir
Persze, ez egyértelmû, de addig a 94%-ig elvileg gyorsan lejön, ha sok a leecher. Olyannak neki sem állok, ahhol nincs legalább egy seeder.

dinomano
mondjuk kell h. legyen egy seeder; mivel ha csak 94%van a letöltöknel, akkor 94%-ot elérve te is szopsz...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Aramir
A letöltõktõl is töltesz, nem csak a seederektõl. Persze ha leszabályozzák a feltöltési sebességüket, az más kérdés 😄

Eekrõl nem igazán lehet letölteni, mert sok a letöltõ, kevés a megosztó.

dinomano
hmmm... Nem tudom..van valami emule-s letöltö...banyapapa-t kérdezd; ö ismer vmi ilyesmit; de az bereg-elös+varolistas; szoval vágni kell picit a letöltést...én elvagyok a bittorrent-el; mivel még PS1-ben utazom(sok 1-es gém van fenn)...

Igen-igen,ezeken már túl vagyok sajna.valami kifejezetten ps2-esre gondoltam már ha létezik ilyen.Valami ezer éves hozzászólásban láttam hogy ilyenrõl mutogat képet valaki,csak már nem tudom hogy melyik topic-ban,mert van egy pár.
De azért kösz szépen az info-t!

dinomano
emuparadise.org - nal a bittorrent tracker
www.torrentreactor.net - games-ps2 link
www.torrentspy.com - games-ps2 link

sztem ezeket proba meg...

Szevasztok!
Tudnátok nekem ajánlani kiejezetten ps2-re specializálódott torrent oldalat?Olyan jófélét,sok game,sok seed ilyesmi.
Elõre is kösz!

Al Age
Habár ez track-et ír, az meg nem track, amirõl én beszélek... :-\

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
"only single track images are supported."

Ez alapján szerintem arról van szó, hogy ezt a képfájlt csak kétrétegû lemezre tudod kiírni, a lemez viszont, amit betettél a meghajtóba egyrétegû és nem férne rá.

dvddecrypter, és a kisebbiket nyisd meg vele...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Banyapapa
ahhoz lehet alcohol kénne.

kicsomagolás után 5 file-t kaptam, ebbõl 3 a cd borítója egy: mds és egy mdf file, ez utóbbi jó nagy de néróval se tudok velük mit kezdeni, mit csináljak?
Köszi, az a .torentes beírás, elírás volt(bocsi, rossz helyen néztem a címeket)már egy játékot ki is írtam lemezre az imgburn-el. Kipróbáltuk, jó is, de van egy másik, már az is lejött teljesen és arra azt írja az imgburn,h:invalid or unsupported image file format! Reason: only single track images are supported.
gondolom ezzel a prg-al nem fogom tudni kiírnui cd-re, de akkor mivel próbáljam? Nero? Azzal,hogy?
Afe
miután feltelepítettél 1 klienst (pl ezt), már csak rákattintassz a letöltött .torrent filera és ha szerencséd van (sok seed), akkor letöltöd a játékot.

Banyapapa
aza a.torrent nem egy kicsi file?
Mer ahhoz lehet kellene egy torrentprogi,bittornado vagy mittomén mi a legjobb ilyenre.

Aramir
Vagy ja, hamár lentvan az imgburn, akkor inkább azzal, mint Decrypterrel.

Aramir
A rar-t elöbb tömörítsd ki winrar-ral.
A .torrenttel ne csinálj semmit.
Az alcoholt meg hagyd a fenébe (vagy keress hozzá cracket/szériaszámot 😊 ), írjál DvdDecrypterrel, amit letöltesz ugyis sima iso, arra jó az is.

Banyapapa
imgburn, asszem alapbol write van belöve rá,ha nem akkor a MODE fülnél lehet belöni.
Aztán a please select file... a mappa ikonál beadni az ISO,beállitani a sebbeséget,oszt hajrá!
torrentet sose használok,gözömsincs,se alcoholt.

Sziasztok!
Légyszi ne ordítsátok le a fejemet! Elolvastam az elõzõ hsz-kat,de lehet pont azért már semmit nem értek.
Most töltök le elõször playstation játékokat(még nem értek le) és nem tudom,h kell majd kiírnom,h mûködjenek is.
Lesz ps2-re egy játék ami .rar kiterjesztésû.883MB, gondolom dvd-re írjam, de mivel? az imgburn-t már leszedtem.Azzal? és mit kell rajta beállítani?
És vannak olyanok amiknek az a vége,h: .torrent, azokkal mit csináljak?
Van még egy gondom Alcohol-t régeben használtam,de miután lejárt a próbaverzió nem engedi újra feltelepíteni. Valahová beépült, amit ki kellene törölnöm?? Honnan?
Köszönöm és bocsi!!
hello
Letöltöttem a star wars battlefront 2-õt ps2-re.az iso-t kíírom DVD Decrypter-el.Swap Magic 3-at használok.de amikor indítom azt írja hogy nem ps2-es lemez vagy nem jó ps2-es lemez.ilyenkor mi van?eddig még nem rotottam el lemezt.

Lammer
mar irtam korabban enis -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Banyapapa
be kénne rakatni bannerbe a imgburn cimét,vagy a decrypterét😛

Lammer
leirtuk csilliomillioszor: IMGBURN(ez a legjobb), DVDDecrypter ...

dinomano
Nero, vagy akarmelyik cd/dvd-iro progi...

Nekem csak iso van a Toca3-hoz. Mivel írjam és milyen beállításokkal?

dinomano
DVD mode1-ben kell? Nem szamit DVD-nel a RAW mode; mint CD-nél? <#wow2><#ijedt>

Banyapapa
Ha DVD,akkor (decrypter szerint nálam) az MODE 1,és asszem a CD irás MODE 2.

Lammer
en kijavitanalak? ezt honnan veszed? <#miaz><#idiota>

dinomano
Ennyire nem vagyok kezdö; termeszetesen Burn Image-el irtam ki... :-P A fennakadast az MDS file okozta; elmeletileg az ISO-nak tartalmaznia kell az esetleges audio-track-ek listajat; és bekavart az MDS; ami ugyszint indexfile, ha jol tudom... szval ezen bizonytalanodtam el, ill. ezt talaltam hibanak... NERO-bol régi verzio van fen, ami csak CD-burningre jo(PS1 lemezeket azon szoktam irni); de majd felteszek egy ujat, és proba azzal... köszönöm infot.. Decryptert/IMGburn-t nem ismerem..annak milyen feautre-jei vannak?

Neme.
Én még sose hallottam a Sonic-ról, de valami olyasmi funkciót kell keresni benne, hogy Burn Image, vagy magyar (el)fordításban CD/DVD-kép írása. De ha biztosra akarsz menni, akkor tényleg inkább Nero/Alcohol/Decrypter/Imgburn. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

dinomano
hmmm... :-P utananezk hogy volt... ha jol emlekszem; irasnal (siman beolvastatva az ISO-t); felkinalta egy options-ablakban h. (MODE1,MODE2,AUTOMATIC)...a poen az, h. ha AUTOMATIC-on, ill. ha MODE2-ön volt, akkor sem volt jo... lehet h. a SONIC-ot kellene hanyagolni irás terén? :-O

Neme.
Hmm, nekem ebbõl úgy tûnik, hogy csináltál egy újabb ISO filerendszert a DVD-n és abba került az ISO image... Mert ha ISO image-et írsz ki, akkor nem kell MODE-ot választani, és nem kell track-et lezárni, mert minden infót tartalmaz már maga az ISO.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

dinomano
nem tudom; haver PS2-esen probaltam a dvd-ket; de meg sem nyikkantak; és uj a gépe, uj a chip -mas gémek siman mennek; elmeletileg siman vinnie kellene; SonicDVD-vel (SONY dvd-iro hivatalos progija) irtam ki, MODE2ben - track-et lezarva; és nem ment...

Neme.
Pedig jónak kell lennie szerintem úgy is. Ha nem túlzol, és tényleg fel sem pörgette a lemezeket, akkor valami mással van gond szvsz.

dinomano
köszi az infot...akkor ez az IMGBURN kell, alcohollal ne is probalkozzak? Én b*rom kiirogattam siman az ISO-kat anno, de még csak fel sem pörgette a gép...

Al Age
iso+mds az általában a Decrypter-es lementés eredméyne, azzal szépen ki is lehet írni, az mds-t kell kijelölni írásnál.
Mielõtt Lammer barátom kijavítana:
Igen, tudom, hogy a Decrypter fejlesztése leállt és most Imgburn van helyette, de én azt még mindig nem próbáltam, nekem egyelõre megfelel a Decrypter. Mindenesetre valószínûleg az Imgburn-nel is tökélketesen ki lehet írni és gyanítom, hgy ott is az mds-t kell kiválasztani.
😄D

dinomano
egy kérdés: letöltöttem pár DVD-s ps2 game-et netröl.A RAR-ok ISO + MDF file-okbol allnak...tudtommal az MDF formatum, MDS file-al együtt van, és Alcohol 120 progi ISo formatuma(ha jol emlekszem)... Gondolom, az alc 120-al kell kiirnom? Uyganis kiirtam csak az ISO-t, az nem ment... Nem akarok még1 disc-et elkurni; ugyhogy valaki megerösithetne abbéli hitemben; h. alcohollal kiirva jo lesz a cucc... :-P

jah...ezt jó tudni

Aramir
Hát nem. A dvd gyártók szeretik az 1000-es váltószámot használni az 1024 helyett 😊

4.7 egy dvd, nem?

TOCA3at akarom kíírni.
>4,6GB
Mivel írjam, hogyan?
Ráfér egy sima DVD-re(4.3G😎?

Lammer
en megmondtam, szivi! 😉

Lammer, Aramir köszönöm a segítséget. Úgy néz ki a Firmware frissítés és az ImageBurn leújabb változata megoldotta a problémát. Tökéletesen fut minden. Örök hála!
Rájöttem, tényleg buta kérdés volt. 😊
Tudom, nagyon buta kérdést fogok feltenni, de hogyan kell firmwaret frissíteni a Pioneer DVD íromhoz?
Köszönöm szépen a segítséget, próbálom kamatoztatni.
Lammer
😄DDDDDDDDDDDD