4368
Szal...
  • Aramir
    LOL! :D
  • turho
    Asszem a VTS_01_3 :DDD
  • Seth
    és melyik része tetszett a legjobban??
  • turho
    Ez jó film, kéccer is láttam :DD
  • Aramir
    A vobok 1 Gb-os darabok, a többi pár Kbyte vagy mbyte.
    Ez itt pl egy menü nélküli film:

Konvertáláshoz használj pl VSO ConvertXtoDVD-t, kezeli a feliratokat is, vagy miket a #2823-ban ajánlottak, bár azokat nem ismerem.
    Konvertálás után valami hasonlót kell kapj, mint amit a képen látsz, azokat kell a video_ts mappába raknod.
  • gabe paul logan
    Nem már informáltak h előtte át kell konvertálni dvd formba a filmet.
    (Többi fájlt? .vob? Hány file lesz egy konvertálásból?)
  • Aramir
    A video_ts mappába rakd a filmet, .vob-okat meg a többi fájlt.
    Gondolom nem úgy gondoltad, hogy az .avi-t meg az .srt-t akarod bemásolni oda? Mert úgy nem lesz oké.
  • turho
    DVD-audio lemeznél nem üres az audio_ts mappa. Egyébként igen.
  • turho
    Használni nem használ, de valószínű középtávú következménye nincs...
    Milyen chip?
  • dinomano
    hmmm... Art valamennyire a PS2-ömnek a sok bootolas? Az olvasas minösegevel amugy nincs semmi gond, viszi a lemezeket gond nelkül(1-2lemezzel volt csak gond, de szerintem ott a lemez minösegevel volt a problema...); a chip nem kapcsol be mindig; amugy mas gond (szerencsere)nincs...
  • gabe paul logan
    A dvdfilmeknél mi az a dvdken ?: Audio_TS és Video_TS mappa mire való?
    Ez egyikben van a film + a felirat a másik mindíg üres, ha filmet írok hogy kell ezeket megcsinálni?Csak bemásolom a filmet és a feliratot egy üres mappába és kiírom a dvdre?
  • dinomano
    megprobalom a kikapcs-os modszert; amugy en is jartam egyszer ugy, h. nem tudtam kikapcsolni a gépet, csak egy "fizikalis" reset segitett a gépen... :-|
  • dinomano
    turho, valoszinü iagzad van, ha jol tudom, sajat kezüleg forrasztotta az arc...ehh; beszoptam a harci-faxt... A chip szerintem nem gánya, a forrasztassal lehet a bibi...
  • turho
    Ezek a gondok sajna a gyenge chip/szerelés eredményei féligmeddig. Olvasás milyenségét normálisan beszerelt értelmes autoboot chip nem befolyásolja, nem rontja.
  • tyler82
    Valószínű ez egy kézibootos chip. A RAMot minden új lemez indításakor ürítsd! (Hátul a gép kikapcs). De én már találkoztam olyan slim géppel is, hogy "besült" a kicsike. Nem lehetett kikapcsolni. Csak a konnektorból kihúzás segített.
  • dinomano
    Nekem is picit gányául megy a chip, nem mindig kapcsol be a gép bekapcsolasakor...Mikor kaptam, a srac azt irta, h. ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor chip nelkül indul, ha csak megpöccintem, akkor indul chippel(ilyenkor fel is zug egy picit a gép, gondolom akkor kapcs. be a chip)...Nah, a gyakorlat szerint joparszor jartam ugy, hogy kis pöccre is chip nelkül indul (kiirja, hogy nem orig. ps2 lemez); ha pedig ujraindtiok, egy idö utan semmi sem lesz az AV képernyön (marmint ugy tesz a ps2 ill. a tv, mintha nem lenne AV-n jel); ezek utan pedig beindul a chip...Mit tegyek, ill. mit tudok tenni a géppel? Amugy nicns semmi baja a fejnek, viszi is a lemezeket faszan; de altalabn el kell jatszanom ezt a procedurat gameinditas elött... :-| )
  • KoPf04
    Nos kipróbáltam Turho javaslatát,tehát mindíg kikapcsolt állapotból de semmi változás.Sőt egyre rosszabb,írottat már nem is viszi szinte,az eredetiek közül is csak egyet rendesen(mondjuk nem mintha dúskálnék az eredeti gammákban).Más eredetinél meg eljut mondjuk egy namco feliratig aztán viszontlátásra...és valóban kattog kicsit meg "sercegő"hangot ad.
    Csak azt nem értem hogy miért van ez?Hogy miért viseli meg ennyire az írott lemez?Vagy ez a kontár munka eredménye?
  • Aramir
    Nekem hasonló gondom volt annó a frissen bechipezett gépemmel, és egy lézerbeállítás segített.
    Amikor elindúl a játék, akkor töltögetés közben nem zajos a lemezolvasás? Az enyém csattogot meg sercegett, mint állat a beállítás elött.
    Persze simán lehet chip is, ahogy Turho írja.
  • turho
    Vagy rém buzi időzítésekkel kell indítani a géped, vagy ami lehetségesebb, kotvány az a chip, illetve tökéletesen el lehet baxni a forrasztást is, vezetékanyag és vezetékhosszok, elvezetés a panelon, ezek mind befolyásolhatják a stabilitást. Megértem ha idegesít. Normális esetben egy automata chip boot rátája 100-ból 90-95 indítás. Stabilan. A régi xar chipek más bajokkal is küzdöttek (bár nálad nagyon random módon műxik a gép).
    Próbajavaslatom: mindig totál kikapcsolt állapotból indítsd, nézd meg javul-e a bootolási eredmény.
  • öregharcsa
    ha jól emlékszem a Messiah chip (az első) a v4-es alaplapokhoz volt kitalálva.
    nekem legalábbis az volt de eladtam pár éve...azóta 50004-es gépem van...az uccsó vastag gépes széria a tökömsetudja mien chip-elde biztos valami eccerű mert rendesen müxik..

jah télleg én még 45e ft-ért rakattam be.....
  • KoPf04
    Nemtom mivan ezzel a masinával...összevissza indít mindent,úgyértem néha megy minden elsőre-néha meg az eredetit se visszi.Ez így nem jó,viszem is vissza neki és feldugom a seggébe,szétk*rta a zsírúj péesem a köcsög...Egyébként az általa említett Messiah chip valóban régi fajta nem is értem hogy rakhat ilyet bele,ráadásul nem is funkcionál rendesen.
    Bocs a hangulatomért és az offért de most költöttem rá egy vagyont és semmit sem ér,kicsit fel van b@szva az agyam...
  • Aramir
    A másolt dvd filmeket chip nélkül is lejátsza, ha chip van a gépben, akkor a #2802-ban leírt, vagy hasonló módszerrel indítható bizonyos chipeknél.
  • t256
    Vagy letöltesz egy médialejátszó progit ps2re. Azzal elvileg minden divx/xvid filmet le tudsz játszani.
  • tyler82
    Át kell konvertálni egyszerűen DVD formátumba az avit.Valamilyen progival. (pl. aviTO DivX, winAVI stb.) Ennyi. Ha a chip ami a gépedben van lejátsza a DVD filmeket akkor ezzel se lesz gondja.
  • gabe paul logan
    Hell! Szeretném megkérdezni h hogyan írjak dvd filmet h az ps2őn is menjen?
    Pl van 1 filmem a szgépen de az avi-ban van, a ps2 nem kompatibilis az avi-val neme?Másik hogy a feliratokkal mit kell csinálni hova kell tenni?

HEEELP, kösszi...
  • öregharcsa
    nem túl szerencsés LG íróval ps2-re írni az álmoskönyv szerint...van ami működni fog van ami nem....soha nem értettem miért csinálja ezért lecseréltem Pio íróra(még régebben)
    ez melyik Messiah chip??..(nekem olyan volt a legelső gépemben)
  • Aramir
    4X-es írás nem a legjobb szerintem egy 16X-os korongnál, próbáld meg 8X-an vagy 6X-an, hátha ott jobb eredményt fogsz kapni.
  • Aramir
    Sehol, veszel egyet, aztán a DvdInfoPro-val megnézed miféle, és eldöntöd, hogy kell-e neked. Sajna nem szokták ráirogatni a médiakódot a tokra/lemezre.
  • Prypiat
    Köszönöm de ezt a média kódot a lemezen/dobozon hol találom meg? Valamint ez a " Console Reliability is Mixed" mit jelent pontosan?
  • KoPf04
    Szevasztok.Van egy kis problémám,sajna még kezdő vagyok a témában.Tegnap lett átalakítva a péesem és próbaképpen írtunk is egy játékot az itt fellelhető hozzászólások alapján.Soul calibur 3-at,egy 16x-an írható Verbatim lemezre 4x-esen az általatok ajánlott programmal és beállításokkal egy LG íróval.
    Csak sajnos nem igazán megy elsőre,illetve ugy megy ha beteszek bármilyen eredetit,utána az írottat és reset,akkor elkapja...Kérdésem az lenne hogy mi basztuk el a lemezt vagy az átalakítás nem sikerült rendesen?Ha jól tudom Messiah csip van benne,esetleg van ennek valami hátránya vagy trükkje indításnál?Köszönöm a választ előre is!
  • Aramir
    http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=OCTRON&dvdmediadvdridsearch=&type=8&size=All&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=50&search=Search+or+List+Media
  • Prypiat
    Tud valaki valamit az OCTRON márkájú dvd-kről?
  • Aramir
    Megcsináltam, most 111L az íróm tipusa, eredetileg 111D volt.
    Így írja a DVD-RAM-ot, bár nem próbáltam, illetve működik a LabelFlash, ezt kipróbáltam, működik, csak arra kell figyelni, hogy a Nero az Premium verzió legyen, ne Ultra (szerencsére egy szériaszám csere megoldotta ezt nálam, így nem kellett újra telepítenem :D )
    A második kérdésedben nemtudok segíteni.
  • Flower
    Majd írd meg az eredményt.

Hol kapom meg legolcsóbban az írót?
  • Flower
    Nekem?
  • tyler82
    Neked a Matrix a duo3 esetleg a Xenops chip jelentheti a megoldást a problémádra.
  • Aramir
    Sőt, most olvasom, hogy 111L-re is átlehet égetni, így írni is tud majd DVD-RAM-ot, meg LabelFlasht is tud írni. Asszem kipróbálom, mert most csak sima 111-re van flashelve :)
  • Aramir
    Átlehet flashelni a 111D-t 111-re, persze nemtudom ez milyen hatással van a garanciára, vagy hogy vissza lehet-e flashelni. Ha lehet, akkor ez sem probléma szerintem.
  • Flower
    DVD-RAM írása
    "A Pioneer már 110-es óta tud, csak éppen 110 vagy 111-es verziót itthon NEM lehet kapni, csak 110D és 111D verziókat, ami nem tudja."

A leírás szerint sima 111-et kéne szerezni.
  • Aramir
    Az kellemetlen :)
    Milyen chiped van? A nevét nem tudod véletlenül? Az alapján rálehetne keresni az indítási metódusokra.