4368
Szal...
  • dinomano
    hmmm....google... :-P 'hasznájjjá dvddecryptert vagy imgburn-öt...
  • Seth
    Alkohol-ra crack?? Az kiüt téged öreg :D
  • ffxi
    Help!
    Crack kéne az alcoholhoz!!!!!
    THX!!
  • turho
    Vagy minuszos silver Ridatát, 8x-ba, ugyebár :)
    De Ricoh sem rossz. Pl. a 16x gold.
  • Lammer
    nah akkor jo mokat!
    1. veszel 1 normalis irot like: Pioneer 111D, felfrissited a fwjet...
    2. veszel normalis megbizhato nem kamu forrasbol "MCC"vel kezdodo MIDu 16X Verbatimot...
    3. megirod 8X es hajra
    menni fog... gutentag :P
  • Checkerboy
    Az előbb elfelejtettem mondani , h erre én is rájöttem (lásd:#2863) csak amikor turho mondta , h lehet más oka is a sikertelenségnek rögtön rákérdeztem , h ezenkívül mi lehetne :PEgyébként meg nemtudom mit vagy ennyire oda de csak relaksz mehn relaksz =Pgutentág
  • Checkerboy
    Na , most legalább válaszoltál a kérdésemre :P Gutentág

Apropó: enyimen <<<ROFL =P
  • Lammer
    ugy oszinten most mi a branert akarsz??? meg van valaszolva tobb oldalrol a kerdesed... ad1: szar az irod ad2: nezd meg milyen fos lemezre irsz(NEKEM NEM OLVASSA A TY LEMEZEKET A GEPEM, PEDIG VISSZAOLVASVA TOKELETES, ES MINDEN GEPBEN AZ ENYIMEN KIVUL FRANKON MEGY! rgo lehet fejtipus+lemeztipus osszeferhetetlensegi problema is!)
    gutentag :P
  • turho
    Ettől függetlenül céloztunk rá hogy felerészt az az íróü egy rakat szemét :)
  • Checkerboy
    Aha...és ez most , hogy kapcsolódik a kérdésemhez?Úgy őszintén? :P Gutentág
  • Lammer
    de most oszinten mit varsz attol a fosadek irotol? ugy oszinten? :P
    (igen es azt is mar en is leirtam ezen forumon parszor, hogy MILYEN lemezr irsz: gyarto, MID kod, csomagolas, iroprogram, oprendszer, hany szar iroprogit installaltal fel, apsi layer fenn van etcetcet...) gutentag :P
  • Seth
    hát nekem az van és eddíg semmi gond vele
  • SD456
    Hy all!

LG Combo DVD-CD RW iróval lehet írni működöképes PS2-es játékot?

Előre is köszönöm!
  • Checkerboy
    Idézem:"..de más oka is lehet a sikertelenségnek..."
    Erre vonatkozott a pölö...Nem a dvd íróra...köcönöm , gutentág...
  • Lammer
    pölö mar leirtuk 345ezer haromszazhuszonket ... ... es FELSZER!444 hogy mi a jo iro!4
  • Checkerboy
    Pölö?
  • turho
    Az egy elég ratyi író, de más oka is lehet a sikertelenségnek...
  • Checkerboy
    Van egy Samsung TSST corp CD/DVDW TS-h552b dvd íróm.Tudtok ezellen valamit amiért szarul írja meg vagy csak poros vagy elromlott???
  • Checkerboy
    Ma kipróbáltam a DvD-R módszert.Ráírtam img burnnel és most elsőre amikor beleraktam a gépbe kijött az a piros füst , h Playstation 2 formátumu lemezt rakjak be stb.Amikor 2.ra kipróbáltam már nem jött ez ki hanem csak az ami a browserben van , h Olvassa a DvD/Cd-t és utánna HIBA A DVD OLVASÁSÁNÁL és kész.Kesőbbiekben sem ment.Mit csináljak???Segítsetek :(
  • sapkafej
    jó, visszavonom a kérdést, visszaolvastam.
  • sapkafej
    Fujifilm dvd-re merjek írni? (ps2 slim, chip)
  • DaniX14
    mert majd holnap mek chippelni a gépet de nem biztos:D:D
  • evid
    Jó, de miért nem próbálod ki?
  • Checkerboy
    Az egyik haveromtól kértem egy másolt játékot ami nála 100%ra működik.Na az nálam is működik szal csip az jó.A dvd egy verbatim ami -R.2 lehetőség van méghozzá:
    1.Nem olvassa a +R-es lemezeket
    2.A dvd íróm valamiért nincs összhangban a dvdvel magyarul elcseszte az írást.
    Szerintem az utóbbi de az elsőnek van egy kis lehetősége.
  • DaniX14
    nem lehet kapni ilyen progit hozzá pl swap magic
  • brodix
    HALI!!!
    Az lenne a kérdésem,hogy csak chippeléssel lehet-e megoldani azt,hogy írott játékokat lejátszon.
    Ja és nem tudtok olyan honlapokat ahonnan magyarországra lehet rendelni Network Access Disc-et?
  • DaniX14
    hali!kiirtam egy ps2 gamet a DVD Decrypter-rel ez iso fájl volt és ami a dvd-n lett az nem az iso fájl hanem más akkor igy a jó vagy igy szar??
  • Aramir
    Az nemhiszem, hogy számítana, hacsak nem valami őskövület Ps2-es gépe van, ami még nem olvasta a +-os lemezeket.
    Ilyenekre gondoltam, hogy márka, hányszoros lemez hányszorossan írva.
    Ha pl 8X-os Omega 8X-an megírva... :D
  • Seth
    +R -es lemezre írta tudtommal
  • Al Age
    Hiba a dvd olvasásánál, vagyis disc read error, vagy piros képernyő?
    Ha előbbi akkor a fejjel lehet valami gond, mert fel sem ismerte a lemezt.
  • Aramir
    Mire írtad hányszorossan?
  • Checkerboy
    Van nekem egy frissen csippelt Ps2őm.Írtam 1 dvd-t méghozzá img burnnel.Mindent jól csináltam tudtommal és utánna amikor kiadta beleraktam a Ps2be.Amikor beleraktam és a browserbe megnéztem azt írta , h HIBA A DVD OLVASÁSÁNÁL.Nem tudom milyen csip van benne.Konzolstudioba csippeltettük.Remélem tudtok nekem segíteni...
  • KoPf04
    Köszöntem szépen az infót
  • dinomano
    dvddecrpyterrel leszed (read iso), dvddecrypterrel kiir (write iso)..ingyenes progi-letölt-install; ennyi az egesz
  • tyler82
    Gyári is megy Clone CD vel. Ultraisoval az eredetiről CCD képfájlt csinálsz asszem. Ennyi.

• Aramir
    Alcohol 120%-ban van asszem kimondottan PS2 profil.
    Esetleg CloneCD, bár gyárit még nem próbáltam lemásolni ezekkel.
  • KoPf04
    Szeva!Arra lennék kíváncsi hogyan kell eljárnom ha gyári ps2 lemezt szeretnék lemásolni?Van-e valami trükkje,vagy csak simán copy?
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDDddddddd
  • gabe paul logan
    THANX!
  • dinomano
    nem tudom milyen chip, a srac csak annyit mondott, hogy ujabb fajta chip van bent; mondta anno a tipusat, de már elfelejtettem...Gondolom szetbontas nelkül nem tudom megnezni...(merjem szetszedni, ill. levenni a burkolatot?) :-(