4368
Szal...
-
#2926 Emberek, nemtom mi van a ps2-mmel, de nagyon érdekes. Két hete vettük.
Úgy volt, hogy pl a Granturismo 4-et kb 5 percig töltötte, miután bejött a ps logó, a többi játék viszont jó volt.
Most meg pl a Mátrix nem indul el (beadja a kezdőképernyőt és csak tölt), a gt4 viszont szinte semmit sem tölt indításnál. Ezt valahogy nem vagyok képes felfogni.
Van egy játék meg, ami néha lefagy. Nem úgy van elvileg, h a slim nem fagy? Vagy mi.
Na mind1 végülis csak nemtom, mi a baja, érdekes. -
#2925 Ezer köszönet a linkért. Mostmár megy. -
#2924 Köszike! Meglátjuk mi lesz. -
#2923 http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
Nem próbáltam, elvileg működnie kéne. -
#2922 Akkor lenne egy másik kérdésem, bár félig meddig kapcsolódik az előzőhöz:
Leszedtem az AR MAX-ot (tudom, csalás, bűn, de a Budokai 3-ban már csak a GOtenks kapszula kellett volna), csak sajnos ez CD-s, és félek, hogy tönkre fogja vágni a PS2-met, ami hálistennek egy CD huzamos futtatása miatt ment tönkre, és most lett megjavíttatva. Megpróbáltam, hogy kiírom DVD-re. Ki is írta, berakom a PS2-be, boot is, csak mielőtt kiírná a Playstation 2 logo-t, szépen belép a memkártyaválasztóba, és kiírja, hogy Please instert PS2 disk.
Szóval van valami megoldás az én problémámra? (Persze azon kívül, hogy ne használjam azt a hülyeséget)
A válaszokat előre is köszi. -
#2921 Hi!
Van arra lehetőség, hogy egy CD-ISO-t DVD-re kiírjak? (A NERO CD lemez kiírása nem működik, nem ajánlja fel a DVD lehetőséget. -
#2920 Csak adatfelületen. Lámpafénynél alig látni, de nappali természetes fénynél jól látható a mintázat. -
#2919 Thx,akkor maradok 8x irasnal MMC Verba lemeznel!! -
Flower #2918 Tesztelted már? Vagy hagyjuk az offot jöjjön a válasz PÜ-ben -
#2917 Olyan 3-400 Ft körül. Sajna drágább, mint a lightscribe lemez, és ha jól tudom nem kompatibilisek egymással.
Viszont ezzel a labelflash-el tudsz az adat-oldalra is mintázni, ha maradt elég üres hely a lemezen. -
Flower #2916 Mennyi egy olyan DVD? -
#2915 Még szép, ez a labelflash tök jó :) -
#2914 Megoldódott!!! -
Flower #2913 Jaaajjjjj...de viccesek tetszenek lenni
A 111L tud a legtöbb mindent, így azt akarom!
Gondolom neketek is L-es van (na nem a pulcsi) :) -
#2912 hu, nekem feher a PIO 111D-m; és mégis müködnek a lemezek a fekete PS2-ön...mekkora szerencsem van..Lehet, h. a PS2-öm fehérnek képzeli magat, azért viszi a feher PIO111d-vel irt lemezeket... (esetleg kisebbrendüsegi komplexusa van, és pici fehér PSone-nak képzeli magat... ) -
#2911 Ja, és 111 vagy 111L-es firmwarekkal a +DL lemezek booktype-ja dvd-rom lesz, míg gyárival asszem nem, bár erre nem esküdnék meg. -
#2910 Mire szeretnéd frissíteni?
111D marad? Akkor a hivatalos honlapon.
111 (dvd-ram írás képességgel)? Akkor innen az 1.06-ot tedd fel elöbb, mejd a 1.29-et:
http://tdb.rpc1.org/
111L (dvd-ram és LabelFlash képességgel)? Az elöbbi linkről elöbb a 8.19 INT-et, majd a 8.26 INT-et.
A LabelFlashez Nero Premium kell, Ultra Editionnal nem fog menni. -
#2909 meg tok szerencse, hogy fekete 110Ds piom van, es a ps2om is fekete... uhhhh
() -
#2908 Vigyázz velük, mert számít a színe!
Az író és a PS2 színének egyeznie kell, különben nem fognak menni a játékok. Ha netán aqua, vagy pink (vagy még nem tudom milyen verziók vannak a fehér, szürke, fekete gépeken kívül) PS2-d van, akkor sajnos nem fogsz tudni játékot írni rá.
no offense, take it easy ;) -
#2907 ezt a 3at nem lehetett volna 6 kommentbe inkabb???
sokkal jobban nez ki -
Flower #2906 5ből. -
Flower #2905 8640 a legolcsóbb, 10826 a legdrágább bolt. -
Flower #2904 Szine mindegy, igaz?
(fekete, fehér, ezüst) -
Flower #2903 Esetleg TotalCommander :)
Ma veszek írót (111d).
Fw-t frissítést honnan szerezzek hozzá? -
#2902 thx az infot; winrarral fogom majd megnyitni; ugyis jopar formatumot ismer... Ha meg azzal nem megy,akkor még lesz mégegy tippem: 7zip... :-| Még nem probalgattam ki, melohelyen töltöttem le, elöbb még hazacipelem(darabokban)... -
#2901 minek összefűzni. Megnyitod az első fájlt winrarral, kiadja hogy mi van benne, fogod azt kihúzod ahova akarod, innentől magától megy -
t256 #2900 Újabb winrar (3.60) simán összefűzi. -
#2899 Hmmm...letöltöttem PS2-re a Delta Force BHD-t: 50 megas kiterjesztes nelküli (ill. 001, 002 kiterjesztesü) file-ok formajaban...Probaljam megnyitni WINRAR-ral és várjam a csodat; vagy esetleg tudja vki, hogy mivel tudom összefüzni, kicsomagolni a cuccot? Thx a helpet! :-P -
#2898 mondjuk igen :D
(de csak, hogy kavarjak meg fugg az iro tipusatol, a firmwaretol, a lemez MIDjetol stbstb :D) szal igen -
t256 #2897 Akkor hányszorosan érdemes írni a 16x-es lemezeket? Mondjuk 8x? -
#2896 ott a pont!4444negzvennegz -
#2895 Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy azért, hogy elbaszd, aztán meg irasd meg náluk.
Mivel nem vagyok gonosz, így fogalmam sincs :D -
#2894 Pedig ok is 16x verbara irtak es azt mondtak ilyen lassan irjak de kitudja ,de akkor miert bugaztak ez miert eri meg nekik? :S -
#2893 pontosan ;) -
#2892 :DDDDDDDDDDddddddddd -
#2891 Sima isokat ja, de amúgy bármivel kiírhatod őket, pl DvdDecrypter.
2X-en meg nem írnék 8X-os vagy 16X-os lemezeket, bár nemis tudnék Pio111-el ilyet csinálni :P -
#2890 En nem szoktam magamnak irni mivel nincs is chippelve ps2-om, hanem havernak kell fifa 07 es elhozta irjuk ki!
Ahol vettem neki chippelt ps2-ot ok mondtak,hogy ne irjam mivel a ps2-ben levo dvd olvasoja 2X !!
Ne engem szidj ha hulyeseget irtam, hanem bizonyos ceget amit priviben megirok ha erdekel! :P -
#2889 kicsit le vagy maradva... az uj 16X mediakhoz igencsak halal a 2X iras :D
nez meg komolyabb teszteket, vagy ha nem sajnalsz 2 dvdt nezd meg magad!
-
#2888 Na!
1.9.4521-hez
Vagy
1.9.3105-hez
ha van. -
#2887 Nekem azt mondtak max 2x irjuk lemezt ugyebar?!
Nero-val jo kiirni az image fajlt?