Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: Pripyat
Segítsetek nekem ha tudtok! 😊 Letöltöttem egy bin/cue file-t imgburn-el megpróbáltam kiírni egy tdk dvd-re 1x-esen de ezt a hibaüzenetet kaptam:
"Image format: MODE2/FORM1/2352
DVD FORMAT: MODE1/2048"
Gondolom a lemez nem lesz jó hozzá.
Milyen lemezre van szükségem?
az egy iso fajl! 😄
btw miert nem nyom ra egy 'szott Alt+entert az explorerben? (hamar nem rak fel total commandert, ott latna egybol -.-) <#buck>#buck>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Akkor szerintem is azt az egy nagy fájlt próbáld meg kiírni valamivel, pl Nero vagy DvdDecrypter, ha nem iso, akkor ugyis problémázni fognak.
Akor ezt nem lehet így kiírni?... áááh. 😞
Eddig próbáltam Neroval adatlemezként... nem ment.
Az ikonja rar-os csak, mert semmi máshoz nincs hozzárendelve, de ha a tulajdonságait megnézed az egy ISO file lesz. 100%
Azt pedig simán ki tudod írni akármilyen dvd-író progival.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Összefûzted a sok kis rarfájlt?
Szerintem próbáld meg kiírni a Neroval DVD-ROM(UDF/ISO) módban kiírni a fájlokat egy újraírható lemezre, aztán ha jó, akkor egy normál lemezre.
Egyébként megvan a véleményem arról a feltöltõrõl, aki így tesz fel egy ps2-es játékot :/
Segítség kéne!
Letöltöttem egy torrent PS2 játékot (Naruto) és nem tudom kiírni DVD-re.
Kb. 1,4GB. Eleinte kaptam 28 db kb. 47MB-s rar-okat. Ezeket egyben kijelöltem és kaptam egy 1,4GB-s nagy rar-t. Ezt kicsomagoltam és kaptam egy csomó kis file-t meg mappát. Van köztük SYSTEM is meg egy IMG data.
(Remélem a képet amit mellékelek, megjeleníti.)
Miylen programmal és hogyan kell kiírni. Látszik, hogy sík hülye vagyok ehez?😄
Amugy en is nemreg vettem PS2-öt...
Azért pártíz millió eladott gépet nemfognak csak úgy félresöpörni a kiadók.
Nomeg a régiek közül is találsz jópár játékot, ami tetszeni fog, elvégre csak most szerezted a gépet.
dvd decrypt. nagyon egyszerü, megnyitod file->browse-al az ISO-t (a bin file-t nyisd meg...ha azt nem engedi ill. nem fogadja el, akkor nyisd meg az MDF-et); beteszed a lemezt, raklikk az also nagy ikonra (vyinot+dvd lemezt abrazol); 4X es sebesseggel irj max.; oszt vard meg mig elkeszül lemez...ennyi...
próbálkozz inkább publikus torrentoldalakkal....azon legalább a mûködõképes verziók vannak fenn....
pl:torrentreactor.net mininova.org....
http://pspfilez.extra.hu/
Töltöttem néhány játékot a dox.uw.hu ról az a gond hogy kevés mûködik.Mindig innen töltöttem és jók voltak de az ujabb játékok közül csak néhány megy.Ezért szeretnék megpróbálni más oldalt ahol ps2-es játékokat lehet tölteni.CSak nem tudok egyet se.Lécci írjatok olyan oldalt ahol lehet tölteni!
http://www.purenetworking.net/Products/NTFSfor98/NTFSfor98.htm
(nemtudom miféle, sosem próbáltam, csak saját feleõségre)
Talán akkoriban vettem az elsõ cd-írómat 4X-t 20-30 lemezzel 100000 körül 😊
Csinálj egy új particiót (pl Partition Magic-kel, kb 10 gigát, erre tedd fel az xp-t (amikor rákérdez, hogy hová települjön, akkor ezt a 10 gigást jelöld ki neki, illetve formázza ntfs-re telepítés elött), a win 98-at ne piszkáld, így az xp magától dual-boot-ot (vagy minek hívják) fog készíteni.
Ezzel azt éred el, hogy induláskor rákérdez, hogy melyik oprendszert akarod használni, így megmarad a 98-ad is, az xp-t meg csak akkor használod, amikor 4gigánál nagyobb fájlt akarsz használni.
Persze elötte ments le minden fontos adatot, hátha sikerül elszúrni valahogy.
Másik particio lenne NTFS,hmmmmm,lehet az is mind1 alul irja nem ismeri akkor tökmind1 hova rakod
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!