4368
Szal...
-
#2966 Ugyanez a helyzet van az én hsznél is.Lammerre mondtam nem általánosan.Többieknek köszönöm az ötleteit.Sőt még Lammernek is köszönöm pár segítségét csak az a stílus ahogy leb*sz mert nincs jó kedve nekem nem kóser.
Elöször is el akarom indítani ezt az egész írás , lejátszás dolgot.Az nem érdekel még , h 28 óta játék után a csip nehezebben fog működni vagy akármi. -
#2965 "Nagy hülye lehetsz ha azt gondolod visszaolvasok majd 15 oldalt"
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
szerencsed, hogy nem vagyok MOD, mert mar lenne 1 buntid...
atommod faraszto vagy...
amugy 's73' jol irja a #2964 valaszaban... osztom a velemenyet...
-
#2964 Amúgy elvileg te kértél segítséget, és itt eddig mindenki próbált neked tippeket adni, de úgy elég nehéz, ha nincs egy minimális alap, amit használni tudnál. Most ne sértődj meg, ezt nem általánosságban mondom, csak erre az adott témára. Mindenki eddig mondott hasznos dolgokat, ha tudsz velük élni, akkor tudsz, ha nem, akkor nem. Ez most kb ugyan olyan, mintha mindenki atombombát akarna csinálni, aki hallott volna már a maghasadásról. Mellesleg szerintem nem ártana visszaolvasnod azt a "15 oldalt", sok hasznos dolgot megtudnál, amikre későbbiekben még szükséged lesz. -
kisaba #2963 Sziasztok!
Nem tudtok egy jó helyet Pesten, ahol gyorsan és olcsón lehet chippeltetni, lehetőleg megbizhatóan (mondjuk garival)
Aki tud az legyen szives dobjon egy mailt, vagy irjon ide!
Köszi -
#2962 Decrypter elindít, lemez betesz, meghajtó kiválaszt, bal részen van egy Disc Id, ott van egy kód, az a lényeg. De ugyenezt a Dvdinfo, és még vagy ezer progi is megadja. Attól,hogy mi van a lemezre szitázva, az még nem jelent semmit. Na, mit ír ki a Philipsre? -
#2961 Nagy hülye lehetsz ha azt gondolod visszaolvasok majd 15 oldalt , h megtaláljam azt az 1 mondatot amit keresek.Segítőkészen el tudnád magyarázni de te mint valami hülyegyerek leugatod a fejemet.Tudom , h idegesítő ha valaki nem érti sokadszorra de talán azért mert ROSSZUL MAGYARÁZZÁK EL???Ennyit szerettem volna mondani. -
#2960 ad1: van kereso
ad2: mar leirtuk soxor...
gg -.-
en MEGUNTAM! -
#2959 Lassan kezdek félni akármit kérdezni O.o Nyugalom , remélem tudjátok , h ebbe a fórumba 90% olyan ember ír akinek valamilyen problémája van.Embereknek akkor van problémájuk ha valamit nem tudnak megoldani.Szóval nem kell rögtön mindenkinek a fejét leugatni.Tudatlanság boldoggá tesz...ebben az esetben nem :/
Dvddecrypterrel isozol?Mit is jelent???
MCC MID(ES NEM ALAPANYAG!!! VAAAA)u verbatimot és ez a mondat mit jelent?Összeszedtem minden bátorságomat , h kérdezzek szal mindent bele Lammer :P -
#2958 szúúúúszáááááááá
-
#2957 bazze ne szerencsetlenkedj mar, leirtuk 400ezerszer, hogy hogyan kell...
ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari) akkor hasznalj MCC MID(ES NEM ALAPANYAG!!! VAAAA)u verbatimot... 16Xost ird meg 8Xosoan az IMGBURNel* es FRISSITSD AZ IRODAT A LEGUTOLSO FIRMWAREre
gg -.-
*(Dvddecrypterrel isozol, imgburnnel irsz, decc oll) -
#2956 Serial numberra gondolsz???dvdinfo megvan csak nemtom , h hogyan kell használni :D -
#2955 Én eddig minden játékot(xbox, ps2)samsung és lg íróval írtam 95%-ban ritek g-05 alapú traxdata 8x írható lemezre(van 1-2 philips,tdk,bulpaq és arita lemezem is)4x sebeséggel és eddig semmi gondom nem volt vele.Megy a ps2-ben és xbox-ban is rendesen még a 3-4 éves lg-vel vagy samsung-al írt lemez is.A filmeket is ugyanígy irom és viszi a még a sony dvd lejátszó is.Nem értem,hogy miért írkálják sokan,hogy nem jók a samsung/lg írók. -
#2954 Milyen alapanyag azt ird mar be vazze!!!!
DE ne a markajat hanem dvdinfo progival!!! -
#2953 "Ez az alapanyag és író párosítás pedig hibával szolgál rendesen." Ez a mondat mit is jelent? :D Van még 1 TDK (tudtommal jó márka)DVD+R 4.7 1-16x lemezem.Ez nem jó? -
#2952 Akkor próbáld meg valami normálisabb lemezzel ( eredeti Verba, vagy bármilyen Ritek G-05 alapanyag), ha azzal sem jó, akkor tuti, hogy az író a gebasz. A ps2-nek elég érzékeny a feje, minden kis hibára reagál. Ez az alapanyag és író párosítás pedig hibával szolgál rendesen. -
#2951 Philips DVD-R 4.7 G 1-16x -
#2950 Az egy honlap, különböző tesztekkel.Amúgy lemezt milyet használsz? -
#2949 CDgrab???Dvdírásban nem vagyok járatos... -
#2948 Szerintem a Ram-képes Lg írok nem elég stabilak,(ajánlom a cdgrab-et) az írásmódban nincs hiba, az jó. De tőlem azt csinálsz, amit akarsz.
-
#2947 Na erről beszélek.Nem az írásmód a gond??Építő jellegű ötleteket szeretettel várom :/ -
#2946 Nekem még egy régi LG íróm van, ami ráadásul nem is DL, de amit kiírtam vele, minden ment. -
#2945 Most fél magyarországnak nincs jó írója????Én nem akarok venni egy új írót X ezer forintért ha valami más a gond. -
#2944 Vegyél Pio-t, vagy esetleg Nec-et, azokkal működnie kell. Az Lg-ről tudtam, hogy nem jó P2-höz, de a Samsung is tényleg elég tré író szerintem. -
#2943 Naszóval :/ Már tudjátokmim kintvan ettől a szartól de mégis meg szeretném oldani.Előző hosszászólásaimban lehet olvasni , h mi is a gondom.Ma kipróbáltam az egyik ismerősünknél akinek egy LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L
írója van.Kiírtuk olyan módszerrel , h néróval fogtuk az iso-t és azzal a CD/DvD-kép lemezre mentése paranccsal kiírtuk 4xes sebességgel az iso-t egy -R dvdre.Természetesen nem ment különben nem írnék.Mi lehet a gond??Ez az író is szar?Más módszerrel kell írnom?Kérlek segítsetek
Üdv -
#2942 Ja, 1-2 magyar oldalra havonta felrakja pár észlény, aztán az emberek meg sorba készítik a poháralátéteket, mert nem képessek megérteni, hogy ha kiírja, az is csak egy másolt lemez lesz és nem fog menni, mindegy, hogy a szomszéd anyukájának a testvérének a kisunokája állítja, hogy megy vele a dolog :D -
#2941 Jo de azt ne mirta csak azt,h megirja es majd varja a galambot ,mert az ugy felejtos!!!
Van olyan dvd amirol bootol majd be irott game es okes csak hat 11 rugo ha joltom!! -
#2940 najo akkor elmagyarazom, hogy megertsed: van egy bezart szobad... de bennt van a kulcs... most tulajdonkepp be akarsz menni a szobaba a kulcsert, csakhat a kulcs benntvan...
2 megoldas van:
- vagy veszel egy legalis eredeti alkulcsot(swapmagic) (jo tudom hulyen hangzik, csak az erthetoseg kedveert)
- vagy betorsz (chip)
ennyi :P
(ha igy sem esik le, akkor sry!444) -
#2939 Azzal a Swapmagic-kel nem sok mindent érsz, mivel az is MÁSOLT. Neked EREDETI Swapmagic kell. -
#2938 játákokhoz kellene, a swapmagic pedig már meg is van a torrentről -
#2937 nem -
#2936 Szerezz egy eredeti Swapmagic-et, vagy chipeltesd be a géped, aztán menni fognak a másolt játékok.
A másolt filmekhez nem kell semmi chip vagy ilyesmi, a játékokhoz kell. -
#2935 hi!
alcohol120% ill daemontoolsal nem megy? mert akkor hamarabb meglennék -
#2934 pedig megy...
swapmagic es tarsai... -.-
-
#2933 pedig ugy tudom hogy sőt tuti volt egy programom amivel chippelés nélkül is elindult....vki más nem tud segiteni? -
#2932 Chip nelkul dehogy megy irott jatek!! -
#2931 nélküle is megy rajta...nem? -
#2930 nélküle is megy rajta...nem? -
#2929 Akkor minek akarsz irni ha nincs chippelve? -
#2928 hi!
kicsit lusta vagyok visszaolvasni ezért ide írom a kérésem:
melyik programmal lehet ps2es gamet kírni dvdre?alcohol 120%,Daemontool-al vagy esetleg mással?(ps2 nincs ki chippelve) -
#2927 Fejtisztítás vagy lézerbeállítás kéne neki szerintem.