4368
Szal...
-
#3006 Régi rossz beidegzőséd, hogy a lassabb írás jobb minőséget eredményez, még a cd-r-es időkből :) -
#3005 én mindet 4x-en írom szerintem ez az arany középút...egyszer írtam 2x-en és úgy jártam mint te!! -
t256 #3004 Írtam egyet a moderátoroknak topicba.
Valamint megosztanék egy rossz tapasztalatot a TDK 8x dvd-r (TTG02):
Pár hónapja írtam kettőt belőle. Végig is játszottam őket. Viszont most nemigazán olvassa be őket a PS2. Mintha lejárt volna a dvd-k szavatossága.
Lehet hamisítványt kaptam. Ha nem, akkor viszont csalódtam a TDK-ban. 2x-esen írtam őket.
-
aussieguy #3003 üdv mindenkinek!!!
ki tudja írni valaki a Dragon ball z tenkaichi 2-t(ha egyátalán meg lehet -e már szerezni,ja és ha lehetne angolul,természetesen ps2
köszi: Adam -
#3002 -
#3001 #3000 ték... -
#3000 atz neked kellene kérned egy moditól asszem...mivel te csináltad
addig viszont berakhatnád az aláírásodba....vagy mijaz...
sajna itt nincs házigizda ha jól látom.... -
t256 #2999 Uraim, akkor be lesz linkelve a fejlécbe a ps2info linkje vagy nem ?
Egyébként ha gondoljátok Ti is írhattok néhány okosságot a dvd-írásról. Én pedig belerakom az html kódba. Pl.: Nyerő DVD-író és lemez kombókat, megbízható írókat. -
#2998 Most miről beszélsz??Pont most magyaráztam el , h mi történt.Egyáltalán NEM erről van szó.Ismétlem (már megint) NEM azért kérdeztem ennyit MERT NEM akarok új írót venni HANEM , h HA van más megoldása is akkor legalább ne kelljen pénzt kidobnom másik íróra.NEM a minőségről van szó , h akkor milyen dvd lesz stb.
TÉNYLEG nem tudom miről beszélsz.
Üdv és a jólbevált gutentág -
#2997 Nem kell magyarazkodni!!
En 6 eve plextort veszek es lexarom mennyibe kerul,mert felfogom esszel ,hogy amit irok nemcsak 1 ev mulva, hanem mondjuk 6 mulva is szeretnem olvasni es nemcsak disznek hasznalni!!
kiszalltam a temabol ittt....... -
#2996 Most komolyan , szerintem rám gondolsz de teljesen félreérted az egészet.
Én azt mondtam , h ADDIG nem veszek új írót amíg lehet más megoldási is a problémámnak.Mostmár eljutottam addig , h új írót veszek mert csak ez az egy megoldás maradt.Szerintem nem vagyok egyedül ha mindent kétszer olvasok el ,próbálok ki.Újra kiemelem HIÁBA nem akarok venni új írót.Elmondtátok , h ez szar író ami nekem van és nem maradt más választás.Oké akkor új író lesz.
"El sem olvastam vegig..."
Legközelebb olvasd el végig talán akkor meglátod , h mégse UGATJA A BAROMJA azt , h nem vesz új írót.
-
Flower #2995 1. PIO 111D írót (amit minden hozzáértő ajánl) épp most vettem 8800 magyyar forintért.
2. Haver Neroval írt meg 2 játékomat (Verba lemezre 4x-en) és tökéletesen műxik. -
#2994 El sem olvastam vegig ,mert felbaxott par ember plane mikor azt ugatja ,hogy nem vesz irot a baromja!!!
Sajnal 9000 ft-ot ra de sajnal 14000 ft-ot is uj jatekra ,akkor mi a faszt akar ingyen jatekot es meg ne neki kelljen berakni vagy menjek at hozza es csinaljam meg whaaaa ez a hozzaallas felbax!!!
Ne segitsetek hadd irjon 2000 ft-os iroval 20 ft-os lemezre 18-sorosan ost jovan majd viheti fejcserere es akkor jon az ujabb kerdese de ez most miert tortent vele!!!!
huuuu de kikeltem magambol sorry de muszaly volt!!! -
#2993 ez az összeakadás elég rendszeres dolog a nérónál(legalábbis régen az volt)más cd-dvd író progit nagyon nehezen tűr meg maga mellett.....
nálam is az 5-ös verzió volt fenn kb 2 hétig, majd frissítettem(gyáei hivatalos lemez volt) és behalt a fenébe az egész....
bétat soha nem rakok fel mert nagyon szétkúrhatja a rendszert.....az meg nem túl jó dolog....
tehát akinek bejön az használja, én nem fogom...
üdv -
#2992 Rendre kiszivárognak béta verziók (7.0.0.0 meg társaik), amik persze, hogy szarok, sokan felteszik, aztán levonják a következtetést, hogy szar.
Én is Nerot használok az 5-ös óta, egy verzióval volt komolyabb gondom.
Meg összeakadt annó az InstantCopyval :( -
turho #2991 Sok szar wareznero összevissza feltörve, meg dedikáltan márkákhoz társítva, hibás warezlicenszekkel...ismerős. Jó változat (pl. 6-os szériából) viszont betonstabil. Mondjuk egy .iso kiírása nem egetrengető feladat 1 programnak sem. -
#2990 sajnos nem mindegyik gépen müxik úgy ahogy azt elvárná az ember.
nekem eddig csak negatív tapasztalataim vannak vele stabilitás terén(értem ez alatt hogy több volt a hulladék lemez mint a jó).
régebben amikor jóformán csak 4-5 cd író progi volt akkor is inkább a CdRwin(Goldenhawk version/bin-cue/) és a Discjuggler programokat használtam.(ez pl bármire jó)
sajna a CdRwin progit nem fejlesztik tovább ,de szerencsére a Discjuggler az rendesen fejlődik.
a Neróba elismerem sok fasza dolgot beraktak (labeltervező,recode...stb) amit érdemes használni ,de nem fogom magát az íróprogramot használni a régi tapasztalataim alapján.
Bár ez már megváltozhatott(stabilitás) maradok a jól bevált módszereknél.
a fórumokon nagyon sok panasz olvasható a Neró-val kapcsolatban, talán nem véletlen.
csak érdekességképpen: a néró frissitések(új verziók) rendszeresen hol szarabbak az előzőnél hol jobbak....sajna a szar van többségben....egy hibás programmal kinek van kedve szarakodni.....igaz minek frissíteni ha van egy jól működő verziód!!
naszóval ebből annyi van mint égen a csillag, és találd ki hogy melyik müxik 100%-an!!
talán ezért nem az igazi.... -
turho #2989 Ezt a Nero-dolgot sohasem értettem embereknél. Mintha a Nero nem tudna ISO-t írni...50 lemezből 44-et a mai napig Nero-val írok. 4-5 fajta konzolra. (vagy az lenne a gond hogy sok változata van? Istenbizony nem értem .....) -
#2988 Jóaz :)
Annyit fűznék hozzá, hogy r01 helyett inkább .rar-t írj, az szokott sűrűbben az első fájl lenni, bár a winrarnak asszem mindegy, melyiket állítod be, ha iso van betömörítve, akkor ugyis az elejétől kezdi.
-
t256 #2987 Most lessétek meg az oldalon a dvd-írás részt. Összedobtam egy Hogyan írjunk ImgBurn-el leírást képekkel illusztrálva!
Jelzem, ahogy lesz Photoshopom csinálok jobb képeket. Paintben sajna csak ennyire fussa. -
#2986 na jó, de tudod lusták az emberek....felfedezni valamit saját magadtól az már luxus(pedig szerintem így lehet a legjobban tanulni bizonyos dolgokat)...inkább megkérdezik...na ezt előzzük meg! -
#2985 Én most írtam ki 4x-esen a Tenkaichit, Nero 7-tel, LG DVD-íróval Ridata DVD-re, és mint a kisangyal úgy megy. -
t256 #2984 Ok!
Ahogy lesz időm bővítem a cuccot. Szerintem a Nerot kihagyom belőle. 5 dvdnyi saját tapasztalatom van Nero-val kapcsolatban(5 játék fagy, le indításkor, amiket Neroval írtam). Ezeket persze újra kellett írnom. Sztem teljesen alkalmatlan ps2-es dvd-k írására.
Akkor csinálok egy Decrypteres útmutatót, habár nem értem mi nehéz azon, hogy kiválaztasz egy Iso-t beállítod az írási sebességet és a write-ra kattintasz.
Át kell szoktatni az embereket erre a programra.
-
#2983 írj még hozzá+képek.....
csak azért mondom mert nagyon sok embernek nem tiszta a decrypter kezelése....(iso read-iso write ez lépésenként-szerintem(kicsi képekkel, bekarikázva pirossal ahol éppen tartasz-olyan oktató jelleggel)) ugyanez a nérónál ...bár én azt nem favorizálom megbizhatatlansága miatt de sokan azt használják... -
#2982 nagyon szellos a leiras... kicsit lehetne pontositani...
iro konkret tipusok, LEMEZEK MIDdel csomagolassal... fwek stb... esetleg ti is kuldhettek be fej/MID/csomagolas/iro(hw)/firmware/Xszeres iras/iroprogram stb. kompoziciokat, hogy mivel mi megy stb...
ha kell szolj, segitek...(priv.)
CSAK TEGYUK MAR KI A FAQOT! konyike :DDDDDDDDDDdddddddd
(bar akkoris lesznek jokepessegu emberek akik ignoraljak majd a faqot -.-) -
#2981 meg mindig nem ALAPANYAG... hanem MID... -
#2980 Köci -
t256 #2979 9000 Ft-ért. -
#2978 Bocsi a sok hszért de mindig amikor elküldöm akkor jönnek a dolgok amiket akarok írni.Ilyeneket ír ki a DvD decrypter amikor írom az elején , h :Retry Failed-Power Calibration Area Error
Ezellen tudtok valamit? -
t256 #2977 Ebben igazad van!
NEC 3540A íróval Verbatim 16x dvd-r lemezre kiírtam az Okamit 2x-esen.
Átvezető animációknál néha akad, időnként sokat tölt.
Az FF XII-t ugyanezzel az iróval, ugyanilyen dvd-re 8x-osan írtam és nem akad nem tölt sokat. Sokal jobb a minősége. -
#2976 A TDK-s DVD+R lemeznek az anyaga (húdeprofivagyoköcsém) CMC MAG-M01-00 -
#2975 Egy ilyen pioneer írót mennyiért szerezhetek be?
Aramir nem maradt több philips lemezem de most egy TDK Dvd+R 1-16x lemezzel próbálkozok akkor 8xos sebességgel.
FAQ=jó ötlet! -
#2974 Leírom megint :D
16X-os lemezeknek nem biztos, hogy a 4X-es írás a legjobb. Tudom, hülyén hangzik, de lehet 6X-an vagy 8X-an jobb minőséget produkál. Ha van még ilyen anyagod, akkor próbáld ki, ha úgy sem jó, akkor keress másfajta lemezt, mert én pl a Philips lemezekkel nem vagyok kibékülve. -
t256 #2973 bővebb ? Mire gondolsz ? Csak képekkel egészítsem ki, vagy még írjak hozzá ? -
#2972 nem lehetne ezt itt a fejlécben valahogy elhejezni???
nekem tetszik ez a leírás bár lehetne bővebb,(dvd írás) képekkel illusztrálva...hogy ne kelljen megint egy csomó alap kérdésre válaszolgatni...
-
t256 #2971 Én már régebben csináltam valami olyasmit.
ps2info
-
#2970 csinálni kéne egy FAQ-t hogy ne kelljen mindíg elmagyarázni a jónépnek alapvető dolgokat....(megbízható író(pio+nec)+lemez(tdk-verbatim)+dvddecrypter v imgburn=fasza működő lemezek!!!)
én már azért nem írok jóformán válaszokat mert meguntam, csak előbb mint te meg Aramír! -
#2969 Najó , nem ezért jöttem.Akkor örülj neki , h te itt oszthatod a népet és tudhatod azt amit többiek nem tudnak. -
#2968 ne magyarazkodj!
van rengeteg KEYWORD amire nyugodtan rakereshetsz(segitsek?)...
" ez 1 fórum..az emberek azért vannak itt , h segítsenek egymásnak."
TE NEM UNNAD azt, hogy hetente 2X megkerdezik UGYANAZT A TEMAT, MERT LUSTAK VISSZAOLVASNI, VAGY HASZNALNI A BEEPITETT KERESOT LENT???? (AMIT MAR 300X LEIRTUNK??? Aramir, Turho, Al Age es meg sokan)
kicsit faraszto(vagy)...
-
#2967 És mireföl lenne büntim?"Kereső nem használtára"???Azt általába hülye topicok nyitására adják.És egyébként is milyen címszóra keressek rá?Mégegyszer felhívom figyelmeteket , h ez 1 fórum..az emberek azért vannak itt , h segítsenek egymásnak.Mostmárcsak sportból fikázol...