Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Keress friss firmware-t az íródhoz, hátha van, illetve ha jól emlékszem valami régi 4X-es íród van, ehez pl ne használj 16X-os lemezeket, hanem keresd a régebbi fajtákat, amit még kapni, pl G05-ös lemezeket.
Ha a fej lenne poros, akkor szerintem minden lemezzel gondod lenne.
http://pspfilez.extra.hu/
D. (bekapcsoltam a DMA-t, mintha gyorsabban beolvasna a dvd-t, és a szoftverbuffer+hardverbuffer közötti atmeneti idö lecsökken (ahogy varhato volt); de pár lemez még mindig nem megy...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
loal! :D
ird le inkabb milyen alaplapod , mert latom nagyon szenvedsz...
Egyelöre annyit csin., h. bekapcsoltam a DMA-t...még töltök; majd ha ujabb dvd-re valo game összejön; akkor proba... Le tudod irni pontosan az alaplapi driver lépseit? Letöltöm, einditom oszt annyi? :-O
tedd fel az alaplapi drivert, az minden winfos folrakasnal a next lepes... es kapcsold be a DMAt, ha a driver esetleg kifelejti... ~~
Ha nemtudod visszakapcsolni, akkor az ide-drivert távolítsd el, indítsd újra a gépet, így a Windows újra felismeri és visszarakja a drivereket, és elvileg DMA módban lesz újra.
Nero meg a többi nekem sosem okozott ilyen problémát, nemhiszem, hogy azok miatt lenne.
A Sis amúgy egy alaplapi chipkészlet, úgy mint a Via vagy az Nforce, mindhez létezik meghajtóprogram, nézz utánna, neked miféle alaplapod van, és keresd meg hozzá a legfrissebb meghajtóprogramot.
Megprobalom DMA-ban, majd ha nem megy; akkor alaplapi drivert teszem fel...egyelöre azt sem tudom, h. hardver vagy szoftver gond... Mondjuk lehet h. tul sok f*stalicska DVD-CD iro/ISo szerkesztö progi van fenn... Van NERO, Alcohol 120, PowerISO, Nero, Daemon Tools, Sonic (hivatalos dvd-iro progi), DVD decrypter, ImgBurn...Gondolom jobb, ha amennyi nem szükseges, kitörlöm..Köszi a helpet...
"(vagy ha szutyok sised van, akkor az IDE drivert a sishez, es voala!)"
...Mi? Sis? Sifilis? Miiii? :-P (nem vááágom)
Ezek is olyanok...Akkor jo lesz arhivnak, és maradok a Verbatimnal vagy RIDATAnal.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Én fültisztítót használtam alkohollal (benzint még véletlenül se használj), de szerintem bármelyik jó, amit írtál.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Milyen DVD-re irható ki egy PS2 játék, hogy a chippelt Ps2 tudja olvasni?Vagy mindegy hogy miylen DVD? Mert úgy halottam hogy nem mindegy.Igy gondoltam megkérdezem. Remélem tudtok segiteni!Várom válaszitokat!
Elõre is kösz!
egyébként DL-es lemez kell neked ahogy írták...de ebbõl ne használj szar lemezt mert nem fog mûködni!!!
Lerántottam a Forbidden Siren 2.-õt; .ISO fomrmátum ,minden cool; indítom a DVDdecryptert; erre látom wazze, hogy 5.44 GB a mérete... ilyet még nem b'sztam...
Ezt milyen nyüves lemezre írjam? 4.7GB-os PRINCO lemezekkel dolgozom jelenleg...
Valami extra dupla rétegû DVD lemez kéne? Vagy ez már a Blue-Ray ?
LOL--beszívtam...
Ehhez már kevés az én kútfõm...<#wow1>#wow1><#confused>#confused><#confused>#confused>
Az élet a legjobb méreg...
Lehet hogy kiöregedett a gép, ill. lehet hogy virus (vagy akarmi mas is..)okozhatja? Kb. 3 hete csinalja ezt, korabban gondja nem volt 1 dvd-vel sem...
(De hat tököm akar allambacsinak is fizetni; jok nekem az ömlesztett dvd-k is... :-P)
A RiDisc nekem csak másoláshoz jött be. Adat kiíráshoz nem.
Ahoz most TEVION-t használok, de azt itthon nem kapok.
Elõre is köszi:D
Üdv: Pripyat
Amúgy milyen oldalt ajánlotok, ahonnan torrenteket tudok, könnyen és ingyen letölteni? Lehetõleg regisztráció nélkül...
Na, letöltöttem mégegyszer azt a PS2 játékot.
Most kiadott 28 Rar filet. Ezeket kijelöltem és "kibontás ide" segítségével kaptam egy .iso filet. Ezt mivel tudom kiírni? A Nero Express nem ismerte fel.