Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pio111 kircsi!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>most ez van!
http://pspfilez.extra.hu/
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Az alkohol nemhiszem, hogy ártana a fejnek, a benzin viszont igen, lehet keverték (én amúgy pitralon arcszeszt szoktam használni 😊 ), már tisztítottam az író fejét így, és nem lett ez miatt hibás az író.
A tisztítócd amúgy csak a nagyobb porcicákat és a szöszmöszöket szedi le, a lerakódott pl dohányfüstöt nemhiszem, hogy leszedné.
Amúgy sokat nem veszíthetsz szerintem egy pucolással, a Pio111-el meg csak jóljárnál.
... 9e a PIO 111... lehet h. beinveszt egybe hamarosan...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Persze elöbb egy cd-rw-re próbálkozz, aztán ha jó, akkor mehet rendes cd-r-re.
A másiknál kiíráskor a cue fájlt válaszd ki pl a Neroban.
A cd-s játékokat meglehet oldani, hogy dvd-re tudd kiírni, csak szórakozni kell vele. Ha mégis cd-re íród, akkor meg 8X-an vagy 10X-en írd.
Vagy csak a DVD-t szereti a PS2?
(39004)
Segítsetek nekem! <#help>#help>
Van egy 5,8 GB-os iso file-om (forbidden siren 2) ezt mégis,hogy írjam ki egy dvd-lemezre?! <#falbav>#falbav>
Köszönöm a segítséget elõre is!
Üdv: Pripyat
Én kipróbálnék egy idekábel cserét, aztán ha azzal is szar, akkor frissiteném az alaplap drivereit.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Érik a dvd-iro vétel; 10e ft-ért tudok szerezni; azt szeretnem kerdezni, hogy milyen marka milyen tipusai a jok...(többet irjatok, ha lehet please; oszt megnezem mi van a boltban...)...gondolom a 10e az jo ár... :-P
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
<#papakacsint>#papakacsint>
egyébként tényleg a lemezzel volt a problema, mert sony dvd-re simán sikerült neki. említette, hogy most vett egy guriga philpst és 3 már a kukába van 4x írás miatt, de 8x azt viszi rendesen. még jo, hogy én nem vettem, pedig akartam 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Próbáld meg 6X-an írni, ha a 8X-os írást nem bírja a géped.
egyébként 130ft-os Philps-re ment ami nálam is mindig jóvolt.
a Dirge Of Cerberus-rol van szó és nekem pont most halt le az íróm így ki se tudom probálni😞
http://pspfilez.extra.hu/
2lemezt is elb@szott 4x írás közben, a 3. már sikerûlt csak 8x-an. neki ujfajta lapos gépe van, azon müxik csak nálam nem oké.
amugy szivesen 😛
OK GÉGÉ! nincs tobb kerdesem<#hehe>#hehe>
szerintem gyorsan vegyel uj irot, es ha lehet piot 110D vagy 111eset(bar a legjobb irasminosege akkoris az 108asnak van mindmaig, csak az mar nem kaphato... az 109 egy nevetseges bughalmaz... kellett szerencsetlennek 345 firmware frissites, hogy TALAN 108 kozelire keruljon a kicsike... az 110 meg az 109 rancfelvarassa, bar teny eleg szepen felvarrtak a rancokat 😄)... 😛