4368
Szal...
  • Flower
    Akkor már el sem mondom :)
    Köszöntelek a PIO-SOK KÖZT :)
  • öregharcsa
    na, az fasza lenne!!
  • t256
    Azért írja, hogy nem megfelelő mode, mert cd-re kell írni. Gondolom ezt tudod. Ilyen esetekre van egy progi, amivel több cd-s játékot egy dvd-re ki lehet írni. Még menüt is csinál hozzá a progi, viszont elég bonyolult művelet az angol readme alapján. Talán jövőhéten csinálok egy leírást magyarul és felrakom a ps2info-ra.
  • Prypiat
    Srácok mondjatok nekem okosat azokkal a fileokkal amik kb 650mb-osak és dvd-re akarom kiírni őket imgburn azt írja,hogy nem megfelelő MODE. Viszont úgytudom,hogy írott cd-t nem jó betenni ps2-be.
  • Lammer
    koszihello
    (#2957 -> "ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari)")
  • Checkerboy
    Probléma megoldva :) Szeretném megköszönni az SG társadalomnak , h segítettek de legkülönösebben Sethnek.

(megoldás: szar volt az író:D Pioneer 111D író van most és megy minden.)
  • aussieguy
    üdv!!!
    sikerült megírnom a legelső ps2 gamet és működik normálisan elsőre!!!
    ja nem tudjátok honnan lehetne megszerezni: Reel Fishing 3,fisherman's challenge(ps2 persze)lécci a választ priviben írja aki tudja! köszi
  • Al Age
    Nem kellett volna olyan sokat visszaolvasni, de leírom, hogy mi itt az ImgBurn-t favorizáljuk leginkább. :-)
  • Gil1975
    milyen programmal írjam?
  • aussieguy
    okés köszi
  • Seth
    4 - 8
  • aussieguy
    szerintetek TDK dvd-r 1-16x milyen sebességgel irjam???
  • Al Age
    Mindem probléma nélkül, feltéve, ha van a PS2-ben modchip, vagy van _eredeti_ SwapMagic-ed.
  • Gil1975
    Egy kérdés:eredeti PS2-es játékot hogy tudok másolni úgy hogy a másolat müködjön is?
  • dinomano
    köszi a helpet, warez OFF....:-)
  • trade1
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a + os (Verbatim 1-16X, MCC mediaKÓDOS) lemez,jó lesz-e a 75004-es géphez, ezt csak a + os mivolta miatt kérdezem, nem nehezebb-e neki olvasni, vagy nem pozicionál-e tőle sokat a gép, mert akkor inkább veszek - osat. Ja, és nem tudom, hogy hányszorosan írjam itt azt mondtátok, hogy a felével, a boltban meg ahol vettem a gépet ott meg azt mondták, hogy négyszeresen. Írtam mér ridata silver 1-8X lemezeket (Ritek g05)4X-esen azok működtek.Hogy senkinek nel legyen igaza írjam inkább 6X-osan.Amugy sokat lehet itt okosodni, szerintem nektek köszönhetem, hogy a már legelső általam írt lemez is hibátlanul működik!Szóval kösz!
  • Checkerboy
    "1. PIO 111D írót (amit minden hozzáértő ajánl) épp most vettem 8800 magyyar forintért."

Hol vetted, ha elmondhatsz ilyet.
    (Gyerekek nemsokára eltűnök a topicból mert holnap íróvásárlás lesz :D:D:D örvendjetek! :D )
  • Aramir
    Ok, és sry.
  • aussieguy
    oké
  • Lammer
    gyerekek a warezt most hagyjuk abba, ok?
  • Aramir
    Azkéne mégcsak, hogy fizetős legyen egy fájlcserélős oldal.
  • Aramir
    Valószinű, épp tegnap vagy tegnapelött néztem, sajna akkor is tele volt :(
    (némi vigasz, hogy a Torentleechen meg bentvagyok :D )
  • aussieguy
    ááááááá már nem enged ugyhogy ha lesz meghívod Seth akkor elküldöd???
    ja, és nem fizetős az oldal ugye???
  • aussieguy
    kösz Seth és neked is t256 hogy mondtátok.
    thanx
  • t256
    Akkor úgy látszik mázlim volt. Talán pont kidobtak egy embert mikor regisztráltam.
  • Flower
    "Sorry, user limit reached. Please try again later."
  • Aramir
    A fórumban meglehet találni őket.
    Ami meg eredeti release esetleg, az meg úgysincs levédve.
  • t256
    Pont most regisztráltam oda. Meghívó nélkül a sign up gombbra kattintva természetesen. Aki siet az még bejuthat !!!
  • öregharcsa
    azért azt ne felejtsd el mondani neki hogy a rar file-ok passwordel müködnek csak!!!!

dinomano:
    próbáld meg a demonoid oldalt..vagy mininova....bitenova...ezek gyűjtő oldalak néha több tracker címmel...
  • dinomano
    köszi cimeket, akkor maradok sopos-nal, azt ismerem korabbrol..jo sebesseggel mennek az onnan szarmazo torrentek?
  • Aramir
    http://www.solops2.com/
  • Seth
    Én INNEN szoktam. Frissek, régiek egyaránt vannak, viszonylag gyors. Csak egy gond van , 2006 szeptemberig lehetett regisztrálni,azután már csak meghívóval működik a dolog. Sajna elpasszoltam az enyémet, de majd ha kapok újat, és még kell,akkor küldöm
  • Ombika
    Probalkozz emuleval is!!

REactor mar regota szar sajnos!!! :((
    isohunt.com esetleg :)
  • aussieguy
    üdv!!!

még új vagyok a témában és nem tom hogy csináljam.tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol le van írva hogy kell csinálni a dolgot, meg hogy hogyan töltsek le(nem értek én ilyesmihez:) és olyan oldalt ahonnan lehet leszedni.
    köszike
  • dinomano
    picit OFF... Tud vki olyan jo PS2-es torrent oldalt, ahol olyan torrentek vannak, amik produkalnak is vmi sebesseget? Ugyanis ujabban a torrentre**tor(nem irom ki teljes neven... :-P) torrentjei nem vmi extrajol mennek...oyaln kellene, ami 10-20k-s sebesseget produkal nagyjabol allandoan(jo, tudom ez torrentfüggö is+mindig valtozik), de a torrentreactoron ujabban minden csak döcög... Irjatok privibe, ha tudtok vmi jo torrentoldalt, ahol böngészni is lehet normalisan (isoh*nt-ot ösmerem)
  • Ombika
    Akinek nem inge ne vegye magar csak mar nekem is televolt hocipom a folos kerdesektol es neked is volt 1-2!!!
  • Aramir
    Egyébként attól, hogy működik, még nem biztos, hogy 2X-nél adja a legjobb minőséget :)
  • t256
  • Aramir
    Na jó, de az Verba :D
  • t256
    Ez igaz. Viszont a 2x-esen írt Verbák simán működnek.