Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hogyan kell kiírnom a játékot hogyha van egy nagy ISO fájlom és egy kicsi MDS fájlom?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

dinomano
...csere lesz hamarosan akkor... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

öregharcsa
nekem ezt csinálta egy 2 éves pio108...csere lett a vége, meguntam a szórakozást vele...és így mûködnek a lemezeim is pár hónap múlva!!
pio111 kircsi!!<#eljen><#eljen><#eljen>most ez van!

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
aham...Elöször kabelcsere lesz... Semmi gond nincs vinyoval; nekem a dvd-iro szorakozik - neha felismeri, ill. hajlando beolvasni, neha nem a dvd-t...ugyanolyan tipusu lemezekröl van szo(ridata,verbatim,ridisc); tök veletlenszerüen csinalja...korabban nem szokott buffereles közben(dvd-iras elött) leallni,de ujabban ezt csinalja 1folytaban; leall 1 percre, oszt vagy elindul szep lassan az iras, vagy nem... tisztitas: nem tudom, szét merem-e szedni a dvd-irot; de kenytelen leszek... :-P (gondolom nem férek hozza szétkapas nelkül a fejhez)/vmi help, hogy mire vigyazzak, ha szetkapom a gepet?)...Dohanyfüst-veszély nem fenyegette soha a dvd-irom; tisztito cd-t majd lehet h. kiproba; bár inkabb alkoholra szavazok en is...

Aramir
Ha elöregedett a kábel, akkor érhet valamit (havernak ez miatt kezdett el kattogni a wincsi, meg felsem ismerte a gép, idekábel csere után megjavult).
Az alkohol nemhiszem, hogy ártana a fejnek, a benzin viszont igen, lehet keverték (én amúgy pitralon arcszeszt szoktam használni 😊 ), már tisztítottam az író fejét így, és nem lett ez miatt hibás az író.
A tisztítócd amúgy csak a nagyobb porcicákat és a szöszmöszöket szedi le, a lerakódott pl dohányfüstöt nemhiszem, hogy leszedné.
Amúgy sokat nem veszíthetsz szerintem egy pucolással, a Pio111-el meg csak jóljárnál.

dinomano
voltam kedvenc (olcso dvd-t arulo) sz.gépes boltomban; elövezettem a dvd-irasi problemam; fejtisztitast javasoltak tisztito-cd-vel; az alkoholos fejtisztitast meg elvetettek(pedig azzal tisztitom a ps2-fejét... akkor most art a fejnek a 96%os alkohol, vagy nem?:-|)... IDE-kabel cserere raztak a fejüket...az érne vmit? (kiprobalom majd, 500ft a kabel; csak most nem volt, épp kifogytak...)
... 9e a PIO 111... lehet h. beinveszt egybe hamarosan...

dinomano
dvd temahoz..alaplap drivert frissitettem, de nem törtent semmi... IDE-kabel csere lesz; ha azzal is kaka; akkor bemergesedek és veszek egy PIO 110-et, el... :-|

Köszi, tesztelem.

Al Age
Nem hinném, hogy baj, az IMGBurn például nem is a cue file-t listázza az ismert fájltípusok között, hanem a bin-t.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Aramir
Szerintem nem baj, vagy szerkessz mellé egy cue fájlt (pl a másikból), vagy a bin-t mountold a daemontoolsba, és a virtuális meghajtóról írd ki röptében.
Persze elöbb egy cd-rw-re próbálkozz, aztán ha jó, akkor mehet rendes cd-r-re.
A másiknál kiíráskor a cue fájlt válaszd ki pl a Neroban.

Bin-es mindkettõ, de az egyikhez nincs cue. Az baj?

Aramir
Ha iso-ban van, akkor dvd-re írd, ha bin/cue formátumban, akkor cd-re, ellenkezõ esetben nem fog menni, ugyanis a ps2 különbséget tesz cd és dvd között a játékoknál.
A cd-s játékokat meglehet oldani, hogy dvd-re tudd kiírni, csak szórakozni kell vele. Ha mégis cd-re íród, akkor meg 8X-an vagy 10X-en írd.

dinomano
allitolag a dvd-t jobban szereti, a cd árt a fejnek; de pár cd-s game-et en is kitoltam ps2-ön, semmi baja sem lesz töle... csak nem erdemes mindig cd-s game-ket nyüstölni... ha pár száz megas a game, valoszinü cd-s... proba kiirni cd-re vmi cd-iro programmal, ha beszol vmi hibat, akkor dvd-s a cucc...amugy a letölteseknel ott szokott lenni, h. milyen a game(cd/dvd) :-P

Pár száz megás játékot lehet CD-re írni ugye?
Vagy csak a DVD-t szereti a PS2?
(39004)

dinomano
igen, olvassa..

Prypiat
Köszönöm szépen! És azt olvassa a ps2 gond nélkül?

Üdv: Pripyat

Al Age
Dupla rétegû lemezre kell kiírni. DVD9

Prypiat
Sziasztok!

Segítsetek nekem! <#help>
Van egy 5,8 GB-os iso file-om (forbidden siren 2) ezt mégis,hogy írjam ki egy dvd-lemezre?! <#falbav>

Köszönöm a segítséget elõre is!

Üdv: Pripyat

dinomano
Aham; gondoltam, h. SLUS az amcsi; japan game-eknel megint mas..oké, most mááá' ezt is tudom biztosan... :-P

Al Age
Jaja, azonosító, minden játéknak egyedi jelzése van, több lemezes játékoknál minden lemeznek külön azonosítója van. SLUS-***** például valami ntsc amerikai játék.

dinomano
nah, megneztem; van 1 tartalekban..mi lehet vele a gond? a kabel cstlakozojaval lehet valami? Még 1 aprocska, kevesbe lenyeges kérdés... :-P a jatek iso-k neve utan neha megadott betü és szám pl. SLUS-5301 valami azonositoszam+régionév gameknek?

dinomano
alaplap driver frissites mar volt, LAMMER sugallatara; ugyhogy lehet h. IDE gondja van... egy probat megér, gond.1000körül vesztegetnek egy IDE-csatlakozot...ill. lehet h. nem is kell vennem, ha jol emlekszem van talan még 1 tartalekban; az iro-hoz...

Aramir
Vagyisna, ez két külön tipp akart lenni 😄
Én kipróbálnék egy idekábel cserét, aztán ha azzal is szar, akkor frissiteném az alaplap drivereit.

Aramir
Hmm... Nekem gyanus ez, nemlehet ide kábel probléma? Nekem hasonlót akkor csinált, amikor az NForce2-es lapomra egy régebbi driver volt feltéve. Akkor feltettem az újat, és megjavult (az alaplaphoz kapott cd-n régi volt, és azzal hibázott).

dinomano
hmmm... dvd iro vetel mindenkepp lesz, de vettem a faradtsagot és letöltöttem megegyszer a firmware-t a jelenlegi irohoz (sztem ugyanazt amivel korabban is firssitettem) és csodak csodaja most müködött a game kiiras... IMGBURN-el irok ujabban; és azt szokta csin. az I.BURN; hogyha nem tudja felpörgetni a lemezt, kiir egy power cal. error-t és kilépni sem tudok belöle (csak szamolja tovabb az eltelt idöt, közben probalkozik sztem; és becsukni sem tudom... lehet h. belekukkantok a setup-jaba...)..naszoval, a lényeg: altalaban mielött felpörgetni a lemezt, 1percig gondolkodik a dvd-iro...most 2 percig gondolkodott, csodalkoztam h. hol kesik a kedvenc hibaüzenetem, és nekiallt...fene sem érti ezt... :-|

Aramir
Jaja, Pio111D a barátod 😊

dinomano
köszi az infot; veszek szerintem..mindenkepp kell sürgösen; pici a vinyom, és rendszeresen irok+megint viszket az ujjam; ki kell irnom vmi ps2 game-et... épp a Beyond good and evil-t akarom kiirni..ill. akarnam... :-| köcce a tippet... a firmware cimet megadhatod..remelem lesz ilyen iro a boltban.. :-P

Street
Nekem is olyan van! Eddig faszául mûködött! Csak ajánlani tudom!

PS 2 for ever!!!!!

öregharcsa
csatlakozom az elõttem szólóhoz...Pio111D a te barátod!!!

Ma vettem kisker boltban 9200 kemény ft-ért Pioneer 111D dvd-írót. Ne habozz, ezt meg hajítsd el a pitsába, nem ér annyit az ideg 😊 Küldök legújabb firmware-t hozzá ha veszel, és kell.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

dinomano
...ujra én vagyok dvd problemaval... Amiota firmware-t frissitettem; azota (nem tudom, h. mindenkepp amiatt-e...) egy dvd-t sem hajlando kezelni az irom... :-| Se ridata, se verbatim... Megprobalom még azt, h. visszarakom az eredeti meghajtoprogit, hatha segit ideiglenesen... :-|
Érik a dvd-iro vétel; 10e ft-ért tudok szerezni; azt szeretnem kerdezni, hogy milyen marka milyen tipusai a jok...(többet irjatok, ha lehet please; oszt megnezem mi van a boltban...)...gondolom a 10e az jo ár... :-P

Aramir
Nem esküdnék meg rá, hogy a lemez a hibás és nem az LG 😄

Lammer
kabbbbbbe <#bee1><#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
Kifelejtetted, hogy IMGBurn!<#nezze><#idiota><#vigyor3>

Lammer
ezt mindig elmondom, hogy pio 108,110D+mcc verba(nem kamu bolgar+lengyel persze 😄)
<#papakacsint>

Afe
LG és a cimborámé, az én íróm most a szervizbe van.

egyébként tényleg a lemezzel volt a problema, mert sony dvd-re simán sikerült neki. említette, hogy most vett egy guriga philpst és 3 már a kukába van 4x írás miatt, de 8x azt viszi rendesen. még jo, hogy én nem vettem, pedig akartam 😊

Aramir
Milyen íród van? Esetleg egy frissebb Nero vagy firmware az íródba segíthet.

Azt az íród hardveresen tárolja, mi a minimális írási sebesség egy adott médiára. A mai írók minimuma a 4x írás, ha a lemez nem 4x, vagy az alatti...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age
Use IMGBurn! 😉

Afe
na és azt meg hogyan kell? mert hiába rá van írva a lemezre, hogy 1-8x speed, a neroban csak 4x ill. 8x írást lehet vállasztani.

Aramir
Az íród nem szeretheti azt a lemezt esetleg.
Próbáld meg 6X-an írni, ha a 8X-os írást nem bírja a géped.

Afe
nem tudom mi baja lehetett a 4x-el, de azt mondta, hogy 1%-nál folyton leállt az írás 8x-nál meg simán kiírta.
egyébként 130ft-os Philps-re ment ami nálam is mindig jóvolt.
a Dirge Of Cerberus-rol van szó és nekem pont most halt le az íróm így ki se tudom probálni😞

öregharcsa
nekem 300004-es gépem volt..tehát a tied már az utána lévõ széria...na ezek nem komázzák a 8x-os írást...

Afe
szoltam neki, hogy 4xesen írja mert én is ugy szoktam a sajátaim, de vmi miatt nem jöött össze😞
2lemezt is elb@szott 4x írás közben, a 3. már sikerûlt csak 8x-an. neki ujfajta lapos gépe van, azon müxik csak nálam nem oké.

öregharcsa
létezhet...szarabb az olvasód vagy gagyi lemezre van írva...

Afe
haliho. létezik olyan, hogy a havertõl hozott game azért nem indul el az én 30004r-es gépembe mert õ 8x-osan szokta írni??

dinomano
... Majd csere...egyelöre másra kell a gempa... Körbenezek azert, h. milyen árban vannak dvd-irok... :-P Amugy jojezaziró; de mááá' kevés lemezt visz... meg az utobbi idöben érzem, h. "megöregedett" pici a cucc...

Lammer
pedig nem artana mar cserelned 😛
amugy szivesen 😛

dinomano
már frissitettem... jol van na, régi a dvd-iro, még dvd-k megjelenesekor kaptam, elsö körben...most nem invesztalok ujba; majd késöbb...azért kösz minden segitseget; okosodtam (1 picit :-) )

Lammer
"Vagy nezek friss firmware-t... SONY DRU-510; 4X az irom."

OK GÉGÉ! nincs tobb kerdesem<#hehe>
szerintem gyorsan vegyel uj irot, es ha lehet piot 110D vagy 111eset(bar a legjobb irasminosege akkoris az 108asnak van mindmaig, csak az mar nem kaphato... az 109 egy nevetseges bughalmaz... kellett szerencsetlennek 345 firmware frissites, hogy TALAN 108 kozelire keruljon a kicsike... az 110 meg az 109 rancfelvarassa, bar teny eleg szepen felvarrtak a rancokat 😄)... 😛