4368
Szal...
-
Flower #3046 Akkor már el sem mondom :)
Köszöntelek a PIO-SOK KÖZT :) -
#3045 na, az fasza lenne!! -
t256 #3044 Azért írja, hogy nem megfelelő mode, mert cd-re kell írni. Gondolom ezt tudod. Ilyen esetekre van egy progi, amivel több cd-s játékot egy dvd-re ki lehet írni. Még menüt is csinál hozzá a progi, viszont elég bonyolult művelet az angol readme alapján. Talán jövőhéten csinálok egy leírást magyarul és felrakom a ps2info-ra. -
#3043 Srácok mondjatok nekem okosat azokkal a fileokkal amik kb 650mb-osak és dvd-re akarom kiírni őket imgburn azt írja,hogy nem megfelelő MODE. Viszont úgytudom,hogy írott cd-t nem jó betenni ps2-be. -
#3042 koszihello
(#2957 -> "ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari)")
-
#3041 Probléma megoldva :) Szeretném megköszönni az SG társadalomnak , h segítettek de legkülönösebben Sethnek.
(megoldás: szar volt az író:D Pioneer 111D író van most és megy minden.) -
aussieguy #3040 üdv!!!
sikerült megírnom a legelső ps2 gamet és működik normálisan elsőre!!!
ja nem tudjátok honnan lehetne megszerezni: Reel Fishing 3,fisherman's challenge(ps2 persze)lécci a választ priviben írja aki tudja! köszi -
#3039 Nem kellett volna olyan sokat visszaolvasni, de leírom, hogy mi itt az ImgBurn-t favorizáljuk leginkább. :-) -
#3038 milyen programmal írjam? -
aussieguy #3037 okés köszi -
#3036 4 - 8 -
aussieguy #3035 szerintetek TDK dvd-r 1-16x milyen sebességgel irjam??? -
#3034 Mindem probléma nélkül, feltéve, ha van a PS2-ben modchip, vagy van _eredeti_ SwapMagic-ed. -
#3033 Egy kérdés:eredeti PS2-es játékot hogy tudok másolni úgy hogy a másolat müködjön is? -
#3032 köszi a helpet, warez OFF....:-) -
trade1 #3031 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a + os (Verbatim 1-16X, MCC mediaKÓDOS) lemez,jó lesz-e a 75004-es géphez, ezt csak a + os mivolta miatt kérdezem, nem nehezebb-e neki olvasni, vagy nem pozicionál-e tőle sokat a gép, mert akkor inkább veszek - osat. Ja, és nem tudom, hogy hányszorosan írjam itt azt mondtátok, hogy a felével, a boltban meg ahol vettem a gépet ott meg azt mondták, hogy négyszeresen. Írtam mér ridata silver 1-8X lemezeket (Ritek g05)4X-esen azok működtek.Hogy senkinek nel legyen igaza írjam inkább 6X-osan.Amugy sokat lehet itt okosodni, szerintem nektek köszönhetem, hogy a már legelső általam írt lemez is hibátlanul működik!Szóval kösz! -
#3030 "1. PIO 111D írót (amit minden hozzáértő ajánl) épp most vettem 8800 magyyar forintért."
Hol vetted, ha elmondhatsz ilyet.
(Gyerekek nemsokára eltűnök a topicból mert holnap íróvásárlás lesz :D:D:D örvendjetek! :D )
-
#3029 Ok, és sry. -
aussieguy #3028 oké -
#3027 gyerekek a warezt most hagyjuk abba, ok? -
#3026 Azkéne mégcsak, hogy fizetős legyen egy fájlcserélős oldal. -
#3025 Valószinű, épp tegnap vagy tegnapelött néztem, sajna akkor is tele volt :(
(némi vigasz, hogy a Torentleechen meg bentvagyok :D ) -
aussieguy #3024 ááááááá már nem enged ugyhogy ha lesz meghívod Seth akkor elküldöd???
ja, és nem fizetős az oldal ugye??? -
aussieguy #3023 kösz Seth és neked is t256 hogy mondtátok.
thanx -
t256 #3022 Akkor úgy látszik mázlim volt. Talán pont kidobtak egy embert mikor regisztráltam. -
Flower #3021 "Sorry, user limit reached. Please try again later." -
#3020 A fórumban meglehet találni őket.
Ami meg eredeti release esetleg, az meg úgysincs levédve. -
t256 #3019 Pont most regisztráltam oda. Meghívó nélkül a sign up gombbra kattintva természetesen. Aki siet az még bejuthat !!! -
#3018 azért azt ne felejtsd el mondani neki hogy a rar file-ok passwordel müködnek csak!!!!
dinomano:
próbáld meg a demonoid oldalt..vagy mininova....bitenova...ezek gyűjtő oldalak néha több tracker címmel... -
#3017 köszi cimeket, akkor maradok sopos-nal, azt ismerem korabbrol..jo sebesseggel mennek az onnan szarmazo torrentek? -
#3016 http://www.solops2.com/
-
#3015 Én INNEN szoktam. Frissek, régiek egyaránt vannak, viszonylag gyors. Csak egy gond van , 2006 szeptemberig lehetett regisztrálni,azután már csak meghívóval működik a dolog. Sajna elpasszoltam az enyémet, de majd ha kapok újat, és még kell,akkor küldöm -
#3014 Probalkozz emuleval is!!
REactor mar regota szar sajnos!!! :((
isohunt.com esetleg :) -
aussieguy #3013 üdv!!!
még új vagyok a témában és nem tom hogy csináljam.tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol le van írva hogy kell csinálni a dolgot, meg hogy hogyan töltsek le(nem értek én ilyesmihez:) és olyan oldalt ahonnan lehet leszedni.
köszike -
#3012 picit OFF... Tud vki olyan jo PS2-es torrent oldalt, ahol olyan torrentek vannak, amik produkalnak is vmi sebesseget? Ugyanis ujabban a torrentre**tor(nem irom ki teljes neven... :-P) torrentjei nem vmi extrajol mennek...oyaln kellene, ami 10-20k-s sebesseget produkal nagyjabol allandoan(jo, tudom ez torrentfüggö is+mindig valtozik), de a torrentreactoron ujabban minden csak döcög... Irjatok privibe, ha tudtok vmi jo torrentoldalt, ahol böngészni is lehet normalisan (isoh*nt-ot ösmerem) -
#3011 Akinek nem inge ne vegye magar csak mar nekem is televolt hocipom a folos kerdesektol es neked is volt 1-2!!! -
#3010 Egyébként attól, hogy működik, még nem biztos, hogy 2X-nél adja a legjobb minőséget :) -
t256 #3009 -
#3008 Na jó, de az Verba :D -
t256 #3007 Ez igaz. Viszont a 2x-esen írt Verbák simán működnek.