Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ez ez egyetlen hibája. Mindent visz a DivX-es filmektõl fogva az RW DVDn át a CDs játékokig mindent.
<#wave>#wave>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Valószínûleg valami olcsóbb (nem akarom azt mondani, hogy gagyibb) chip van a gépben, ami csak a gép induláskor tudja átverni a PS2-t. Új lemez berakásakor a gép értelem szerûen újból ellenõriz, de a chip ilyenkor már nem csinál semmit.
Jobb chipek (Matrix Infinity, DMS, Ghost2) ezt a problémát is megoldják.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nekem ilyesmi a nem ps1 játéknál volt, hanem divx lejátszónál. Betöltöttem a lejátszót, majd kicseréltem a lemezt egy másik, filmet tartalmazó lemezre, és a régi Neo chipes géppel ment (amihez még kellett az Action Replay) a lemezcsere, de az újabb, asszem Matrix chippel már miután kinyitottam a tálcát, nem ismert fel semilyen lemezt a lejátszó, vagyis gondolom a gép inkább.
PSN ID.: Beegabor
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ez akkor a legidegesítõbb, ha játék közben elérkezel a lemez végére és kéri a következõ lemezt és nem mentettél...
Az eredeti lemeznél (FFVII) nem csinálja ezt...
Van valakinek valami 5lete??
<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
irot mindenkepp frissitsd! (ne legyen lemez a meghajtoban :P)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megvettem tegnap PIO 111D-t, 9500 píííz vóóót... :-D Még nem üzemeltem be a gépet, majd az uj helyen... Talan lesz jövö hetre HL2 is(kieg. nelkül egyelöre sajna... :-|)
Persze csilivili effekteket ne várj.
http://www.halflife2.net/hl2/requirements/
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Leszedtem a codebreaker egyik változatát, amiben van egy iso, meg egy elf fálj. Gondolom, hogy az elf-et is ki kellene írni a DVD-re, de azt hogyan? Mert a Nero mindíg lezárja, ha az iso-val kezdem, és mindíg letörli az elfet, ha azzal kezdem.
ACER Aspire 5738ZG
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ha a PS2-be DVD+RW-t rakok, akkor annak nem lesz valami baja? Persze nem rendszeres használathoz.
ACER Aspire 5738ZG
Igen, tudom, hogy csak annyival jobb ez, hogy a videok minõsége jobb, de nekem most ezt kellene mûködésre bírnom :-(
Kemény pénzért vettem egy állat jó minõségû DL lemezt. Szépen kiírtam egy ASUS 1604P íróval, 6.6.13-as Nero-val. Az író firmwarje a legújabb. Eddig semmi gondom nem volt semmilyen lemezzel, semmilyen írásnál.
Beteszem chippelt PS2-be (nem slim!) és semmit nem csinál.
LEHET-e az a baj, hogy régi a PS2-öm (5 éves) és anno talán olyan chip került bele ami nem kezeli a DL lemezekete? Van ilyen egyáltalán?
Kérem valaki mondjon valami ötletet! Köszönet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ez mit jelent? tudja ezt valaki esetleg orvosolni?
ACER Aspire 5738ZG
A poweriso ill. a imgBURN is siman jonak erzekelte az ISO-t, amit kiirtam gond nelkul; de a PS2 "nem vette be".. csak leirtam okulas képpen; ill. csak tajekoztatas vegett... igy jartam...
aki kichip-elné.
,de szarik elindulni, a demo-t is csak chip-elt ps2 játsza le???
majd megpróbálom holnap cd-re kiírni
Onnan tudod, hogy zip file volt, hogy olyan volt az ikonja, vagy konkrétan megnézted a tulajdonságoknál és ott azt írta, hogy ez biza egy .zip file?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)