4368
Szal...
  • Checkerboy
    A mai magyar "szlengben" tudtommal az 1 pénz = 1 000 Forint azaz ezer forint.9200 pénz tudtommal 9 200 000 forint azaz kilencmillió-kétszázezer forint
  • Lammer
    ha 1.06os Firmwarrel garazdalkodsz, akkor meg is erdemled(OMG!)
  • Aramir
    ????
  • Checkerboy
    9200 EZER forintért???Azaz 9 200 000 forintért???Téged átvágtak xD xD xD
  • trade1
    9200 pénzért.
  • Flower
    trade1! Mennyiért vetted?
  • Al Age
    Másik topikban válaszoltam.
  • trade1
    Hi!
    Úgy látszik mégsem én voltam a béna.Találtam egy újraírható dvd-t a szekrény mélyén és kiírtam rá az okami.iso-t(kicsomagolás után). Ennél az írásnál is le le esett a sebesség 2X alá(4X-en írtam), már féltem, hogy megáll de végig ment. Utána ezt beolvastattam Decryterrel,ugy gondoltam, hogy ha ezt az általam készített képfájlt írom ki a sebbesség lecsökkenése megfog szűnni, hiszen olyan nincs hogy a vinyóról nem tudja olvasni.Vagy igen? Na, aztán ez is végigment egy Verbára írtam.Berakom a lemezt és működik is. De nagyon érdekel, hogy ez vajon mitől is fordulhat elő. Az F106- ot simán írta végig egyenletes 4X-es sebességgel, ugyanolyan Verbára.Az írómon (Pio 111d)régi frimeware van 1.06-os, de nem nagyon merem frissíteni, tud vki tanácsot adni?
  • tszki
    Lenne egy problémám. Az a gáz h pl most irtam meg az NFS-Carbont, beteszem a PS2be bejön a Playstation 2 logo és amikor már csak a játéknak a képe hiányzik nem megy tovább! Volt már régebben is ilyen problémám a Star wars-Battlefron2 és a Splintercell es játékkal! De a játékaimnek több mint a fele irott és azok meg mennek! MOst akkor mi a gáz?? Lehet h a csipemnek nem tetszenek a viszonylag uj és komoly játékok vagy mi??
  • t256
    Ha visszább olvasol mindkét mondatot megkérdőjelezhető. Főleg a második.
  • silverwings
    Csak TDK ra írjatok! és ne irjatok gyorsabban a DVD-t 4x sebességnél!
  • Seth
    azt az okami.iso-t kellett volna berakni decrypterbe. Nem kell tovább kicsomagolni
  • Banyapapa
    csomo rar fileböl,elsöre jobbegérklikk a winrarban ott "kicsomagolás megadott mappába",és elvileg lefut a csomifolyamat,és megadott mappában lesz a kiirnivalo ISO.
  • trade1
    Please!
    Vki segítsen, légyszi!
    Letöltötte az Okami nevű játékot. Kaptam egy csomó rar filet. Utána Winrar bekapcs mappa megnyit rákattintok a legelső rar filéra, csinál vmit majd kiírja hogy okami iso, de ezt nem engedi menteni csak azt ajánlja fel, hogy csomagoljam ki.Ok kicsomagoltam, bár úgy tudtam nem kell.Erre csinál egy média formátumú képfájlt.Mondom ez nem iso,de nem is tömörített mert nem a winrar ikonja van hozzárendelve hanem semmi.Elkezdtem kiírni dvd decrypterrel ritek g05-ös ridatara, ok a decripter nem nyávog elkezdi írni erre 13%-nél kiírja, hogy nem megfelelő formátum.Az írót pont ma vettem Pioneer 111d.Mondom kipróbálom nem e az író szar. F106-ról csináltam képfájlt decrypterrel, majd kiírtam Verbára (MCC) 4X-en az meg tök jó lett.Bocs hogy ilyen bő lére eresztettem, de nem tudtam rövidebben vázolni a problémát.Szóval a kérdés hogy írjam ki az Okamit?
    Please segítsetek még ma este okamizni akarok!
    Köszi!
  • t256
    Az a gáz, hogy a 8x-os dvd-ket nem szabad 8x-osan írni. Jó megírja az író, de(!) a minősége nem lesz a legjobb, főleg ha mondjuk 3 év múlva előveszed. Inkább írd/írasd át Verbatim-ra.

Dinomano: Azt hogy TDK dvd-k megadták magukat azt elhiszem, mivel az enyémek is tönkrementek, de a Verba...hát...szerintem gagyit vett a haverod.
    Régebben kölcsönkaptam egy tesco cd-t. Egyszer olvasta be a gép. Többet nem és másik gép sem (persze PC-ről beszélek, PS2-be bele nem raknák olyat).
  • dinomano
    Haver mondta, hogy TDK-verbatim dvd-i mind betojtak; a régi tesco-s DVD-je meg még mindig megy, még mindig olvassa a kis PS2... :-P fene sem érti ezt...
  • sapkafej
    megvan nekem a DB Budokai Tenkaichi Memorex dvd-n. Na most én itt mindig azt olvastam h a TDK meg a Verbatim a király. Féljek játszani vele? 8x-osan írható és szinte tuti h 8x-osan is lett megírva. Nagyon féltem most a ps-t és azért kérdezem, h van-e okom félni emiatt.
  • figu
    visszatérve a tegnapi problémára, haverom hozott 2 másolt játékot, és olvassa simán a Ps-em max piros képernyőt dob ki.
    Mégiscsak én csinálok vmit rosszul:S

Nem is írok többet:(
    :))
  • Al Age
    Ahány chip szinte annyi módszer, plusz a felhasználók _minimum_ 50%-a (de inkább több) szerintem nem tudja milyen chip van a gépében.
  • Flower
    Az indítási módszereket is le lehetne írni a weboldalon.
  • pc killer
    Nekem úgy indul a legkönnyebben ha berakom a lemezt,becsukom a lemeztálcát,kikapcsolom standby módba és úgy kapcsolom be.
  • JohnnyP
    Nekem volt egy olyan chipem, ami csak akkor olvasta be a lemezt ha:
    1. Gép ki van kapcsolva de a lemez benne van és úgy indítom a gépet.
    2. Tálca kinyit, lemez betesz majd reset és indult. Ha simán becsuktam akkor nem olvasta be, valamint ha becsuktam és reset akkor sem.
    Beletellet egy órába(:)) mire ezt kifilóztam, tehát ha valakinek problémája van a chippel próbálja ki ezeket a módszereket.
    Ha pedig ezekkel már tisztában vagytok akkor sry :).
  • Al Age
    Igen, az tényleg a chip miatt van, de az nem "disc read error"!
    A srác pedig ezt írta, úgyhogy tartom a véleményem.
    #3058-ban írta, hogy akkor megint elindult a játék, ez szerintem azért lehet, mert kicsit pihentette a gépet és ez alatt jobban le tudott hűlni.
  • pc killer
    Piros képernyőt.
  • Al Age
    Az írottnál piros képernyőt ad a gép, vagy disc read errort?
  • figu
    Hamarosan elviszem egy szervízbe meg lehet kapni fog egy új chipet:P
    lehet igazatok van és a srác szarul rakta bele és elkúrt vmit:P már több mint 2 éve benne van
  • pc killer
    Nekem az 5 éves szar(nem tom milyen)chip miatt csinál ilyet,hogy néha csak negyedszerre v. ötödszörre olvassa be a játékokat.Nekem is olyan,hogy a gyári cuccokat tökéletesen viszi de az írottat nem.Szerintem neked is inkább a chip miatt van ha gyári lemezekkel jó.
  • öregharcsa
    én megnézetném a helyedben a gépem egy jó szervizben!
    de, előtte kipróbálnám más lemezen is ugyanezt a játékot...lehet nem szeresse ezt a lemezt!
    addig is ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:ps2 info
  • figu
    GECC nem hiszem el most meg elindult!!:)
    Na most mivan? ne kapcsoljam ki?:))
  • figu
    Fujifilm DVD-R 8x re írtam 4xesen! De azt nem értem hogy először mikor beraktam elindult aztán kivettem és azóta nem olvassa be. Néha bedobja a piros képernyőt de nem indul el.
  • Al Age
    Gagyi chip miatt inkább a piros képernyő a jellemző, a disc read error szerintem inkább fej gyengeségre vall. Írt játékoknál kicsit nehezebben olvas és hamar túlmelegszik.
  • öregharcsa
    milyen lemez? hányszorosan írtad?
  • figu
    hát így sem megy! nem csinál semmit és amikor belemegyek a browserbe akkor kiírja hogy disc read error!
  • Aramir
    Tedd be a lemezt, kapcsold ki a gépet a reset gomb folyamatos nyomásával, majd a reset gombot nyomd be egy pillanatra megint, hogy bekapcsoljon, nekem ilyenkor elszoktak indulni a játékok, ha valamiért nem akarja az igazságot.
    Gagyi chip/szerelés miatt lehet szerintem.
  • figu
    jah és hozzátenném még hogy az eredeti játékot viszi egyből...
  • figu
    Sziasztok!
    Segítsetek pls!! DVDdecrypterrel kiírtam egy játékot beraktam a PS2be és elindult! király! Kiírtam egy másikat annál viszont disc read errort írt ki. Pedig ugyanúgy ugyanolyan DVDre írtam ki. Visszarakom nagy elkeseredésemre az elsőre írt játékot és nagy meglepetésemre disc read errort írt ki megint váááá
    MicsináljaK???
    HELP
  • aussieguy
    jaja jó hogy felrakták mert nekem is van egy pár (5-8) game ami cd-n van
    ugyhogy köszi az infót t256
  • öregharcsa
    nagy királyság!!! már csak a modiknak kellene ezt a fejlécet berakniuk...de úgy látom nem sietik el
  • t256
    Uraim!

A ps2info ki lett bővítve egy ps2 multi-game dvd creator kit tutoriallal.
    Olvassátok el! Jelzem volt néhány rész,amit kicsit nehezen tudtam lefordítani, így ha nem teljesen érthető a szöveg, akkor szóljatok.
  • aaatttika
    Sziasztok, meg nem irtam ps2-re jatekot, ezert kerdeznek egy alapveto dolgot, sok oldalt elolvastam viszafele, de nem vagyok teljesen biztos magamban.Tehat letoltottem egy jatekot, es kaptam egy rar file, ezt megnyitottam winrar-al, kaptam vagy 25-30 kisebb winrar-t.Az elso ilyen kicsit megnyitottam es kaptam egy kb.3gb-os iso-t, probakepen megnyitottam a masodikat is, es ott is pont ugyanakkora iso-t kaptam, nem tudom melyiket kell kiirni, szerintem az elsot, de nem vagyok benne biztos.A masik kerdesem, hogy elkezdtem tolteni egy jatekot[ico] ami 680MB, megalitottam a letoltest, mert itt viszafele olvastam, hogy nem tesz jot a ps2-nek a cd-re irt jatek.Ez a 680MB egy rar file, meg nincs letoltve, tehat nem tudom, hogy iso van benne, es letudom esetleg irni DVD-re, vagy nem, arra lennek kivancsi, hogy az 1 cd-es jatek is art a ps2-nek? Bocs, hogy kicsit hoszu voltam!