Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így írja a DVD-RAM-ot, bár nem próbáltam, illetve mûködik a LabelFlash, ezt kipróbáltam, mûködik, csak arra kell figyelni, hogy a Nero az Premium verzió legyen, ne Ultra (szerencsére egy szériaszám csere megoldotta ezt nálam, így nem kellett újra telepítenem 😄 )
A második kérdésedben nemtudok segíteni.
Hol kapom meg legolcsóbban az írót? <#hawaii>#hawaii>
<#wave>#wave><#hawaii>#hawaii>
A smooth sea never made a skillfull sailor
"A Pioneer már 110-es óta tud, csak éppen 110 vagy 111-es verziót itthon NEM lehet kapni, csak 110D és 111D verziókat, ami nem tudja."
A leírás szerint sima 111-et kéne szerezni.
Milyen chiped van? A nevét nem tudod véletlenül? Az alapján rálehetne keresni az indítási metódusokra.
Inkább az indítási módszerekkel kéne szórakoznod, pl itt van egy:
PS1 Games:
- Press EJECT button to switch on the PS2.
- Insert PSX game in tray, then press and hold RESET button to switch off the PS2.
- Now hold the RESET button to start up your PS2. Only release the RESET button once the Blue LED light of the Eject button lights up.
Ha nem érted az angol szöveget, akkor szólj, és leírom magyarul is, csak egyszerübb volt a copy-paste egy modchipes oldalról 😊
Persze nem ez az egyetlen módja hogy kiírd lehet Nero-val is stb. Csak én ezt ajánlom.
PIO irot ajanlom en is (még ugy is hogy nem teszteltem.. :-D); 9e nem píííz, nagy arkülönbsegek pedig nincsenek; 500-1000ft-ot sporolni 1 xarabb irora meg nem erdemes... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Akkor nem érdemes ezeket venni.
Mitõl jobb a Pio?
g05_1x.jpg
Felével írni PIO-val oszt jóvan.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
- azon nem talalod meg... imgburn kiirja ha jol tudom, illetve ha HCzni akarsz, akkor dvdinfo pro
- modern iroknal felejtsd el az 1X irast... eleve szar lesz a pi-po teszted(ergo a lemez elettartama, beolvashatosaga) maradj a 16X lemezeknel a 8X vagy 8X lemezeknel a 4X irasmodnal...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A másik kérdésem,hogy ezt a médiakódot hol találtatom meg a lemezen/tokon? Mert eddig én toknélküli tdk dvd-kre írtam imbburn-el 1x-es sebességgel mégis mindíg 4x-esen írta. 😞
Üdv: Pripyat
Jut eszembe! Egy nagyon jó lemez a Plextor is. Én még csak TY médiakódúval találkoztam. Viszont ritka. (Legalábbis ott ahol Én veszem <#vigyor3>#vigyor3>)
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
pioneer 110(D),111(D) ar/minosegben beszteszt... gg
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Samsung SHS182D
teszt vagy mi..
jópár fajta Verbatim lemez van kinnt a forgalomban.
pl:
Manufacturer Name :
Manufacturer ID :
Media Type ID : <004>004> ez +os lemez 16x printable
Manufacturer Name :
Manufacturer ID :
Media Type ID :
Manufacturer Name :
Manufacturer ID :
Manufacturer Name :
Manufacturer ID :
Mini DVD-R 4X 1.4GB
Manufacturer Name :
Manufacturer ID :
Verbatim 6x DVD-RW
szóval van rengeteg és mind eredeti....
ha vásárolni akartok és biztosak szeretnétek lenni benne hogy mit is adnak itt
nézzetek körül.
a lemezek mellé kiírják a médiakódot is tájékoztatásul...
http://pspfilez.extra.hu/
Pl. : Verbatimnál az eredeti az MCC. A TY (Tayto Yuden)limitált Japán gyártású Verba. És van mégegy médiakód (ami nem jut eszembe), ami a gagyi.
Elõre is kösz a választ.
ezt végigjártam a cd (1x-4x-8x-an írható)lemezekkel is még régen...ott a philips és a traxdata volt alkalmas a psx-s játékokhoz,majd késõbb a verbatim de ez teljesen gépfüggõ volt....aztán ezeket is hamisították....jött a tdk a zöld tetejû rakás szar lemezeivel ami még archiválásra sem volt jó, de ezután jött a silver-tdk ami iszonyat jó volt. azt írtál rá amit csak akartál psx,dreamcast,audio,adat...mindenre nagyon jó volt.....
most ezt játszák el a DVD lemezekkel is...mindenki próbálkozik, jönnek jó és rossz szériák a lemezekbõl, de eddig nagyjából a verbatim volt stabilnak mondható...
ez az én szerény kis véleményem...mindenki azt használ ami neki bejött vagy amire van pénze na meg amire esküszik.
üdv
kb azonos áron vannak +- 5-10 ft....de legalább biztos beolvassa a gép a lemezt...
<#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
Mit ajánlotok, hol, mennyiért?
Kanizsára nem megyek le, messze van <#wilting>#wilting>
<#nemtudom>#nemtudom>