Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Nem olvassa a +R-es lemezeket
2.A dvd íróm valamiért nincs összhangban a dvdvel magyarul elcseszte az írást.
Szerintem az utóbbi de az elsõnek van egy kis lehetõsége.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Az lenne a kérdésem,hogy csak chippeléssel lehet-e megoldani azt,hogy írott játékokat lejátszon.
Ja és nem tudtok olyan honlapokat ahonnan magyarországra lehet rendelni Network Access Disc-et?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Ilyenekre gondoltam, hogy márka, hányszoros lemez hányszorossan írva.
Ha pl 8X-os Omega 8X-an megírva... 😄
Ha elõbbi akkor a fejjel lehet valami gond, mert fel sem ismerte a lemezt.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
<#merges2>#merges2><#vigyor>#vigyor>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Esetleg CloneCD, bár gyárit még nem próbáltam lemásolni ezekkel.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ez itt pl egy menü nélküli film:
Konvertáláshoz használj pl VSO ConvertXtoDVD-t, kezeli a feliratokat is, vagy miket a #2823-ban ajánlottak, bár azokat nem ismerem.
Konvertálás után valami hasonlót kell kapj, mint amit a képen látsz, azokat kell a video_ts mappába raknod.
(Többi fájlt? .vob? Hány file lesz egy konvertálásból?)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Gondolom nem úgy gondoltad, hogy az .avi-t meg az .srt-t akarod bemásolni oda? Mert úgy nem lesz oké.
Milyen chip?
Ez egyikben van a film + a felirat a másik mindíg üres, ha filmet írok hogy kell ezeket megcsinálni?Csak bemásolom a filmet és a feliratot egy üres mappába és kiírom a dvdre?
Csak azt nem értem hogy miért van ez?Hogy miért viseli meg ennyire az írott lemez?Vagy ez a kontár munka eredménye?<#nemtudom>#nemtudom>
Amikor elindúl a játék, akkor töltögetés közben nem zajos a lemezolvasás? Az enyém csattogot meg sercegett, mint állat a beállítás elött.
Persze simán lehet chip is, ahogy Turho írja.
Próbajavaslatom: mindig totál kikapcsolt állapotból indítsd, nézd meg javul-e a bootolási eredmény.
nekem legalábbis az volt de eladtam pár éve...azóta 50004-es gépem van...az uccsó vastag gépes széria a tökömsetudja mien chip-el<#hehe>#hehe>de biztos valami eccerû mert rendesen müxik..<#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes>
jah télleg én még 45e ft-ért rakattam be.....<#wow3>#wow3>
http://pspfilez.extra.hu/
Bocs a hangulatomért és az offért de most költöttem rá egy vagyont és semmit sem ér,kicsit fel van b@szva az agyam...
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Pl van 1 filmem a szgépen de az avi-ban van, a ps2 nem kompatibilis az avi-val neme?Másik hogy a feliratokkal mit kell csinálni hova kell tenni?
HEEELP, kösszi...
ez melyik Messiah chip??..(nekem olyan volt a legelsõ gépemben)
http://pspfilez.extra.hu/
Üdv: Pripyat
Csak sajnos nem igazán megy elsõre,illetve ugy megy ha beteszek bármilyen eredetit,utána az írottat és reset,akkor elkapja...Kérdésem az lenne hogy mi basztuk el a lemezt vagy az átalakítás nem sikerült rendesen?Ha jól tudom Messiah csip van benne,esetleg van ennek valami hátránya vagy trükkje indításnál?Köszönöm a választ elõre is!