4368
Szal...
  • Lteam
    Az újságosnál lehet kapni azt a PLAY! újságot,na ahhoz amit adnak dvd-t azon vannak kipróbálható demo-k? vagy azt egyáltalán lejácca a ps2? Meg egyáltalán mik vannak rajta?
    köszi
  • kriszkrisz
    kossz!majd megprobalom.
  • Aramir
    16X-os lemezeknek nem biztos, hogy a 4X-es írás a legjobb.
    6X-os vagy a 8X-os írást próbáld meg.
    Tudom furcsán hangzik, de nekem ez a tapasztalatom :)
  • kriszkrisz
    hello
    4 szeresen lett kiirva 1-16 szoros tdk dvd-re.amugy a fejet megtisztitottam,de semmi valtozas.
  • dinomano
    hmmm... veszel gyógyszertarban 96%os alkoholt; en azzal szoktam tisztitani, és valami puha anyaggal (szarvasbör kendő); vagy fülpucolópálcika(páran ezt nem ajanljak; de szerintem ez is jo); megtisztitod a fejet... Ha nagy PS2-öd van, akkor gondolom szet is kell szedni a gépet; slimnel könnyebb dolga van az embernek...
    D.
  • Aramir
    Hányszorossan lett kiírva hányszoros lemezre?
  • kriszkrisz
    hellosztok
    valaki remelem tud nekem segiteni,az a problemam hogy swap magical inditom a jatekokat faszan inditja is,de 5 -7 percnyi jatek utan mintha lefagyna vagy nem tudna beolvasni a dvd-t pedig dvd decrypterrel lett kiirva es tdk dvd-re,ezt egy chip megoldana,vagy az olvasofej lehet a hibas amugy a gep 1 eves vastag ps2.ha valaki tud erre megoldast irjon elore is kossz.
  • posa
    Köszi
  • t256
    Sztem a cd-s módszerrel menni fog a dvd-s játék is.

Fejtisztítás, karbantartás...na ehhez nem értek.

Ha esetleg valaki fel tudna világosítani ezekről azt nagyon megköszönném.
    Pl.: hogy kell neki kezdeni egy olvasófej-tisztításnak ?
  • dinomano
    sok sikert... várjuk kivancsian a fejlemenyeket...
  • Flower
    A weboldalt termáészetesen ismerem, néztem, de ott csak CD-s verzió van.
    Mind1, kipróbálom, megírom az eredményt.

Fejtisztítás, CD/DVD polírozás egyszóval karbantartás.
  • dinomano
    chiphegesztes... :-P Nah, jo viccet felreteve; vmi kis info a különbözö PS2 verziokrol, milyen bios-uk van; melyik tamogat vinyót is; stb... De vegulis annyira nem lenyeg, igy is jo az oldalad... Chippekröl több info jo lenne...
  • t256
    Egyenlőre ezt a részét akarom tökéletesíteni. Például elég kevés chipről van infó. A főoldalon lévőkről azóta is várok leírásokat.
    Sztem a hogyan írjunk több cd-s játékot egy dvd-re elég haladó.
    Mire gondolsz "halado PS2-felhasználás" info alatt ?
  • dinomano
    az angol megvan, köszi..lementettem a magyart; meg a chip-pes infokat is...jo az oladl, bár látszik hogy total laikusoknak keszitetted; elegge kezdöknek van..lesz fenn vmi "halado PS2-felhasznalas" info is? :-P
  • t256
    Egyébként a leírás alján találsz egy linket az angol változathoz. Kattints rá és mentsd el a zip fájlt. Benne van .doc formátumban.
  • dinomano
    ...angol verziora gondoltam, de ahogy nezem az oldalad; azt forditottad le, amire én gondoltam... Mentem is le az oldalad; hogy meglegyen magyarul is az elkeszitesi mód...Köszi! :-P
  • t256
    Nem tudom, lehet rám gondolsz. Én fordítottam le és töltöttem fel a weboldalamra azt a leírást. Ha nem Én rám gondoltál az se baj.
    A leírás itt van : ps2info
  • dinomano
    elmeletileg meg lehet csin., söt volt mar egy link (sajna nem tudom a linket), ahol le volt irva, h. hogy kell CD-s game-ekböl DVD-s valogatast csinalni, ill. 1-2kisebb DVD-s game-böl 1 DVD-set... A lényeg: Eleg sok progi kell hozza+nehez megcsinalni, garancia pedig nicns semmire... Ha jol emlekszem, az odlal keszitöje azt irta, h. a CD-s DVD compilation-ök altalaban jobban szoktak sikerülni mint kis DVD-s game-ek egy DVD-re...
    Szerintem ird ki a 800 megas game-et; ki tudja hogy hany dvd-t kurnal el a "válogatas" készitéssel... :-|
  • t256
    Szerintem működni fog az is, hogy több dvd-s játékot írsz egy dvd-re.
    Egyébként egy program készít menüt a dvd-re.

posa: RGB kábelre van szükséged. Alapból fekete-fehéren megy, RGB kábellel színesben.
  • posa
    Sziasztok.
    HA egy USA releest leszedek ahhoz mi kell hogy menjen a PS2-ön?
    Köszi
  • Flower
    1 DVD-n több CD-s játéka van valamelyikőtöknek?
    Hogy műxik, egy menüből kell kiválasztom, melyik játékot akarom indítani?

DVD-s játékokat 1 DVD-re ki lehet írni, hogy működjön normálisan?
    800MB-s játékra nem akarok elqrni egy DVD-t.
  • Flower
    Off: a kábel jó, a TV csatija rossz
    On
  • Taiki
    hogy írjam ki hogy jól menjen? Alapgépen! ^^
  • dinomano
    jah, 90%ban a dvd-iras a téma, és kb. 10X egymas utan van leirva szinte ugyanaz... Hanyszorosan irni/DVDdecrypter/IMGBURN, lehetöleg PIO dvd-writer oszt jóóóvan...
  • dui2006
    ok :S
  • Seth
    nincs bocsánat, küldjük a srácokat,majd jól a fejedre vernek :D

na de most komolyan, nem kell sokat visszaolvasnod. DVD decrypter, imgburn,nero, ezekkel simán ki tudod írni
  • dui2006
    bocs már hogy irtam :s
  • Al Age
    Igen, ott 3 RCA csati van, kettő a hangnak és egy a videonak.
  • dinomano
    ...szerintem is inkabb a VISSZAOLVASÁSSAL foglalkozz, ne a KIIRÁSSAL... :-)
  • Seth
    Talán olvass vissza, erről szól a topic 80%-a
  • dui2006
    hali fiuk!!

hogy kell kiirni ps2 játékot ha letötltöm és kapok egy iso fájlt ami pl. 3,6gb hogy kell kiirni?sos
  • Flower
    A 2. képen RCA-s a plusz, igaz?
    Az nem szükséges, elég a sima, amilyen van.
    Az ötleted, hogy próbáljam ki másik TV-n nagyon jó, mert régebben máshol, másik készülékre volt kötve a PS2 és tökéletesen működött.
    szar LG TV, pedig soha nem volt használva a scart csatija.
  • Al Age
    Ezek szerint most is RGB kábeled van. A képek közül a második csak annyival tud többet, hogy külön ki lehet hozni rajta az audio és a kompozit video jelet, ezt leszámítva a kettő kábel teljesen azonos tudású.
    Viszont az is előfordulhat, hogy a tv-d scart csatija kontakthibás, jó lenne először biztosra menni, hogy mi a hibás, például próbáld ki a PS2-t egy másik tv-n ugyanezzel a kábellel.
  • Flower
    Maga a scart. Szétszedtem, van benne 3 kondi és egy ellenállás.
    Régebben +mozgattam a csatit jó volt.
    Most ha vissza is kapom -nagy nehezen- az eredeti színeket, akkor hang nincs.
    Ha hang van, akkor + zöld az egész képernyő (ohne R&B).
  • Flower
    Ilyenem van.
    Ilyen kéne?
  • Al Age
    A TV-d scart csatija romlott el, a PS2-höz kapott gyári RCA->Scart átalakító, vagy az RGB kábelen levő Scart?
  • Lammer
    rgbt vegyel mindenkepp(scart csakis ugye) 2-3K a nagyobb konzolboltokban
  • Flower
    Elromlott a scart csatlakozóm.
    "Zöldben látom a világot."
    Hol tudok legolcsóbban venni és milyen érdemes? RCA-s vagy sima scart?
  • Aramir
    Gyanítom a gyártó honlapján.
    Majd valamelyik NEC-s kollega kisegít, nekem Piom van, nemtudom NEC-nél hogy van.
  • t256
    Értem. De vajon hol találok flahelő szoftvert ?