4368
Szal...
-
Lteam #3166 Az újságosnál lehet kapni azt a PLAY! újságot,na ahhoz amit adnak dvd-t azon vannak kipróbálható demo-k? vagy azt egyáltalán lejácca a ps2? Meg egyáltalán mik vannak rajta?
köszi -
kriszkrisz #3165 kossz!majd megprobalom. -
#3164 16X-os lemezeknek nem biztos, hogy a 4X-es írás a legjobb.
6X-os vagy a 8X-os írást próbáld meg.
Tudom furcsán hangzik, de nekem ez a tapasztalatom :) -
kriszkrisz #3163 hello
4 szeresen lett kiirva 1-16 szoros tdk dvd-re.amugy a fejet megtisztitottam,de semmi valtozas. -
#3162 hmmm... veszel gyógyszertarban 96%os alkoholt; en azzal szoktam tisztitani, és valami puha anyaggal (szarvasbör kendő); vagy fülpucolópálcika(páran ezt nem ajanljak; de szerintem ez is jo); megtisztitod a fejet... Ha nagy PS2-öd van, akkor gondolom szet is kell szedni a gépet; slimnel könnyebb dolga van az embernek...
D. -
#3161 Hányszorossan lett kiírva hányszoros lemezre? -
kriszkrisz #3160 hellosztok
valaki remelem tud nekem segiteni,az a problemam hogy swap magical inditom a jatekokat faszan inditja is,de 5 -7 percnyi jatek utan mintha lefagyna vagy nem tudna beolvasni a dvd-t pedig dvd decrypterrel lett kiirva es tdk dvd-re,ezt egy chip megoldana,vagy az olvasofej lehet a hibas amugy a gep 1 eves vastag ps2.ha valaki tud erre megoldast irjon elore is kossz. -
posa #3159 Köszi -
t256 #3158 Sztem a cd-s módszerrel menni fog a dvd-s játék is.
Fejtisztítás, karbantartás...na ehhez nem értek.
Ha esetleg valaki fel tudna világosítani ezekről azt nagyon megköszönném.
Pl.: hogy kell neki kezdeni egy olvasófej-tisztításnak ? -
#3157 sok sikert... várjuk kivancsian a fejlemenyeket... -
Flower #3156 A weboldalt termáészetesen ismerem, néztem, de ott csak CD-s verzió van.
Mind1, kipróbálom, megírom az eredményt.
Fejtisztítás, CD/DVD polírozás egyszóval karbantartás. -
#3155 chiphegesztes... :-P Nah, jo viccet felreteve; vmi kis info a különbözö PS2 verziokrol, milyen bios-uk van; melyik tamogat vinyót is; stb... De vegulis annyira nem lenyeg, igy is jo az oldalad... Chippekröl több info jo lenne... -
t256 #3154 Egyenlőre ezt a részét akarom tökéletesíteni. Például elég kevés chipről van infó. A főoldalon lévőkről azóta is várok leírásokat.
Sztem a hogyan írjunk több cd-s játékot egy dvd-re elég haladó.
Mire gondolsz "halado PS2-felhasználás" info alatt ? -
#3153 az angol megvan, köszi..lementettem a magyart; meg a chip-pes infokat is...jo az oladl, bár látszik hogy total laikusoknak keszitetted; elegge kezdöknek van..lesz fenn vmi "halado PS2-felhasznalas" info is? :-P -
t256 #3152 Egyébként a leírás alján találsz egy linket az angol változathoz. Kattints rá és mentsd el a zip fájlt. Benne van .doc formátumban. -
#3151 ...angol verziora gondoltam, de ahogy nezem az oldalad; azt forditottad le, amire én gondoltam... Mentem is le az oldalad; hogy meglegyen magyarul is az elkeszitesi mód...Köszi! :-P -
t256 #3150 Nem tudom, lehet rám gondolsz. Én fordítottam le és töltöttem fel a weboldalamra azt a leírást. Ha nem Én rám gondoltál az se baj.
A leírás itt van : ps2info -
#3149 elmeletileg meg lehet csin., söt volt mar egy link (sajna nem tudom a linket), ahol le volt irva, h. hogy kell CD-s game-ekböl DVD-s valogatast csinalni, ill. 1-2kisebb DVD-s game-böl 1 DVD-set... A lényeg: Eleg sok progi kell hozza+nehez megcsinalni, garancia pedig nicns semmire... Ha jol emlekszem, az odlal keszitöje azt irta, h. a CD-s DVD compilation-ök altalaban jobban szoktak sikerülni mint kis DVD-s game-ek egy DVD-re...
Szerintem ird ki a 800 megas game-et; ki tudja hogy hany dvd-t kurnal el a "válogatas" készitéssel... :-| -
t256 #3148 Szerintem működni fog az is, hogy több dvd-s játékot írsz egy dvd-re.
Egyébként egy program készít menüt a dvd-re.
posa: RGB kábelre van szükséged. Alapból fekete-fehéren megy, RGB kábellel színesben. -
posa #3147 Sziasztok.
HA egy USA releest leszedek ahhoz mi kell hogy menjen a PS2-ön?
Köszi -
Flower #3146 1 DVD-n több CD-s játéka van valamelyikőtöknek?
Hogy műxik, egy menüből kell kiválasztom, melyik játékot akarom indítani?
DVD-s játékokat 1 DVD-re ki lehet írni, hogy működjön normálisan?
800MB-s játékra nem akarok elqrni egy DVD-t. -
Flower #3145 Off: a kábel jó, a TV csatija rossz
On -
#3144 hogy írjam ki hogy jól menjen? Alapgépen! ^^ -
#3143 jah, 90%ban a dvd-iras a téma, és kb. 10X egymas utan van leirva szinte ugyanaz... Hanyszorosan irni/DVDdecrypter/IMGBURN, lehetöleg PIO dvd-writer oszt jóóóvan... -
dui2006 #3142 ok :S -
#3141 nincs bocsánat, küldjük a srácokat,majd jól a fejedre vernek :D
na de most komolyan, nem kell sokat visszaolvasnod. DVD decrypter, imgburn,nero, ezekkel simán ki tudod írni -
dui2006 #3140 bocs már hogy irtam :s -
#3139 Igen, ott 3 RCA csati van, kettő a hangnak és egy a videonak. -
#3138 ...szerintem is inkabb a VISSZAOLVASÁSSAL foglalkozz, ne a KIIRÁSSAL... :-) -
#3137 Talán olvass vissza, erről szól a topic 80%-a -
dui2006 #3136 hali fiuk!!
hogy kell kiirni ps2 játékot ha letötltöm és kapok egy iso fájlt ami pl. 3,6gb hogy kell kiirni?sos -
Flower #3135 A 2. képen RCA-s a plusz, igaz?
Az nem szükséges, elég a sima, amilyen van.
Az ötleted, hogy próbáljam ki másik TV-n nagyon jó, mert régebben máshol, másik készülékre volt kötve a PS2 és tökéletesen működött.
szar LG TV, pedig soha nem volt használva a scart csatija. -
#3134 Ezek szerint most is RGB kábeled van. A képek közül a második csak annyival tud többet, hogy külön ki lehet hozni rajta az audio és a kompozit video jelet, ezt leszámítva a kettő kábel teljesen azonos tudású.
Viszont az is előfordulhat, hogy a tv-d scart csatija kontakthibás, jó lenne először biztosra menni, hogy mi a hibás, például próbáld ki a PS2-t egy másik tv-n ugyanezzel a kábellel. -
Flower #3133 Maga a scart. Szétszedtem, van benne 3 kondi és egy ellenállás.
Régebben +mozgattam a csatit jó volt.
Most ha vissza is kapom -nagy nehezen- az eredeti színeket, akkor hang nincs.
Ha hang van, akkor + zöld az egész képernyő (ohne R&B). -
Flower #3132 Ilyenem van.
Ilyen kéne? -
#3131 A TV-d scart csatija romlott el, a PS2-höz kapott gyári RCA->Scart átalakító, vagy az RGB kábelen levő Scart? -
#3130 rgbt vegyel mindenkepp(scart csakis ugye) 2-3K a nagyobb konzolboltokban -
Flower #3129 Elromlott a scart csatlakozóm.
"Zöldben látom a világot."
Hol tudok legolcsóbban venni és milyen érdemes? RCA-s vagy sima scart? -
#3128 Gyanítom a gyártó honlapján.
Majd valamelyik NEC-s kollega kisegít, nekem Piom van, nemtudom NEC-nél hogy van. -
t256 #3127 Értem. De vajon hol találok flahelő szoftvert ?