Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
Fujifilm dvd-re merjek írni? (ps2 slim, chip)

György

DaniX14
mert majd holnap mek chippelni a gépet de nem biztos😄😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

evid
Jó, de miért nem próbálod ki?

Checkerboy
Az egyik haveromtól kértem egy másolt játékot ami nála 100%ra mûködik.Na az nálam is mûködik szal csip az jó.A dvd egy verbatim ami -R.2 lehetõség van méghozzá:
1.Nem olvassa a +R-es lemezeket
2.A dvd íróm valamiért nincs összhangban a dvdvel magyarul elcseszte az írást.
Szerintem az utóbbi de az elsõnek van egy kis lehetõsége.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

DaniX14
nem lehet kapni ilyen progit hozzá pl swap magic

brodix
HALI!!!
Az lenne a kérdésem,hogy csak chippeléssel lehet-e megoldani azt,hogy írott játékokat lejátszon.
Ja és nem tudtok olyan honlapokat ahonnan magyarországra lehet rendelni Network Access Disc-et?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DaniX14
hali!kiirtam egy ps2 gamet a DVD Decrypter-rel ez iso fájl volt és ami a dvd-n lett az nem az iso fájl hanem más akkor igy a jó vagy igy szar??

Aramir
Az nemhiszem, hogy számítana, hacsak nem valami õskövület Ps2-es gépe van, ami még nem olvasta a +-os lemezeket.
Ilyenekre gondoltam, hogy márka, hányszoros lemez hányszorossan írva.
Ha pl 8X-os Omega 8X-an megírva... 😄

Seth
+R -es lemezre írta tudtommal

PSN ID.: Beegabor

Al Age
Hiba a dvd olvasásánál, vagyis disc read error, vagy piros képernyõ?
Ha elõbbi akkor a fejjel lehet valami gond, mert fel sem ismerte a lemezt.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Aramir
Mire írtad hányszorossan?

Checkerboy
Van nekem egy frissen csippelt Ps2õm.Írtam 1 dvd-t méghozzá img burnnel.Mindent jól csináltam tudtommal és utánna amikor kiadta beleraktam a Ps2be.Amikor beleraktam és a browserbe megnéztem azt írta , h HIBA A DVD OLVASÁSÁNÁL.Nem tudom milyen csip van benne.Konzolstudioba csippeltettük.Remélem tudtok nekem segíteni...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Köszöntem szépen az infót

dinomano
dvddecrpyterrel leszed (read iso), dvddecrypterrel kiir (write iso)..ingyenes progi-letölt-install; ennyi az egesz

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

tyler82
Gyári is megy Clone CD vel. Ultraisoval az eredetirõl CCD képfájlt csinálsz asszem. Ennyi.
<#merges2><#vigyor>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Aramir
Alcohol 120%-ban van asszem kimondottan PS2 profil.
Esetleg CloneCD, bár gyárit még nem próbáltam lemásolni ezekkel.

Szeva!Arra lennék kíváncsi hogyan kell eljárnom ha gyári ps2 lemezt szeretnék lemásolni?Van-e valami trükkje,vagy csak simán copy?

Lammer
😄DDDDDDDDDDDDddddddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gabe paul logan
THANX!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

dinomano
nem tudom milyen chip, a srac csak annyit mondott, hogy ujabb fajta chip van bent; mondta anno a tipusat, de már elfelejtettem...Gondolom szetbontas nelkül nem tudom megnezni...(merjem szetszedni, ill. levenni a burkolatot?) :-(

Aramir
LOL! 😄

Asszem a VTS_01_3 😄DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
és melyik része tetszett a legjobban??

PSN ID.: Beegabor

Ez jó film, kéccer is láttam 😄D

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Aramir
A vobok 1 Gb-os darabok, a többi pár Kbyte vagy mbyte.
Ez itt pl egy menü nélküli film:

Konvertáláshoz használj pl VSO ConvertXtoDVD-t, kezeli a feliratokat is, vagy miket a #2823-ban ajánlottak, bár azokat nem ismerem.
Konvertálás után valami hasonlót kell kapj, mint amit a képen látsz, azokat kell a video_ts mappába raknod.

gabe paul logan
Nem már informáltak h elõtte át kell konvertálni dvd formba a filmet.
(Többi fájlt? .vob? Hány file lesz egy konvertálásból?)

Aramir
A video_ts mappába rakd a filmet, .vob-okat meg a többi fájlt.
Gondolom nem úgy gondoltad, hogy az .avi-t meg az .srt-t akarod bemásolni oda? Mert úgy nem lesz oké.

DVD-audio lemeznél nem üres az audio_ts mappa. Egyébként igen.

Használni nem használ, de valószínû középtávú következménye nincs...
Milyen chip?

dinomano
hmmm... Art valamennyire a PS2-ömnek a sok bootolas? Az olvasas minösegevel amugy nincs semmi gond, viszi a lemezeket gond nelkül(1-2lemezzel volt csak gond, de szerintem ott a lemez minösegevel volt a problema...); a chip nem kapcsol be mindig; amugy mas gond (szerencsere)nincs...

gabe paul logan
A dvdfilmeknél mi az a dvdken ?: Audio_TS és Video_TS mappa mire való?
Ez egyikben van a film + a felirat a másik mindíg üres, ha filmet írok hogy kell ezeket megcsinálni?Csak bemásolom a filmet és a feliratot egy üres mappába és kiírom a dvdre?

dinomano
megprobalom a kikapcs-os modszert; amugy en is jartam egyszer ugy, h. nem tudtam kikapcsolni a gépet, csak egy "fizikalis" reset segitett a gépen... :-|

dinomano
turho, valoszinü iagzad van, ha jol tudom, sajat kezüleg forrasztotta az arc...ehh; beszoptam a harci-faxt... A chip szerintem nem gánya, a forrasztassal lehet a bibi...

Ezek a gondok sajna a gyenge chip/szerelés eredményei féligmeddig. Olvasás milyenségét normálisan beszerelt értelmes autoboot chip nem befolyásolja, nem rontja.

tyler82
Valószínû ez egy kézibootos chip. A RAMot minden új lemez indításakor ürítsd! (Hátul a gép kikapcs). De én már találkoztam olyan slim géppel is, hogy "besült" a kicsike. Nem lehetett kikapcsolni. Csak a konnektorból kihúzás segített.

dinomano
Nekem is picit gányául megy a chip, nem mindig kapcsol be a gép bekapcsolasakor...Mikor kaptam, a srac azt irta, h. ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor chip nelkül indul, ha csak megpöccintem, akkor indul chippel(ilyenkor fel is zug egy picit a gép, gondolom akkor kapcs. be a chip)...Nah, a gyakorlat szerint joparszor jartam ugy, hogy kis pöccre is chip nelkül indul (kiirja, hogy nem orig. ps2 lemez); ha pedig ujraindtiok, egy idö utan semmi sem lesz az AV képernyön (marmint ugy tesz a ps2 ill. a tv, mintha nem lenne AV-n jel); ezek utan pedig beindul a chip...Mit tegyek, ill. mit tudok tenni a géppel? Amugy nicns semmi baja a fejnek, viszi is a lemezeket faszan; de altalabn el kell jatszanom ezt a procedurat gameinditas elött... :-| )

Nos kipróbáltam Turho javaslatát,tehát mindíg kikapcsolt állapotból de semmi változás.Sõt egyre rosszabb,írottat már nem is viszi szinte,az eredetiek közül is csak egyet rendesen(mondjuk nem mintha dúskálnék az eredeti gammákban).Más eredetinél meg eljut mondjuk egy namco feliratig aztán viszontlátásra...és valóban kattog kicsit meg "sercegõ"hangot ad.
Csak azt nem értem hogy miért van ez?Hogy miért viseli meg ennyire az írott lemez?Vagy ez a kontár munka eredménye?<#nemtudom>

Aramir
Nekem hasonló gondom volt annó a frissen bechipezett gépemmel, és egy lézerbeállítás segített.
Amikor elindúl a játék, akkor töltögetés közben nem zajos a lemezolvasás? Az enyém csattogot meg sercegett, mint állat a beállítás elött.
Persze simán lehet chip is, ahogy Turho írja.

Vagy rém buzi idõzítésekkel kell indítani a géped, vagy ami lehetségesebb, kotvány az a chip, illetve tökéletesen el lehet baxni a forrasztást is, vezetékanyag és vezetékhosszok, elvezetés a panelon, ezek mind befolyásolhatják a stabilitást. Megértem ha idegesít. Normális esetben egy automata chip boot rátája 100-ból 90-95 indítás. Stabilan. A régi xar chipek más bajokkal is küzdöttek (bár nálad nagyon random módon mûxik a gép).
Próbajavaslatom: mindig totál kikapcsolt állapotból indítsd, nézd meg javul-e a bootolási eredmény.

öregharcsa
ha jól emlékszem a Messiah chip (az elsõ) a v4-es alaplapokhoz volt kitalálva.
nekem legalábbis az volt de eladtam pár éve...azóta 50004-es gépem van...az uccsó vastag gépes széria a tökömsetudja mien chip-el<#hehe>de biztos valami eccerû mert rendesen müxik..<#hehe><#vigyor1><#nyes>

jah télleg én még 45e ft-ért rakattam be.....<#wow3>

http://pspfilez.extra.hu/

Nemtom mivan ezzel a masinával...összevissza indít mindent,úgyértem néha megy minden elsõre-néha meg az eredetit se visszi.Ez így nem jó,viszem is vissza neki és feldugom a seggébe,szétk*rta a zsírúj péesem a köcsög...Egyébként az általa említett Messiah chip valóban régi fajta nem is értem hogy rakhat ilyet bele,ráadásul nem is funkcionál rendesen.
Bocs a hangulatomért és az offért de most költöttem rá egy vagyont és semmit sem ér,kicsit fel van b@szva az agyam...

Aramir
A másolt dvd filmeket chip nélkül is lejátsza, ha chip van a gépben, akkor a #2802-ban leírt, vagy hasonló módszerrel indítható bizonyos chipeknél.

Vagy letöltesz egy médialejátszó progit ps2re. Azzal elvileg minden divx/xvid filmet le tudsz játszani.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

tyler82
Át kell konvertálni egyszerûen DVD formátumba az avit.Valamilyen progival. (pl. aviTO DivX, winAVI stb.) Ennyi. Ha a chip ami a gépedben van lejátsza a DVD filmeket akkor ezzel se lesz gondja.

gabe paul logan
Hell! Szeretném megkérdezni h hogyan írjak dvd filmet h az ps2õn is menjen?
Pl van 1 filmem a szgépen de az avi-ban van, a ps2 nem kompatibilis az avi-val neme?Másik hogy a feliratokkal mit kell csinálni hova kell tenni?

HEEELP, kösszi...

öregharcsa
nem túl szerencsés LG íróval ps2-re írni az álmoskönyv szerint...van ami mûködni fog van ami nem....soha nem értettem miért csinálja ezért lecseréltem Pio íróra(még régebben)
ez melyik Messiah chip??..(nekem olyan volt a legelsõ gépemben)

http://pspfilez.extra.hu/

Aramir
4X-es írás nem a legjobb szerintem egy 16X-os korongnál, próbáld meg 8X-an vagy 6X-an, hátha ott jobb eredményt fogsz kapni.

Aramir
Sehol, veszel egyet, aztán a DvdInfoPro-val megnézed miféle, és eldöntöd, hogy kell-e neked. Sajna nem szokták ráirogatni a médiakódot a tokra/lemezre.

Prypiat
Köszönöm de ezt a média kódot a lemezen/dobozon hol találom meg? Valamint ez a " Console Reliability is Mixed" mit jelent pontosan?

Üdv: Pripyat

Szevasztok.Van egy kis problémám,sajna még kezdõ vagyok a témában.Tegnap lett átalakítva a péesem és próbaképpen írtunk is egy játékot az itt fellelhetõ hozzászólások alapján.Soul calibur 3-at,egy 16x-an írható Verbatim lemezre 4x-esen az általatok ajánlott programmal és beállításokkal egy LG íróval.
Csak sajnos nem igazán megy elsõre,illetve ugy megy ha beteszek bármilyen eredetit,utána az írottat és reset,akkor elkapja...Kérdésem az lenne hogy mi basztuk el a lemezt vagy az átalakítás nem sikerült rendesen?Ha jól tudom Messiah csip van benne,esetleg van ennek valami hátránya vagy trükkje indításnál?Köszönöm a választ elõre is!