4368
Szal...
-
#3206 muszáj ezt mindenhová beírnod???? -
evikec22 #3205 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi -
evikec22 #3204 Ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] kÖszi -
#3203 -
#3202 Bocsánat de most fikázós kedvemben vagyok:
"PS 2-tőhöz "
Azaz : péeskettőtőhöz??? :D:D:D
-
#3201 Hy all!
Még kezdő vagyok a PS 2-tőhöz de Karácsonyra kapok PS 2-tőt teljesen újjonan és azt szeretném kérdezni, hogy ha nem chippeltettem meg akkor nem is fognak futni rajta a ki írt játékok? Swap Magic cd-t (vagy DVD nem tudom) honnan tudnék szerezni mert csak külföldről lehet rendelni? és ez a CD/DVD hogyan működik? Ellnézést ha kicsit hosszú lett!
Előre is köszönöm! -
#3200 vagy, ha nagyon új vagy, akkor az alant említett nero-ban "recorder" menü, "burn image..." menüpont. a kicsomagolt bin/cue közül a cue-t belövöd, aztán had szóljon.
azt szokták mondani, hogy a lemez maximális írási sebességének félénél többel ne írjunk. dvd-knél ez még ok, de cd-t sztem úgysem írhattak túl sokan 10-12 fölött:) de bőven elég a 8x is ja. -
#3199 Kicsomagolod, majd a Neroval, vagy ami elfogadja a bin/cue formátumot, kiírod egy cd-re. A cue fájl nyisd meg majd a Neroval, és ha lehet ne írd gyorsan, de egyszeressen se, nekem 8X-os jó szokott lenni a mai 52X-szeres meg társai lemezekre. -
Haxley #3198 Sziasztok! Megszereztem a "action replay max evo" nevü progit, amivel a memokártyáról fleshdrive-ra lehet tolni a mentéseket. Ez egy RAR file, ha kicsomagolom,akkor meg egy BIN és egy CUE file. Tudom hogy buta kérdés, de hogy írjam ki cd-re? Becsomagolva, vagy kicsomagolva? Még kezdő vagyok... -
#3197 szép estét:)
gondoltam itt is érdeklődöm egy sort, ha már a "ps2 filesystem" totyik oly kihalt.
az elmúlt napokban belenyúltam egy biztosan működő ps2 iso-ba, 1-2 szöveg átírkálása végett. én úgy csináltam, hogy ultraiso-val kiszedtem a szügséges file-t, szerkesztés után pedig visszahegesztettem, de kiírás után nem volt hajlandó elindulni a játék. a szerkesztett file biztos jó.
állítólag a ps2 cumók jórészt udf-et használnak, így ott anno ajánlották az isobuster vs cdvdgen párost a fileok exportáláshoz, és egy majdani új iso felépítéséhez. erről van vkinek vmi tapasztalata?
előre is köszi:) -
#3196 most lett kichippeltetve, szal valami az újabbak közül :)
nincs valami olyan lemez ami statisztikusan a legtöbb embernek bejött a DL-DVD-k közül? általában ki szoktam tapasztalni az ilyet, csak hát most nem szeretném ilyen lemez árak mellett -
#3195 decrypter->én traxdata-ra írtam + os lemezre.... -
#3194 Erősen függ attól, milyen chip van a gépedben. -
#3193 sziasztok
leszedtem Gran_Turismo_4_PAL_PS2DVD9-STRiKE releas-t...
1. milyen típusú DL lemezre érdemes kiírnom? (márka ill. +/-)
2. melyik íróprogit használjam az .iso kiírására? (alcohol, nero, decrypter, clone cd etc...)
3. íróprogiban nem kell megadnom a rétegváltás helyét mint x360-nál?
(pio111d-m van ha ez számít) -
posa #3192 Köszi Mindenkinek! Megpróbálom a DVD9-est, hátha megy. -
Thomas Hangmen #3191 Üdv
DVD decrypterrel próbáltam kiírni egy játékot, de írás közben 27 százaléknál hibát jelzett és leállította. Megpróbáltam még párszor de mindig itt hagyta abba. És elvileg nem hibáas a játék. Ötlet? -
#3190 Hátha egyszer máshogy nem lehetett megoldani (gondolom) :D
Azóta se jött ki dvd5-ös törés a magyar verzióból.
Kompatible az, csak nem a gagyera chipekkel :D -
#3189 most már mindegy....amugy elírtam azt..... -
#3188 LOAL -
#3187 hamar nem 100% kompatibl, akkor sz*r, sry! ^^ -
#3186 A Swap Magic nem egy író-progi. -
#3185 swap magic v3.6 ....ez a legújabb, azaz ezzel menni fog ha kírok egy játékot dvd-re? -
#3184 Swap Magic melyik verziójával lehet írni dvd-t ugy hogy kichippelés nélkül működjon a PS/2-n?Csak játék jöhet szóba íráskor...
előre is kösz a segítséget. -
#3183 Nincs szarul szétszedve, a kétlemezes egy működő verzió, csak nem minden chippel megy sajna a lemezcsere miatt. -
#3182 Amikor villog a keret a képernyőn, és azt hiszed lefagy, akkor helyezd be a 2. dvd-t mindenféle reset nélkül (kinyitod a tálcát eject gombbal, lemezcsere, majd betolod a tálcát), ezután ha folytatódik a játék betöltése, akkor jó, ha nem, és továbbra is villog a kép, akkor a chiped miatt nem érzékeli a lemezcserét (olcsóbb chipeknél előfordul).
Az utóbbi esetben nem tudsz csinálni semmit, esetleg megpróbálhatod kétrétegű lemezen beszerezni a játékot, ami nincs szétszedve két lemezre, de ez sem garancia semmire szerintem, nem minden géppel vagy chippel fog menni ez a verzió sem. -
kriszkrisz #3181 nem v12 -es hanem ,50004-es vastag gepem van, es swap magical inditottam a jatekokat mert nincs chip a gepben, de nem ertem ,hogy halt meg ilyen hirtelen. -
#3180 mondjuk azert mert sz*rul strippeltek??? mert eleve DVD9es a gamez??? :P -
#3179 Ezért kérdeztem, hogy V12-es gépe van-e, mert annak a fejvezérlő elektronikájának van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy ha nehezebben megy az olvasás meghülyül és egy hirtelen feszültségugrással agyonvágja a fejet. Ha jól tudom ez a mechacon-crash, de erről turho tud igazán pontosan beszélni. -
posa #3178 Sziasztok.
Segítség kellene. Kaptam PS2-re egy játékot a 24-et. 2 dvd-s.Az a gondom, hogy az első dvd közepe vagy vége felé lefagy a gép és a memóriakártyán is a mentett fájl hibás lett. Kaptam másikat, szintén zenész. Ekkor lekaptam valahonnan és ugyanaz a gond. Szerintetek mi a fene lehet? Köszi -
#3177 Ha szépen vitte addig, akkor nemhiszem, hogy a lemez csinálta ki, ráadásúl ilyen hirtelen. -
#3176 Milyen géped van, nem V12-es?
Ha azóta semmit, tényleg semmit nem játszik le, akkor lehet, hogy nem volt benne fejvédelem és belefutottál egy machacon crash-be, az pedig nem jó. -
kriszkrisz #3175 kossz.tegnap nec iroval tdk(1-16x) dvd-re kiirtam egy jatekot 8x-an betettem faszan vitte is 5 percig aztan lefagyott azota semmit sem jatszik le az eredetit se cd se szerinded dobhatom ki a fejet? -
#3174 hű mekkora ökörséget mondtam a decrypterrel mind1 a kérdés továbbra is nyitott:) bármilyen választ előre is köszi:) -
#3173 Bocs, hogy itt válaszolok a prividre, de baszik működni a válasz lehetőség nálam :(
Én a fejet nem birizgálnám, ha a gyárit jól viszi.
Amiket leírtál, hogy akadozik-lefagy a játék, az szerintem a lemez hibája, vagy nem megfelelően megírt lemez hibája.
Én kipróbálnám, hogy átírom a játékot egy másik lemezre. Ha ugyanolyan a lemez, akkor másik sebességgel. Szerintem 100-200 Ft-ot megér egy próba, a többit meg már úgy írod ki, ha jó lett. -
#3172 halihajó^^
az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne azt megoldani, hogy ha belenyúlok egy ps2-es játék iso-jába, akkor azt utána úgy tudjam megírni, hogy használni is lehessen. gondolok itt pl 1-2 szöveg átírására. ami pc-nél nem okozna gondot. vagy már alapból mivel nyúljak bele, hogy ne haljon meg..:) most ultraiso-val toltam, de bukó lett az eredmény. decrypter lenne a köv prg, de úgy véltem, inkább kérdezek..^^ -
#3171 köszi a választ, akkor nem veszünk ps2-t! -
#3170 a válasz akkor: nem, nem megy a pc-s játék rajta...folynak próbálkozások hogy a ps2 menjen a pc-n ,de nem sok sikerrel...kb 6-10fps-t tudtak kicsikarni eddig belőle...már akinek elindul.. -
#3169 bocs de tök kezdő vagyok a témában... -
#3168 -
#3167 egy kérdés: a pc-s játék megy-e ps2-n?
Ha igen, hol találok róla bővebb infót?
Köszi.