Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyi egy olyan DVD?

Aramir
Még szép, ez a labelflash tök jó :)

ffxi
Megoldódott!!!

Fákjúal!

Jaaajjjjj...de viccesek tetszenek lenni <#crazya>

A 111L tud a legtöbb mindent, így azt akarom! <#nevetes1>

Gondolom neketek is L-es van (na nem a pulcsi) :)

dinomano
hu, nekem feher a PIO 111D-m; és mégis müködnek a lemezek a fekete PS2-ön...mekkora szerencsem van..Lehet, h. a PS2-öm fehérnek képzeli magat, azért viszi a feher PIO111d-vel irt lemezeket... (esetleg kisebbrendüsegi komplexusa van, és pici fehér PSone-nak képzeli magat... )<#wilting><#vigyor3><#vigyor3><#beka2>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Aramir
Ja, és 111 vagy 111L-es firmwarekkal a +DL lemezek booktype-ja dvd-rom lesz, míg gyárival asszem nem, bár erre nem esküdnék meg.

Aramir
Mire szeretnéd frissíteni?
111D marad? Akkor a hivatalos honlapon.
111 (dvd-ram írás képességgel)? Akkor innen az 1.06-ot tedd fel elöbb, mejd a 1.29-et:
http://tdb.rpc1.org/
111L (dvd-ram és LabelFlash képességgel)? Az elöbbi linkrõl elöbb a 8.19 INT-et, majd a 8.26 INT-et.
A LabelFlashez Nero Premium kell, Ultra Editionnal nem fog menni.

Lammer
meg tok szerencse, hogy fekete 110Ds piom van, es a ps2om is fekete... uhhhh

(<#hehe><#hehe><#hehe>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
Vigyázz velük, mert számít a színe!

Az író és a PS2 színének egyeznie kell, különben nem fognak menni a játékok. Ha netán aqua, vagy pink (vagy még nem tudom milyen verziók vannak a fehér, szürke, fekete gépeken kívül) PS2-d van, akkor sajnos nem fogsz tudni játékot írni rá.

<#vigyor3><#vigyor><#vigyor>
no offense, take it easy ;)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer
ezt a 3at nem lehetett volna 6 kommentbe inkabb???
sokkal jobban nez ki <#rolleyes>

5bõl.

8640 a legolcsóbb, 10826 a legdrágább bolt.

Szine mindegy, igaz?
(fekete, fehér, ezüst)

Esetleg TotalCommander :)

Ma veszek írót (111d).
Fw-t frissítést honnan szerezzek hozzá?

dinomano
thx az infot; winrarral fogom majd megnyitni; ugyis jopar formatumot ismer... Ha meg azzal nem megy,akkor még lesz mégegy tippem: 7zip... :-| Még nem probalgattam ki, melohelyen töltöttem le, elöbb még hazacipelem(darabokban)...

Seth
minek összefûzni. Megnyitod az elsõ fájlt winrarral, kiadja hogy mi van benne, fogod azt kihúzod ahova akarod, innentõl magától megy

PSN ID.: Beegabor

Újabb winrar (3.60) simán összefûzi.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

dinomano
Hmmm...letöltöttem PS2-re a Delta Force BHD-t: 50 megas kiterjesztes nelküli (ill. 001, 002 kiterjesztesü) file-ok formajaban...Probaljam megnyitni WINRAR-ral és várjam a csodat; vagy esetleg tudja vki, hogy mivel tudom összefüzni, kicsomagolni a cuccot? Thx a helpet! :-P

Lammer
mondjuk igen :D
(de csak, hogy kavarjak meg fugg az iro tipusatol, a firmwaretol, a lemez MIDjetol stbstb :D) szal igen

Akkor hányszorosan érdemes írni a 16x-es lemezeket? Mondjuk 8x?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Lammer
ott a pont!4444negzvennegz <#ravasz1>

Aramir
Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy azért, hogy elbaszd, aztán meg irasd meg náluk.
Mivel nem vagyok gonosz, így fogalmam sincs :D

Ombika
Pedig ok is 16x verbara irtak es azt mondtak ilyen lassan irjak de kitudja ,de akkor miert bugaztak ez miert eri meg nekik? :S

Lammer
pontosan ;)

Lammer
:DDDDDDDDDDddddddddd

Aramir
Sima isokat ja, de amúgy bármivel kiírhatod õket, pl DvdDecrypter.
2X-en meg nem írnék 8X-os vagy 16X-os lemezeket, bár nemis tudnék Pio111-el ilyet csinálni :P

Ombika
En nem szoktam magamnak irni mivel nincs is chippelve ps2-om, hanem havernak kell fifa 07 es elhozta irjuk ki!
Ahol vettem neki chippelt ps2-ot ok mondtak,hogy ne irjam mivel a ps2-ben levo dvd olvasoja 2X !!

Ne engem szidj ha hulyeseget irtam, hanem bizonyos ceget amit priviben megirok ha erdekel! :P

Lammer
kicsit le vagy maradva... az uj 16X mediakhoz igencsak halal a 2X iras :D
nez meg komolyabb teszteket, vagy ha nem sajnalsz 2 dvdt nezd meg magad!

ffxi
Na!
1.9.4521-hez
Vagy
1.9.3105-hez
ha van.

Fákjúal!

Ombika
Nekem azt mondtak max 2x irjuk lemezt ugyebar?!

Nero-val jo kiirni az image fajlt?

dinomano
hmmm....google... :-P 'hasznájjjá dvddecryptert vagy imgburn-öt...

Seth
Alkohol-ra crack?? Az kiüt téged öreg :D

ffxi
Help!
Crack kéne az alcoholhoz!!!!!
THX!!

Fákjúal!

Vagy minuszos silver Ridatát, 8x-ba, ugyebár :)
De Ricoh sem rossz. Pl. a 16x gold.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
nah akkor jo mokat!
1. veszel 1 normalis irot like: Pioneer 111D, felfrissited a fwjet...
2. veszel normalis megbizhato nem kamu forrasbol "MCC"vel kezdodo MIDu 16X Verbatimot...
3. megirod 8X es hajra
menni fog... gutentag :P

Checkerboy
Az elõbb elfelejtettem mondani , h erre én is rájöttem (lásd:#2863) csak amikor turho mondta , h lehet más oka is a sikertelenségnek rögtön rákérdeztem , h ezenkívül mi lehetne :PEgyébként meg nemtudom mit vagy ennyire oda de csak relaksz mehn relaksz =Pgutentág

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Checkerboy
Na , most legalább válaszoltál a kérdésemre :P Gutentág

Apropó: enyimen <<<ROFL =P

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Lammer
ugy oszinten most mi a branert akarsz??? meg van valaszolva tobb oldalrol a kerdesed... ad1: szar az irod ad2: nezd meg milyen fos lemezre irsz(NEKEM NEM OLVASSA A TY LEMEZEKET A GEPEM, PEDIG VISSZAOLVASVA TOKELETES, ES MINDEN GEPBEN AZ ENYIMEN KIVUL FRANKON MEGY! rgo lehet fejtipus+lemeztipus osszeferhetetlensegi problema is!)
gutentag :P

Ettõl függetlenül céloztunk rá hogy felerészt az az íróü egy rakat szemét :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Checkerboy
Aha...és ez most , hogy kapcsolódik a kérdésemhez?Úgy õszintén? :P Gutentág

Lammer
de most oszinten mit varsz attol a fosadek irotol? ugy oszinten? :P
(igen es azt is mar en is leirtam ezen forumon parszor, hogy MILYEN lemezr irsz: gyarto, MID kod, csomagolas, iroprogram, oprendszer, hany szar iroprogit installaltal fel, apsi layer fenn van etcetcet...) gutentag :P

Seth
hát nekem az van és eddíg semmi gond vele

SD456
Hy all!

LG Combo DVD-CD RW iróval lehet írni mûködöképes PS2-es játékot?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Checkerboy
Idézem:"..de más oka is lehet a sikertelenségnek..."
Erre vonatkozott a pölö...Nem a dvd íróra...köcönöm , gutentág...

Lammer
pölö mar leirtuk 345ezer haromszazhuszonket ... ... es FELSZER!444 hogy mi a jo iro!4

Checkerboy
Pölö?

Az egy elég ratyi író, de más oka is lehet a sikertelenségnek...

Checkerboy
Van egy Samsung TSST corp CD/DVDW TS-h552b dvd íróm.Tudtok ezellen valamit amiért szarul írja meg vagy csak poros vagy elromlott???

Checkerboy
Ma kipróbáltam a DvD-R módszert.Ráírtam img burnnel és most elsõre amikor beleraktam a gépbe kijött az a piros füst , h Playstation 2 formátumu lemezt rakjak be stb.Amikor 2.ra kipróbáltam már nem jött ez ki hanem csak az ami a browserben van , h Olvassa a DvD/Cd-t és utánna HIBA A DVD OLVASÁSÁNÁL és kész.Kesõbbiekben sem ment.Mit csináljak???Segítsetek :(

sapkafej
jó, visszavonom a kérdést, visszaolvastam.

György