4368
Szal...
-
Segasonic #3246 mi nem fogad el mit?? -
#3245 mi volt az nfs carbon előtti gamma neve??? most wanted?? vagy a hot pursuit 2? -
#3244 Jó tudni, bár nálam csak az iso, nrg, bin meg a cue formátumokat jeleníti meg alapból, mdf/mds párost nem, ebből gondoltam, hogy nem fogadja el. -
#3243 megeszi. azér mertem ajánlani:)
mountolós témát meg én se értem:C -
Segasonic #3242 ok kösz megpróbálom -
#3241 #3236
Ha 8X-os dvd-re írsz, akkor 4X-en írd, 16X-os dvd-nél 6X-an vagy 8X-an írd. Nekem meg másoknak is így jó szokott lenni. -
Segasonic #3240 Szuper
Akkor hogyan írjam ki a Tekken 4 dvd-t?? de tényleg
-
#3239 Próbálgasd RW lemezzel, aztán ha működik, akkor írd ki sima lemezre. -
#3238 A 2X-es sebesség nem biztos, hogy egészséges egy mai 52X-es cd-nek, a Tekkennel lehet, hogy szerencséd volt, azért megy. 4X-en vagy 8X-an próbáltad már? -
#3237 Ezt én sem szoktam érteni, már több helyen is olvastam hasonlókat, hogy mountolnak, aztán a virtuális meghajtóról onflyban másolnak :D
Vagy ha már Nero, akkor lemezkép kiírás. -
#3236 miért nem írod egyszerűen csak ki az iso-t???minek mountolni???
alkohol indít/képrögzítés burn
vagy dvddecrypter indít/mode/iso-write....
minek neked a cd fileszerkezet???
beolvastatni szintén alkohol ha cd-n van a cucc..... -
Segasonic #3235 azt azért még leírom, hogy van egy tekken4 dvd iso-m, de nem merek nekiállni a kiírásának, mert félek a kudarctól -
Segasonic #3234 ja és 2 teljesen ugyanolyanfajta lemezről (Eurodata Gold) ról van szó -
Segasonic #3233 sziasztok! segítenétek egy kicsit lécci?
Volt 2 PS2 cd iso-m: Tekken Tag Tournament és Worms Forts Under Siege.
A TTT-t bemountoltam Daemon Toolssal, azután teljes lemez másolásaként a Nero6-ban a legkisebb írási sebességgel (2X) kiírtam. Tökéletesen működik még ma is. Megcsináltam hajszálpontosan ugyanezt a Wormssel, és nem megy. Beteszem, újraindul a gépezet, és kiírja, hogy ugyan tegyek már be egy jó lemezt. MIÉRT?????????!! köszi -
#3232 én minuszosra írok már elég rég óta.... -
#3231 Minuszos vagy plusszos dvd-re érdemes jobban írni? Vagy teljesen mind1? -
#3230 Szerencsére szökőévente egyszer kerül az utamba ilyen Alkohol formátumú lemezkép :D -
#3229 Szerintem az MCC-vel sem lesz gondod, mert az a Verbatim médiakódja, vagyis saját gyártmány. -
#3228 hali!
jól hallottad a tayo-yuden alapú lemezek a legjobbak....elég ritkán lehet kapni(sajnos) mert elkapkodják.
itt egy bolt ahonnan rendelhetsz neten keresztül, megbízhatóak és a lemezek mellett a médiakódok is fel vannak tüntetve.
nem a legolcsóbb, de tényleg rendesek...link
na, mégegy bolt(régen tőlük vásároltam)....link
itt van tayo-yuden verba...csak drága -
#3227 Alkoholt nem tud rini a NERO; sajna...De az IMGBURN/DVD decrypt. kiir mindent ---> Konkluzio: NERO SUX... :-D
trade 1... En nem tudom, h. mennyire szamitanak a médiakodok - neha van 1-2 kiirt lemezem; ami (ridata, verba-tdk-t hasznalok csak) sajna nem megy... /gondolom médiakód gixer.../ :-| -
trade1 #3226 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy mondjátok meg légyszi, hogy a Verba 1-16X-os lemezből az MCC03rg20(nem biztos hogy pontos a kód, de ezt lehet kapni a MM-ba meg a legtöbb szám-tech boltba), mennyire kaki vagy esetleg jó-e ha ezt használom. Azt hallottam, hogy a TY-os médiakódú a legjobb, de ha mondom a számtechboltba az eladónak, hogy nekem ilyen médiakódú kell akkor azt sem tudja, hogy miről beszélek, (Szolnokról van szó), szerintem azt sem tudja hogy a lemezeknek van ilyen kódjuk.Aztán persze mondja, hogy vegyek, meg próbáljam ki, mondom oké egyet kérnék, erre ő nem lehetfelbontani a 25-ős hengert. Mondom 25db kicsit sok lenne próbának nem?!Szóval tudnátok mondani egy helyet ahonnan szerezhetek jó lemezeket, akár netes is jó, csak korrekt legyen.Ja és hogy milyet vegyek.
THX! -
#3225 Nincs benne semmi furcsa, egy szektorban van 2352 byte, amiből adat kiírásnál használsz 2048 byte-ot, a többi hibajavításra meg egyéb célokra van fenttartva. Ezt a méretet szokták ráírni a lemezekre, hogy pl 650 Mb, ami valójában több. Az a 760 megás iso még a 80 perces (700 Mb-os) lemezt sem fogja megtölteni teljessen. Az alkohol elmenti szektoronként mind a 2352 byte-ot, nem csak a 2048-at. Bővebb infó itt:
http://en.wikipedia.org/wiki/CD-ROM
A számokat innen szedtem, mert fejből nemtudom ám ennyire :D -
#3224 Alkohol formátumát nemhiszem, hogy lehetne Neroval kiírni, bár nem próbáltam. -
#3223 az MDS file az egy információs file....
ha van képfile-od nem kell a beolvasás(képkészítés) rész csak a kiírás(képrögzítés)....egyébként kezel iso,cue-bin, és asszem a clone cd file formátumot is.... -
#3222 vagy:
nero indít, "új cd/dvd"-s ablak kilő, Recorder menüpont -> "Burn image..." opció, és már megy is az írás. -
#3221 köszi
na ezután békénhagylak
ha már a képfájlom megvan akkor is kell ez?
"nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t."
meg annyi h az MDS kell neki akkor rakja magától az mdf-t is?mert ugye az mds csak 1.5 mega -
#3220 oksa...nekem magyar van ezért úgy írom.....
nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t....ennyi a lerakása.
visszaírás...
képrögzítés varázsló->tallózás(keresd meg a képfile-t)->állítsd be a sebességet max 8x->indít...ha megakarod tartani a képfile-t még a tallózásnál vedd ki a pipát a törlés elöl...
az MDS file kell neki...
ne rakd demonba! nem kell berakni... -
#3219 leírod h csináljam?az alcohol120% az mdf-ből magától megcsinálja h mikell a cd-re?mert a daemonba beraktam és voltak rajta fájlok.köszi!!!!!!!!!!!!! -
#3218 "pl.berakok a gépbe egy PS1 CD-t akkor azon egy cd képfájl van?"
nem , ebből csinálsz egy képfile-t.
igen, 80 perces lemez kell neki(700mb) -
#3217 tudom jól h mi az alcohol120%.köszi a segítséget
csak annyi lett volna a kérdésem ha pl.berakok a gépbe egy PS1 CD-t akkor azon egy cd képfájl van?
és h 760 megát h írjak rá 700 megás CD-re? -
#3216 az alkohol majd megmutatja melyiket kell kiírnod....
régebben a bin/cue páros volt a ps1-es cuccok képfájlja(cdrwin) azok is sokkal nagyobbak voltak....
a ps1 azé nem viszi a dvd-t mert csak cd olvasó van benne...na ezé
az alkohol egy cd-dvd író progi többek közt, de tud emulálni virtuális cd meghajtót is...na ezt használják a pc-s játékok bemountolásánál hogy iso file-ból tudj játszani.. -
#3215 mér?hogyan?és nem furcsa h 760 mega?ja és az mdf-t írjam? -
#3214 a ps1 nem viszi a dvd-t!!
alkohol 120% a te barátod...meglásd ráfér a lemezre... -
#3213 sziasztok!
én ps1-re akarok játékot írni.úgy kell h az mdf ájlt meg az mds-t írjam ki vagy magát az mdf fájl tartalmát.és ha a játék nem fér fel cd-re akkor ha dvd-re írom akkor is lejátssza?
amúgy az leeht h a GTA 760 mb? -
#3212 igen láttam.... -
#3211 Énszóltam a modiknak ^^ -
ezt mond egy moderátornak....sokan ezért kapnak büntipontot(flame)...úgyhogy hajrá írd csak tele...
1.mivel ilyen agresszív módon nyomulsz leszarja mindenki hogy mit irogatsz és nem segítenek.(topic-ok teleírása)
2.beírod olyan topic-ba aminek ehhez semmi köze (ps3)
3.google a barátod csak beírod és kész....
4.topic alján kereső
5.nekem van de baszok segíteni(mostmár)az ilyen embernek aki teleszemeteli az összes hasonló topicot....
nem erre vannak...
üdv és szép napot....
nos az eredmény lassan várható: moderátorok -
#3209 Ezzel az erővel az egész sg-t bele lehetne nyomni egy topicba. Baromi jó lenne -
evikec22 #3208 Igen, mert nagyon fontos, hogy megtaláljam! Ha annyira zavar nem kell elolvasnod, amugy meg szólásszabadság van. Légyszi ne te döntsd el h mit írjak! Köszi -
pspguru #3207 Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok:DVD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2őbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)előre is köszi..