Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöször is el akarom indítani ezt az egész írás , lejátszás dolgot.Az nem érdekel még , h 28 óta játék után a csip nehezebben fog mûködni vagy akármi.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
szerencsed, hogy nem vagyok MOD, mert mar lenne 1 buntid...
atommod faraszto vagy...
amugy 's73' jol irja a #2964 valaszaban... osztom a velemenyet...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem tudtok egy jó helyet Pesten, ahol gyorsan és olcsón lehet chippeltetni, lehetõleg megbizhatóan (mondjuk garival)
Aki tud az legyen szives dobjon egy mailt, vagy irjon ide!
Köszi
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
ad2: mar leirtuk soxor...
gg -.-
en MEGUNTAM! <#rolleyes>#rolleyes>
Dvddecrypterrel isozol?Mit is jelent???
MCC MID(ES NEM ALAPANYAG!!! VAAAA)u verbatimot és ez a mondat mit jelent?Összeszedtem minden bátorságomat , h kérdezzek szal mindent bele Lammer 😛
ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari) akkor hasznalj MCC MID(ES NEM ALAPANYAG!!! VAAAA)u verbatimot... 16Xost ird meg 8Xosoan az IMGBURNel* es FRISSITSD AZ IRODAT A LEGUTOLSO FIRMWAREre
gg -.-
*(Dvddecrypterrel isozol, imgburnnel irsz, decc oll)
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
ACER Aspire 5738ZG
írója van.Kiírtuk olyan módszerrel , h néróval fogtuk az iso-t és azzal a CD/DvD-kép lemezre mentése paranccsal kiírtuk 4xes sebességgel az iso-t egy -R dvdre.Természetesen nem ment különben nem írnék.Mi lehet a gond??Ez az író is szar?Más módszerrel kell írnom?Kérlek segítsetek
Üdv
Van olyan dvd amirol bootol majd be irott game es okes csak hat 11 rugo ha joltom!!
2 megoldas van:
- vagy veszel egy legalis eredeti alkulcsot(swapmagic) (jo tudom hulyen hangzik, csak az erthetoseg kedveert)
- vagy betorsz (chip)
ennyi 😛
(ha igy sem esik le, akkor sry!444)
ACER Aspire 5738ZG
A másolt filmekhez nem kell semmi chip vagy ilyesmi, a játékokhoz kell.
swapmagic es tarsai... -.-
kicsit lusta vagyok visszaolvasni ezért ide írom a kérésem:
melyik programmal lehet ps2es gamet kírni dvdre?alcohol 120%,Daemontool-al vagy esetleg mással?(ps2 nincs ki chippelve)
Úgy volt, hogy pl a Granturismo 4-et kb 5 percig töltötte, miután bejött a ps logó, a többi játék viszont jó volt.
Most meg pl a Mátrix nem indul el (beadja a kezdõképernyõt és csak tölt), a gt4 viszont szinte semmit sem tölt indításnál. Ezt valahogy nem vagyok képes felfogni.
Van egy játék meg, ami néha lefagy. Nem úgy van elvileg, h a slim nem fagy? Vagy mi.
Na mind1 végülis csak nemtom, mi a baja, érdekes.
György
Nem próbáltam, elvileg mûködnie kéne.
Leszedtem az AR MAX-ot (tudom, csalás, bûn, de a Budokai 3-ban már csak a GOtenks kapszula kellett volna), csak sajnos ez CD-s, és félek, hogy tönkre fogja vágni a PS2-met, ami hálistennek egy CD huzamos futtatása miatt ment tönkre, és most lett megjavíttatva. Megpróbáltam, hogy kiírom DVD-re. Ki is írta, berakom a PS2-be, boot is, csak mielõtt kiírná a Playstation 2 logo-t, szépen belép a memkártyaválasztóba, és kiírja, hogy Please instert PS2 disk.
Szóval van valami megoldás az én problémámra? (Persze azon kívül, hogy ne használjam azt a hülyeséget)
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Van arra lehetõség, hogy egy CD-ISO-t DVD-re kiírjak? (A NERO CD lemez kiírása nem mûködik, nem ajánlja fel a DVD lehetõséget.
ACER Aspire 5738ZG