Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Ugyanez a helyzet van az én hsznél is.Lammerre mondtam nem általánosan.Többieknek köszönöm az ötleteit.Sõt még Lammernek is köszönöm pár segítségét csak az a stílus ahogy leb*sz mert nincs jó kedve nekem nem kóser.

Elöször is el akarom indítani ezt az egész írás , lejátszás dolgot.Az nem érdekel még , h 28 óta játék után a csip nehezebben fog mûködni vagy akármi.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Lammer
"Nagy hülye lehetsz ha azt gondolod visszaolvasok majd 15 oldalt"
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"

szerencsed, hogy nem vagyok MOD, mert mar lenne 1 buntid...
atommod faraszto vagy...
amugy 's73' jol irja a #2964 valaszaban... osztom a velemenyet...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

s73
Amúgy elvileg te kértél segítséget, és itt eddig mindenki próbált neked tippeket adni, de úgy elég nehéz, ha nincs egy minimális alap, amit használni tudnál. Most ne sértõdj meg, ezt nem általánosságban mondom, csak erre az adott témára. Mindenki eddig mondott hasznos dolgokat, ha tudsz velük élni, akkor tudsz, ha nem, akkor nem. Ez most kb ugyan olyan, mintha mindenki atombombát akarna csinálni, aki hallott volna már a maghasadásról. Mellesleg szerintem nem ártana visszaolvasnod azt a "15 oldalt", sok hasznos dolgot megtudnál, amikre késõbbiekben még szükséged lesz.

Sziasztok!

Nem tudtok egy jó helyet Pesten, ahol gyorsan és olcsón lehet chippeltetni, lehetõleg megbizhatóan (mondjuk garival)
Aki tud az legyen szives dobjon egy mailt, vagy irjon ide!

Köszi

s73
Decrypter elindít, lemez betesz, meghajtó kiválaszt, bal részen van egy Disc Id, ott van egy kód, az a lényeg. De ugyenezt a Dvdinfo, és még vagy ezer progi is megadja. Attól,hogy mi van a lemezre szitázva, az még nem jelent semmit. Na, mit ír ki a Philipsre?<#heureka>

Checkerboy
Nagy hülye lehetsz ha azt gondolod visszaolvasok majd 15 oldalt , h megtaláljam azt az 1 mondatot amit keresek.Segítõkészen el tudnád magyarázni de te mint valami hülyegyerek leugatod a fejemet.Tudom , h idegesítõ ha valaki nem érti sokadszorra de talán azért mert ROSSZUL MAGYARÁZZÁK EL???Ennyit szerettem volna mondani.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Lammer
ad1: van kereso
ad2: mar leirtuk soxor...
gg -.-
en MEGUNTAM! <#rolleyes>

Checkerboy
Lassan kezdek félni akármit kérdezni O.o Nyugalom , remélem tudjátok , h ebbe a fórumba 90% olyan ember ír akinek valamilyen problémája van.Embereknek akkor van problémájuk ha valamit nem tudnak megoldani.Szóval nem kell rögtön mindenkinek a fejét leugatni.Tudatlanság boldoggá tesz...ebben az esetben nem :/
Dvddecrypterrel isozol?Mit is jelent???
MCC MID(ES NEM ALAPANYAG!!! VAAAA)u verbatimot és ez a mondat mit jelent?Összeszedtem minden bátorságomat , h kérdezzek szal mindent bele Lammer 😛

Al Age
szúúúúszáááááááá
<#vigyor3>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer
bazze ne szerencsetlenkedj mar, leirtuk 400ezerszer, hogy hogyan kell...
ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari) akkor hasznalj MCC MID(ES NEM ALAPANYAG!!! VAAAA)u verbatimot... 16Xost ird meg 8Xosoan az IMGBURNel* es FRISSITSD AZ IRODAT A LEGUTOLSO FIRMWAREre
gg -.-

*(Dvddecrypterrel isozol, imgburnnel irsz, decc oll)

Checkerboy
Serial numberra gondolsz???dvdinfo megvan csak nemtom , h hogyan kell használni 😄

pc killer
Én eddig minden játékot(xbox, ps2)samsung és lg íróval írtam 95%-ban ritek g-05 alapú traxdata 8x írható lemezre(van 1-2 philips,tdk,bulpaq és arita lemezem is)4x sebeséggel és eddig semmi gondom nem volt vele.Megy a ps2-ben és xbox-ban is rendesen még a 3-4 éves lg-vel vagy samsung-al írt lemez is.A filmeket is ugyanígy irom és viszi a még a sony dvd lejátszó is.Nem értem,hogy miért írkálják sokan,hogy nem jók a samsung/lg írók.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Ombika
Milyen alapanyag azt ird mar be vazze!!!!
DE ne a markajat hanem dvdinfo progival!!!

Checkerboy
"Ez az alapanyag és író párosítás pedig hibával szolgál rendesen." Ez a mondat mit is jelent? 😄 Van még 1 TDK (tudtommal jó márka)DVD+R 4.7 1-16x lemezem.Ez nem jó?

s73
Akkor próbáld meg valami normálisabb lemezzel ( eredeti Verba, vagy bármilyen Ritek G-05 alapanyag), ha azzal sem jó, akkor tuti, hogy az író a gebasz. A ps2-nek elég érzékeny a feje, minden kis hibára reagál. Ez az alapanyag és író párosítás pedig hibával szolgál rendesen.

Checkerboy
Philips DVD-R 4.7 G 1-16x

s73
Az egy honlap, különbözõ tesztekkel.Amúgy lemezt milyet használsz?

Checkerboy
CDgrab???Dvdírásban nem vagyok járatos...

s73
Szerintem a Ram-képes Lg írok nem elég stabilak,(ajánlom a cdgrab-et) az írásmódban nincs hiba, az jó. De tõlem azt csinálsz, amit akarsz.

Checkerboy
Na errõl beszélek.Nem az írásmód a gond??Építõ jellegû ötleteket szeretettel várom :/

vki
Nekem még egy régi LG íróm van, ami ráadásul nem is DL, de amit kiírtam vele, minden ment.

ACER Aspire 5738ZG

Checkerboy
Most fél magyarországnak nincs jó írója????Én nem akarok venni egy új írót X ezer forintért ha valami más a gond.

s73
Vegyél Pio-t, vagy esetleg Nec-et, azokkal mûködnie kell. Az Lg-rõl tudtam, hogy nem jó P2-höz, de a Samsung is tényleg elég tré író szerintem.

Checkerboy
Naszóval :/ Már tudjátokmim kintvan ettõl a szartól de mégis meg szeretném oldani.Elõzõ hosszászólásaimban lehet olvasni , h mi is a gondom.Ma kipróbáltam az egyik ismerõsünknél akinek egy LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L
írója van.Kiírtuk olyan módszerrel , h néróval fogtuk az iso-t és azzal a CD/DvD-kép lemezre mentése paranccsal kiírtuk 4xes sebességgel az iso-t egy -R dvdre.Természetesen nem ment különben nem írnék.Mi lehet a gond??Ez az író is szar?Más módszerrel kell írnom?Kérlek segítsetek

Üdv

Aramir
Ja, 1-2 magyar oldalra havonta felrakja pár észlény, aztán az emberek meg sorba készítik a poháralátéteket, mert nem képessek megérteni, hogy ha kiírja, az is csak egy másolt lemez lesz és nem fog menni, mindegy, hogy a szomszéd anyukájának a testvérének a kisunokája állítja, hogy megy vele a dolog 😄

Ombika
Jo de azt ne mirta csak azt,h megirja es majd varja a galambot ,mert az ugy felejtos!!!

Van olyan dvd amirol bootol majd be irott game es okes csak hat 11 rugo ha joltom!!

Lammer
najo akkor elmagyarazom, hogy megertsed: van egy bezart szobad... de bennt van a kulcs... most tulajdonkepp be akarsz menni a szobaba a kulcsert, csakhat a kulcs benntvan...
2 megoldas van:
- vagy veszel egy legalis eredeti alkulcsot(swapmagic) (jo tudom hulyen hangzik, csak az erthetoseg kedveert)
- vagy betorsz (chip)

ennyi 😛
(ha igy sem esik le, akkor sry!444)

vki
Azzal a Swapmagic-kel nem sok mindent érsz, mivel az is MÁSOLT. Neked EREDETI Swapmagic kell.

ACER Aspire 5738ZG

thomasthomas
játákokhoz kellene, a swapmagic pedig már meg is van a torrentrõl<#vigyor4>

Aramir
nem

Aramir
Szerezz egy eredeti Swapmagic-et, vagy chipeltesd be a géped, aztán menni fognak a másolt játékok.
A másolt filmekhez nem kell semmi chip vagy ilyesmi, a játékokhoz kell.

thomasthomas
hi!

alcohol120% ill daemontoolsal nem megy? mert akkor hamarabb meglennék

Lammer
pedig megy...
swapmagic es tarsai... -.-

thomasthomas
pedig ugy tudom hogy sõt tuti volt egy programom amivel chippelés nélkül is elindult....vki más nem tud segiteni?

Ombika
Chip nelkul dehogy megy irott jatek!!

thomasthomas
nélküle is megy rajta...nem?

thomasthomas
nélküle is megy rajta...nem?

Ombika
Akkor minek akarsz irni ha nincs chippelve?

thomasthomas
hi!

kicsit lusta vagyok visszaolvasni ezért ide írom a kérésem:
melyik programmal lehet ps2es gamet kírni dvdre?alcohol 120%,Daemontool-al vagy esetleg mással?(ps2 nincs ki chippelve)

Aramir
Fejtisztítás vagy lézerbeállítás kéne neki szerintem.

sapkafej
Emberek, nemtom mi van a ps2-mmel, de nagyon érdekes. Két hete vettük.
Úgy volt, hogy pl a Granturismo 4-et kb 5 percig töltötte, miután bejött a ps logó, a többi játék viszont jó volt.
Most meg pl a Mátrix nem indul el (beadja a kezdõképernyõt és csak tölt), a gt4 viszont szinte semmit sem tölt indításnál. Ezt valahogy nem vagyok képes felfogni.
Van egy játék meg, ami néha lefagy. Nem úgy van elvileg, h a slim nem fagy? Vagy mi.

Na mind1 végülis csak nemtom, mi a baja, érdekes.

György

vki
Ezer köszönet a linkért. Mostmár megy.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Köszike! Meglátjuk mi lesz.

ACER Aspire 5738ZG

Aramir
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
Nem próbáltam, elvileg mûködnie kéne.

vki
Akkor lenne egy másik kérdésem, bár félig meddig kapcsolódik az elõzõhöz:

Leszedtem az AR MAX-ot (tudom, csalás, bûn, de a Budokai 3-ban már csak a GOtenks kapszula kellett volna), csak sajnos ez CD-s, és félek, hogy tönkre fogja vágni a PS2-met, ami hálistennek egy CD huzamos futtatása miatt ment tönkre, és most lett megjavíttatva. Megpróbáltam, hogy kiírom DVD-re. Ki is írta, berakom a PS2-be, boot is, csak mielõtt kiírná a Playstation 2 logo-t, szépen belép a memkártyaválasztóba, és kiírja, hogy Please instert PS2 disk.

Szóval van valami megoldás az én problémámra? (Persze azon kívül, hogy ne használjam azt a hülyeséget)

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hi!

Van arra lehetõség, hogy egy CD-ISO-t DVD-re kiírjak? (A NERO CD lemez kiírása nem mûködik, nem ajánlja fel a DVD lehetõséget.

ACER Aspire 5738ZG

Aramir
Csak adatfelületen. Lámpafénynél alig látni, de nappali természetes fénynél jól látható a mintázat.

Ombika
Thx,akkor maradok 8x irasnal MMC Verba lemeznel!! <#eljen>

Tesztelted már? Vagy hagyjuk az offot jöjjön a válasz PÜ-ben<#wave>

Aramir
Olyan 3-400 Ft körül. Sajna drágább, mint a lightscribe lemez, és ha jól tudom nem kompatibilisek egymással.
Viszont ezzel a labelflash-el tudsz az adat-oldalra is mintázni, ha maradt elég üres hely a lemezen.