4368
Szal...
-
#3287 PS2 TDK DVDkel milyen viszonyban van? Mert a Verbatim elfogyott és lenne még 2 játék. -
ecneb #3286 hát én most baxtam el 2 maxell dvd+r-t 2xes sebességen :S monnuk lehet jó lett még nem tudom kipróbálni...ha jó leet mind a 2 akkor eladó 1 thp8 :D
maxelll az jó..és mind1, hogy + vagy - r ??? jah és mindezt imageburnel tettem :D -
#3285 mivel írod, az szinte 8. általában mindig ugyanaz a 3 prg jön szóba: nero, alcohol, decrypter. a sebesség meg ugyanannyi, mint bármi másnál. a maximális sebesség felénél többel ne. és általában a leglasabbat sem ajánlják. -
#3284 Rendben, azzal fogom legközelebb, má mindegy, emrt kiírtam, de azért kössz. Remélem működni fognak. -
#3283 verbatim fasza....max 4x-6x-os írás géptől függően...használj inkább dvddecryptert mert az a tuti és ráadásul ingyenes -
#3282 Bocs, hogy megkérdezem, leeth, hogy már rengetekszer megkérdezték, de most nem találtam. Életemben először írok PS2re játékot, de ezt is havernak, szóval kb most az egyszer kéne. Megvan minden. Fő kérdésem az lenne, hogy milyen sebességgel írjam. Programot Alcoholt használok, mert XBOX játékoknál eddig bevált Verbetim DVDre. -
#3281 nem hasznalok, de nem is fogok... :-P Gondoltam, h. nem tesz jot neki... -
kajesz #3280 Szasztok!Egy kis segitség kellene.Még új vagyok a forumon,legyetek jók hozzám.1ps2 cd-t hogy lehet átírni dvd-re?Nem multi dvd-t szeretnék,hanem 1cd-t1dvd-re.Tuti van rá megoldás!Ha valaki csinált már ilyet vagy tudja hogy kell,szivesen fogadnám.Előre is köszi! -
t256 #3279 Nem gyengén gyilkolja a fejet. El lehet felejteni az újraírható dvd-ket ps2-re. -
#3278 Még nem probaltam..'Müxenek a PS2-es game-ek ujrairhato dvd-n is? Nem gyilkolja a fejet? :-O -
t256 #3277 Akit érdekel, újra működik a Blackcats. Nekem ugyan nem fogadta el a felhasználó nevemet és a jelszavamat, de újra tudtam regisztrálni, úgyhogy úgy néz ki megnyitották az oldalt. -
Flower #3276 Igen. -
zutyu #3275 Íarra még kiváncsi vagyok,hogy újraírhatós DVD-re irhatók játékot?Viszi a PS2? -
pip000 #3274 nagy segitség volt köszi -
ecneb #3273 kéne :D -
t256 #3272 ps2info<--- Itt van leírás róla.
A modok igazán berakhatnák már a linket a fejlécbe... -
pip000 #3271 segitséget szeretnék kérni.hogyan is irok ki egy képfilet IMGBURN-al? -
#3270 RGB kábel. -
#3268 en PS-em Ridata-t nagyon komalja; TDK-t kevesbe pl. Ridataval ritkan van gondja... :-) -
#3267 Nem a programok határozzák meg az író leglassabb sebességét, hanem maga az író, a Nero nem véletlenül nem ajánlja fel a lassabb írást pl 8X-os lemezeknél, az Alcoholban hiába állítod lassabbra, nem fog tudni úgy írni, gyanítom ezért írja meg 8X-an, mivel 1X-en, ha arra állítottad, nem tudja. Ha 4X-re állítod, akkor is 8X-an ír?
A te géped nem szereti a Ridiscet, a chipnek nem sok köze van ehhez, törödj bele, és keress valami másik fajta lemezt szerintem.
Ha más lemezek szépen mennek a gépeden, akkor nemhiszem, hogy egy fejtisztítás megoldaná a gondod. -
szaboa #3266 a haverom elvitte a ridisc-eket nála meg mind elindul,a chip másmilyen lehet az is befolyásolja a dvd választást???vagy csak a fejem kéne kitisztitani? -
t256 #3265 Sztem a Ridisc a gond. Próbáld ki a Verbatum+ImgBurn kombót. -
#3264 nem tom mi van nálad. én még nero-val se tosztam el soha semmit. pedig néha ment nagyüzemes promó dvd/cd írás is nem két darabos példányszámban. -
szaboa #3263 akkor a ridisc miatt jön be 100-ból egyszer???
-
#3262 en mar megszoptam neroval... Azota csak IMGBURN... az viszont még nem cseszett el lemezt... -
#3261 nálad kuka. én pl nero-val írtam mindig is a ps-es játékokat. -
#3260 Millioszor, masok altal is leirt dolgot irok le ujra; de megteszem mégegyszer : A szentharomsag: RIDATA-TDK-VERBATIM!!! A RIDISC tökeletes archivalasra; az összes cuccom RIDISC-re archivalom; de PS-gameket ne irj ki ra semmi esetre sem!!! Hasznalj DVDdecryptert/IMGBURN-t(ingyenesek, minden lemezkepfile formatumot ismernek; tudnak 4X irni, és faxán müködnek)
Alcohol, NERO, összes hivatalos DVD iro nalam=kuka
:-| -
szaboa #3259 valaki segitsen,miért van az hogy a letöltött ps2-es játékok csak 100-ból egyszer indulnak el?lila vagyis kék ridisc-re irom.
4x-esnél lassabban semmivel sem tudom irni.az elég lassú?
ja az alcohol 120 meg állandóan max sebességgel ir hiába állitom át 1x-esre akkor is 8x-os marad,pedig kikapcsoltam az optimális sebességet is a just speedet.nem értem .már a 20.dvd megy a kukába.ez gerinc,
hogyan lehet alcohollal lassabban irni???? -
#3258 mééé nem?? -
Flower #3257 Én se Michelle Wildra gondoltam -
#3256 jah...köszike.... -
#3255 Most Wanted.
Az volt a Carbon előtt. :-) -
#3254 ??? -
Flower #3253 MW -
#3252 minek esküdni? nem mind1? nero, alcohol, és a decrypter is megírja:C -
#3251 Sziasztok! Ugyan nem az íráshoz kapcsolódik, de érdeklődnék, hogy használja-e valaki közületek az AR MAX nevű progit? Ha igen akkor leírhatná hogyan műxik. Előre is kösz. Üdv -
#3250 csak vigyázz be ne rúgjál...
én akkor is a decrypterre esküszöm... -
Segasonic #3249 Nos szeretném megköszönni a segítségeteket, ugyanis SIKERÜLT!!!!!!
Alcohol 120%-kal, a Képrögzítés varázslóval 6X-osan 16X-os Verbatim DVD-re kiírtam a TEKKEN4.ISO-fájlt, és tökélestesen működik. Mégegyszer köszönöm. Mostantól mindent az Alcohollal csinálok!!
-
Segasonic #3248 a daemon ismeri az mds/mdf párost -
Segasonic #3247 Daemon?