Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
1. Gép ki van kapcsolva de a lemez benne van és úgy indítom a gépet.
2. Tálca kinyit, lemez betesz majd reset és indult. Ha simán becsuktam akkor nem olvasta be, valamint ha becsuktam és reset akkor sem.
Beletellet egy órába(😊) mire ezt kifilóztam, tehát ha valakinek problémája van a chippel próbálja ki ezeket a módszereket.
Ha pedig ezekkel már tisztában vagytok akkor sry 😊.
A srác pedig ezt írta, úgyhogy tartom a véleményem.
#3058-ban írta, hogy akkor megint elindult a játék, ez szerintem azért lehet, mert kicsit pihentette a gépet és ez alatt jobban le tudott hûlni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
lehet igazatok van és a srác szarul rakta bele és elkúrt vmit😛 már több mint 2 éve benne van
de, elõtte kipróbálnám más lemezen is ugyanezt a játékot...lehet nem szeresse ezt a lemezt!
addig is ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:ps2 info
http://pspfilez.extra.hu/
Na most mivan? ne kapcsoljam ki?😊)
Gagyi chip/szerelés miatt lehet szerintem.
Segítsetek pls!! DVDdecrypterrel kiírtam egy játékot beraktam a PS2be és elindult! király! Kiírtam egy másikat annál viszont disc read errort írt ki. Pedig ugyanúgy ugyanolyan DVDre írtam ki. Visszarakom nagy elkeseredésemre az elsõre írt játékot és nagy meglepetésemre disc read errort írt ki megint váááá
MicsináljaK???
HELP
ugyhogy köszi az infót t256
A ps2info ki lett bõvítve egy ps2 multi-game dvd creator kit tutoriallal.
Olvassátok el! Jelzem volt néhány rész,amit kicsit nehezen tudtam lefordítani, így ha nem teljesen érthetõ a szöveg, akkor szóljatok.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Köszöntelek a PIO-SOK KÖZT 😊
Üdv: Pripyat
(#2957 -> "ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari)")
<#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(megoldás: szar volt az író😄 Pioneer 111D író van most és megy minden.)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
sikerült megírnom a legelsõ ps2 gamet és mûködik normálisan elsõre!!!<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
ja nem tudjátok honnan lehetne megszerezni: Reel Fishing 3,fisherman's challenge(ps2 persze)lécci a választ priviben írja aki tudja! köszi
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a + os (Verbatim 1-16X, MCC mediaKÓDOS) lemez,jó lesz-e a 75004-es géphez, ezt csak a + os mivolta miatt kérdezem, nem nehezebb-e neki olvasni, vagy nem pozicionál-e tõle sokat a gép, mert akkor inkább veszek - osat. Ja, és nem tudom, hogy hányszorosan írjam itt azt mondtátok, hogy a felével, a boltban meg ahol vettem a gépet ott meg azt mondták, hogy négyszeresen. Írtam mér ridata silver 1-8X lemezeket (Ritek g05)4X-esen azok mûködtek.Hogy senkinek nel legyen igaza írjam inkább 6X-osan.Amugy sokat lehet itt okosodni, szerintem nektek köszönhetem, hogy a már legelsõ általam írt lemez is hibátlanul mûködik!Szóval kösz!
Hol vetted, ha elmondhatsz ilyet.
(Gyerekek nemsokára eltûnök a topicból mert holnap íróvásárlás lesz 😄😄😄 örvendjetek! 😄 )
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(némi vigasz, hogy a Torentleechen meg bentvagyok 😄 )
ja, és nem fizetõs az oldal ugye???
thanx
dinomano:
próbáld meg a demonoid oldalt..vagy mininova....bitenova...ezek gyûjtõ oldalak néha több tracker címmel...