Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pc killer
Nekem úgy indul a legkönnyebben ha berakom a lemezt,becsukom a lemeztálcát,kikapcsolom standby módba és úgy kapcsolom be.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Nekem volt egy olyan chipem, ami csak akkor olvasta be a lemezt ha:
1. Gép ki van kapcsolva de a lemez benne van és úgy indítom a gépet.
2. Tálca kinyit, lemez betesz majd reset és indult. Ha simán becsuktam akkor nem olvasta be, valamint ha becsuktam és reset akkor sem.
Beletellet egy órába(😊) mire ezt kifilóztam, tehát ha valakinek problémája van a chippel próbálja ki ezeket a módszereket.
Ha pedig ezekkel már tisztában vagytok akkor sry 😊.

Al Age
Igen, az tényleg a chip miatt van, de az nem "disc read error"!
A srác pedig ezt írta, úgyhogy tartom a véleményem.
#3058-ban írta, hogy akkor megint elindult a játék, ez szerintem azért lehet, mert kicsit pihentette a gépet és ez alatt jobban le tudott hûlni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

pc killer
Piros képernyõt.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Al Age
Az írottnál piros képernyõt ad a gép, vagy disc read errort?

Hamarosan elviszem egy szervízbe meg lehet kapni fog egy új chipet😛
lehet igazatok van és a srác szarul rakta bele és elkúrt vmit😛 már több mint 2 éve benne van
pc killer
Nekem az 5 éves szar(nem tom milyen)chip miatt csinál ilyet,hogy néha csak negyedszerre v. ötödszörre olvassa be a játékokat.Nekem is olyan,hogy a gyári cuccokat tökéletesen viszi de az írottat nem.Szerintem neked is inkább a chip miatt van ha gyári lemezekkel jó.

öregharcsa
én megnézetném a helyedben a gépem egy jó szervizben!
de, elõtte kipróbálnám más lemezen is ugyanezt a játékot...lehet nem szeresse ezt a lemezt!
addig is ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:ps2 info

http://pspfilez.extra.hu/

GECC nem hiszem el most meg elindult!!😊
Na most mivan? ne kapcsoljam ki?😊)
Fujifilm DVD-R 8x re írtam 4xesen! De azt nem értem hogy elõször mikor beraktam elindult aztán kivettem és azóta nem olvassa be. Néha bedobja a piros képernyõt de nem indul el.
Al Age
Gagyi chip miatt inkább a piros képernyõ a jellemzõ, a disc read error szerintem inkább fej gyengeségre vall. Írt játékoknál kicsit nehezebben olvas és hamar túlmelegszik.

öregharcsa
milyen lemez? hányszorosan írtad?

hát így sem megy! nem csinál semmit és amikor belemegyek a browserbe akkor kiírja hogy disc read error!
Aramir
Tedd be a lemezt, kapcsold ki a gépet a reset gomb folyamatos nyomásával, majd a reset gombot nyomd be egy pillanatra megint, hogy bekapcsoljon, nekem ilyenkor elszoktak indulni a játékok, ha valamiért nem akarja az igazságot.
Gagyi chip/szerelés miatt lehet szerintem.

jah és hozzátenném még hogy az eredeti játékot viszi egybõl...
Sziasztok!
Segítsetek pls!! DVDdecrypterrel kiírtam egy játékot beraktam a PS2be és elindult! király! Kiírtam egy másikat annál viszont disc read errort írt ki. Pedig ugyanúgy ugyanolyan DVDre írtam ki. Visszarakom nagy elkeseredésemre az elsõre írt játékot és nagy meglepetésemre disc read errort írt ki megint váááá
MicsináljaK???
HELP
jaja jó hogy felrakták mert nekem is van egy pár (5-8) game ami cd-n van
ugyhogy köszi az infót t256

öregharcsa
nagy királyság<#eljen>!!! már csak a modiknak kellene ezt a fejlécet berakniuk...de úgy látom nem sietik el<#szomoru1>

Uraim!

A ps2info ki lett bõvítve egy ps2 multi-game dvd creator kit tutoriallal.
Olvassátok el! Jelzem volt néhány rész,amit kicsit nehezen tudtam lefordítani, így ha nem teljesen érthetõ a szöveg, akkor szóljatok.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Sziasztok, meg nem irtam ps2-re jatekot, ezert kerdeznek egy alapveto dolgot, sok oldalt elolvastam viszafele, de nem vagyok teljesen biztos magamban.Tehat letoltottem egy jatekot, es kaptam egy rar file, ezt megnyitottam winrar-al, kaptam vagy 25-30 kisebb winrar-t.Az elso ilyen kicsit megnyitottam es kaptam egy kb.3gb-os iso-t, probakepen megnyitottam a masodikat is, es ott is pont ugyanakkora iso-t kaptam, nem tudom melyiket kell kiirni, szerintem az elsot, de nem vagyok benne biztos.A masik kerdesem, hogy elkezdtem tolteni egy jatekot ami 680MB, megalitottam a letoltest, mert itt viszafele olvastam, hogy nem tesz jot a ps2-nek a cd-re irt jatek.Ez a 680MB egy rar file, meg nincs letoltve, tehat nem tudom, hogy iso van benne, es letudom esetleg irni DVD-re, vagy nem, arra lennek kivancsi, hogy az 1 cd-es jatek is art a ps2-nek? Bocs, hogy kicsit hoszu voltam!
Akkor már el sem mondom 😊
Köszöntelek a PIO-SOK KÖZT 😊

öregharcsa
na, az fasza lenne!!<#eljen>

Azért írja, hogy nem megfelelõ mode, mert cd-re kell írni. Gondolom ezt tudod. Ilyen esetekre van egy progi, amivel több cd-s játékot egy dvd-re ki lehet írni. Még menüt is csinál hozzá a progi, viszont elég bonyolult mûvelet az angol readme alapján. Talán jövõhéten csinálok egy leírást magyarul és felrakom a ps2info-ra.

Prypiat
Srácok mondjatok nekem okosat azokkal a fileokkal amik kb 650mb-osak és dvd-re akarom kiírni õket imgburn azt írja,hogy nem megfelelõ MODE. Viszont úgytudom,hogy írott cd-t nem jó betenni ps2-be. <#nemtudom><#help>

Üdv: Pripyat

Lammer
koszihello <#wave>
(#2957 -> "ha nem akarsz irot cserelni(ami egy kaki mar nehari)")
<#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Checkerboy
Probléma megoldva 😊 Szeretném megköszönni az SG társadalomnak , h segítettek de legkülönösebben Sethnek.

(megoldás: szar volt az író😄 Pioneer 111D író van most és megy minden.)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

üdv!!!
sikerült megírnom a legelsõ ps2 gamet és mûködik normálisan elsõre!!!<#vigyor2><#hehe>
ja nem tudjátok honnan lehetne megszerezni: Reel Fishing 3,fisherman's challenge(ps2 persze)lécci a választ priviben írja aki tudja! köszi

Al Age
Nem kellett volna olyan sokat visszaolvasni, de leírom, hogy mi itt az ImgBurn-t favorizáljuk leginkább. :-)

Gil1975
milyen programmal írjam?

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

okés köszi

Seth
4 - 8

PSN ID.: Beegabor

szerintetek TDK dvd-r 1-16x milyen sebességgel irjam???

Al Age
Mindem probléma nélkül, feltéve, ha van a PS2-ben modchip, vagy van _eredeti_ SwapMagic-ed.

Gil1975
Egy kérdés:eredeti PS2-es játékot hogy tudok másolni úgy hogy a másolat müködjön is?

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

dinomano
köszi a helpet, warez OFF....:-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a + os (Verbatim 1-16X, MCC mediaKÓDOS) lemez,jó lesz-e a 75004-es géphez, ezt csak a + os mivolta miatt kérdezem, nem nehezebb-e neki olvasni, vagy nem pozicionál-e tõle sokat a gép, mert akkor inkább veszek - osat. Ja, és nem tudom, hogy hányszorosan írjam itt azt mondtátok, hogy a felével, a boltban meg ahol vettem a gépet ott meg azt mondták, hogy négyszeresen. Írtam mér ridata silver 1-8X lemezeket (Ritek g05)4X-esen azok mûködtek.Hogy senkinek nel legyen igaza írjam inkább 6X-osan.Amugy sokat lehet itt okosodni, szerintem nektek köszönhetem, hogy a már legelsõ általam írt lemez is hibátlanul mûködik!Szóval kösz!
Checkerboy
"1. PIO 111D írót (amit minden hozzáértõ ajánl) épp most vettem 8800 magyyar forintért."

Hol vetted, ha elmondhatsz ilyet.
(Gyerekek nemsokára eltûnök a topicból mert holnap íróvásárlás lesz 😄😄😄 örvendjetek! 😄 )

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Aramir
Ok, és sry.

oké

Lammer
gyerekek a warezt most hagyjuk abba, ok?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aramir
Azkéne mégcsak, hogy fizetõs legyen egy fájlcserélõs oldal.

Aramir
Valószinû, épp tegnap vagy tegnapelött néztem, sajna akkor is tele volt 😞
(némi vigasz, hogy a Torentleechen meg bentvagyok 😄 )

ááááááá már nem enged ugyhogy ha lesz meghívod Seth akkor elküldöd???
ja, és nem fizetõs az oldal ugye???

kösz Seth és neked is t256 hogy mondtátok.
thanx

Akkor úgy látszik mázlim volt. Talán pont kidobtak egy embert mikor regisztráltam.

"Sorry, user limit reached. Please try again later."

Aramir
A fórumban meglehet találni õket.
Ami meg eredeti release esetleg, az meg úgysincs levédve.

Pont most regisztráltam oda. Meghívó nélkül a sign up gombbra kattintva természetesen. Aki siet az még bejuthat !!!

öregharcsa
azért azt ne felejtsd el mondani neki hogy a rar file-ok passwordel müködnek csak!!!!

dinomano:
próbáld meg a demonoid oldalt..vagy mininova....bitenova...ezek gyûjtõ oldalak néha több tracker címmel...

dinomano
köszi cimeket, akkor maradok sopos-nal, azt ismerem korabbrol..jo sebesseggel mennek az onnan szarmazo torrentek?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"