4368
Szal...
-
#3367 Jó. A legjobb. :)
Kiíráshoz ImgBurn-t (Dvd Decrypter) használj.
-
tréj #3366 csá all letöltötem a superman returnst de csak 19 fájl volt na akkor amikor kicsomagoltam windows commanderel akkor iso fájt csomagolt ki nem
mds-t!az iso is jó? -
tréj #3365 na már találtam igaz hogy fizetös de 8nap 200 ft!sztem ez megéri és ott van minden film,pc game,xbox game,ps2 game szal szerintem jó oldal! -
#3364 próbáld free torrent oldalakról.....
mininova.org,torrentreactor.net...stb...igaz lassabban jön le mint egy zártkörű(meghívós) oldalról de legalább megvan....
vagy nézegesd a toplistákat...smsweb... -
tréj #3363 aha ok de nem tud valaki mondani egy oldalt ahonan lehet ps2-es játékokat letölteni mert amit tudtam az beszart!létszi valaki mondjon nagyon fontos lenn! -
#3362 igen az csak akkor kell ha te csinálsz dvd-ről képfile-t...
ezt egyébként én írtam valakinek... -
tréj #3361 sziasztok tudna valaki adni egy oldalt ahonan ps2-es játékokat tudok letöltenni mert amit én tudok avval valami baj van létszi segitsetek fotos lenne! -
tréj #3360 elözö kérdésemet ne figyeljétek.egy kérdés:oksa...nekem magyar van ezért úgy írom.....
nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t....ennyi a lerakása.
visszaírás...
képrögzítés varázsló->tallózás(keresd meg a képfile-t)->állítsd be a sebességet max 8x->indít...ha megakarod tartani a képfile-t még a tallózásnál vedd ki a pipát a törlés elöl...
az MDS file kell neki...
ne rakd demonba! nem kell berakni...
ezt aták hogy e szerinte csináljam azt a képkészités varászlos részét nem értem vagy az csak akkor kell ha dvd-röl akkarunk kép filét csinálni. -
tréj #3359 szerintetek mivel irjam : nero burning rom néro express?és meik menü pontal? -
ecneb #3358 jah tényleg :D ez csak ilyen ragasztós valami :D -
#3357 Most nézem, szerintem ez nem lemez, hanem valami plusz réteg, amit a lemezekre lehet ragasztani(?), mert úgy írják, hogy "skin". -
t256 #3356 Köszi! -
#3355 A TTG02 szerintem TDK MID, szóval szerintem eredeti. -
#3354 Pedig itt az olvasható oldalt reklámozzák karcmentesnek.
Ez kb olyan lehet, mint a szemüvegeknél a karcmentes réteg, van-van, de mégis karcos lesz előbb-utóbb :) -
turho #3353 Olyan lemez nincs ami adatoldali részen nem karcolódik. A felirati rész bevonatait reklámozzák többnyire így. Sajna végeztem karcpróbákat pár fajta pl. Verba lemezen, és hát...hagyjuk. -
t256 #3352 Lenne egy gyors kérdésem! A TTG02 MID-ű TDK lemez eredeti vagy hamis ?
-
ecneb #3351 ezt a dvd-t próbálta már vki? ez az ami nem karcolódik? -
#3350 #3222, 3285
faxér nem tud senki se visszaolvasni:/ -
#3349 Jaj :D
Neroban "cd/dvd-író" legördülő menüben a "cd-kép felírása" opció.
Ha angol Nerod van, akkor "burn image" opció. -
turho #3348 A burn image az egy Nero-parancs :) -
tréj #3347 burn image az valami progi mert ha igen akkor honan lehet leszedni?meg az hogy honan tudok letölteni ps2-ös játékokat? mert ahonan tudtam avall valami van! -
turho #3346 Burn image, és betallózod az iso-t. Mégcsak lehetőséged sem lesz hogy nevet adj neki (be is baxna :DDD). Ha nincs bepipálva, bepipálod a lemez lezárása opciót, sebesség 4x-esre, oszt hadd szóljon. -
tréj #3345 csá ugye néro burningromall ugye dvd isonként vagy dvd udf/ison-ként irjam?és mien nevet adjak a dvd-nek?vagy az mindegy? -
#3344 Nekem bevált, csak a karcos darabokra figyelj, az 50-es gurigában mindíg van 1-2. -
tréj #3343 ja az a kék -
#3342 LOL :D -
#3341 Ha sima .iso a lemezkép, akkor mindegy mivel írod ki szerintem, én pl Nerozok, van aki a Decrypterre esküszik, és így tovább :) -
#3340 Jó, az árához képest meg főleg. Azért elöbb csak egyet próbálj ki, hogy a ps2-es géped mit szól hozzá. A kék-világoskék-ezüst lemezükre gondolsz, ugye? -
turho #3339 Dettó, olyanom is volt:D 10-ből 2 betonstabil :DDDDDDD -
tréj #3338 és szerintetek mien lemez a ridisc dvd-r-es jó a ps2-ös játékoknak? -
tréj #3337 csá két kérdés egyik az alcohollal hogyan lehet irni met az nem használtam még második az hogy a néro burning rom nem jó a ps2-es játékok kiirására? -
#3336 Amúgy a jó régi rózsaszinű Samsung lemezeket még semmi sem űberelte nálam :D
A 25 darabból, amit vettem, talán 4-5 olvasható még, a többi szépen olvashatattlan lett :D -
#3335 Hát ja, beleszaladtam én is, pedig elötte jók voltak, igaz, azok nem rózsaszínben pompáztak, hanem zöld-ezüst szinben, azok pl a mai napig olvashatók.
Úgylátszik ez egy ilyen bevett szokás, az első pár széria jó, amikor már eléggé elterjedt, akkor elkezdik a fostalicska szériák árusítását ugyanazzal a kinézettel. Ez volt annó a Princoval is, az elején teljessen jók voltak, még az akkor új 4X-es lemezeik is, aztán átmentek gagyiba. De ugyanezt játszották el a szurke Datawrite lemezekkel, az elején fasza, asszem Fuji mid-del jöttek ki, aztán egyszercsak átváltottak optodisc(?, vagy valami hasonló) mid-del ellátott lemezekre, amik persze nyomába sem értek minőségben az előzőnek, persze a csomagolás és a lemez kinézete ugyanolyan volt. -
Julezz #3334 Kipróbáltam egy mínuszos BenQ lemezt, gyönyörűen fut rajta a FFXII. -
Julezz #3333 A TDK szerintem is jó, nekem kb 40 TDK lemezem jól működik, mint már írtam. -
#3332 nekem 2 hónapig bírták(próba 4x-6x-8x írás)...igaz csak teszt példányok voltak...ezért használok Verba és TDK lemezeket....nem értem miért idegenkednek páran a tdk lemezektől(talán mert qwára hamisítják??)...majdnem olyan jó mint a verba... -
turho #3331 Igen, volt pár 6-8 hónap életciklusú ilyen gyönyörűségem... -
Julezz #3330 Ha tömörítve van, bontsd ki, valszeg kapsz egy ISO-t, azt kell kiírnod mondjuk alcohollal vagy IMGBurn-nel. De ha visszaolvasol akkor olvashatsz bövebben is a dologról. Leírták már itt tucatszor, hogy mit kell és hogyan! -
tréj #3329 sziasztok lenne egy kérdésem ha letöltötem egy ps2-es játékot a netröl akkor avall mit kell tenni hogy ki tudjam irni?(egytáltalán mivel és hogyan lehet kiirni a játékot)és mit kell tenni ahoz hogy elinduljon a ps2 ön? létszi segitsetek! -
#3328 Főleg a rózsaszinű, ha nem 4X-en írtam, hanem gyorsabban, akkor szépen elis "felejtette" a ráírt adatok egy részét idővel :(