Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Menübõl választom ki, melyikkel akarok épp játszani?
DVD-s játékokat 1 DVD-re. Ezt nem próbálta még senki?
Egyébként PS2-es CD-ket(!) hányszorosan illik írni ?
Mehet ImgBurnnel ez is?
MENT 😊
Sõt, abból a hivatalossat is felteheted, ha ragaszkodsz hozzá:
http://www.pioneer.com.au/products/computer_peripherals/DVD_Writers/DVR111D
Szarul indul ez a nap ugy volt, hogy nem jön a fõnök, erre mosolyogva beállít<#szomoru1>#szomoru1>. Na, mindegy.
Tényleg jól össze kavarsz(: De nem hagyom magam.
Nekem most jó ha marad 111D.Ugyhogy elég nekem az 1.29.-et feltennem, vagy nem? Olyan bizonytalan vagyok<#circling>#circling>
Ráadásúl, hogy ne legyen egyszerû, a 8.26 verzióju nem újabb, mint az 1.23, csak az egyik ugye a 111D-é, a másik meg a 111L-é 😄
Amúgyis, jó, hogy ránéztem, van frissebb, mint a 8.26:
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=25
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy az a 8.xxvalahány a verizószám, de ez csak akkor kell neked, ha a Pio111D-bõl 111L-et akarsz csinálni.
1.06-ra bármikor visszafleshelheted, onnan meg azt teszel fel, amit akarsz.
Nekem is 111D-m volt, egy darabig 111-esként használtam, de nemrég visszaraktam az 1.06-ot, majd 111L-t csináltam belõle.
ne legyen benne lemez azt kesz, es nyugodtan rakd ra a leguccso fwt, csokesz 😄
A lemezt kiadja, ha van benne, áramszünet meg tényleg ne legyen, bár csak kb egy perc az egész, szóval minimális erre az esély.
Jól van na(: Sejtettem, hogy et nem a lgjobb megoldás cak nem akartam az egynapos írót a tudatlanságommal gallyra vágni. Szóval utána olvastam a témának, hogy ne legyek enyire láma és arra jutottam, hogy mindenképpen kell frimeware-t frissítenem. Van vmi link ahonnan le lehet szedni vmi rpc1.org de nem biztos mert ez a munkahelyi gépem, és azotthonira mentettem el, de mindegy. Szóval az 1.06- os engedélyezi a nem gyári frimeware-eket felpakolni, ha jól tudom, de javíts ki légyszi, ha tévednék.Erre kellene felpakolni szépen sorba az 1.tizenvalahányt, ezután az 1. huszonvalahányt, igaz?Bocs de konkrét számokra nem emlékszem, de ez most mindegy. De olyat is hallottam hogy a deamon tools bezavarhat ezért azt vagy letiltom, vagy uninstall.Azt mkondják az is fontos, hogy ne legyen benne lemez, meg hogy imádkozzak, hogy ne legyen áramszünet.És hogy az is bezavarhat, hogy master vagy slave.Szóval nem is olyan egyszerû ez. De mindenképp szükség van rá, ezért ha vmit rosszul írtam, akkor javíts/ javítsatok ki légyszíves, mert nem szeretném elkúrni az írót.Azért írtam le így mindent,1. hogy lássátok, hogy mivel vagyok tisztában, 2. hogy lássátok utánanéztem, nem csak a sültgalambot várom, hogy a számba repüljön.
De én elsõsorban a Ti véleményetekre adok(: Úgyhogy Help!
a, és szerintem 1pénz=1Ft.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Úgy látszik mégsem én voltam a béna.Találtam egy újraírható dvd-t a szekrény mélyén és kiírtam rá az okami.iso-t(kicsomagolás után). Ennél az írásnál is le le esett a sebesség 2X alá(4X-en írtam), már féltem, hogy megáll de végig ment. Utána ezt beolvastattam Decryterrel,ugy gondoltam, hogy ha ezt az általam készített képfájlt írom ki a sebbesség lecsökkenése megfog szûnni, hiszen olyan nincs hogy a vinyóról nem tudja olvasni.Vagy igen? Na, aztán ez is végigment egy Verbára írtam.Berakom a lemezt és mûködik is. De nagyon érdekel, hogy ez vajon mitõl is fordulhat elõ. Az F106- ot simán írta végig egyenletes 4X-es sebességgel, ugyanolyan Verbára.<#nemtudom>#nemtudom>Az írómon (Pio 111d)régi frimeware van 1.06-os, de nem nagyon merem frissíteni, tud vki tanácsot adni?
PSN ID.: Beegabor
Vki segítsen, légyszi!
Letöltötte az Okami nevû játékot. Kaptam egy csomó rar filet. Utána Winrar bekapcs mappa megnyit rákattintok a legelsõ rar filéra, csinál vmit majd kiírja hogy okami iso, de ezt nem engedi menteni csak azt ajánlja fel, hogy csomagoljam ki.Ok kicsomagoltam, bár úgy tudtam nem kell.Erre csinál egy média formátumú képfájlt.Mondom ez nem iso,de nem is tömörített mert nem a winrar ikonja van hozzárendelve hanem semmi.Elkezdtem kiírni dvd decrypterrel ritek g05-ös ridatara, ok a decripter nem nyávog elkezdi írni erre 13%-nél kiírja, hogy nem megfelelõ formátum.Az írót pont ma vettem Pioneer 111d.Mondom kipróbálom nem e az író szar. F106-ról csináltam képfájlt decrypterrel, majd kiírtam Verbára (MCC) 4X-en az meg tök jó lett.Bocs hogy ilyen bõ lére eresztettem, de nem tudtam rövidebben vázolni a problémát.Szóval a kérdés hogy írjam ki az Okamit?
Please segítsetek még ma este okamizni akarok!
Köszi!<#nemtudom>#nemtudom>
Dinomano: Azt hogy TDK dvd-k megadták magukat azt elhiszem, mivel az enyémek is tönkrementek, de a Verba...hát...szerintem gagyit vett a haverod.
Régebben kölcsönkaptam egy tesco cd-t. Egyszer olvasta be a gép. Többet nem és másik gép sem (persze PC-rõl beszélek, PS2-be bele nem raknák olyat).
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
György
Mégiscsak én csinálok vmit rosszul:S
Nem is írok többet😞
😊)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.