Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd megkérdezi itt hogyan kell kivenni! <#idiota>

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Aramir
Ja, közben a fickó monitorán valami panel volt egy ráintegrált 1000 lábú chippel. Azért arra kiváncsi lennék, azt hogy szedné ki a kölök😄

Checkerboy
Rofl , majd gyerekek megpróbálnak csippelni és akkor "Melyik csippet kell kivenni? " xD

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Aramir
LOL! Most mondta egy szagértõ a híradóban, hogy újabban(!!!) azzal trükköznek a kalózok, hogy kiveszik a konzolokból azt a chipet, ami felismeri az eredeti lemezt, és ezt hívják chipezésnek 😄

Köszi, de már késõ! Kiírtam 24x-esen. Kicsit szenved vele a ps2.

Én is gyûjtögetem már a CD-s gamékat.
Menübõl választom ki, melyikkel akarok épp játszani?

DVD-s játékokat 1 DVD-re. Ezt nem próbálta még senki?

öregharcsa
8x

http://pspfilez.extra.hu/

Ezt tudom, viszont az Action Replay MAX-ot cd-re akarom kiírni. Ez a cd viszont havonta 1szer ha benne lesz a Psemben, amikor biztonsági másolatot készítek a mentéseimrõl. Ennyi belefér.

Cd-t ne rakj a ps2-be, mert tönkre megy!

Sztem nem lehet.

Egyébként PS2-es CD-ket(!) hányszorosan illik írni ?

öregharcsa
mi van? elgurult a gyógyszered??? vagy megvan csak ráittál????

http://pspfilez.extra.hu/

DVD-re is lehet több DVD-s játékot írni?

Közel 4GB-os mdf és a hozzá tartozó mds-t mivel célszerû kiírni?
Mehet ImgBurnnel ez is?

MENT 😊

Most frissítettem fw-t, hülye windows kiírta új harver: CD-ROM 😊

Seth
Majd kapsz mindjá a fejedre, minek kell mindenhova ezt beírnod?

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Írott játékokat vennék postai utánvétellel. Küldjetek pü.-t,ha foglalkoztok ilyennel. A mostani kapcsolatom elég megbízhatatlan és lassú (8-10 nap). Ha Szabolcs-megyei vagy az még jobb.

Aramir
Elég 😊
Sõt, abból a hivatalossat is felteheted, ha ragaszkodsz hozzá:
http://www.pioneer.com.au/products/computer_peripherals/DVD_Writers/DVR111D

Hi!
Szarul indul ez a nap ugy volt, hogy nem jön a fõnök, erre mosolyogva beállít<#szomoru1>. Na, mindegy.
Tényleg jól össze kavarsz(: De nem hagyom magam.
Nekem most jó ha marad 111D.Ugyhogy elég nekem az 1.29.-et feltennem, vagy nem? Olyan bizonytalan vagyok<#circling>
Aramir
Hát ha egyszer a 111D-bõl háromfélét lehet csinálni 😄
Ráadásúl, hogy ne legyen egyszerû, a 8.26 verzióju nem újabb, mint az 1.23, csak az egyik ugye a 111D-é, a másik meg a 111L-é 😄

Amúgyis, jó, hogy ránéztem, van frissebb, mint a 8.26:
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=25

Lammer
szegenyt jol bekavarod allandoan <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aramir
Elvileg ja, külsõt meg a belsõt jelzi, de a HWSW-n irogatta 1-2 ember, hogy neki pl csak az ext mûködött rendessen a belsõ írójával, más meg azt írta, hogy neki meg azzal volt rossz. Nekem az int van, nincs gondom vele.
Amúgy az a 8.xxvalahány a verizószám, de ez csak akkor kell neked, ha a Pio111D-bõl 111L-et akarsz csinálni.
1.06-ra bármikor visszafleshelheted, onnan meg azt teszel fel, amit akarsz.
Nekem is 111D-m volt, egy darabig 111-esként használtam, de nemrég visszaraktam az 1.06-ot, majd 111L-t csináltam belõle.

Oksa!Akkor rá tolom a legutólsót, csak még azt mondjátok meg nekem légyszi, hogy a 8.valahanyasok amik a frimeware mellett vannak azok mik.Az int. tudom, hogy belsõ és az ext. értelemszerûen külsõt jelent. Én nem akarom átflashelni,(egyenlõre), de az ahhoz kellene?
Lammer
nem kell ennyire parazni 😄
ne legyen benne lemez azt kesz, es nyugodtan rakd ra a leguccso fwt, csokesz 😄

Aramir
Amúgy, ha Pio111D íród van, akkor nézd meg a #2910-es hozzászólásom.

Aramir
Nem kell sorban, egybõl teheted fel a legfrisebbet, ha a gyárit akarod feltenni.
A lemezt kiadja, ha van benne, áramszünet meg tényleg ne legyen, bár csak kb egy perc az egész, szóval minimális erre az esély.

Hi!
Jól van na(: Sejtettem, hogy et nem a lgjobb megoldás cak nem akartam az egynapos írót a tudatlanságommal gallyra vágni. Szóval utána olvastam a témának, hogy ne legyek enyire láma és arra jutottam, hogy mindenképpen kell frimeware-t frissítenem. Van vmi link ahonnan le lehet szedni vmi rpc1.org de nem biztos mert ez a munkahelyi gépem, és azotthonira mentettem el, de mindegy. Szóval az 1.06- os engedélyezi a nem gyári frimeware-eket felpakolni, ha jól tudom, de javíts ki légyszi, ha tévednék.Erre kellene felpakolni szépen sorba az 1.tizenvalahányt, ezután az 1. huszonvalahányt, igaz?Bocs de konkrét számokra nem emlékszem, de ez most mindegy. De olyat is hallottam hogy a deamon tools bezavarhat ezért azt vagy letiltom, vagy uninstall.Azt mkondják az is fontos, hogy ne legyen benne lemez, meg hogy imádkozzak, hogy ne legyen áramszünet.És hogy az is bezavarhat, hogy master vagy slave.Szóval nem is olyan egyszerû ez. De mindenképp szükség van rá, ezért ha vmit rosszul írtam, akkor javíts/ javítsatok ki légyszíves, mert nem szeretném elkúrni az írót.Azért írtam le így mindent,1. hogy lássátok, hogy mivel vagyok tisztában, 2. hogy lássátok utánanéztem, nem csak a sültgalambot várom, hogy a számba repüljön.
De én elsõsorban a Ti véleményetekre adok(: Úgyhogy Help!
a, és szerintem 1pénz=1Ft.
Prypiat
Köszönöm szépen,akkor kiírom cd-re! <#worship>

Üdv: Pripyat

Aramir
Vagy csak én vagyok lemaradva 😊

Checkerboy
Akkor lehet , h hibába botlott a szlengszótáram 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Aramir
Én errõl most hallok elösszõr, szerintem 1 pénz = 1 Ft, én legalábbis így szoktam használni, és ahogy nézem trade1 is 😄

Checkerboy
A mai magyar "szlengben" tudtommal az 1 pénz = 1 000 Forint azaz ezer forint.9200 pénz tudtommal 9 200 000 forint azaz kilencmillió-kétszázezer forint <#nyes><#banplz>

Lammer
ha 1.06os Firmwarrel garazdalkodsz, akkor meg is erdemled(OMG!) <#ravasz1>

Aramir
???? <#idiota>

Checkerboy
9200 EZER forintért???Azaz 9 200 000 forintért???Téged átvágtak xD xD xD

9200 pénzért.
trade1! Mennyiért vetted?

Al Age
Másik topikban válaszoltam.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hi!
Úgy látszik mégsem én voltam a béna.Találtam egy újraírható dvd-t a szekrény mélyén és kiírtam rá az okami.iso-t(kicsomagolás után). Ennél az írásnál is le le esett a sebesség 2X alá(4X-en írtam), már féltem, hogy megáll de végig ment. Utána ezt beolvastattam Decryterrel,ugy gondoltam, hogy ha ezt az általam készített képfájlt írom ki a sebbesség lecsökkenése megfog szûnni, hiszen olyan nincs hogy a vinyóról nem tudja olvasni.Vagy igen? Na, aztán ez is végigment egy Verbára írtam.Berakom a lemezt és mûködik is. De nagyon érdekel, hogy ez vajon mitõl is fordulhat elõ. Az F106- ot simán írta végig egyenletes 4X-es sebességgel, ugyanolyan Verbára.<#nemtudom>Az írómon (Pio 111d)régi frimeware van 1.06-os, de nem nagyon merem frissíteni, tud vki tanácsot adni?
Lenne egy problémám. Az a gáz h pl most irtam meg az NFS-Carbont, beteszem a PS2be bejön a Playstation 2 logo és amikor már csak a játéknak a képe hiányzik nem megy tovább! Volt már régebben is ilyen problémám a Star wars-Battlefron2 és a Splintercell es játékkal! De a játékaimnek több mint a fele irott és azok meg mennek! MOst akkor mi a gáz?? Lehet h a csipemnek nem tetszenek a viszonylag uj és komoly játékok vagy mi??
Ha visszább olvasol mindkét mondatot megkérdõjelezhetõ. Fõleg a második.

Csak TDK ra írjatok! és ne irjatok gyorsabban a DVD-t 4x sebességnél!
Seth
azt az okami.iso-t kellett volna berakni decrypterbe. Nem kell tovább kicsomagolni

PSN ID.: Beegabor

Banyapapa
csomo rar fileböl,elsöre jobbegérklikk a winrarban ott "kicsomagolás megadott mappába",és elvileg lefut a csomifolyamat,és megadott mappában lesz a kiirnivalo ISO.

Please!
Vki segítsen, légyszi!
Letöltötte az Okami nevû játékot. Kaptam egy csomó rar filet. Utána Winrar bekapcs mappa megnyit rákattintok a legelsõ rar filéra, csinál vmit majd kiírja hogy okami iso, de ezt nem engedi menteni csak azt ajánlja fel, hogy csomagoljam ki.Ok kicsomagoltam, bár úgy tudtam nem kell.Erre csinál egy média formátumú képfájlt.Mondom ez nem iso,de nem is tömörített mert nem a winrar ikonja van hozzárendelve hanem semmi.Elkezdtem kiírni dvd decrypterrel ritek g05-ös ridatara, ok a decripter nem nyávog elkezdi írni erre 13%-nél kiírja, hogy nem megfelelõ formátum.Az írót pont ma vettem Pioneer 111d.Mondom kipróbálom nem e az író szar. F106-ról csináltam képfájlt decrypterrel, majd kiírtam Verbára (MCC) 4X-en az meg tök jó lett.Bocs hogy ilyen bõ lére eresztettem, de nem tudtam rövidebben vázolni a problémát.Szóval a kérdés hogy írjam ki az Okamit?
Please segítsetek még ma este okamizni akarok!
Köszi!<#nemtudom>
Az a gáz, hogy a 8x-os dvd-ket nem szabad 8x-osan írni. Jó megírja az író, de(!) a minõsége nem lesz a legjobb, fõleg ha mondjuk 3 év múlva elõveszed. Inkább írd/írasd át Verbatim-ra.

Dinomano: Azt hogy TDK dvd-k megadták magukat azt elhiszem, mivel az enyémek is tönkrementek, de a Verba...hát...szerintem gagyit vett a haverod.
Régebben kölcsönkaptam egy tesco cd-t. Egyszer olvasta be a gép. Többet nem és másik gép sem (persze PC-rõl beszélek, PS2-be bele nem raknák olyat).

dinomano
Haver mondta, hogy TDK-verbatim dvd-i mind betojtak; a régi tesco-s DVD-je meg még mindig megy, még mindig olvassa a kis PS2... :-P fene sem érti ezt...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sapkafej
megvan nekem a DB Budokai Tenkaichi Memorex dvd-n. Na most én itt mindig azt olvastam h a TDK meg a Verbatim a király. Féljek játszani vele? 8x-osan írható és szinte tuti h 8x-osan is lett megírva. Nagyon féltem most a ps-t és azért kérdezem, h van-e okom félni emiatt.

György

visszatérve a tegnapi problémára, haverom hozott 2 másolt játékot, és olvassa simán a Ps-em max piros képernyõt dob ki.
Mégiscsak én csinálok vmit rosszul:S

Nem is írok többet😞
😊)
Al Age
Ahány chip szinte annyi módszer, plusz a felhasználók _minimum_ 50%-a (de inkább több) szerintem nem tudja milyen chip van a gépében.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Az indítási módszereket is le lehetne írni a weboldalon.