4368
Szal...
-
#3407 Megértem.....legalábbis én ..... -
t256 #3406 Igen, biztos sokan töltenek warezról, de a fórumon ez a téma tiltva van. -
#3405 Méééé még van aki warez al tölt? :) -
bencelol #3404 mér vayunk egyszerűek?Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon.PLS segítsetek -
#3403 "egyépként" ti iszonyatosan egyszerűek vagytok sry:C -
#3402 Ez most komoly? :D
"egyépként"
A warezért meg seggbe fognak rugni titeket :D -
Flower #3401 Off vége, beszéljétek meg msn-en vagy mailben!
Thx! -
bencelol #3400 amugy nekem a fifa street2-t 30 órán át töltötte!kereken:P -
bencelol #3399 azt amelyik rar formátumú.FPT-s kapcsolatú letöltést tud vki? -
tréj #3398 nem szetem le a carbont mert nem is akkarom egyépként te meik fifa street 2-öt szeted le a sok közül? -
bencelol #3397 a torrentz.en a keresőbe kell beírni.te már leszedted a carbont?és müxik?megadnád a torrentje linkét?mert nem akarok rosszat letölteni -
tréj #3396 egytáltalán te hogyan birsz eligazodni ezen a www.torrentz.com-on? egyépként fizetöss oldal de it http://tremor.clubweb.hu/. -
bencelol #3395 én épp most irom át,de NÉRÓVAL.és müxi.A NFS Carbont honnan lehet leszedni? -
bencelol #3394 tréj azér megadod az msn-ed? -
bencelol #3393 akkor: begadja valaki az msn-címét?aki ért a ps-hez.plíííz -
tréj #3392 hát ja.egyépként haveromtol kaptam kölcsön egy ps2-es játékot azt alcohol 120-al hogyan birom átírni?
-
#3391 te is jó embertől kérded, hisz még ő is itt kérdezősködik :D -
bencelol #3390 Tréj,van msn-ed? pls,add meg,mert elég gyér vok a ps-témában,még csak most kaptam.. -
bencelol #3389 a www.torrentz.com-ról.ok megpróbálom 2×-ösen -
tréj #3388 csá a fifa street 2 honan szeted le? sztem aztért mert 8x-orosan irtad ki. -
bencelol #3387 CSá! Letöltöttem a fifa street 2-t,kiirtam 8×-osan Verbára,rezzenéstelenül fut,de egy picit serceg valamikor a ps-mikor hajtja a lemezt,szerintetek ez gond?
A need for speed carbont honnan lehet leszedni?
előre is thx! -
tréj #3386 sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a haveromtol kaptam kölcsön egy ps2-es játékot azt alcohol 120-al hogyan brom átírni? -
ett #3385 Koszi a választ! -
#3384 Ez jó kérdés, passzolom. Szerintem ha jó minőségű a cd, akkor talán nem nyírja ki a fejet. Ha nehezen olvassa, azt ugyis észreveszed, mert bazihangossan fog olvasni, mintha csapkodná a fejet ide-oda, meg akadozni fog a játék, vagy elsem indúl.
Viszont 10K körül kapsz PS1-es gépet kompletten, ott viszont nem lesz feljavítva a játékok grafikája. -
#3383 Kb 2 másodpercig kell nyomva tartani. -
ett #3382 Ja még valami. Szép módszer a 3315-ös hozzászólásban, csak annyi a gond, hogy nekem slim ps2 van, ezért nem látom kigyulladni a kék ledet, mert nincs. -
ett #3381 Köszi a választ Aramir!
Akkor lehet, hogy megy neki a ps1-es játék is, majd kipróbálom, viszont ha nem ajánlják, mert kinyírja a cd a fejet, akkor ne játszak ps1es gamekat ps2-őn? Illetve csak eredetieket? Vagy szerezzek egy ps1-et? :) -
#3380 Eléggé hihetettlen számomra, hogy nem vinné a chip a ps1-es játékokat is, még a legrégebbi NEO chip is vitte emlékeim szerint.
Megoldás a #3315-ben.
Ps2 cd-t dvd-re:
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
Jó szórakozást hozzá :) Én még nem próbáltam, de állítólag működik. -
tréj #3379 már meg csináltam ja mindent hagytam eredetin!!!! -
ecneb #3378 sztem csak simán hagyd úgy ;D -
tréj #3377 sziasztok lenne egy gondom letöltötem a dragonball z legujabb részét és mikor irni akkkarom már betalloztam ott tovább és akkor ki hozz egy másik ablakot valami képfájl formátum beállitásai és akkor ott olanok vannak: sáv formátuma blokkméret(bájt) a kép feléc mérete a kép végjelzés méretre és kettö amit ki lehet pipálni -
ett #3376 Sziasztok!
Nékem is van egy masinám, a ps2-es játékok mennek is vele prímán. A ps1-esek nem mennek, azt mondták nem is fognak, mert a chip nem tudja. Mindegy, annyira nem zavar, a cd-t úgyse ajánlják ps2-be. De most jön a keresztkérdés. Mi van a ps2-es cd-s játékokkal? Pl. Crash bandicoot- the wrath of cortex. Ez ps2-es játék és cd-n jelent meg. Ezt inkább hagyjam ki, mert a ps2 nem szereti a cd-ket? Barátnőm rá van kattanva a crash bandicootokra, az első 3 részt pc-n tolja emuval, de az úgy nem az igazi, viszont ha a ps2-őn nem megy és ha menne, akkor se ajánlanák, akkor marad a pc. Viszont a wrath of cortex meg nem megy pc-n emuval, meghát minek emu ha ps2-re írták és van is ps2-őm? Ötlet valakinek? -
#3375 Szerintem ez kell neked, RGB legyen, a többi nem az. -
tréj #3374 vagy még találtam ilyent:Madrics RGB Video Cable .Snap RGB Video-Cable -
tréj #3373 találtam kábeleket:egyszer:PS2 S-AV CABLE meg ilyeneket:PS2 EXTENSION CABLE meg egy ilyent:PS2 UNIVERZAL S-VIDEO CABLE ezek közül meik jó?vagy egyik se? -
t256 #3372 Bármelyik konzol boltban, kb. 1500-2000 Ft. -
tréj #3371 és olyant hol tudok venni és kb mennyi? -
tréj #3370 én alcohol 120-al irtam ki -
t256 #3369 Jól tudod. Scart RGB kábel kell. -
tréj #3368 sziasztok sikerült átirnom de mi lehet a baj fekete fehér a játék én ugy halottam valami kábel kell jól tudom?