4368
Szal...
  • jaszy
    Megértem.....legalábbis én .....
  • t256
    Igen, biztos sokan töltenek warezról, de a fórumon ez a téma tiltva van.
  • jaszy
    Méééé még van aki warez al tölt? :)
  • bencelol
    mér vayunk egyszerűek?Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon.PLS segítsetek
  • 12346
    "egyépként" ti iszonyatosan egyszerűek vagytok sry:C
  • Aramir
    Ez most komoly? :D
    "egyépként"

A warezért meg seggbe fognak rugni titeket :D
  • Flower
    Off vége, beszéljétek meg msn-en vagy mailben!
    Thx!
  • bencelol
    amugy nekem a fifa street2-t 30 órán át töltötte!kereken:P
  • bencelol
    azt amelyik rar formátumú.FPT-s kapcsolatú letöltést tud vki?
  • tréj
    nem szetem le a carbont mert nem is akkarom egyépként te meik fifa street 2-öt szeted le a sok közül?
  • bencelol
    a torrentz.en a keresőbe kell beírni.te már leszedted a carbont?és müxik?megadnád a torrentje linkét?mert nem akarok rosszat letölteni
  • tréj
    egytáltalán te hogyan birsz eligazodni ezen a www.torrentz.com-on? egyépként fizetöss oldal de it http://tremor.clubweb.hu/.
  • bencelol
    én épp most irom át,de NÉRÓVAL.és müxi.A NFS Carbont honnan lehet leszedni?
  • bencelol
    tréj azér megadod az msn-ed?
  • bencelol
    akkor: begadja valaki az msn-címét?aki ért a ps-hez.plíííz
  • tréj
    hát ja.egyépként haveromtol kaptam kölcsön egy ps2-es játékot azt alcohol 120-al hogyan birom átírni?
  • Seth
    te is jó embertől kérded, hisz még ő is itt kérdezősködik :D
  • bencelol
    Tréj,van msn-ed? pls,add meg,mert elég gyér vok a ps-témában,még csak most kaptam..
  • bencelol
    a www.torrentz.com-ról.ok megpróbálom 2×-ösen
  • tréj
    csá a fifa street 2 honan szeted le? sztem aztért mert 8x-orosan irtad ki.
  • bencelol
    CSá! Letöltöttem a fifa street 2-t,kiirtam 8×-osan Verbára,rezzenéstelenül fut,de egy picit serceg valamikor a ps-mikor hajtja a lemezt,szerintetek ez gond?

A need for speed carbont honnan lehet leszedni?
    előre is thx!
  • tréj
    sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a haveromtol kaptam kölcsön egy ps2-es játékot azt alcohol 120-al hogyan brom átírni?
  • ett
    Koszi a választ!
  • Aramir
    Ez jó kérdés, passzolom. Szerintem ha jó minőségű a cd, akkor talán nem nyírja ki a fejet. Ha nehezen olvassa, azt ugyis észreveszed, mert bazihangossan fog olvasni, mintha csapkodná a fejet ide-oda, meg akadozni fog a játék, vagy elsem indúl.
    Viszont 10K körül kapsz PS1-es gépet kompletten, ott viszont nem lesz feljavítva a játékok grafikája.
  • Aramir
    Kb 2 másodpercig kell nyomva tartani.
  • ett
    Ja még valami. Szép módszer a 3315-ös hozzászólásban, csak annyi a gond, hogy nekem slim ps2 van, ezért nem látom kigyulladni a kék ledet, mert nincs.
  • ett
    Köszi a választ Aramir!

Akkor lehet, hogy megy neki a ps1-es játék is, majd kipróbálom, viszont ha nem ajánlják, mert kinyírja a cd a fejet, akkor ne játszak ps1es gamekat ps2-őn? Illetve csak eredetieket? Vagy szerezzek egy ps1-et? :)
  • Aramir
    Eléggé hihetettlen számomra, hogy nem vinné a chip a ps1-es játékokat is, még a legrégebbi NEO chip is vitte emlékeim szerint.
    Megoldás a #3315-ben.

Ps2 cd-t dvd-re:
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
    Jó szórakozást hozzá :) Én még nem próbáltam, de állítólag működik.
  • tréj
    már meg csináltam ja mindent hagytam eredetin!!!!
  • ecneb
    sztem csak simán hagyd úgy ;D
  • tréj
    sziasztok lenne egy gondom letöltötem a dragonball z legujabb részét és mikor irni akkkarom már betalloztam ott tovább és akkor ki hozz egy másik ablakot valami képfájl formátum beállitásai és akkor ott olanok vannak: sáv formátuma blokkméret(bájt) a kép feléc mérete a kép végjelzés méretre és kettö amit ki lehet pipálni
  • ett
    Sziasztok!

Nékem is van egy masinám, a ps2-es játékok mennek is vele prímán. A ps1-esek nem mennek, azt mondták nem is fognak, mert a chip nem tudja. Mindegy, annyira nem zavar, a cd-t úgyse ajánlják ps2-be. De most jön a keresztkérdés. Mi van a ps2-es cd-s játékokkal? Pl. Crash bandicoot- the wrath of cortex. Ez ps2-es játék és cd-n jelent meg. Ezt inkább hagyjam ki, mert a ps2 nem szereti a cd-ket? Barátnőm rá van kattanva a crash bandicootokra, az első 3 részt pc-n tolja emuval, de az úgy nem az igazi, viszont ha a ps2-őn nem megy és ha menne, akkor se ajánlanák, akkor marad a pc. Viszont a wrath of cortex meg nem megy pc-n emuval, meghát minek emu ha ps2-re írták és van is ps2-őm? Ötlet valakinek?
  • Aramir
    Szerintem ez kell neked, RGB legyen, a többi nem az.
  • tréj
    vagy még találtam ilyent:Madrics RGB Video Cable .Snap RGB Video-Cable
  • tréj
    találtam kábeleket:egyszer:PS2 S-AV CABLE meg ilyeneket:PS2 EXTENSION CABLE meg egy ilyent:PS2 UNIVERZAL S-VIDEO CABLE ezek közül meik jó?vagy egyik se?
  • t256
    Bármelyik konzol boltban, kb. 1500-2000 Ft.
  • tréj
    és olyant hol tudok venni és kb mennyi?
  • tréj
    én alcohol 120-al irtam ki
  • t256
    Jól tudod. Scart RGB kábel kell.
  • tréj
    sziasztok sikerült átirnom de mi lehet a baj fekete fehér a játék én ugy halottam valami kábel kell jól tudom?