4368
Szal...
-
#3447 Igen, ki. -
bencelol #3446 kiahalt az emberiség? -
kajesz #3445 SIKERÜLT!!Átírtam a cd-s ps2 játékot dvd-re!Az egész folyamat jó negyed óra,de mire meglett az a sok.Igaz még csak egy gamét írtam át most probázom a többit.BUÉK!!! -
ecneb #3444 hát lehet hogy új író kellene mer csak LG van :( majd vezsek Pio-t
kössz a segítséget
-
Flower #3443 Miért akarsz DVD-ből CD-s verziót?
Kaptam kék Arita lemezeket. Nincs nyúzás, lassulás, akadás. Végig is játszottam egy játékot és 1x sem fagyott ki.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ezentúl azt fogom használni. Neeem, megfogadom a tanácsokat és a pio111L (hehe-hekk :D) mellé verbatim lemezt veszek. -
#3442 Hopp, ja, hogy dvd-t cd-re. Passz.
Videókat, zenéket szoktak kiszedni a játékokból, hogy ráférjen cd-re, de hogy hogyan, abban nemtudok segíteni.
-
#3441 #3380 -
#3440 Hogy leget DVD-s ps2-es játékokat CD-e Írni?
(Nem vagyok hülye a GT 3 is cdn van meg és működik.) -
#3439 igen tudom hogy van, de én előtte írtam rá (+) mielőtt itthon elterjedt volna a -os (elterjedt??).szerencsére ritkán találkozok vele...
Kajesz:
valószínüleg akkor régi géped van...30004-es...ezért cseréltem le én is 50004-re...Alkoholt max iszom (igaz ritkán)
az én tapasztalatom +az mindegy milyen +- a jó lemezt jól megírva viszi.
jópár gépet eladtam és egyikkel sem volt gond hogy +- a lemez...csak nem maxellt kell használni...ennyi
üdv nektek
-
#3438 Valószinüleg kifogtál egy szar szériát.
Esetleges további lehetséges okok:
Régi firmware van az íródban->frissíts.
Nem megfelelő sebességgel próbálod meg írni-próbáld más sebességgel, hátha ott már nem lesz hiba.
Ősrégi 4X-es íróval próbálsz írni egy 16X-os lemezt->cserélj írót :)
Telihold van->próbálkozz később :D
Amúgy passz, szerintem a fentiek közül lesz az egyik verzió :) -
kajesz #3437 Akko lehet az íro beálitás nem jó.Nem vagy ott.Nem tudhatod,de a MAXELL és a +-os lemezt(egyáltalán nem biztos,hogy márkás lemez kell!Én BENQ-t használok és tökéletes!)nem igazán szereti.Ezt a tapasztalat mondja!A külhoni lapok is az ALCOHOLT-ajánlják!Valoszinü nem véletlen. -
#3436 LOL! :D
Amúgy van minuszos DL lemez is :) -
kajesz #3435 Kedves EKRAZIT!Olvasom a forumot!Nem minden ps2(csipes)viszi a DVD9(Dual layer)lemezeket!Többek közt az enyémse! -
#3434 szerinted akkor a DL-es játékokat a tökömre írom???
olvasd már el mit írt!!! ÍRÁS KÖZBEN!!!nem lejátszással bassza el....
néha úgy érzem magam itt mint Frédi és Béni az Ökörkörben...vagy mi a tökömben... -
kajesz #3433 Annak mondom aki magára veszi!Tudod "kinek nem inge"! -
ecneb #3432 nékememe mondtad-e eztete? -
kajesz #3431 Öcsém olvas a forumba!+-os lemezt nem szereti a ps2-ö! -
kajesz #3430 Azé néha elkellene olvasni a forum hozzászolásait!(van 1pár)És nem lennének hülye kérdések!Jó lenne ha az épitö kérdések és hozzászólások lennének előtérbe! -
kajesz #3429 Ja a warez lassú!Dobd ki a zsét!Oszt megoldodik a csip téma is!Eredetibe nem kell!! -
ecneb #3428 JAh és MÉG VALAMi....
miért van az, hogy a Maxell DVD+R es lemezeimat sorra baszom el az írásnál...akkármivel írom a vége cida lesz úgyhogy már nagyon ideges vagy :S már 4 lemezt elkurtam :( -
kajesz #3427 EMBEREK!!!Játékokat "warez"oldalakrol tudtok letőlteni!A legegyszerübb:www.warez.lap.hu free warez!Ott tudtok keresgélni!ARAMI-nak köszö0nöm a tippet!Gyenge az angol tudásom.De azé probázom.3lemez kuka!
Csak a ps2 logo jön be!Ha vona forditás az elkelne! -
ecneb #3426 jolvan az elmult 10-20 hsz-on sokat röhögtem :D
pl ezen : "Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon." :D:D:D:D:D:D hhehee találó a neved :D
bence rulez -
#3425 Húúúúú..... Lámaveszély :) -
tréj #3424 na mindegy már megcsináltam
-
tréj #3423 de sztem olyanom nincs!
-
#3422 A vinyód biztos Fat-ra van formázva, az pedig nem kezel 4 gb-nál nagyobb fájlokat. Ntfs particióra csomagold ki -
tréj #3421 na csá all kiakarok csomagolni egy gamét es ezt irja ki folyton hogy csak a ntfs fájlrendszer támogatja a 4gb-nál nagyobb fájlokat ijenkor mit tudok csinálni? -
#3420 piacrul -
#3419 boltbol... -
bencelol #3418 hi! ti honnan szereztek játékot embereeeeek?segíítsetek! -
bencelol #3417 ?mér lenne ez uccsó oldal? -
#3416 Húúú ezek nemértenek :) -
bencelol #3415 ?Mér ez az uccsó oldal?Honna lehet letölteni játékot?PS2-re -
bencelol #3414 ?Mér ez az uccsó oldal?Honna lehet letölteni játékot?PS2-re -
zehy #3413 Muhahaha ez az uccsó oldal! Vmi díjat gyorsan tréjnek és bencelolnak! -
piamania #3412 Ez engem is érdekelne!!Köszi -
bencelol #3411 Honna lehet letölteni játékokat ps2-re?Az sem baj ha FTP,de az sem ha akármi.Csak legyen !pls segítsetek?MEgadja vki az msn-jét aki tapasztalt már a ps terén? -
#3410 nemtom
-
bencelol #3409 *Sercegett -
bencelol #3408 jaaa.értem.Segítséget klérnék: Letöltöttem af fifa street 2-t ,kiirtam 8×-osan,servegett a ps mikor olvasta,átmásolam ugyan arról a dvd-ről amit 8×-osan irtam,de ugyan ugy servegett.mitől van ez?