4368
Szal...
  • Aramir
    Igen, ki.
  • bencelol
    kiahalt az emberiség?
  • kajesz
    SIKERÜLT!!Átírtam a cd-s ps2 játékot dvd-re!Az egész folyamat jó negyed óra,de mire meglett az a sok.Igaz még csak egy gamét írtam át most probázom a többit.BUÉK!!!
  • ecneb
    hát lehet hogy új író kellene mer csak LG van :( majd vezsek Pio-t

kössz a segítséget
  • Flower
    Miért akarsz DVD-ből CD-s verziót?

Kaptam kék Arita lemezeket. Nincs nyúzás, lassulás, akadás. Végig is játszottam egy játékot és 1x sem fagyott ki.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ezentúl azt fogom használni. Neeem, megfogadom a tanácsokat és a pio111L (hehe-hekk :D) mellé verbatim lemezt veszek.
  • Aramir
    Hopp, ja, hogy dvd-t cd-re. Passz.
    Videókat, zenéket szoktak kiszedni a játékokból, hogy ráférjen cd-re, de hogy hogyan, abban nemtudok segíteni.
  • Aramir
  • gecc
    Hogy leget DVD-s ps2-es játékokat CD-e Írni?
    (Nem vagyok hülye a GT 3 is cdn van meg és működik.)
  • öregharcsa
    igen tudom hogy van, de én előtte írtam rá (+) mielőtt itthon elterjedt volna a -os (elterjedt??).szerencsére ritkán találkozok vele...

Kajesz:

valószínüleg akkor régi géped van...30004-es...ezért cseréltem le én is 50004-re...Alkoholt max iszom (igaz ritkán)
    az én tapasztalatom +az mindegy milyen +- a jó lemezt jól megírva viszi.
    jópár gépet eladtam és egyikkel sem volt gond hogy +- a lemez...csak nem maxellt kell használni...ennyi

üdv nektek
  • Aramir
    Valószinüleg kifogtál egy szar szériát.
    Esetleges további lehetséges okok:
    Régi firmware van az íródban->frissíts.
    Nem megfelelő sebességgel próbálod meg írni-próbáld más sebességgel, hátha ott már nem lesz hiba.
    Ősrégi 4X-es íróval próbálsz írni egy 16X-os lemezt->cserélj írót :)
    Telihold van->próbálkozz később :D
    Amúgy passz, szerintem a fentiek közül lesz az egyik verzió :)
  • kajesz
    Akko lehet az íro beálitás nem jó.Nem vagy ott.Nem tudhatod,de a MAXELL és a +-os lemezt(egyáltalán nem biztos,hogy márkás lemez kell!Én BENQ-t használok és tökéletes!)nem igazán szereti.Ezt a tapasztalat mondja!A külhoni lapok is az ALCOHOLT-ajánlják!Valoszinü nem véletlen.
  • Aramir
    LOL! :D
    Amúgy van minuszos DL lemez is :)
  • kajesz
    Kedves EKRAZIT!Olvasom a forumot!Nem minden ps2(csipes)viszi a DVD9(Dual layer)lemezeket!Többek közt az enyémse!
  • öregharcsa
    szerinted akkor a DL-es játékokat a tökömre írom???
    olvasd már el mit írt!!! ÍRÁS KÖZBEN!!!nem lejátszással bassza el....
    néha úgy érzem magam itt mint Frédi és Béni az Ökörkörben...vagy mi a tökömben...
  • kajesz
    Annak mondom aki magára veszi!Tudod "kinek nem inge"!
  • ecneb
    nékememe mondtad-e eztete?
  • kajesz
    Öcsém olvas a forumba!+-os lemezt nem szereti a ps2-ö!
  • kajesz
    Azé néha elkellene olvasni a forum hozzászolásait!(van 1pár)És nem lennének hülye kérdések!Jó lenne ha az épitö kérdések és hozzászólások lennének előtérbe!
  • kajesz
    Ja a warez lassú!Dobd ki a zsét!Oszt megoldodik a csip téma is!Eredetibe nem kell!!
  • ecneb
    JAh és MÉG VALAMi....

miért van az, hogy a Maxell DVD+R es lemezeimat sorra baszom el az írásnál...akkármivel írom a vége cida lesz úgyhogy már nagyon ideges vagy :S már 4 lemezt elkurtam :(
  • kajesz
    EMBEREK!!!Játékokat "warez"oldalakrol tudtok letőlteni!A legegyszerübb:www.warez.lap.hu free warez!Ott tudtok keresgélni!ARAMI-nak köszö0nöm a tippet!Gyenge az angol tudásom.De azé probázom.3lemez kuka!
    Csak a ps2 logo jön be!Ha vona forditás az elkelne!
  • ecneb
    jolvan az elmult 10-20 hsz-on sokat röhögtem :D

pl ezen : "Mér ti nem warezzal öltötök?Akkor hogyan?MErt a warez lassu nagyon." :D:D:D:D:D:D hhehee találó a neved :D

bence rulez
  • jaszy
    Húúúúú..... Lámaveszély :)
  • tréj
    na mindegy már megcsináltam
  • tréj
    de sztem olyanom nincs!
  • s73
    A vinyód biztos Fat-ra van formázva, az pedig nem kezel 4 gb-nál nagyobb fájlokat. Ntfs particióra csomagold ki
  • tréj
    na csá all kiakarok csomagolni egy gamét es ezt irja ki folyton hogy csak a ntfs fájlrendszer támogatja a 4gb-nál nagyobb fájlokat ijenkor mit tudok csinálni?
  • evid
    piacrul
  • öregharcsa
    boltbol...
  • bencelol
    hi! ti honnan szereztek játékot embereeeeek?segíítsetek!
  • bencelol
    ?mér lenne ez uccsó oldal?
  • jaszy
    Húúú ezek nemértenek :)
  • bencelol
    ?Mér ez az uccsó oldal?Honna lehet letölteni játékot?PS2-re
  • bencelol
    ?Mér ez az uccsó oldal?Honna lehet letölteni játékot?PS2-re
  • zehy
    Muhahaha ez az uccsó oldal! Vmi díjat gyorsan tréjnek és bencelolnak!
  • piamania
    Ez engem is érdekelne!!Köszi
  • bencelol
    Honna lehet letölteni játékokat ps2-re?Az sem baj ha FTP,de az sem ha akármi.Csak legyen !pls segítsetek?MEgadja vki az msn-jét aki tapasztalt már a ps terén?
  • GohanSSJ2
    nemtom
  • bencelol
    *Sercegett
  • bencelol
    jaaa.értem.Segítséget klérnék: Letöltöttem af fifa street 2-t ,kiirtam 8×-osan,servegett a ps mikor olvasta,átmásolam ugyan arról a dvd-ről amit 8×-osan irtam,de ugyan ugy servegett.mitől van ez?