Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
az alkohol majd megmutatja melyiket kell kiírnod....
régebben a bin/cue páros volt a ps1-es cuccok képfájlja(cdrwin) azok is sokkal nagyobbak voltak....
a ps1 azé nem viszi a dvd-t mert csak cd olvasó van benne...na ezé

az alkohol egy cd-dvd író progi többek közt, de tud emulálni virtuális cd meghajtót is...na ezt használják a pc-s játékok bemountolásánál hogy iso file-ból tudj játszani..

http://pspfilez.extra.hu/

jbal
mér?hogyan?és nem furcsa h 760 mega?ja és az mdf-t írjam?<#vigyor>

öregharcsa
a ps1 nem viszi a dvd-t!!
alkohol 120% a te barátod...meglásd ráfér a lemezre...<#vigyor>

jbal
sziasztok!
én ps1-re akarok játékot írni.úgy kell h az mdf ájlt meg az mds-t írjam ki vagy magát az mdf fájl tartalmát.és ha a játék nem fér fel cd-re akkor ha dvd-re írom akkor is lejátssza?
amúgy az leeht h a GTA 760 mb?

öregharcsa
igen láttam....<#vigyor1>

Checkerboy
Énszóltam a modiknak ^^

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

öregharcsa

ezt mond egy moderátornak....sokan ezért kapnak büntipontot(flame)...úgyhogy hajrá írd csak tele...
1.mivel ilyen agresszív módon nyomulsz leszarja mindenki hogy mit irogatsz és nem segítenek.(topic-ok teleírása)
2.beírod olyan topic-ba aminek ehhez semmi köze (ps3)
3.google a barátod csak beírod és kész....
4.topic alján keresõ
5.nekem van de baszok segíteni(mostmár)az ilyen embernek aki teleszemeteli az összes hasonló topicot....
nem erre vannak...

üdv és szép napot....

nos az eredmény lassan várható: moderátorok

Spy Hun
Ezzel az erõvel az egész sg-t bele lehetne nyomni egy topicba. Baromi jó lenne

Igen, mert nagyon fontos, hogy megtaláljam! Ha annyira zavar nem kell elolvasnod, amugy meg szólásszabadság van. Légyszi ne te döntsd el h mit írjak! Köszi
Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok😄VD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2õbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)elõre is köszi..
öregharcsa
muszáj ezt mindenhová beírnod????

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
Ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] kÖszi
SD456
<#vigyor3>

PS3 ID: SDani456

Checkerboy
Bocsánat de most fikázós kedvemben vagyok:

"PS 2-tõhöz "
Azaz : péeskettõtõhöz??? 😄😄😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

SD456
Hy all!

Még kezdõ vagyok a PS 2-tõhöz de Karácsonyra kapok PS 2-tõt teljesen újjonan és azt szeretném kérdezni, hogy ha nem chippeltettem meg akkor nem is fognak futni rajta a ki írt játékok? Swap Magic cd-t (vagy DVD nem tudom) honnan tudnék szerezni mert csak külföldrõl lehet rendelni? és ez a CD/DVD hogyan mûködik? Ellnézést ha kicsit hosszú lett!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

12346
vagy, ha nagyon új vagy, akkor az alant említett nero-ban "recorder" menü, "burn image..." menüpont. a kicsomagolt bin/cue közül a cue-t belövöd, aztán had szóljon.
azt szokták mondani, hogy a lemez maximális írási sebességének félénél többel ne írjunk. dvd-knél ez még ok, de cd-t sztem úgysem írhattak túl sokan 10-12 fölött😊 de bõven elég a 8x is ja.

Aramir
Kicsomagolod, majd a Neroval, vagy ami elfogadja a bin/cue formátumot, kiírod egy cd-re. A cue fájl nyisd meg majd a Neroval, és ha lehet ne írd gyorsan, de egyszeressen se, nekem 8X-os jó szokott lenni a mai 52X-szeres meg társai lemezekre.

Sziasztok! Megszereztem a "action replay max evo" nevü progit, amivel a memokártyáról fleshdrive-ra lehet tolni a mentéseket. Ez egy RAR file, ha kicsomagolom,akkor meg egy BIN és egy CUE file. Tudom hogy buta kérdés, de hogy írjam ki cd-re? Becsomagolva, vagy kicsomagolva? Még kezdõ vagyok...

12346
szép estét😊

gondoltam itt is érdeklõdöm egy sort, ha már a "ps2 filesystem" totyik oly kihalt.
az elmúlt napokban belenyúltam egy biztosan mûködõ ps2 iso-ba, 1-2 szöveg átírkálása végett. én úgy csináltam, hogy ultraiso-val kiszedtem a szügséges file-t, szerkesztés után pedig visszahegesztettem, de kiírás után nem volt hajlandó elindulni a játék. a szerkesztett file biztos jó.

állítólag a ps2 cumók jórészt udf-et használnak, így ott anno ajánlották az isobuster vs cdvdgen párost a fileok exportáláshoz, és egy majdani új iso felépítéséhez. errõl van vkinek vmi tapasztalata?

elõre is köszi😊

james69holden
most lett kichippeltetve, szal valami az újabbak közül 😊

nincs valami olyan lemez ami statisztikusan a legtöbb embernek bejött a DL-DVD-k közül? általában ki szoktam tapasztalni az ilyet, csak hát most nem szeretném ilyen lemez árak mellett

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

öregharcsa
decrypter->én traxdata-ra írtam + os lemezre....

s73
Erõsen függ attól, milyen chip van a gépedben.

james69holden
sziasztok

leszedtem Gran_Turismo_4_PAL_PS2DVD9-STRiKE releas-t...

1. milyen típusú DL lemezre érdemes kiírnom? (márka ill. +/-)
2. melyik íróprogit használjam az .iso kiírására? (alcohol, nero, decrypter, clone cd etc...)
3. íróprogiban nem kell megadnom a rétegváltás helyét mint x360-nál?

(pio111d-m van ha ez számít)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Köszi Mindenkinek! Megpróbálom a DVD9-est, hátha megy. <#nemtudom>
Üdv
DVD decrypterrel próbáltam kiírni egy játékot, de írás közben 27 százaléknál hibát jelzett és leállította. Megpróbáltam még párszor de mindig itt hagyta abba. És elvileg nem hibáas a játék. Ötlet?

Aramir
Hátha egyszer máshogy nem lehetett megoldani (gondolom) 😄
Azóta se jött ki dvd5-ös törés a magyar verzióból.
Kompatible az, csak nem a gagyera chipekkel 😄

thomasthomas
most már mindegy....amugy elírtam azt.....

Lammer
LOAL <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
hamar nem 100% kompatibl, akkor sz*r, sry! ^^

Al Age
A Swap Magic nem egy író-progi.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

thomasthomas
swap magic v3.6 ....ez a legújabb, azaz ezzel menni fog ha kírok egy játékot dvd-re?

thomasthomas
Swap Magic melyik verziójával lehet írni dvd-t ugy hogy kichippelés nélkül mûködjon a PS/2-n?Csak játék jöhet szóba íráskor...

elõre is kösz a segítséget.

Aramir
Nincs szarul szétszedve, a kétlemezes egy mûködõ verzió, csak nem minden chippel megy sajna a lemezcsere miatt.

Aramir
Amikor villog a keret a képernyõn, és azt hiszed lefagy, akkor helyezd be a 2. dvd-t mindenféle reset nélkül (kinyitod a tálcát eject gombbal, lemezcsere, majd betolod a tálcát), ezután ha folytatódik a játék betöltése, akkor jó, ha nem, és továbbra is villog a kép, akkor a chiped miatt nem érzékeli a lemezcserét (olcsóbb chipeknél elõfordul).
Az utóbbi esetben nem tudsz csinálni semmit, esetleg megpróbálhatod kétrétegû lemezen beszerezni a játékot, ami nincs szétszedve két lemezre, de ez sem garancia semmire szerintem, nem minden géppel vagy chippel fog menni ez a verzió sem.

nem v12 -es hanem ,50004-es vastag gepem van, es swap magical inditottam a jatekokat mert nincs chip a gepben, de nem ertem ,hogy halt meg ilyen hirtelen.

Lammer
mondjuk azert mert sz*rul strippeltek??? mert eleve DVD9es a gamez??? 😛

Al Age
Ezért kérdeztem, hogy V12-es gépe van-e, mert annak a fejvezérlõ elektronikájának van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy ha nehezebben megy az olvasás meghülyül és egy hirtelen feszültségugrással agyonvágja a fejet. Ha jól tudom ez a mechacon-crash, de errõl turho tud igazán pontosan beszélni.

Sziasztok.
Segítség kellene. Kaptam PS2-re egy játékot a 24-et. 2 dvd-s.Az a gondom, hogy az elsõ dvd közepe vagy vége felé lefagy a gép és a memóriakártyán is a mentett fájl hibás lett. Kaptam másikat, szintén zenész. Ekkor lekaptam valahonnan és ugyanaz a gond. Szerintetek mi a fene lehet? Köszi
Aramir
Ha szépen vitte addig, akkor nemhiszem, hogy a lemez csinálta ki, ráadásúl ilyen hirtelen.

Al Age
Milyen géped van, nem V12-es?
Ha azóta semmit, tényleg semmit nem játszik le, akkor lehet, hogy nem volt benne fejvédelem és belefutottál egy machacon crash-be, az pedig nem jó.

kossz.tegnap nec iroval tdk(1-16x) dvd-re kiirtam egy jatekot 8x-an betettem faszan vitte is 5 percig aztan lefagyott azota semmit sem jatszik le az eredetit se cd se szerinded dobhatom ki a fejet?

12346
hû mekkora ökörséget mondtam a decrypterrel <#wilting> mind1 a kérdés továbbra is nyitott😊 bármilyen választ elõre is köszi😊

Aramir
Bocs, hogy itt válaszolok a prividre, de baszik mûködni a válasz lehetõség nálam 😞
Én a fejet nem birizgálnám, ha a gyárit jól viszi.
Amiket leírtál, hogy akadozik-lefagy a játék, az szerintem a lemez hibája, vagy nem megfelelõen megírt lemez hibája.
Én kipróbálnám, hogy átírom a játékot egy másik lemezre. Ha ugyanolyan a lemez, akkor másik sebességgel. Szerintem 100-200 Ft-ot megér egy próba, a többit meg már úgy írod ki, ha jó lett.

12346
halihajó^^

az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne azt megoldani, hogy ha belenyúlok egy ps2-es játék iso-jába, akkor azt utána úgy tudjam megírni, hogy használni is lehessen. gondolok itt pl 1-2 szöveg átírására. ami pc-nél nem okozna gondot. vagy már alapból mivel nyúljak bele, hogy ne haljon meg..😊 most ultraiso-val toltam, de bukó lett az eredmény. decrypter lenne a köv prg, de úgy véltem, inkább kérdezek..^^

jenki2
köszi a választ, akkor nem veszünk ps2-t!

öregharcsa
a válasz akkor: nem, nem megy a pc-s játék rajta...folynak próbálkozások hogy a ps2 menjen a pc-n ,de nem sok sikerrel...kb 6-10fps-t tudtak kicsikarni eddig belõle...már akinek elindul..

jenki2
bocs de tök kezdõ vagyok a témában...

öregharcsa
<#wow3><#merges2><#ijedt><#ijedt>

jenki2
egy kérdés: a pc-s játék megy-e ps2-n?
Ha igen, hol találok róla bõvebb infót?

Köszi.