4368
Szal...
-
pip000 #3487 hát megpróbálom,nem tudom mi lesz belöle -
#3486 A dvd9-es verzió sem fog szerintem menni kiírás után:
http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=108212 -
#3485 Abból létezik dvd5-ös rip, szerintem próbáld meg beszerezni azt, lehetőleg a proper verziót, mert létezik egy hibás rip is (a PROTOCOL verzió szar). -
pip000 #3484 ATV offroad. alcohol szabványos iso fileként látja csak a mérete 7.5.GB -
#3483 pontosan?? milyen kiterjesztése van , miből csináltad??
ha akármi.part001-ből csináltad az rar file! ott nem egyesíteni kell hanem kitömöríteni...gondolom .out kiterjesztése lett így...
a végén .iso,.nrg,.mds és hasonló képfile-okat kell kapnod...az out nem képfile...ne írd ki...
-
Flower #3482 Mi ekkora? -
kajesz #3481 Nem tom milyen játék.Lehet,hogy DVD9(kétrétegü lemezre kell kiírni) -
pip000 #3480 fajl egyesités után kaptam egy 7.5gb-os képfilet.Hogy kell ezt kiirni?
Ti találkoztatok már ilyennel? -
#3479 :D -
ecneb #3478 "Ami az utóbbi 1-2 napban ment ebben a topikban, már a franc se tudja ki mit gondol komolyan :D"
:D -
#3477 Nemmondod :D
"poéból írtam :D" -
ecneb #3476 lol az mind1 :D emberek az csak egy kliens :D lol
bármivel lehet letölteni onnan :D
jah vettem eredeti VERBATIM lemezt.. 4Xesen írtam ki scarface... lemez berak vár... úgyanúgy olvassa mint a TDK-t meg a Phillips-et ergo sztem tök mind1 milyen lemez van benne ha minőségi :D -
ecneb #3475 lol az mind1 :D emberek az csak egy kliens :D lol
bármivel lehet letölteni onnan :D
jah vettem eredeti VERBATIM lemezt.. 4Xesen írtam ki scarface... lemez berak vár... úgyanúgy olvassa mint a TDK-t meg a Phillips-et ergo sztem tök mind1 milyen lemez van benne ha minőségi :D -
#3474 Én csak olyat tudok, ahonnan UTorrenttel lehet tölteni, sry... -
ecneb #3473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!demonoid.com
isohunt.com
-
bencelol #3472 Hi! olan oldalakt nem tudtok ahol pl:bit lordal-lehet letölteni a játékot?mert itt:game.katz.ws rapidShare-val kell.....plíííz! -
#3471 a választ megtalálod ezen az oldalon is. meg kb minden ötödik hsz erről szól^^ -
#3470 én lusta vagyok+nicns sok idöm altalaban; de egy FAQ jo lenne ide a topic tetejere... Ugyanis mar millio1X tetták fel itt ezt a kérdést... többek között én is... utana meg millioszor irtam helpet en is; de jo lenne mar valami temaval kapcsolatos altalanos tajekoztatas... -
t256 #3469 Itt találsz egy leírást. -
spelle #3468 A PS2-es játékokat. /bocsi/ -
spelle #3467 Szeretném a segítségeteket kérni. Milyen íróprogival és formátumba kell kiírni a PS"-es játékokat hogy vigye a játékgép? Előre is köszönöm. -
spelle #3466 Sziasztok. -
ecneb #3465 Jah ok XDXDXD:DDDD:D:D:DD:::::DD -
#3464 Ami az utóbbi 1-2 napban ment ebben a topikban, már a franc se tudja ki mit gondol komolyan :D -
ecneb #3463 poéból írtam :D -
#3462 Postán is küldök. Vannak más tartozékaim,ps2 alkatrészeim. -
#3461 Az fizetős emlékeim szerint, szóval várhatod, hogy privizenek neked szerintem :D -
ecneb #3460 ha majd valaki akar adni nekem egy rapidshare accountot az privizzen köszi :D
/off :D -
kajesz #3459 Vagy:www.warezblast.com itt szintén keresöbe:ps2.Ezen a két oldalon valoszinű megtalálod amit keresel. -
kajesz #3458 http://game.katz.ws/ a keresöbe írd be ps2.Ott keresgélhetsz. -
#3457 kár hogy az ország másik részén laksz :S -
#3456 Én 1600 ért tudok adni... -
#3455 OFF
nem tudja valaki hogy RGB kábelt mennyiért dobnak? :) -
#3454 Én is onnan töltöttem le :D -
#3453 internet??? -
bencelol #3452 hi! megvan valakinek ps2-re a GTA:San andreas?
Ha igen plíz mondja meg,hogy honnan szerezte...(aki boltból az ne:D)
Thx!
-
#3451 miért nem a psp-s topicban kérdezed??
egyébként egyszerűen...bemásolod a memóriakártyádra az iso-t v cso-t....ennyi -
tréj #3450 hi all. nem tudja valaki psp-re hogyan birok játékot átírni,rátenni?
-
t256 #3449 Lehetséges. Nekem mondjuk be sem olvassa. -
ecneb #3448 hehe akkor 1 kérdés...lehet olyan, hogy kiíromom tesómnak az ssx-et pl :D egy TDK lemezre 4xesen..tesóm jáccik vele 1 csomót, és utánna nem akarja beolvasni a gép csak 3-4 jére? de minden más dvd-t betud?