Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a haverom elvitte a ridisc-eket nála meg mind elindul,a chip másmilyen lehet az is befolyásolja a dvd választást???vagy csak a fejem kéne kitisztitani?
Sztem a Ridisc a gond. Próbáld ki a Verbatum+ImgBurn kombót.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
nem tom mi van nálad. én még nero-val se tosztam el soha semmit. pedig néha ment nagyüzemes promó dvd/cd írás is nem két darabos példányszámban.
akkor a ridisc miatt jön be 100-ból egyszer???
en mar megszoptam neroval... Azota csak IMGBURN... az viszont még nem cseszett el lemezt...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Millioszor, masok altal is leirt dolgot irok le ujra; de megteszem mégegyszer : A szentharomsag: RIDATA-TDK-VERBATIM!!! A RIDISC tökeletes archivalasra; az összes cuccom RIDISC-re archivalom; de PS-gameket ne irj ki ra semmi esetre sem!!! Hasznalj DVDdecryptert/IMGBURN-t(ingyenesek, minden lemezkepfile formatumot ismernek; tudnak 4X irni, és faxán müködnek)
Alcohol, NERO, összes hivatalos DVD iro nalam=kuka
:-|
Alcohol, NERO, összes hivatalos DVD iro nalam=kuka
:-|
valaki segitsen,miért van az hogy a letöltött ps2-es játékok csak 100-ból egyszer indulnak el?lila vagyis kék ridisc-re irom.
4x-esnél lassabban semmivel sem tudom irni.az elég lassú?
ja az alcohol 120 meg állandóan max sebességgel ir hiába állitom át 1x-esre akkor is 8x-os marad,pedig kikapcsoltam az optimális sebességet is a just speedet.nem értem .már a 20.dvd megy a kukába.ez gerinc,
hogyan lehet alcohollal lassabban irni????
4x-esnél lassabban semmivel sem tudom irni.az elég lassú?
ja az alcohol 120 meg állandóan max sebességgel ir hiába állitom át 1x-esre akkor is 8x-os marad,pedig kikapcsoltam az optimális sebességet is a just speedet.nem értem .már a 20.dvd megy a kukába.ez gerinc,
hogyan lehet alcohollal lassabban irni????
Én se Michelle Wildra gondoltam<#nevetes1>#nevetes1>
Most Wanted.
Az volt a Carbon elõtt. :-)
Az volt a Carbon elõtt. :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
MW
Sziasztok! Ugyan nem az íráshoz kapcsolódik, de érdeklõdnék, hogy használja-e valaki közületek az AR MAX nevû progit? Ha igen akkor leírhatná hogyan mûxik. Elõre is kösz. Üdv
csak vigyázz be ne rúgjál...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
én akkor is a decrypterre esküszöm...
én akkor is a decrypterre esküszöm...
http://pspfilez.extra.hu/
Nos szeretném megköszönni a segítségeteket, ugyanis SIKERÜLT!!!!!!
Alcohol 120%-kal, a Képrögzítés varázslóval 6X-osan 16X-os Verbatim DVD-re kiírtam a TEKKEN4.ISO-fájlt, és tökélestesen mûködik. Mégegyszer köszönöm. Mostantól mindent az Alcohollal csinálok!!
Alcohol 120%-kal, a Képrögzítés varázslóval 6X-osan 16X-os Verbatim DVD-re kiírtam a TEKKEN4.ISO-fájlt, és tökélestesen mûködik. Mégegyszer köszönöm. Mostantól mindent az Alcohollal csinálok!!
a daemon ismeri az mds/mdf párost
Daemon?
mi nem fogad el mit??
mi volt az nfs carbon elõtti gamma neve??? most wanted?? vagy a hot pursuit 2?
Jó tudni, bár nálam csak az iso, nrg, bin meg a cue formátumokat jeleníti meg alapból, mdf/mds párost nem, ebbõl gondoltam, hogy nem fogadja el.
ok kösz megpróbálom
Ha 8X-os dvd-re írsz, akkor 4X-en írd, 16X-os dvd-nél 6X-an vagy 8X-an írd. Nekem meg másoknak is így jó szokott lenni.
Ha 8X-os dvd-re írsz, akkor 4X-en írd, 16X-os dvd-nél 6X-an vagy 8X-an írd. Nekem meg másoknak is így jó szokott lenni.
Szuper
Akkor hogyan írjam ki a Tekken 4 dvd-t?? de tényleg
Akkor hogyan írjam ki a Tekken 4 dvd-t?? de tényleg
A 2X-es sebesség nem biztos, hogy egészséges egy mai 52X-es cd-nek, a Tekkennel lehet, hogy szerencséd volt, azért megy. 4X-en vagy 8X-an próbáltad már?
Ezt én sem szoktam érteni, már több helyen is olvastam hasonlókat, hogy mountolnak, aztán a virtuális meghajtóról onflyban másolnak 😄
Vagy ha már Nero, akkor lemezkép kiírás.
Vagy ha már Nero, akkor lemezkép kiírás.
miért nem írod egyszerûen csak ki az iso-t???minek mountolni???
alkohol indít/képrögzítés burn
vagy dvddecrypter indít/mode/iso-write....
minek neked a cd fileszerkezet???
beolvastatni szintén alkohol ha cd-n van a cucc.....
alkohol indít/képrögzítés burn
vagy dvddecrypter indít/mode/iso-write....
minek neked a cd fileszerkezet???
beolvastatni szintén alkohol ha cd-n van a cucc.....
azt azért még leírom, hogy van egy tekken4 dvd iso-m, de nem merek nekiállni a kiírásának, mert félek a kudarctól
ja és 2 teljesen ugyanolyanfajta lemezrõl (Eurodata Gold) ról van szó
sziasztok! segítenétek egy kicsit lécci?
Volt 2 PS2 cd iso-m: Tekken Tag Tournament és Worms Forts Under Siege.
A TTT-t bemountoltam Daemon Toolssal, azután teljes lemez másolásaként a Nero6-ban a legkisebb írási sebességgel (2X) kiírtam. Tökéletesen mûködik még ma is. Megcsináltam hajszálpontosan ugyanezt a Wormssel, és nem megy. Beteszem, újraindul a gépezet, és kiírja, hogy ugyan tegyek már be egy jó lemezt. MIÉRT?????????!! köszi <#szomoru1>#szomoru1>
Volt 2 PS2 cd iso-m: Tekken Tag Tournament és Worms Forts Under Siege.
A TTT-t bemountoltam Daemon Toolssal, azután teljes lemez másolásaként a Nero6-ban a legkisebb írási sebességgel (2X) kiírtam. Tökéletesen mûködik még ma is. Megcsináltam hajszálpontosan ugyanezt a Wormssel, és nem megy. Beteszem, újraindul a gépezet, és kiírja, hogy ugyan tegyek már be egy jó lemezt. MIÉRT?????????!! köszi <#szomoru1>#szomoru1>
hali!
jól hallottad a tayo-yuden alapú lemezek a legjobbak....elég ritkán lehet kapni(sajnos) mert elkapkodják.
itt egy bolt ahonnan rendelhetsz neten keresztül, megbízhatóak és a lemezek mellett a médiakódok is fel vannak tüntetve.
nem a legolcsóbb, de tényleg rendesek...link
na, mégegy bolt(régen tõlük vásároltam)....link
itt van tayo-yuden verba...csak drága
jól hallottad a tayo-yuden alapú lemezek a legjobbak....elég ritkán lehet kapni(sajnos) mert elkapkodják.
itt egy bolt ahonnan rendelhetsz neten keresztül, megbízhatóak és a lemezek mellett a médiakódok is fel vannak tüntetve.
nem a legolcsóbb, de tényleg rendesek...link
na, mégegy bolt(régen tõlük vásároltam)....link
itt van tayo-yuden verba...csak drága
Alkoholt nem tud rini a NERO; sajna...De az IMGBURN/DVD decrypt. kiir mindent ---> Konkluzio: NERO SUX... :-D
trade 1... En nem tudom, h. mennyire szamitanak a médiakodok - neha van 1-2 kiirt lemezem; ami (ridata, verba-tdk-t hasznalok csak) sajna nem megy... /gondolom médiakód gixer.../ :-|
trade 1... En nem tudom, h. mennyire szamitanak a médiakodok - neha van 1-2 kiirt lemezem; ami (ridata, verba-tdk-t hasznalok csak) sajna nem megy... /gondolom médiakód gixer.../ :-|
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy mondjátok meg légyszi, hogy a Verba 1-16X-os lemezbõl az MCC03rg20(nem biztos hogy pontos a kód, de ezt lehet kapni a MM-ba meg a legtöbb szám-tech boltba), mennyire kaki vagy esetleg jó-e ha ezt használom. Azt hallottam, hogy a TY-os médiakódú a legjobb, de ha mondom a számtechboltba az eladónak, hogy nekem ilyen médiakódú kell akkor azt sem tudja, hogy mirõl beszélek, (Szolnokról van szó), szerintem azt sem tudja hogy a lemezeknek van ilyen kódjuk.Aztán persze mondja, hogy vegyek, meg próbáljam ki, mondom oké egyet kérnék, erre õ nem lehetfelbontani a 25-õs hengert. Mondom 25db kicsit sok lenne próbának nem?!Szóval tudnátok mondani egy helyet ahonnan szerezhetek jó lemezeket, akár netes is jó, csak korrekt legyen.Ja és hogy milyet vegyek.
THX!
Abban kérném a segítségeteket, hogy mondjátok meg légyszi, hogy a Verba 1-16X-os lemezbõl az MCC03rg20(nem biztos hogy pontos a kód, de ezt lehet kapni a MM-ba meg a legtöbb szám-tech boltba), mennyire kaki vagy esetleg jó-e ha ezt használom. Azt hallottam, hogy a TY-os médiakódú a legjobb, de ha mondom a számtechboltba az eladónak, hogy nekem ilyen médiakódú kell akkor azt sem tudja, hogy mirõl beszélek, (Szolnokról van szó), szerintem azt sem tudja hogy a lemezeknek van ilyen kódjuk.Aztán persze mondja, hogy vegyek, meg próbáljam ki, mondom oké egyet kérnék, erre õ nem lehetfelbontani a 25-õs hengert. Mondom 25db kicsit sok lenne próbának nem?!Szóval tudnátok mondani egy helyet ahonnan szerezhetek jó lemezeket, akár netes is jó, csak korrekt legyen.Ja és hogy milyet vegyek.
THX!
Nincs benne semmi furcsa, egy szektorban van 2352 byte, amibõl adat kiírásnál használsz 2048 byte-ot, a többi hibajavításra meg egyéb célokra van fenttartva. Ezt a méretet szokták ráírni a lemezekre, hogy pl 650 Mb, ami valójában több. Az a 760 megás iso még a 80 perces (700 Mb-os) lemezt sem fogja megtölteni teljessen. Az alkohol elmenti szektoronként mind a 2352 byte-ot, nem csak a 2048-at. Bõvebb infó itt:
http://en.wikipedia.org/wiki/CD-ROM
A számokat innen szedtem, mert fejbõl nemtudom ám ennyire 😄
http://en.wikipedia.org/wiki/CD-ROM
A számokat innen szedtem, mert fejbõl nemtudom ám ennyire 😄
az MDS file az egy információs file....
ha van képfile-od nem kell a beolvasás(képkészítés) rész csak a kiírás(képrögzítés)....egyébként kezel iso,cue-bin, és asszem a clone cd file formátumot is....
ha van képfile-od nem kell a beolvasás(képkészítés) rész csak a kiírás(képrögzítés)....egyébként kezel iso,cue-bin, és asszem a clone cd file formátumot is....
vagy:
nero indít, "új cd/dvd"-s ablak kilõ, Recorder menüpont -> "Burn image..." opció, és már megy is az írás.
nero indít, "új cd/dvd"-s ablak kilõ, Recorder menüpont -> "Burn image..." opció, és már megy is az írás.
köszi<#worship>#worship>
na ezután békénhagylak
ha már a képfájlom megvan akkor is kell ez?
"nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t."
meg annyi h az MDS kell neki akkor rakja magától az mdf-t is?mert ugye az mds csak 1.5 mega
na ezután békénhagylak
ha már a képfájlom megvan akkor is kell ez?
"nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t."
meg annyi h az MDS kell neki akkor rakja magától az mdf-t is?mert ugye az mds csak 1.5 mega
oksa...nekem magyar van ezért úgy írom.....
nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t....ennyi a lerakása.
visszaírás...
képrögzítés varázsló->tallózás(keresd meg a képfile-t)->állítsd be a sebességet max 8x->indít...ha megakarod tartani a képfile-t még a tallózásnál vedd ki a pipát a törlés elöl...
az MDS file kell neki...
ne rakd demonba! nem kell berakni...
nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t....ennyi a lerakása.
visszaírás...
képrögzítés varázsló->tallózás(keresd meg a képfile-t)->állítsd be a sebességet max 8x->indít...ha megakarod tartani a képfile-t még a tallózásnál vedd ki a pipát a törlés elöl...
az MDS file kell neki...
ne rakd demonba! nem kell berakni...
leírod h csináljam?az alcohol120% az mdf-bõl magától megcsinálja h mikell a cd-re?mert a daemonba beraktam és voltak rajta fájlok.köszi!!!!!!!!!!!!!
"pl.berakok a gépbe egy PS1 CD-t akkor azon egy cd képfájl van?"
nem , ebbõl csinálsz egy képfile-t.
igen, 80 perces lemez kell neki(700mb)
nem , ebbõl csinálsz egy képfile-t.
igen, 80 perces lemez kell neki(700mb)