4368
Szal...
  • ecneb
    nekem visz mindent eddig
    ps1est lemezt is monnuk írottatt még nem raktam bele kopp koppp
  • kajesz
    Ezért jók a jó öreg ps2-k!DVD simán reset,ps1-cd 2mp nyomvatart oszt indul a játék.
  • ett
    Mégse tudja a dolgot. Telefonon i sazt mondták, akik rakták bele,hogy nem tudja.
  • Aramir
    Mindkettő autobootos, elvileg nem kell resetet nyomkodni egyiknél sem.
  • ett
    Hát ez az. Ha tudnám. De nem tudom sajna. Modbo 760 meg titan sx3, ezt írták, hogy ez a kettő kerül a gépekbe. Elvileg a kettő közül van valamelyik benne, de nem tudom melyik. Gugliba mit írjak? Titan sx3 starting methods? Sok dolgot kerestem már guglin, de ilyet még nem. Bár chipekről már sok infot találtam, csak az indítási módszereket nem.
  • Aramir
    Ha túl sokáig tartod nyomva a gombot, akkor a chip lekapcsol, ez direkt ilyen amúgy, ha éppen valamiért nem kéne chip a gépbe (mittudomén, egy gyári játék védelme figyeli, hogy van-e benne), szóval azért nem mentek utánna a másolt lemezeid. Próbáld meg 1-2 mp-ig tartani csak, ha úgy sem megy, akkor passzolom. Ha tudod a chiped tipusát, akkor rátudsz keresni az indítási metódusokra a googléval.
  • ett
    Aramir:kipróbáltam a módszert, ami itt le volt írva egy korábbi hozzászólásban. De nem olvasta be a ps1-es lemezt a gép. Ha túl sokáig tartottam nyomva a gombot, akkor újraindult, de lehet sikerült átkapcsolnom, mert utána a ps2-es lemezek se mentek vele, aztán kikapcsoltam, vissza és ment. De a ps1 lemezek nem akarnak menni.
  • Aramir
    Hát, akkor passz, hasonlóval még nem találkoztam.
    Ha volt hasonló esetem, akkor mindegy volt, hogy isot csinálok, vagy fájlonként próbáltam lemásolni, ha rossz volt, akkor rossz volt mindkét módszerrel
  • kajesz
    Nem kell ISO-t csinálnod.Egyszerüen másold át.Néroval vagy alcoholal.Én PS2 játéknál inkább az utobbit javaslom.
  • kajesz
    Ha Én a netröl töltök(általába mindig)és ISO-ba tudom leszedni iso bustert használok.Az rögtön a kimasolásnál kidobja ha valamejik fájl sérült.Van lehetöség hogy újra probálja a progi vagy átugorja a hibás részt.
  • kardox
    Olyan van hogy CD/DVD-kép lemezre mentése . Próbáltam vele , kijelöltem a meghajtót amiben a lemez van és azt a pár mappát tette ki a kis ablakba . Hogyan tovább ?
  • ecneb
    nero-nak van ilyen funkciója ..gondolom mentés képfájlba lehet a neve :D
  • Szabyka
    olvaso es az iro is a pio dvdm ...
  • Szabyka
    Akar azzal akar a neroval akar az alcohollal csinaltam 99%-nal hibat ir ki 3 jateknal, tobbi jo ..Nos ha a Neroval a hibat atleptetem es ugy irom ki a lemezt akkor jo!DE nem ertem miert van a masolo progikkal hiba, ha siman fel lehet masolni a lemezrol az adatokat a gepre tehat a lemez ergo nem rossz!
  • kardox
    Szevasztok !

A netről szedtem le ps2-es játékokat , ki írtam lemezre frankó lett . Szólt a haver hogy másoljam át neki is de nem sikerült . Vissza másoltam a számítógépre de nem iso fájl lett belőle hanem mindenféle mappákat rakott ki . A kérdésem az lenne hogy tudok belőle iso-t csinálni , SEGÍTSETEK ! ! !
  • turho
    On-the-fly másolsz? Mi a player eszköz, azaz olvasó olyankor?
  • Aramir
    Elvesztettem a fonalat :)
    Amikor szeded le Decrypterrel iso-ba a lemezt a hdd-re, akkor 99%-nál írki hibát?
  • Szabyka
    Akkor mond meg az mitől volt, hogy a gépre minden filet fel tudtam masolni csak a lemez 99%-nal volt sector hiba lemezről-lemezre másolásnál ...
  • ecneb
    mscreg??? serceg???? :D
  • bencelol
    mitől van szerintetek,hogy a másolt dvd-msrceg a psben?
  • Aramir
    Ja, frankó lesz, amikor onnan akar tölteni valamit a játék, aztán lefagy :D
  • Szabyka
    Na megcsinaltam, ugy a masolast, hogy hibas sector kihagyva, franko lett :D
  • Szabyka
    Hali!!x lett írva, de ez csak pár játéknál van soknal meg nem all meg 99%-nal van amit rendesen megcsinal! Inkabb uj jatekokat (nfs carbon,cod3) nem tudok tovabb masolni. Ha sima copyval felnyomom a szamitogepre nicns hiba, de ugy meg nem megy a kiiras ...
  • turho
    Volt már ilyen decrypter-hiba ismerősöknél, van hogy összeakad valamivel, vagy esetleg valamely beállítás nem jó. Virtuális meghajtókat sem szereti ha van sok. Tipikus 99%-nál megállós hiba.
  • öregharcsa
    milyen lemez ez??? és tudni lehet hányszorosan lett írva??...mármint amiről olvastatni akarsz...
  • Szabyka
    dvddecrypter is 99%nal leall :( 2 lemeznel is :(
    Lehet a dvd iro lehet szar ? Pioneer DVL-111r
  • öregharcsa
    ez a legjobb erre(sőt másra is)!!! a többit hagyjuk...
  • jaszy
    Pontosan. Énis ezt ismerem csak.
  • evid
    Nem csak arra, sok mindenre…
    PS2 másolt lemezt ISO-ba lement, majd kiír.
  • Szabyka
    Az videora jo nem ?
  • Szabyka
    Nem, mert ha sima copyval masolom akkor atmasolja ...
    Egyebkent 99%-nal kiirja a hibakat ....
  • Aramir
    Lehet szar a másolt lemez, amiről tovább próbálod másolni.
  • Aramir
    Mert minek írod 1X-en? :D
  • evid
    dvd decrypter?
  • ecneb
    pedig azokkal kéne :D

tipp... csinálj belőlök IMAGE-t és azokat írd ki :D IMGburnnelk :D
  • Szabyka
    Sziasztok!
    Milyen progival lehet másolt ps2 lemezeket tovább másolni ?
    Próbáltam Neroval meg Alcoholal is mindegyik hibát írt a másolásnál :(
    Köszi a segítséget előre is!!!!
  • bencelol
    letöltöttem a fifa 07-et,kirtam 1×-esen le is jáccotta a ps,de sercegett,meg nyikorgot tőle.plíz segitség..(ugyan ez volt a fifa street2-vel is)
  • ecneb
    nahh akkor elpasszolom vkinek :D
  • Aramir
    Ott van a linkben leírva, a kétrétegű gyári lemeznek csak az első rétegét tartalmazza, valahol lefog fagyni (story módnál, vagy mi).
  • ecneb
    PROTOCOL az miért szar??? nekem az van meg :S