Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

evid
Jó. A legjobb. 😊
Kiíráshoz ImgBurn-t (Dvd Decrypter) használj.

csá all letöltötem a superman returnst de csak 19 fájl volt na akkor amikor kicsomagoltam windows commanderel akkor iso fájt csomagolt ki nem
mds-t!az iso is jó?

na már találtam igaz hogy fizetös de 8nap 200 ft!sztem ez megéri és ott van minden film,pc game,xbox game,ps2 game szal szerintem jó oldal!

öregharcsa
próbáld free torrent oldalakról.....

mininova.org,torrentreactor.net...stb...igaz lassabban jön le mint egy zártkörû(meghívós) oldalról de legalább megvan....
vagy nézegesd a toplistákat...smsweb...

http://pspfilez.extra.hu/

aha ok de nem tud valaki mondani egy oldalt ahonan lehet ps2-es játékokat letölteni mert amit tudtam az beszart!létszi valaki mondjon nagyon fontos lenn!

öregharcsa
igen az csak akkor kell ha te csinálsz dvd-rõl képfile-t...

ezt egyébként én írtam valakinek...<#vigyor1><#vigyor1>

sziasztok tudna valaki adni egy oldalt ahonan ps2-es játékokat tudok letöltenni mert amit én tudok avval valami baj van létszi segitsetek fotos lenne!

elözö kérdésemet ne figyeljétek.egy kérdés:oksa...nekem magyar van ezért úgy írom.....
nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t....ennyi a lerakása.

visszaírás...
képrögzítés varázsló->tallózás(keresd meg a képfile-t)->állítsd be a sebességet max 8x->indít...ha megakarod tartani a képfile-t még a tallózásnál vedd ki a pipát a törlés elöl...
az MDS file kell neki...
ne rakd demonba! nem kell berakni...

ezt aták hogy e szerinte csináljam azt a képkészités varászlos részét nem értem vagy az csak akkor kell ha dvd-röl akkarunk kép filét csinálni.

szerintetek mivel irjam : nero burning rom néro express?és meik menü pontal?

jah tényleg 😄 ez csak ilyen ragasztós valami 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Aramir
Most nézem, szerintem ez nem lemez, hanem valami plusz réteg, amit a lemezekre lehet ragasztani(?), mert úgy írják, hogy "skin".

Köszi!

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Aramir
A TTG02 szerintem TDK MID, szóval szerintem eredeti.

Aramir
Pedig itt az olvasható oldalt reklámozzák karcmentesnek.
Ez kb olyan lehet, mint a szemüvegeknél a karcmentes réteg, van-van, de mégis karcos lesz elõbb-utóbb 😊

Olyan lemez nincs ami adatoldali részen nem karcolódik. A felirati rész bevonatait reklámozzák többnyire így. Sajna végeztem karcpróbákat pár fajta pl. Verba lemezen, és hát...hagyjuk.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lenne egy gyors kérdésem! A TTG02 MID-û TDK lemez eredeti vagy hamis ?

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

12346
#3222, 3285

faxér nem tud senki se visszaolvasni:/

Aramir
Jaj 😄
Neroban "cd/dvd-író" legördülõ menüben a "cd-kép felírása" opció.
Ha angol Nerod van, akkor "burn image" opció.

A burn image az egy Nero-parancs 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

burn image az valami progi mert ha igen akkor honan lehet leszedni?meg az hogy honan tudok letölteni ps2-ös játékokat? mert ahonan tudtam avall valami van!

Burn image, és betallózod az iso-t. Mégcsak lehetõséged sem lesz hogy nevet adj neki (be is baxna 😄DD). Ha nincs bepipálva, bepipálod a lemez lezárása opciót, sebesség 4x-esre, oszt hadd szóljon.

csá ugye néro burningromall ugye dvd isonként vagy dvd udf/ison-ként irjam?és mien nevet adjak a dvd-nek?vagy az mindegy?

Aramir
Nekem bevált, csak a karcos darabokra figyelj, az 50-es gurigában mindíg van 1-2.

ja az a kék

Aramir
LOL 😄

Aramir
Ha sima .iso a lemezkép, akkor mindegy mivel írod ki szerintem, én pl Nerozok, van aki a Decrypterre esküszik, és így tovább 😊

Aramir
Jó, az árához képest meg fõleg. Azért elöbb csak egyet próbálj ki, hogy a ps2-es géped mit szól hozzá. A kék-világoskék-ezüst lemezükre gondolsz, ugye?

Dettó, olyanom is volt😄 10-bõl 2 betonstabil 😄DDDDDD

és szerintetek mien lemez a ridisc dvd-r-es jó a ps2-ös játékoknak?

csá két kérdés egyik az alcohollal hogyan lehet irni met az nem használtam még második az hogy a néro burning rom nem jó a ps2-es játékok kiirására?

Aramir
Amúgy a jó régi rózsaszinû Samsung lemezeket még semmi sem ûberelte nálam 😄
A 25 darabból, amit vettem, talán 4-5 olvasható még, a többi szépen olvashatattlan lett 😄

Aramir
Hát ja, beleszaladtam én is, pedig elötte jók voltak, igaz, azok nem rózsaszínben pompáztak, hanem zöld-ezüst szinben, azok pl a mai napig olvashatók.
Úgylátszik ez egy ilyen bevett szokás, az elsõ pár széria jó, amikor már eléggé elterjedt, akkor elkezdik a fostalicska szériák árusítását ugyanazzal a kinézettel. Ez volt annó a Princoval is, az elején teljessen jók voltak, még az akkor új 4X-es lemezeik is, aztán átmentek gagyiba. De ugyanezt játszották el a szurke Datawrite lemezekkel, az elején fasza, asszem Fuji mid-del jöttek ki, aztán egyszercsak átváltottak optodisc(?, vagy valami hasonló) mid-del ellátott lemezekre, amik persze nyomába sem értek minõségben az elõzõnek, persze a csomagolás és a lemez kinézete ugyanolyan volt.

Kipróbáltam egy mínuszos BenQ lemezt, gyönyörûen fut rajta a FFXII.
A TDK szerintem is jó, nekem kb 40 TDK lemezem jól mûködik, mint már írtam.
öregharcsa
nekem 2 hónapig bírták(próba 4x-6x-8x írás)...igaz csak teszt példányok voltak...ezért használok Verba és TDK lemezeket....nem értem miért idegenkednek páran a tdk lemezektõl(talán mert qwára hamisítják??)...majdnem olyan jó mint a verba...

Igen, volt pár 6-8 hónap életciklusú ilyen gyönyörûségem...

Ha tömörítve van, bontsd ki, valszeg kapsz egy ISO-t, azt kell kiírnod mondjuk alcohollal vagy IMGBurn-nel. De ha visszaolvasol akkor olvashatsz bövebben is a dologról. Leírták már itt tucatszor, hogy mit kell és hogyan!
sziasztok lenne egy kérdésem ha letöltötem egy ps2-es játékot a netröl akkor avall mit kell tenni hogy ki tudjam irni?(egytáltalán mivel és hogyan lehet kiirni a játékot)és mit kell tenni ahoz hogy elinduljon a ps2 ön? létszi segitsetek!

Aramir
Fõleg a rózsaszinû, ha nem 4X-en írtam, hanem gyorsabban, akkor szépen elis "felejtette" a ráírt adatok egy részét idõvel 😞

Az ARITA a MID-tõl függetlenül is B ill. C kategóriás lemez, egy fos. Sajnos.

Van nekem néhány Ritek G05 MID-û Arita lemezem és nem jók.
Ahogy töltenie kellett az olvasófej leállt, még csak nem is pörgette.
Ez volt az elsõ márka, amit feketelistára raktam.

Csak, hogy legyen kivétel is.

ui.: A Verbatim a tuti. Azzal még nem volt baj.

Kösz mindenkinek, majd próbálkozom a javasolt dolgokkal. Békés karácsonyt mindenkinek!
s73
Csatlakozom, Ritek G04, G05, vagy újabban a 16x lemezeknél a Ritek F1 médiakód, lehetõleg Pio íróval, négyszeresen, és semmi gond nem lehet.

Alátámasztom, sokéves tapasztalat, próbáljatok Ritek hordozós lemezt beszerezni, all-rounder a régi nagy gépekbe is. 8x silver Ridata 4x írva normális íróval.
És Kellemes Ünnepeket minden PS2 tulajnak.

Egy kis segítség:
- tdk lemezt elfelejteni /nemtom ki terjesztette el, de nem jó ps-hez!/
- plusszos lemezt elfelejteni /ps-e válogatja, de nem örül neki általában/
- lassan írni /4x/
A negatív kommenteket hagyjátok el, segíteni akarok, konzolboltba dolgozom, több év tapasztalatából mondom ezeket, nem okoskodásnak szánom...
Kellemes karácsonyt!

Lehet hogy nem szereti.De van ugy hogy mindent jól csinálsz a végeredmény mégse az amit várnál.Szerintem mindenkinél jó pár lemez a kukába vágzi,bármilyen profi is.Et már igy van rendben.Ki kell tapasztalni.
Sziasztok! Van kb 40 db játékom, TDK-R 8x lemezeken (ezeket rendeltem), aminek a 90%-a simán fut. Mostanában letöltök és nem mennek a játékok. Verbatim +R 16x lemezekkel próbálkoztam(IMGBurn, 8x-osan meg 4x-esen írva is, Samsung íróval), de meg sem mukkannak. Swap Magicam (boot dvd) van, az is számít? Az lehet, hogy a ps2-m nem kedveli a +R-es lemezeket?
Aramir
Ez nem amatõrség kérdése, hanem ahol chipezik, b*sznak tájékoztatni ilyesmirõl :/

Ha ps1 játékot másolsz én8x-szoktam ,de a sebesség nem befojásolja.Lehet,hogy a tv-d nem ismeri az NTSC-t.A 2x es írás szerintem felesleges idõtöltés.