Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mds-t!az iso is jó?
mininova.org,torrentreactor.net...stb...igaz lassabban jön le mint egy zártkörû(meghívós) oldalról de legalább megvan....
vagy nézegesd a toplistákat...smsweb...
http://pspfilez.extra.hu/
ezt egyébként én írtam valakinek...<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
nos alkohol indít->bal oldalt menü képkészítés varázsló->tovább..válaszd ki a helyet ahová lerakja neked a kép file-t....ennyi a lerakása.
visszaírás...
képrögzítés varázsló->tallózás(keresd meg a képfile-t)->állítsd be a sebességet max 8x->indít...ha megakarod tartani a képfile-t még a tallózásnál vedd ki a pipát a törlés elöl...
az MDS file kell neki...
ne rakd demonba! nem kell berakni...
ezt aták hogy e szerinte csináljam azt a képkészités varászlos részét nem értem vagy az csak akkor kell ha dvd-röl akkarunk kép filét csinálni.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Ez kb olyan lehet, mint a szemüvegeknél a karcmentes réteg, van-van, de mégis karcos lesz elõbb-utóbb 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Neroban "cd/dvd-író" legördülõ menüben a "cd-kép felírása" opció.
Ha angol Nerod van, akkor "burn image" opció.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A 25 darabból, amit vettem, talán 4-5 olvasható még, a többi szépen olvashatattlan lett 😄
Úgylátszik ez egy ilyen bevett szokás, az elsõ pár széria jó, amikor már eléggé elterjedt, akkor elkezdik a fostalicska szériák árusítását ugyanazzal a kinézettel. Ez volt annó a Princoval is, az elején teljessen jók voltak, még az akkor új 4X-es lemezeik is, aztán átmentek gagyiba. De ugyanezt játszották el a szurke Datawrite lemezekkel, az elején fasza, asszem Fuji mid-del jöttek ki, aztán egyszercsak átváltottak optodisc(?, vagy valami hasonló) mid-del ellátott lemezekre, amik persze nyomába sem értek minõségben az elõzõnek, persze a csomagolás és a lemez kinézete ugyanolyan volt.
Ahogy töltenie kellett az olvasófej leállt, még csak nem is pörgette.
Ez volt az elsõ márka, amit feketelistára raktam.
Csak, hogy legyen kivétel is.
ui.: A Verbatim a tuti. Azzal még nem volt baj.
És Kellemes Ünnepeket minden PS2 tulajnak.
- tdk lemezt elfelejteni /nemtom ki terjesztette el, de nem jó ps-hez!/
- plusszos lemezt elfelejteni /ps-e válogatja, de nem örül neki általában/
- lassan írni /4x/
A negatív kommenteket hagyjátok el, segíteni akarok, konzolboltba dolgozom, több év tapasztalatából mondom ezeket, nem okoskodásnak szánom...
Kellemes karácsonyt!